29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvi.100 napsal(a):
Bohužel
ono to už bylo jeden den dobrý a dnes mě to zase trápilo...je to pořád snesitelné, ale když si sedám, tak to zabolí, píchne..tlačí...ani nevím...je to takové zvláštní. Prostě jako že tam je něco navíc cítím
Val k dr ,to se mi nelibi
Není tady
Símo mě také nééé, ale já nechci k obvodnímu, chci si počkat šest dní na Kultíčka...mu budu v po nebo ut volat...teď třeba necítím nic. Je to prostě chvilkové a opravdu to není silná bolest....to při ms je stokrát horší, ale zas je divní, že o tom vaječníku vím takhle od ovu
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Bohužel
ono to už bylo jeden den dobrý a dnes mě to zase trápilo...je to pořád snesitelné, ale když si sedám, tak to zabolí, píchne..tlačí...ani nevím...je to takové zvláštní. Prostě jako že tam je něco navíc cítím
to se mě teda moc nelíbí, vždyť už jsi psala před nějakou chvílou, že tě bolí
chjoooo... třeba by tě Kultík vzal dřív ne?
Ahoj Simi jak se vede?
Není tady
Blaví pokud dělá neplechu ta cysta, tři dny nebo čtyři už nehrají roli Kdyby se bolest nějak stupňovala, měla jsem teplotu...tak určo valím k dr. takhle počkám....
Bolí mě to od neděle, ale to byla ovu dle všeho
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Blaví pokud dělá neplechu ta cysta, tři dny nebo čtyři už nehrají roli
Kdyby se bolest nějak stupňovala, měla jsem teplotu...tak určo valím k dr. takhle počkám....
Bolí mě to od neděle, ale to byla ovu dle všeho
aha... no dobrá, ale musíš se opatrovat a dávat na sebe pozoooor!!!
Není tady
Jojo to dávám, ale tohle bohužel neovlivním
Snad jen zbytečně plaším a čím víc se blíží kontrola, tím víc si uvědomuji každé píchnutí, třeba mě to bolelo i předtím jen jsem to nevnímala hm
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Jojo
to dávám, ale tohle bohužel neovlivním
Snad jen zbytečně plaším a čím víc se blíží kontrola, tím víc si uvědomuji každé píchnutí, třeba mě to bolelo i předtím jen jsem to nevnímala hm
tak to teda nevííííím
no nic beruško, jdu navlíknout to pyžamo a vzít si něco malého k jídlu a lehnout...
přeji hezký večer, opatruj se a zase se určo potkáme pa a dobrou noc
Není tady
Ahoj prdky, jdu jen pořát dobrou noc, zítra hned ráno vyjíždíme za našima, pak na ten koncík, písnu až v neděli takže kráááááásný víkend, a dnes dobrou noc
Není tady
Kerstin napsal(a):
Ahoj prdky, jdu jen pořát dobrou noc, zítra hned ráno vyjíždíme za našima, pak na ten koncík, písnu až v neděli
takže kráááááásný víkend, a dnes dobrou noc
tyyy jooooo
Dobrou
Není tady
Já už doufám nic jíst nebudu, celý den poctivě dodržuju zdravou stravu...snídaně, oběd i večeře a teď si načnu salko no ma.or!!!
Není tady
verynka napsal(a):
Vemte mě s sebou do Volyně, mám zlámanou nohu na 2x a ještě naražený žebra....
No nekecám, že jsem se lekla
Mě než docvalko, že koukáš na slunce seno....jsem dlouho přemýšlela, kde že je ten megasrazík
uff téda
Není tady
verynka napsal(a):
Omlouvám se za takto stupidní dotaz, ale co je to salko?
takové to slazené mléko od TATRY ze kterého se dělá domácí vaječńák
to neznáš?
Není tady
čaukyyyyyyyyyyyyy ženýýýýýýýýýýýýý ... tak jsem tu .. ale nevim na jak dlouho ...
Není tady
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
Omlouvám se za takto stupidní dotaz, ale co je to salko?
To sladke mliko mega sladke
no joo no jooo však jsem si jen cůůcla a už je v lednici
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
ahoooooj Kikuleee
![]()
ahooooooooooj Silvule
Není tady
verynka napsal(a):
já už vím, ale my jsme tomu říkali jináč, jen nevím, jak...
no ono se to tak přímo jmenuje
Není tady