27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Kotr, Dany mel take premieru s bryndzovyma haluskama a zdlabnul dva talire Teda ty jeho male...
A teplotu uz ma i Tomasek a trosku i Dany, tak cekam, kdy lehne muz a jsme komplet v tom
Není tady
čau, tak jsme byli venku, ráno jsme chrněli do 11 a pak dali obídek a pak li znovu spát, take Vojtín se z toho jaksi vyspal, ale mě je hůř, prostě musím být v pohybu, jinak pořád smrkám a chrchlám.
Silw - já jsem si pak nechala vytrhnout mandle, ale je to tak 4 roky, dřív jsem se straně bála, ale teď mám klid, chřipku jsem měla naposledy na střední a a teď mi to nějak zkolilo. Drím palce, a kluci budou dobrý a taka přeije, není nic horího ne chlap s rýmou.......
Rendí - to je mi moc líto, take jse na tom asi jako já, naprosto rozhodnutí vechno opustit a zdrhnout aspoň na dva dny a jenom spát a spát, a případně se najíst u stolu jako člověk a ne za pochodu.
KOtr - tak to bude ségra mladá babička, nebo ne???
HOlky, já jsem mazanec dnes koupila s 50% slevou, take nic péct nebudu, ani mě to neba. Tak já zase jdu, zkusím večer dát Vojtínovi mlíko, neměl ho od neděle, tak snad to bude dobrý a nepůjde hned ven.....
Není tady
Cass - a kolik toho verunka tedy vypije, čůrá dobře nebo ne??? To je hodně důleitý, na teploty jedině zábaly, studený ponoky případně vlaná sprcha, ale pokud bude třeba celý den apatická nebo se ti prostě nebude zdát, nalo a vyra směr nemocnice, pro jistotu, určitě tě nevyhodí ( mě taky nevyhodili, i kdy si asi říkal dr., e jsem matka hysterka), a kdy to bude nutný, tak si vás tam nechaj, je to sice blbý, ale pokud má toho rota, tak nic jinýho nezabere ne kapačky. Moc ti drím palce, protoe vím, jak ti je a co to vechno obnáí, a jak je člověk naprosto bezmocnej.
Není tady
Marti: dík moc ... Verunka je ivel, tak i na to vechno, jak si to teď "uívá" jepěkně ivoučká, sice s tím pitím to je horor, četla jsem to na Kulíkovi, jak to je s tou dehydratací, čůrání 2x nic moc, ale naprostá katastrofa to není - nejhorí je pro mně to do ní narvat, u nechce vůbec nic prostě, stříkačku, flaku, hrnek, nic (u začíná být problém i s Nurofenem a Panadolem, teďka stávkovala teda fest), ale dneek přes den jsme dreli v rozmezí 37-38 ... teď samozřejmě zase má 38 u ale to se dalo čekat, večery a noci jsou nejhorí, take teĄĄ(d se starám na noc
Není tady
Cass- drím palce, a je brzo líp, ono to přeci jen chvíli trvá ne to vechno zabere, jinak Vojta taky nechtěl ádnej sirup na teplotu, ale já jsem měla výhodu, e co mu dám k pití, tak to vyunkne, je mu naprosto jedno, co to je.
Není tady
ahojky,
tak jsem teď nějak nestíhala, ale doufala, e u se nám to v chlívečku uzdravuje.. ale bohuel, co dočítám - tak moc ne
Sussi - tak rotavir karedej? jeiky drobek malej, vy taky jste v té nemocnici často
Cassi - chudinka Verunka, u tu teplotu má nějak dlouho, radi si zajdi k dr nebo na pohotovost, jak píe Mara... a s tím pitím - to chápu, taky je to občas u nás děs... a se sirupama jsme taky bojovali, vdycky mi bylo do brečení, jak jsem mu to tam stříkačkou cpala násilím
Rendi - tak vidím, u vás taky pořád bojujete.. ach jo. Snad to bude lepí, přece to nemůe být pořád takovej rumec..
Marti - tak nejen Vojtík, ale u i Ty jsi marod.. ty si holka taky vytrpí...
Silw - a má brzo po angíně a kluci a to nechytnou. Je mi líto, e vám nevyla cesta k vaim
Luci - drím pěsti, a je reklamace Manduky uznána!
jo a já se přidávám ke KOtr a myslím i dalím - taky se budíme cca co 2 hodiny i v noci... někdy u tam nic ani nemám a pořád saje. Je to asi fakt zoubkama - teploty byly jen dva dny, ale teď víc kaká (natěstí ne průjem) a je protivka a občas pláče z neznámé příčiny - tak myslím, e se klubou stoličky.. ale taky u nějak dlouho
Fi - jak u vás? a prosíme si novej domeček - děkujeme
Upravil(a) Berka (3. 4. 2010 20:20)
Není tady
a děkujem za přání, Luci, k 13 měsícům... zítra to bude rok, co jsme byli na vítání občánků je to vůbec moný??
jo a Yvettce taky přeju, aby auto hezky slouilo!
Není tady
bRÉ RÁNKO,
hlásím, e iju, ale hrůza. Vojtín včera zase zvracel, tak u nevím, e by to fakt byla ta alergie na mlíko, nebo nemá pořád dobrej aludek, take zase dietka.
KOukám , e nikde nikdo.
