29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jojo, borci jsou všichni ti naši! já mám radost, když mají madaili, ale když to nevyjde, tak jim nenadávám, proč taky. Sama bych nedokázala ani desetinu toho, co oni - je to hrozná dřina a pak je potřeba taky štěstí!! Takže fakt díky jim všem!!
Není tady
To mi povídej já bych taky nedokázala ani zlomek toho co oni jsou to borci
.
Štěpánkovi toprej do týdne sroste prej s eto stává,když jsou takto velcí už se nemůžu dočkat až je uvidím to zas budu chtít taky zas miminko, ale pak mě to zas rychle přejde až se vrátím dom
Není tady
tak to je fajn, že se mu to spraví brzo!
jojo, to se nedivím, že Tě to zas naláká na další miminko -já bych to měla stejný!!! Ale zas si říkám, že ještě asi chvilku prostě počkáme, abych se natěšila co nejvíc a užila si jedno a pak druhé... snad se teda dočkáme ještě aspoń jednoho.
..a ještě do toho asi to učení, no..
Není tady
Taky chceme ještě chvilku počkat, ale zas stím jezděním do Sanusu to zas bude něco,amel kdyby to nevyšlo tak máme alespoň Eli
No ono se mu to tak nějak spraví samo
Není tady
jojo, u vás je to ještě těžší, ale mám to stejné, kdyby už nic, tak máme toho prvního miláčka už
Není tady
Pěkný večer
Olympiádu jsem si taky užívala, jak jsem doma, mohla jsem v klidu koukat do noci. Bylo to hezký. Jsem říkala manželovi, že mě teď zase dva roky nebude sport zajímat ne to kecám...
Takže Štěpulka od Sudi má zlomeninu? No jo ono se to prý stává dost často. Brzy bude dobře.
Tak přeci jenom se tu už trošku "spřádají" plány na další pokusy taky se těším na druhý kolo
asi se to "náročný" rychle zapomíná
Není tady
jojo, zvládneme!
Pavli - máš pravdu, to špatný se rychle zapomene... popravdě musím přiznat, že i když třeba ty moje potraty jsem těžce nesla, tak už na to moc nemyslím, asi to prostě nemělo tehdy být. Je mi to samozřejmě líto, ale Tomášek mi to všechno vynahradil!!
jojo, taky nejvíc prožívám ty Olympiády - když byla ta letní z Pekingu, tak jsem si ji taky užívala a všechno sledovala - byla jsem těhotná a doma a vlastně už pak byla i těhotná Katka Emmons - a to tam vystřílela ještě dvě medaile
Není tady
Vše nej Tomíkovi kopu štěstí, zdraví, hodné rodiče i ségru
a Samovi přjeme krásné měsíčniny, poslední do roku.
Není tady
No zrovna před chvílí jsme se doma bavili kdo zazáří na letní, Emons? Špotáková? Nebo třeba Sáblíková v cyklistice?
Na to špatný jsem zapomněla, po pravdě řečeno když už jsem byla těhule a opravdu jsem donosila a narodil se. Nějak se to obrousilo. Ne že by na to člověk zapomněl, to nejde.
Jani dobrou.
Není tady
tak jo, taky balím, dobrou
jo, ještě k Silw - jojo, to jsem si myslela, že to ukončování kojení nepůjde ze dne na den. Já si to jinak ale taky moc užívám. Ale stejně jako Ty se mi pak už nelíbí, když větší děti tahají trička kdekoliv venku a chtějí mlíko. No, uvidíme, jak to zmáknem. Je to stejně síla - na začátku jsem stresovala, že mi kojení nepůjde a nakonec budu mít problém s tím ukončením.. (teda jak já, tak i malej).
Není tady
jojo, to bude zajímavý - ty OH v Londýně - už se taky těším! hm, Katka a snad i Bára budou zase horké favoritky
přesně, je to jakoby upozaděný, zapomenout to nejde, ale prostě jde se dál! a o to je to veselejší, že už jsme mámy
Není tady
Ahojky krafalky.
Bery se nedivím,že tě tyhle super nabídky:usch: točí!
Včera jsme se zase rozčilili s tím chlapem v našem bytě.To je hňup na entou.Takový ten typ velkopodnikatele,který si myslí,že když nemám před jménem žádný titul,tak jsem totální magor a skočíme mu na nějaké levárny.To teda ne!Zase další komplikace....
Berunko co zoubek?Už je lepí?
Nelinka holky už 3.noc spinkala bez jídla.:supr:Je to šikulka!
