|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
krásné ráno
tak mě po ránu strašně potěšila pozitivní zpráva o malém Eliáškovi 
Marti, držte se a at střevní viroza co nejdřív ustoupí a hlavně at se tobě vyhne obloukem 
Yvett Opla astru jsme měli, ale ne kombíka, a strašně nerada jsem se s ním loučila, supr autíčko, snad budete taky tak spokojeni 
holky já mám prostě smůlu, včera jsem už měla zájemce na tu naši manducu, tak jsem ji podle návodu vyprala, a ona pustila z té vínově červené barvy na podšívce do té světlé na povrchu barvu, takže tam jsou růžové mapy....no tak jedu dneska reklamovat a jestli mi to neuznají, tak nevím
....ale prala jsem na 30 st. program ruční praní
tak my stahujeme taky
ale u těch starších
holky at se vám prcci brzo uzdraví, my ted bojujeme se zubama 
Rendi, vše nej Tomíkovi k 13 měsícům 
Upravil(a) Luciana81 (1. 4. 2010 9:25)
Není tady
Pěkný den.
Yvet když se ti nebude líbit v reálu, tak ho zase můžeš poslat dál
Jen to bude trochu práce na víc.
Sylvi až od dvou? A co ta moje Dr plašila už v 8 měsících:co:
tak to ho moc trápit nebudu...
Není tady

tak u nás noc zajímavá a stále se točíme kolem těch plus minus 38, ostatní symptomy žádný a nebo o nich nevím (zuby?), mluvila jsem s Dr., takže se tam jdem juknout odpoledne ... prý říkala že by byla dobrá moč ... ale u nás nočník nepřipadá do úvahy (se vzteká a brečí, nechce na něm sedět) a jinak to taky nějak nejde ... četla jsem něco o nějakým sáčku kdysi? nevíte o tom něco? díky za info
Není tady
Cassi, co vím, tak takový sáček se používá u kluků...u holek si nějak neumím představit jak by se tam asi dával....
Snad to u vás nebude nic vážného..... Ale řádí tu ty nemoce pěkně.. 
Tak venku je krásně, ale zatím je tam pěkná zima
Není tady

holky díky taky doufám
škoda že tu není Zuzi něco se mi plete že o tom sáčku pro Nelinku psala něco ona
Není tady
Cassiopeia napsal(a):
tak u nás noc zajímavá a stále se točíme kolem těch plus minus 38, ostatní symptomy žádný a nebo o nich nevím (zuby?), mluvila jsem s Dr., takže se tam jdem juknout odpoledne ... prý říkala že by byla dobrá moč ... ale u nás nočník nepřipadá do úvahy (se vzteká a brečí, nechce na něm sedět) a jinak to taky nějak nejde ... četla jsem něco o nějakým sáčku kdysi? nevíte o tom něco? díky za info
Ahoj
I na holčičky jsou sáčky.
Jestli nebudete mít taky tu šestou nemoc. My jsme mysleli že to jsou zuby, protože neměl žádný jiný příznaky. No a když odezněly teploty, tak se najednou osypal. Vyrážka zmizí asi tři dny a je po srandě. Jinak to nejčastější onemocnění na jaře 

Není tady

Fidorko: dík moc ... ty pytlíky vypadá bude naše spása, nočníkem ji rozzuřím akorát
sedět na prcce dýl jak půl minuty nehodlá ... jo ta 6. nemoc, to by taky mohlo být, akorát jsme byly v úterý s dětma, které chodí do školky a do školy, tak si taky pořád trochu myslím, jestli ony něco "nepřitahly" a Verunka to nechytla
Není tady
Myslíte, že by se Sam ještě vešel do babyboxu? Právě mi vylil kýbl s jarovou vodou na dřevěný navoskovaný parkety v obýváku. Nejdřív tam do toho kýblu strčil nohu i s bačkůrkou, kýbl se převrhl a ještě si do toho sedl. 
Pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc....
Není tady

