18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak si má 22 letá ena koupit byt ani by musela dávat celou výplatu na splátky? Je to vůbec moné? Upozornuji e jsem obyčejná prodavačka s platem 8500kč. Máte někdo zkuenost?
Děkuji za odpovědi.
Ahoj, a v jakem meste si chces koupit byt? Ceny jsou hrozne rozdilne podle lokality. Ja sama taky ted budu kupovat byt, takze se o to trochu zajimam. Mas nejake uspory nebo sporeni?
Není tady
Ahojky, bydlím v Olomouci. Spoření mám ale na to bych moc nespoléhala. Cílovou částku mám na 120 tisíc. Moc tomu stejně nerozumím. Jen jsem chtěla vlastní byt ale podle veho na něj nemám. Jediná monost je s přítelem koupit na půl a splácet na půl. Ale já chtěla vlastní byt, psaný jen na mě. Mám vůbec nějakou monost?
Nazdar Nano,píe e chce koupit byt,problém je v tom jestli chce koupit nebo privatizovat.Podívej se na interne
na ceny bytu v Olomouci a zjistí,e tvůj plat bez půjčky na to pravděpodobně nebude stačit.Rozhoduje velikost
bytu,lokalita ve městě,druh stavby(panel cihla).V dnení době banky nerady pujčuji nezajitěné pujčky.Přeji Ti
hodně těstí a silné nervy.
Není tady
Ahoj,
divala jsem se na ceny bytu v Olomouci a 1+1 jsem nasla okolo 700 az 800 tisic, coz je na plat 8500 docela dost. Ja sama mam hypoteku na 1 miliion a platim mesicne 5200. Mozna by to chtelo se podivat na jinou lokalitu nebo vesnice v okoli Olomouce, tak by byty mohly byt levnejsi. Ale asi to nepujde jinak, nez jit do toho s pritelem dohromady, i kdyz tohle je vzdycky komplikovane, kdyz si dva lidi kupuji byt napul, nikdy nevis, co bude za par let.
Není tady