Není tady
AHOJ HOLKY,
tak já nemůžu říct, že Vojta spal bez jídla, když to řeknu slušně, tak prudil každou hodinu, a ve finále 3x jedl, takže u nás je to pořád stejný, tamto byla opět jen výjimka. Zuzance gratuluju, nechápu, jak jsi to dokázala, ten náš noční žrout se prostě v noci dojídá, přes den tomu moc nedá, tak to dohání. Copak si zase pán vymyslel, že by vám za slušný obnos chtěl něco prodat, co zůstává v bytě??? Jsme národ vyčůránků a vychc....., takže bacha na to, vždycky musíš myslet dopředu, že tě chce každej okrást a přechytračit. Prostě je to tak.
Beru, Jani - vy jste drbničky.
Jdu vzbudit tatu, aby milostivě vstával do práce, dělá od 9 a ještě chrápe, budík nebudík, fakt mě s tím točí,já už mám skoro půl dne za sebou a on teprve.......
No,neva jdeme na sváču a razímek babi (se tam zase vytočím) a odo jdeme pro NIkču do školy,protože tam musím vyzvednout přihlášky na školy a poslat si je sama, teď už se to nedělá,aby škola ušetřila, to je fakt hnus. Jediný co na tu přihlášku daj, je razítko ze školy a vyplní prospěch, jinak si to tam člověk musí všechno oběhat, vyplnit a doložit na vlastní náklady, to za nás nebylo. Prostě se šetří naprosto všude.
Není tady
MArti asi tak nějak a taky abychom mu tam przatímn dovolili nechat trvalé bydliště.Za to nabízí i prachy a že kdyby něco,že nechá u právníka kauci a blabla.No copak jsme blázni??????????????????????????????????:offtopic:Prostě jsme mu řekli že v žádném případě a tak seknul s telefonem.Tak předpokládáme,že tam nezůstane nic co není ve smlouvě a taky že to zase začne natahovat.Prostě pako!
Není tady
Nazdááár,
žádný nadrbaný stránky, je vidět, že přes den nemáme čas.
Zuzí - s trvalým bydlištěm - nikdy!!!! To by jste se taky pak mohli dočkat nějakýho exekutora a přijít domů a mít vybílenej celej byt. a když se nebude chtít odhlásit sám , tak jedině přes magistrát nechat ho přihlásit jako bezdomovce na ohlašovnu. Sice to trvá asi 2-3 měsíce, ale jde to. Já jsem to taky musela nechat udělat, protože jsme zjistili, když jsme koupili byt, že je tu hlášenej nejen majitel, ale i jeho synáček, kterej se nemínil odhlásit, ale to všechno se dá zjistit jedině, až když se jdeš přihlašovat k novému tr. bydlišti ty, dřív se to prostě nedozvíš, kvůli ochraně osobních dat ( zákon na ....). Tak držíme palce, aby vám tam zůstal aspoň záchod a vana, pokud nemáš ve smlouvě kuchyň. linku, tak počítej, že si jí vezme.
Tak a já razím ven, Vojta už tady dělá brajgl , takže se jdu unavit ven, svítí tam sluníčko, ale je vítr.
Není tady
Není tady
Teda Zuzi to je fakt něco, ještě vám to bude takhle komplikovat, ach jo, tak přeju ať už je brzo pryč a vy se můžete stěhovat
My jsem byli dnes dopo zase nakupovat, Erika hlídal děda, tak jsem na to měla aspoň trochu klid. No nakoupila jsem jarní, vlastně i velikonoční dekorace, samozřejmě jídlo na sobotní a nedělní oslavu a taky něco málo na sebe, aspoň jsem si udělala radost zase . Erikovi jsem ještě koupila bábovičky a lopatku na pískoviště, mušle už je doma, ale ještě budeme muset sehnat ten písek
Včera jsem ani nebyli venku, strašně to tam fučelo, ale dneska je pěkně, tak zase půjdeme na prochajdu pěšmo, jsem zvědavá kam dojdeme
Dneska v noci u nás dobrý, dokonce se napil od sedmi jen v půl jedenácté a pak spal až do půl páté a pak ještě do čtvrt na osm, takže dobrý , to to zase zakřiknu, a dneska bude určitě vzhůru po dvou hodinách
. Zase slintá a několikrát denně kadí, takže se mu asi dere nějakej zub, ale nějak jsem pořád nezjistila jakej, nebo jestli tam má kromě těch osmi vepředu něco vzadu, nedokážu se mu tam podívat
Tak si jdu uvařit kafe, snad ho ještě stihnu, Erís spí už skoro dvě hodiny.
