|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Na nástěnce letňátek jsem vyšpiónovala Blavu - taky jí posílám velkou podporu a hlavně ať se drží všichni 3
Ať určitě dodržuje ten nejpřísnější režim, je to vopruz ale pro miminka vydržíme všechno a ty její drobečci jsou ještě strašně malinký
Vydržet ten květen by bylo supr
oni to zmáknou 

Není tady
Holky prosím prosím podpoříte naše řehtátko v té soutěži FisherPrice jak tu na běží reklama? Fotku má tady: http://www.hracky-fisher-price.cz/soute … -novakova/ Teda jen jestli se vám líbí (běda jak ne
). Naději na vítězství si nedělám, ale ať má víc hlasů
Děkujůůůůůůůů 

Není tady
Pchááá kde Ty bys vzala špek???? 
Děkuju 

Není tady
sima 75 napsal(a):
Silvi pozdravuj a ,ze na ni myslim
Jinak ses modelka![]()
ta drzticka je tak trochu jak od Arnolda Swancenegra

Není tady

Ahojda holky,
tak zdravim,podavam info,v patek byl UZ,abychom zacli s planovanim IVF,ale na levem vajecniku mam jeste folikul a i pres norhisteron tam byl, pokud nesplaskne po cele lecbe,tak ho vypunktuji,takze se zitra ukaze,zda uz vyfasuji puregon,ale uvidime.Jinak mam taky stejne pocity ,co Simca, dala vsechno,co mam za bricho plne miminek a mela uz jine starosti, zatim jen s malinkou zavisti koukam kolem sebe. Nekdy mam pocit, ze snad musim byt prasiva,ale asi to je jen depkovita nalada.Tak se mejte, zase se ozvu, pekne se tu opatrujte.
Není tady

Simi
no to snad ne
a dívala ses dobře
no to ne

Lediiii,držím Ti palečky,ať to jde vše dobře....

Není tady

Tak po norhisteronu mam na levem vyjecniku vetsi cystu,ktera se nevstrebala, takze zacatek stimulky odlozen na dalsi cyklus a uvidime,tedka s tim nic delat nechteji, jsem docela nastavana 
.Se holky ozvu, az zklidnim hormon a prestanu byt nasrana na cely svet. 
Není tady
sima 75 napsal(a):
Ledi to je mi lito sakra
![]()
sakra,sakra
![]()
jinak ja mam depky taky a velke ,ja tu budu strasit snad porad![]()
ale prd, já ti sržím taky místo v zimňatech, přece nezrušíš rezervačku 
Není tady
sima 75 napsal(a):
Kerstin ja vcera byla na Baniku ,ti rikam peeeeeeeeeeeeeeeeckaaaaaaaaaaaaa hod mi do sz email tvuj poslu to fotky mam to vyfocene ,atmosfera
Hej závist 

Normálně mám e-mail pod avatarem 
Není tady
sima 75 napsal(a):
Asi vis ,ze jsme hrali se spartou a byla jsem vedle kotle takze jsem poprve v zivote skala jak koza a skandovala a sproste coz asi vis taky

dobře ty!!! Sparta smrdí 

Není tady

Simi,tak to jsme dve, me se v hlave honi jenom jedno, ze nikdy deti mit nebudu, protoze kdyz neco vypada nadejne, tak z toho nic neni.Hruza,asi budu muset najit neco, co me dostane na zem.
Uz vyprchavam, jen jsem dost nestatna z toho vseho.Dost me to vsechno zklamalo a stve me to.Ale asi nic nenadelam.Si asi koupim misto mimina stene a budu se starat spsie o nej a ne jenom sobecky saa o sebe a jen se porad litovat.
Není tady

Holky Ledi,Simi,je mi to tak líto
ani nevím co napsat,držte se

Není tady
Ach joooo
Simíku vyjde to tenhle cyklus a běda jak ne
Hlavně že sis užila fandění
Ledi - pejska doporučuju, mě to pomohlo
A vydrž, vždyť ono na to IVF dojde, důležitý je že už se něco začíná dít (mmch tohle "že se něco začíná dít" přece pomohlo už tolika holkám k přirozenému otěhotnění
). Ten folík to je cysta?
Pomaloučku polehoučku jdu zakládat nový Clostilky 

Není tady
A Silvíku a Simi - moc děkuju za hvězdičky 

Není tady

chjooo Ledí
jako by nestačilo, že to nejde doma, ještě k tomu se to pořád musí komplikovat..... 
ale víš co si říkám já ? když odešel dr. a nám se odložilo IVF.... když jsem v únoru musela odložit tu laparku.... prostě to z nějakého důvodu tak mělo být
a další pokus se prostě uskuteční, resp. miminko přijde, až na to bude ta správná chvíle 
simi, sakryš sakryš, tak tenhle měsíc to prostě pokořííííš 

Není tady
Hooolky
vydržte ještě!! vím jak moc těžké jsou ty pády na zem, jak moc bolí, když neúspěch střídá neúspěch
Prostě se musíme smířit s tím, že právě MY nemáme tu cestu jednoduchou! nemá cenu říkat si proč ona může a já ne-to nám nepomůže! já chci už jen sama sobě ukázat, že i přes to vše, co mě potkalo, stojí za to být silná, nevzdávat se a vydržet a VĚŘIT!
Také to neumím pořád...
Není tady