18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud si pamatuju správně, stačilo zajít na obecní úřad. Asi se bude muset prokázat něčím, co tě opravňuje bydlet tam, kde bydlí - např. výpisem z katastru, e je nemovitost tvoje, nebo souhlasem majitele - tohle tady určitě někdo bude vědět líp ne já, nerada bych kecala. Nic jsme neodhlaovali, to oni u si nějak vyřídí mezi sebou, a rovnou se tam (na OÚ) dozví i vechno ohledně popelnic a dalích plateb.
Není tady
pokud přítel nevlastní celou nemovitost, tak bys asi měla mít souhlas vech majitelů.
Pokud se pak přihlásí, tak ti sloenka na popelnice přijde automaticky.
Není tady
laminanonte napsal(a):
pokud přítel nevlastní celou nemovitost, tak bys asi měla mít souhlas vech majitelů.
Pokud se pak přihlásí, tak ti sloenka na popelnice přijde automaticky.
POZOR, s tou sloenkou to tak být nemusí. My musíme SAMI OD SEBE kadý rok za popelnici zaplatit ( buď na pokladně MÚ nebo převodem či sloenkou,kterou si vyzvedneme) pak dostaneme známku na rok.Kdy toto neuděláme,popelnici samozřejmě nevyvezou.Automaticky nepřijde nic,občan musí být iniciativní sám,take doporučuji získat info přímo na úřadě.
Upravil(a) rejka (26. 2. 2010 15:25)
Není tady
rejka napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Pokud se pak přihlásí, tak ti sloenka na popelnice přijde automaticky.POZOR, s tou sloenkou to tak být nemusí. My musíme SAMI OD SEBE kadý rok za popelnici zaplatit ( buď na pokladně MÚ nebo převodem či sloenkou,kterou si vyzvedneme) pak dostaneme známku na rok.Kdy toto neuděláme,popelnici samozřejmě nevyvezou.Automaticky nepřijde nic,občan musí být iniciativní sám,take doporučuji získat info přímo na úřadě.
tyhle info získá i na webových stránkách přísluného Městského úřadu. My jsme ve velkém městě a ádnou známku nemáme.
Není tady
Dobry den.
Mam takovy mensi problem-
brachove prodali dum ve kterem jsem mel trvaly pobyt,ja ziji v zahranici v pronatem byte kde nemam ani prechodny pobyt.Muzete mi nekdo poradit co mam delat?Brachove me prihlasit nechteji.Dekuji za rady
Není tady
Já jsem se taky teďka znova přihlaovala. Nemohla jsem u mít trv. bydlitě u rodičů...... a tak bydlím u přítele, je to jeho byt, take stačilo s kupní smlouvou , či nájemní sním a on tam akorát na Obecním úřadě podepíe souhlas, a pak Vás tam přihlásí.... :-) Je to jednoduchý.... teda á to měla etě sloítý protoe jsem la do jiného okresu, tudi při zařizování nové občanky, jsem musela předloit rodný list. A ten kdo je rozvedený či enaty, musí předloit i papíry o tomto. Samozdřejmě i rodný list děti pokud jsou.
Není tady
pokud se přihlaujem k trvalému bydliti v domě, který patří mé matce, stačí její písemný souhlas, nebo ji musím vláčet s sebou na OÚ? ona je v současné době výhradní vlastník, ale sama tam nebydlí (bydlí cca o 40km dál, tak bychom rádi, abychom ji tam nemuseli kvůli jednomu podpisu tahat...)
Není tady
lenkaB napsal(a):
pokud se přihlaujem k trvalému bydliti v domě, který patří mé matce, stačí její písemný souhlas, nebo ji musím vláčet s sebou na OÚ? ona je v současné době výhradní vlastník, ale sama tam nebydlí (bydlí cca o 40km dál, tak bychom rádi, abychom ji tam nemuseli kvůli jednomu podpisu tahat...)
Maminka můe osobně, nebo napsat souhlas s ověřeným podpisem.
Není tady
pcesstan napsal(a):
Dobry den.
brachove prodali dum ve kterem jsem mel trvaly pobyt,ja ziji v zahranici v pronatem byte kde nemam ani prechodny pobyt.Muzete mi nekdo poradit co mam delat?Brachove me prihlasit nechteji.Dekuji za rady
přihlásit si na přísluný obecní úřad.
jen taková drobnost...dům byl pouze ve vlastnictví bratrů, ty jsi tam podíl neměl?
Není tady
laminanonte napsal(a):
pcesstan napsal(a):
Dobry den.
brachove prodali dum ve kterem jsem mel trvaly pobyt,ja ziji v zahranici v pronatem byte kde nemam ani prechodny pobyt.Muzete mi nekdo poradit co mam delat?Brachove me prihlasit nechteji.Dekuji za radypřihlásit si na přísluný obecní úřad.
jen taková drobnost...dům byl pouze ve vlastnictví bratrů, ty jsi tam podíl neměl?
Sám se na úřad přihlásit nemůe, tam bude mít TP zapsán jenom v případě, e ho ze současného TP odhlásí oprávněná osoba.
Není tady
mag napsal(a):
laminanonte napsal(a):
pcesstan napsal(a):
Dobry den.
brachove prodali dum ve kterem jsem mel trvaly pobyt,ja ziji v zahranici v pronatem byte kde nemam ani prechodny pobyt.Muzete mi nekdo poradit co mam delat?Brachove me prihlasit nechteji.Dekuji za radypřihlásit si na přísluný obecní úřad.
jen taková drobnost...dům byl pouze ve vlastnictví bratrů, ty jsi tam podíl neměl?Sám se na úřad přihlásit nemůe, tam bude mít TP zapsán jenom v případě, e ho ze současného TP odhlásí oprávněná osoba.
take nemusí dělat nic..nový vlastník domu mu tam jistě trvalý pobyt nenechá
Není tady