Pa pa a hezký slunečný den!
Není tady
Jo a ještě jsem chtěla napsat holky že vás obdivuju s těma VŠ, já bych třeba i ráda, ale prostě jsem na tohle lajdák a už se mi nechce . Tak přeju ať vám to vyjde
Není tady
Ahoj,
tak jsme se teď vrátili z venku, dneska je tam fajn, Terka se trochu prospala, no a teď řádí. Chtěla jsem tu trošku poklidit, protože nám přijdou zapisovat stavy topení, takže zas prolezou celej byt, ale je to začarovanej kruh já uklízím a Terka za mnou roztahuje a kramuje Takže to vzdávám
Zuzi no trvalý bydliště to je svinstvo, taky s tím teď bojujem, ale máme trošku jiný problém doufám že vám to vyjde, ten chlap je asi fakt pěkně vyčůranej (mírně řečeno)
Marti přeju pevný nervy na návštěvě
No nic jdu vymyslet nějakou sváču! Než to dítě zas něco provede.
Není tady
Ahojík,
už jsme zpět z venku a je tam pěkná kosa, jsem zapomněla dát Vojtovi rukavice, a smaozřejmě pod fusakem je neudrží, na všechno chce šmatlat, tak je měl trochu zmrzlý, ale dobrý. Samozřejmě jsem tvrdla před školou a Nikča nikde, telefon samozřejmě nebrala, a hádejte kde byla, odpadli jim hodiny, tak šla k babi, kdybych jí měla po ruce, tak jí snad roztrhnu, zmrzlá a nasr. k tomu, to se mi to šlapalo domů, byla jsem tu za 1O minut, jindy mi to trvá hodinu.
Kotr - taky nesmím psát nic o tom, že Vojta spí, jakmile to napíšu, je to pak katastrofa, nám taky leze někde zub, ale kde??? Nedá si tam šáhnout a vpředu nic nevidím, loví pořád něco vzadu, ale zatím nikde nic. Já se tedy snažím bobika chyatat do nočníku, zatím nám to jde, ale ten puch......., nechápu jak takhle malej človíček může zasmradit celej pokoj.
Večer mám problém,nevím na co budu koukat, ty Přešlapy ?? Nevíte jestli to není náhodou nějaký shrnutí nebo začínají znovu, nebo jedou rovnou dál??? Kouknu na net, třeba tam něco bude.
Není tady
Marti přesně už to máme pozjišťované a když tak ho necháme odhlásit.Ale on to má ve smlouvě,že při vyklizení bytu nesmí být nikdo přihlášen k TB.Takže by vlastně i porušil smlouvu.No když se tak se znáte to!
Teď jsem došla ze spinningu a jdu dát Nelinku do hajan.
Kotr Erísek je kouzelný!To bude mít frajerek!:hjarta
Jo Marti ty buď ráda,že byla Nikča u babi a ne v hospodě!
Upravil(a) ZUZANECKA (2. 3. 2010 18:41)
Není tady
Tak vás zdravím .
Dnešek byl trochu hektický jenorve s Eliškou na očkování to snad bude bez reakce a za 14 dní na Synflorix nakonec ho dáme. Pak jsme jezdili 3,5 hodiny po venku a potom jsme šli na návštěvu a bylo to super a už s eu nás spí .
Teda Zuzi to je mazec co si ten chlap nemyslí to by jste museli být padlí na hlavu .
Marti koukám, že ti Nikča dává zabrat no hlavně, že se našla u té babičky a né v hospodě jak psala Zuzi.
Kotr teda vy už budete taky slavit toto letí . A bezva, že jsi si něco pěkného koupila i ty
.
No musím jít žehlit se mi fákt nechcéééééé .
Není tady
ahojky,
Zuzi -díky, už jsou zuby lepší. Snad zas bude chvíli pokoj!
Teda ten chlap má ale fakt nervy - s tím trvalým pobytem!!! nic takového, jak říká Marti, ještě by vám tam poslali jednou exekutora, kdyby byl problém Tak ať už to co nejlíp dopadne bez komplikací a bydlíte
Yvet - Tobě taky přeju, ať problémy vyřešíte!!
Kotr - tak to jsou pěkné dárky, to se Erísek má!!
Zuzi - to je Nelinka fakt dobrá, že už nejí v noci, to u nás ještě pěkně dlouho asi nebude hrozit .
Marti - asi taky kouknu na Přešlapy a na Ordinaci zítra na netu.
Není tady