|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Silvi.100 napsal(a):
ále mamina má snad poprvé od dob těhu se ségrou víc jak 2 týdny zpoždění s mrchou tak buď se hlásí přechod nebo něco jiného
Dr jí ale řekl nedávno, že by jí spodek mohla závidět kdejaká třicátnice
Teeeeeeda to by byla sila 
Není tady
ahoj holky tak koukám jaký máte krásný metříky a miminka u nich
a že si věštíte budoucnost
(Taky jsem neodolola a zavěštila si jestli budu mít tu holčičku a vyšlo URČITĚ NE
takže tomu nevěřím protože jí mít budu
).
Jinak jsem přestěhovaný, včera mi kooonečně večer zapojili net ale už jsem neměla sílu sem mrknout
Furt lezu a uklízim a neni to znát 
A co tady novýho? Teda kromě věštění
Podle čeho věští Danano? Kyvadýlko?

Není tady

Holky hoj 
jasně tu kouli musíme brát s rezervou,je to jenom na povyražení
.....i když mi Simi vyšlo že otěhulíš v dubnu a holka,tak jak Ti to Daní vykyvadýlkovala
no uvidíme 
Silvi,jasně,že se tím jen bavíme,jak jinak

jen tak mimochodem mě vyšlo,že mi přes noc s pokoje ukradnou lyže
jo a Silvi s tím pinďourem 

jsem se taky zeptala,ať v tom nejsi sama a vyšlo mi určitě ANO
že mi naroste.....
tak taky bacha jo
Ledí,jak si na tom mrcha už dorazila? 
Není tady
Holky tak dneska nemocenska ukoncena ,ale po dlouhem premlouvani ,porad krvacim ,ale dr rikal ,ze opravdu udelal razantni zasah do vajecniku tak to je tim a napsal mi Exacyl na pozastaveni krvaceni a nikde ho nemaji tak zitra jdu do lekarny a objednam si to 
Není tady

Ahojda holky,
jak je?Simi uz je lepe?Ses mela stavit,ja byla vzadu na labaku u te gyndy,stacilo nakouknout.
Tak uz jdes do prace.No ja si myslim, ze ty otehu klidne i v dubnu, bo jsem slysela, ze po skarifikaci vakcniku to jde jak po masle,ale je to jen z doslechu.
Katulku,no nedorazila,ale ma jeste cas, ja mam tento cyklus delsi,takze cekam, ze dojde.Sice by nemusela,ale to by vajuchomuselo byt v tom vejcovodu neuveritelne line a nechtelo by se mi plavat a naopak spermici neuveritelne rychli.Ja cekam, ze si zase zobnu clostik, hele do brezna pristiho roku mam casu dost, sice bych to chtela drive,ale vesteba je vestba

Není tady

KAtuli to vis, ze se tedka chodim kvuli ms kontrolovat,abych v bilych hadrech nebyla za ostudu, ze si neuhlidam cyklus
,ale cekam to kazdym dnem,sice mi nic neni,ale ono to umne vzdy prijde nahodou,ze o tom ani nevim.Az dojde,pak me boli bricho.Kdyby dosla patek, bylo by to jako podle planu, jak to potrebuji ohledne naplanovani nasvtevy fertasu a tak. Takze si myslim, ze by mohla prijit dle planu, to by mi docela pasovalo.
Není tady
Ahoj Ledi ja dneska toho mela moc tak sem ficela rychle zpet do centra ,jinak muzem zajit na kafe ?Jinak nevim porad krvacim a uz mi to leze krkem 
Tobe chodi MS tak po tom 30 dnu i kdyz by nemusela CO?
Není tady

Ledi,tak jsem se ptala koule jestli Ti příjde teď ms....řekla určitě ne
takže dneska ji nečekej 
no my máme zábavu co....
jo,jo Snaži .... Danano z kyvadýlka?
nic musím zas běžet...
Není tady

