|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Karal napsal(a):
Tsss, kdo se boji, nesmi do lesa..:-) Co probirate?
Karal ani ti nevim... ja tu jenom tak na chvilku prikvitla z postele, protoze me vyhnala sraj.a, ale pokusim se to zase usnout....
kdbyych se zase za 15 minut vzbudila bolesti, tka me tu amte zas 
Není tady

Tak sis měla dat ty broskve a to by byla jistota.
Není tady

Co bojíš se Karal že ju chytneš přes net? A teda já mám spíš zácpu, mě to neovlivní ani ms.
No nic jdu chrupkat, brou noc!!!
Není tady

danano napsal(a):
No tak jooooooooooooo.....
dopadla jsem dobře a o víkendu mi zavolá kdy nastoupím.....
Danuško, tak to je paráda, mám radost, moc držím palce, aby se ti tam líbilo a byla jsi spokojená 

Není tady

Dobré ránko!!!
Dani to je dobře, že ti to tak rychle vyšlo, ať se ti tam líbí.
Není tady
dobre rano, tak me dneska dostihla mrcha v plne parade...
a ten test vcera odpoledne mel slabej stin
,ach jo, tak teda ten duben snad 
Není tady

Ahojte holky 
Daniiiiiii tak jak je? Chtěla jsem se zeptat,jak si mi věštila 
tak ten květen , přirozeně a kluka.....
myslela si tím,tenhle květen,že otěhulím....
nebo že v květnu porodím a ve kterém 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Ahojte holky
Daniiiiiii tak jak je? Chtěla jsem se zeptat,jak si mi věštilatak ten květen , přirozeně a kluka.....
myslela si tím,tenhle květen,že otěhulím....
nebo že v květnu porodím a ve kterém
no že otěhulíš

Není tady

Tak mám Dani čekat za 2měsíce // ju?
fakt jako jo?A Ty máš nějakou kouli na věštění nebo jak to děláš mě to strašně zajímá
?
A jak práce Dani
,jak to nakonec dopadlo....já nedočítám,máme takové smutné období,umřela mi babička.....tak snad jsme si to špatné vybrali už na hodně dlouho 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
![]()
fakt jako jo?A Ty máš nějakou kouli na věštění nebo jak to děláš mě to strašně zajímá
?
A jak práce Dani,jak to nakonec dopadlo....já nedočítám,máme takové smutné období,umřela mi babička.....tak snad jsme si to špatné vybrali už na hodně dlouho
Hele KaŤulíku neber to smrtelně vážně.... závisí na tom jistě i všechny okolnosti .... dělám to kyvadýlkem , zkus si to také není to těžké ,,,,hraju si tak s tím a děti my vyšly tak snad to klapne ... budu držet aby se to fakt povedlo....
Není tady

Dani zkus mě to prosím takýýý.
Není tady

danano napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
![]()
?
A jak práce Dani,jak to nakonec dopadlo....já nedočítám,máme takové smutné období,umřela mi babička.....tak snad jsme si to špatné vybrali už na hodně dlouho
Hele KaŤulíku neber to smrtelně vážně.... závisí na tom jistě i všechny okolnosti .... dělám to kyvadýlkem , zkus si to také není to těžké ,,,,hraju si tak s tím a děti my vyšly tak snad to klapne ... budu držet aby se to fakt povedlo....
Ale jo jasně,beru to v rámci mezí
zkusila bych to
ale nevím jak a kyvadýlko nemám(ani nevím jak se to dělá
) ale holky říkaly že se nemýlíš

Není tady
tak kde jste baby...co jste dneska dělali ...my skoro nic ... ráno jsme byli nakoupit a já pak dělala špagety se špenátem.... a odpoledne jsme byli na procházce ale brzo jsme se vrátili jelikož byla děsná zima....studenej vítr...
Pak jsme ještě odmetli sníh ze dvora a Pája ještě nařezal pořádné špalíky pod postel , jelikož výrobce tam dal takové tenounké a máme pocit že ji zrochnem.....
no a teď se tu válíme na gauči a Pája se kouká na nějaký starý film.... 

Není tady

Tož Dani nenapínej.
Jinak já dnes prala(dala prádlo ven, a ono vymrzlo, nešlo večér oddělit od šňůry), a dělala chlapům palačinky, sobě sem osmažila půl červené papriky, na to půl salátovky, vrtulky a gyros koření, sůl, 2 vajíčka a sem si pochutnala jak nikdy.
Jo a ještě sem si dala ráno chvilku pilates po roce sem nemohla udržet ani rovnováhu. Po o úklid a pak u nás byla mamka se ségru a teď tu máme puštěné ošklivé kačátko a pijem kafe(teda já s malým caro).
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Tož Dani nenapínej.
Jinak já dnes prala(dala prádlo ven, a ono vymrzlo, nešlo večér oddělit od šňůry), a dělala chlapům palačinky, sobě sem osmažila půl červené papriky, na to půl salátovky, vrtulky a gyros koření, sůl, 2 vajíčka a sem si pochutnala jak nikdy.
Jo a ještě sem si dala ráno chvilku pilates po roce sem nemohla udržet ani rovnováhu. Po o úklid a pak u nás byla mamka se ségru a teď tu máme puštěné ošklivé kačátko a pijem kafe(teda já s malým caro).
mě to vychází až na příští rok tak na březen tak se nezlob.... a mělo by to být uměle ...a vychází mi holka.... tak tož tak....

Není tady

Tož si mě moc nepotěšila, bééé.
Ale umělé asi nééé, pač manža by na to už nešel, a jeho už nepřesvědčí nic, snad jen prudký úder do hlavy.
Není tady
dinosaurus napsal(a):
Ale umělé asi nééé, pač manža by na to už nešel, a jeho už nepřesvědčí nic, snad jen prudký úder do hlavy.
třeba ho obměkčíš.....
nebo dáš tou palicí

Není tady

Tak to spíš myslím tu palici.
Není tady
danano napsal(a):
dinosaurus napsal(a):
Ale umělé asi nééé, pač manža by na to už nešel, a jeho už nepřesvědčí nic, snad jen prudký úder do hlavy.třeba ho obměkčíš.....
nebo dáš tou palicí
ještě jednou jsem to zkusila a znovu mi vyšlo to samé tak třeba do toho půjde.....

Není tady