Vojtín vám něco písne, aby jste měly co louskat.
v\vĚĚĚĚĚ SXYCUDCMNN NNNNNNN\A HBE NMBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBN N CNNNNNNNNNNN
Není tady
Ahoj,
teda tady to fakt stojí za houby s tím zdravím! Jsme se vichni tak těili na sluníčko a to nám teda pěkně zatopilo
Terka u má taky rýmu, ale to je houby proti tomu co tady popisujete! Myslím na vás, hlavně a se brzo uzdravíte
My jsme měli dneska jet dopoledne na návtěvu a odpoledne, e se pojedem podívat do Olomouce do ZOO, návtěva se jetě neozvala (jezdí sem jen za rodinou, jsou z daleka) take nevím, jetě jsem nezačala vařit ani oběd Jsem nějaká nervozní, nemám ráda kdy není vechno naplánovaný, takový ivelný akce na mě nejsou! I skrz prcka je to komplikovaný.
Vidím to tak, e známí se ozvou a po obědě, chvíli se u nich zdríme a ze ZOO nebude nic!
Posíláme vem pusinku a pofoukání
Není tady
Ahojki,
tak u nas jsem nejvetsi lazar ja. Tomaskovi odpoledne tedy stoupla teplota, ale v noci ok a i ted pres den ma jen lehounce zvysenou, tak snad to bude dobry. Dany to same, ma troskinku rymu, ale asi tak, ze mu rano poradne vycistim nos a pres den jen, kdyz vidim, ze tam ma zaschly sekret, netece mu to. Skoda, venku je krasne. Manzel uz take smrka... Ale neva, jinak dobry...
Tak se opatrujte a hlavne, at jsme vsichni co nejdrive fit
Není tady
Silw - tak největí lazar jsem tady taky JÁ, odpo jsem to prostě u neustála a upadla na 3 hodiny do kómatu, Nikča si vzala Vojtu ven a byli i za babi, tak ani nevím v kolik li. Bylo mi hrozně, teď je to lepí, ale bylo i líp. Jen doufám, e zítra to u bude lepí, páč nos mám jednu velkou červenou bramboru, do toho oteklý oči, prostě celá krásná holka.
Posílám marodům pofoukáníčko .
Koukám na rekoue a docela se bavím, hlavně oslík vede.
Jj, viděly jste tu reklamu na jednoho operátora, jak tam rodí ta králice ty prcky , ta je prostě boí....
Mějte se jdu si dát asi 10 litr čaje.
Není tady
Nikde nikdo????
Holky, krásné velkonoční pondělí, hodně zdraví a málo ran na prd.ku (ale nějaká být musí, aby jsme neuschly). Mějte se bezvadně.
Není tady
Krásné velikonoční svátky
doufám, e marodům u je lépe
ozvu se zítra, dneska jsme celý den pryč, tak přejeme klidné a pohodové velikonoční pondělí
a Erískovi ve nej k 13 měsícům
Není tady
tak velikonoční zprávy od nás: Verunka začíná kropenatět jako velikonoční kuřátko, začalo to ji včera na zádech, momentálně u má osypanou i hlavu a noičky ... teplota včera celý den i dnes nonstop 37 - 38 stupňů ... take to vypadá na pěkně vyranou estku ... jo a má opar na horním rtíku ... a jetě vám napíu, jak pouze pije - po ličkách Frutapurou slazený čaj lesní jahoda a v té ličce musí být vdy drobeček suenky Sunarka ... průjem se jetě dnes neobjevil, a to ji kakala, te jsem čím dál víc přesvědčená o tom, e to bylo z těch sirupů (včera v 18 jsem jí ho dala naposled)
Není tady
Ahoj holky,
u nas se take porad marodi, pro jistotu vsichni.
Cassi, pri sestce by mela s vysevem opadnout teplota Spousta viroz je provazena exantemem, tezko pak rict, kterou zrovinka mate
Ale hlavne, at uz je to za vama
Vsichni chlapi mi chrni
Není tady
Ahoj vem vůbec nestíhám s dračicí je to mazec chvilku nevydrí na místě
, ale teď el taka na chvilku ven s malou tak je klid.
Opoděně přeju k svátkům jara a doufám, e jste moc nedostali na prďku, kdyby teda záleelo na mě tak bych ty velikonoce klidně zruila
Jinak co jsem dočetla tak je to tady stále dokola samý marod tak vem posíláme pofoukání a brzké uzdravení
U nás je to zatím v poho z rýmy u se malá dostala uk uk uk
A chtělo by to asi nový chlíveček koukám, e u docela přetahujeme
Není tady
Brej večír,
jak je bábovky??? U nás u se chrní od 7, co je super, asi ho unavilo to chození za jednu ruku venku, chodil celou hodinu, tak je KO ( no, radi nebudu psát a chválit).
Mějte se bezva, jdu na véču (vajíčka a vajíčka a vajíčka) a něco k tomu.
Jo, přidala jsem fotečky s maranem.
Fi, prosíme domeček. Jsi se nám někde zatoulala, viď???
Není tady
Silw: to jsem na netu četla ale napadla mě verze, e teď tu 37 - 38 můe mít ze zubů a s estkou to nemusí mít nic do činění) no uvidíme zítra, ráno volám naí dětské
dneska byla Verunka celý den bez sirupů (nebyl důvod, neustále kolem 37,5) a ani na noc jsem jí ho nedala (před spaním 37,5) tak uvidíme jaká bude noc
Není tady