Simi, jo mam dlouhe cykly, takze mam cas.Ale urcite dojde.Mam takovy pocit.Musela bych byt panenka maria, aby v tomto cyklu neco bylo.
Na kafco zajit muzem.Domluvime se.
To s tim krvacenim, je teda nanic,alesnad neninic vazneho, moc drzime pesti. 
Není tady
ledovecek napsal(a):
Simi, jo mam dlouhe cykly, takze mam cas.Ale urcite dojde.Mam takovy pocit.Musela bych byt panenka maria, aby v tomto cyklu neco bylo.
Na kafco zajit muzem.Domluvime se.
To s tim krvacenim, je teda nanic,alesnad neninic vazneho, moc drzime pesti.
staci jednou a je to
nechala bych to na pristi tyden ja ti pisnu
katuli samo ,ze tebe bych taky rada videla ,takze kdyby si nahodou mela zajem tak dej vedet ,muzem se sejit vsechny
budu rada
Není tady
ahojky ve spolek Misha88 mi psala že by jste mi někdo mohl poradit ohledně PCO.. třaba jak probíhá léčba, jak rychle se při ní nechá otěhotnět.. atp. 
Není tady

Holky tak jsem se dneska dozvěděla o další těhuli,bude rodit měsíc po,kdy jsem měla já,takže letňátko,chjoooooo trošku smutek
no holt ale co naděláme.....je to kámoška,co mi byla hodně blízká 
mějte se zatím paaaaaa 
Není tady
Annulik napsal(a):
ahojky ve spolek Misha88 mi psala že by jste mi někdo mohl poradit ohledně PCO.. třaba jak probíhá léčba, jak rychle se při ní nechá otěhotnět.. atp.
ahoj Anuulíku, snad Popí by mohla vědít...se ozve určo 
Není tady
Silvi dík
, už se nemůžu dočkat až dostanu nějaké tabletky.. když bez nich to nejde
/
Není tady
Annulik napsal(a):
Silvi dík
/
a už máš potvrzené, že se u Tebe jedná o PCO?
Není tady

Ahojda,
Katuli neboj bude dobre, ja vim, ze je to jen slaba utecha, protoze tedka mam epocit, ze je kolem nas kazdy tehotny a uprimne receno, kolem ne je opravdu kazdy tehotny, a ja jen podavam gratulace k miminkum a nam nikdo negratuluje, neni k cemu. Vsak ono se to musi nekde zlomit,ale nikdo nevi kdy,cekani leze na mozek, dela slidma kotrmelce,ale jdem dal.Tento kec,protste coveka na malinkatou chvili uklidni.
Ja toleruji ze sveho okoli jenom nektere tehule, s nekteryma si nemam co rici, tak se proste s nima nestykam a palim mosty v pripade, ze pratelstvi umiralo uz pred otehotnenim,takze me to ani netrapi.
Musime cekat, treba se zadari tento cyklus aneno nekdy jindy. Ja tedkaakorat resim, napeti u nas doma, protoze ja ted nemuzu sex ani citit a od manzi slycham, ze je jenom clovek a mela bych sexovat,ale po pravde se nejak nemuzu donutit myslet na manzela jako na objekt me touhy,proste druha faze,takze snad dojde meje zachrana-menzes.
No uvidime, zda me ten nahore zachrani,ale zatim citim bolest bricha,takze byto mohlo vyjit, zems dojde uz je cas.
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Annulik napsal(a):
Silvi dík
/
a už máš potvrzené, že se u Tebe jedná o PCO?
Jo jo , už nějaký čas.. ale tehdy mi to léčili HA .. po vysazení mrška nějaký čas chodila a dokonce i ovulka občas byla, ak jsem to neřešila.. ale teď jsem poslední přirozenou ms měla v listopadu.. tak jsem se objednala na endokrinologii, kde mě léčej.. a čekám..
teď zrovna na výsledky a glukózový test.. a pak ještě s výsledkama na ulktrazvuk ke gyn..
Není tady

Doma neni problem,spise ja mam utlum techto funkci,mozna se mi nechce strilet naprazdno nebo trenovat, to prejde.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Doma neni problem,spise ja mam utlum techto funkci,mozna se mi nechce strilet naprazdno nebo trenovat, to prejde.
Strilet na prazdno
ja se z tebe picnu
,tak to jo to prejde 
Není tady