|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

příští rok březen....holka uměle....
ale hlavně,že to klapne....
Není tady

Simi,já už na to přišla jak s tou koulí,normálně to funguje.....
jo,jinak pěknej mimík
ať Ti přinese štěstí....
Není tady

Musíš tu kouli vždycky znovu zapnout ne dávat zpět,protože se Ti objeví vždy to samé....ty vado....tu sedím s očima na vrch hlavy....

Není tady

http://www.vestirna.com/www2/_koule/index.php?rnd=212
hoď si to třeba na plochu a vždy otevři zeptej se a zavři a zase otevři zeptej se a zavři 
Není tady
Katuli tak me nevyslo nic a to byly konkretni dotazy a odpoved jsem znala a jednou mi vyslo ano podruhe ne
tak ja to upravim ,kdyz se na to soustredim tak to funguje 
Upravil(a) sima 75 (9. 3. 2010 8:52)
Není tady

holky, nechci vám kazit radost, ale přítel "ajťák" po mém zděšení, že ať se ptám na co chci, pořád to odpovídá URČITĚ NE..... prohlásil naprosto chladně a racionálně "jak můžeš takové kravině věřit, vždyť je to obyčejný random, který podle určitého klíče hází odpovědi" 
kati, ten tvůj odkaz mi zase pořád říká "Možná ANO"
ať se ptám na co se ptám 

Není tady
mala.popelka napsal(a):
holky, nechci vám kazit radost, ale přítel "ajťák" po mém zděšení, že ať se ptám na co chci, pořád to odpovídá URČITĚ NE..... prohlásil naprosto chladně a racionálně "jak můžeš takové kravině věřit, vždyť je to obyčejný random, který podle určitého klíče hází odpovědi"
kati, ten tvůj odkaz mi zase pořád říká "Možná ANO"ať se ptám na co se ptám
Tak nám jako zkazil radost ale... 

Není tady

Kestrin, taky ty jeho naprosto hnusně logické vysvětlení čehokoli nesnáším
ani trošku naivní radosti člověku nedopřeje..... 

Není tady
Silvi.100 napsal(a):
holky
to snad neberete vážně?
no, naplánovala jsem si podle tý koule život na deset let dopředu a pak tohle 
Nééééééééééé, nevěřím, ale je to sranda 

Není tady
no to doufám, že se tím jenom bavite
na věštírnu jsem chodila také, ale opravdu jen pro pobavení, nikdy by mě nenapadlo tomu věřit
já stará čarodějnice!
věštěním se zabívám léta a i tak to beru jako zábavu případně se kouknu, jakým směrem se mám ubírat. ale abych se zeptala koule na netu budu příští měsíc těhotná a dostala odpověď možná ne 
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
no to doufám, že se tím jenom bavite
na věštírnu jsem chodila také, ale opravdu jen pro pobavení, nikdy by mě nenapadlo tomu věřit
![]()
já stará čarodějnice!
věštěním se zabívám léta a i tak to beru jako zábavu případně se kouknu, jakým směrem se mám ubírat. ale abych se zeptala koule na netu budu příští měsíc těhotná a dostala odpověď možná ne
náhodou, mě vyšlo určitě ano 
ale neboj, na takový věci nevěřím, už vůbec ne z internetu 
A určitě už nikdy v životě nebudu mít průjem mi vyšlo
jsem se nudila no 
Není tady
Není tady
Kerstin napsal(a):
Silvi.100 napsal(a):
já se zeptala jestli mi naroste pinďour a vyšlo určitě ANO tak bacha na mě ženy
supr..
pak mi ho ukááá
tss a budeš se chtít rozvést vid 
Není tady

Silví, no nekeeeee, tak Ty se nám takle maskuješ jooo ? 

Není tady
ále mamina má snad poprvé od dob těhu se ségrou víc jak 2 týdny zpoždění s mrchou tak buď se hlásí přechod nebo něco jiného
Dr jí ale řekl nedávno, že by jí spodek mohla závidět kdejaká třicátnice 
Není tady