Fidorka napsal(a):
Myslíte, že by se Sam ještě vešel do babyboxu? Právě mi vylil kýbl s jarovou vodou na dřevěný navoskovaný parkety v obýváku. Nejdřív tam do toho kýblu strčil nohu i s bačkůrkou, kýbl se převrhl a ještě si do toho sedl.
Pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc....
... taky o tom čas od času přemýšlím 
tak jsme navštívily naši Dr., vzala krev z prstíčku, to prý je O. K., koukala do krčku, prý mírně zarudlý (a to prý může být k té 6. nemoci) ... dala nám ten pytlík
ale říkala, že si myslí na nějakou tu virózu anebo tu šestku, Verunce zase vylezla teplota na (u Dr. měřených) 38,2
tak budem čekat, co se z toho vyvrbí
a pro pobavení vám napíšu, čeho jsem se dočkala, když jsem skoro celé dopoledne (to jsem přehnala, ale přišlo mi to tak pomalu) držela Verunku na přebalováku s kelímkem od jogurtu, jakože chytnu ty čů.rán.ky ... tušíte správně, na čůránky nedošlo, ale byl bobek 
Upravil(a) Cassiopeia (1. 4. 2010 14:33)
Není tady
Ahoj holky!
Cassi, tak ty jsi takovy lapac bobku, jo?
No, ale at je vam brzo dobre... Ty nemoci jsou fakt des...
Fi, ja si pamatuji na Tomaska, kdyz mel prvne teplotu, 39tku, a jinak nic na nem, akorat jsem objevila zub, dr. take pry, ze to muze byt i od zubu... Na 4.den se osypal a bylo vymalovano
My mame doma take drevene parkety, nez jsme meli deti, tak jsem je lestila temer denne, byly cerstve zrenovovane zadne vrzani, krasa... No, ne zeby me ted nesr.., kdyz se neco vylije (a jako ze se to stava), ale tak nejak min... utru a jedu dal...
Pavko, my pindoura nepretahujeme. Tomaskovi jsem nepretahovala do dvou let, pak jsem obcas pri koupani zkusila, moc se mu to nelibilo, ale tim jak si s pindourem hral, tak kdyz jsem se na to nenapadne divala nekdy ted, tak uz to jde krasne volne pretahnout... Ani Dankovi nepretahuji a ani nebudu zas do tech dvou let...
Luci, drzim pesti az tu manducu vyreklamujes... 
U nas lip, nakonec to angina neni, ten krk vypadal vcera silene, ale nehorsi se to, teplota uz jen zvysena, manza musel do prace, takze dopoledne jsem chvilku polehavala, ted mrnousi spi a snad to uz do vecera zvladneme... Tak mozna zitra predse jen pojedeme 
Není tady
Ahojky, tak Erik mi před chvilkou usnul, to jsem zvědavá v kolik půjde spát večer
No ale stejně to ještě není on, pořád pokňourává, chvílema i řve a pořád mi visí na nohavici. Teplotu už ale nemá, tak nevím, achjo
Byli jsme venku a tam je naprosto spokojenej, tak asi ještě pořád ty zoubky a venku na ně zapomene, nebo nevím.
Jé Luci tak to musím dát na tu Manducu taky pozor, já jí chci taky prodat a plánovala jsem jí před tím vyprat, tak asi radši prodám bez vyprání 
Fidor to by mně kleplo, Erik taky miluje kýbl s vodou, takže když už něco dělám tak mám kýbl zásadně ve výšinách. Ale s tím babyboxem jsi mně pobavila 
A to mi připomíná že jsem včera (nebo už předevčírem?) zvládla umýt všechny okna, dokonce i včetně střešních. Erik totiž spal dvě a půl hodiny, pak si ho P. ještě vzal ven tak jsem to zvládla. No mám ze sebe radost 
Cassi a ten bobek jsi do kelímku chytla?
Né já vím že to není sranda to odchytit, a zrovna když to potřebuješ tak verunka na just čůrat nebude, to prostě funguje 
Tak marodi, ať je to brzy za námi 
Není tady
Holky já mám dneska nějaký den blbec. Né že by se mi nic nedařilo .Ale nic se mi dělat nechce. Aorát jsme s Terezkou vyprali a pověsili dvě pračky a to bylo všechno. Jinak tu s ní sedím na zemi a jsem naprosto nepoužitelná. Asi na mě dolehla jarní únava nebo co 
A ještě jsem z toho nicnedělání celá rozlámaná......
Ráno jsme byli jen v obchodě, a jinak se válíme a nudíme.....
Všem marodům posíláme
ať se co nejdřív koukají uzdravit 
Není tady
Kotr, snad uz to bude zase Erik
Slunicko 
kluci se koupou s tatinkem, ja mam zase 38.7, tak tady pocitam, kolik si muzu vzit bruface, abych nepredavkovala Danecka, kdyz je celou noc pricuclej 
Není tady
Ahoj,
tak jsem zpátky z výletu! Terinka to zvládla dobře, celou cestu tam i zpět prospala. Autíčko už stojí před barákem 
Jo a aukci jsem taky nevyhrála, tak už jsem napsala té paní z mmb:)
Fí to je na ránu s těma parketama, no ne nadarmo se říká bordel v bytě - šťastné dítě 
No nic, musím jít Terka dělá tlaky, poslední dobou je místama vzteklá až hrůza, vidím to na první vzdor! 
Není tady
Čau bábovky,
nemoci jedou, hurááááák, jupíííí, to nám to jaro krásně začalo, co::: Jo, aby se to nepletlo, tak J. má chřipku, celej den ležel jak lazar, ale jakmile mu dorazil kámoš na hudbu, tak to byl čilej jak rybička, a jaksi nikoho tady nezajímá, že usínám za pochodu, nestíhám se ani naž.rat, fakt jsem byla vytočená do maxima, no a rýmu mám jak trám /nastydlá jsem nebyla snad 10 let), ale při tomhle nátlaku to prostě nejde ustát. Normálně potřebuju dovolenou, ale ne tu mateřskou!!!!!!
Fi - tak o bybyboxu jsem dnes taky mluvila, Vojtínovi je evidentně dobře, což jsem strašně ráda, ale přišlo to nějak rychle a hned už jede na plný kule , babybox bych využila tak na 14 dní a pak bych si šmudlu zase vzala, a svedla bych to na J., že to nezvládnul. A určitě se tam ještě vejdou, jen Ondráš od Sylvi, Terezka ode Yvetky a Tomík od Berků by asi měli problém. Mám jednu výhodu, box mám asi 10 minut pěšky, autem jsem tam rychleji:D
.A kýbl jsem dnes měla taky vylitej a k tomu koštětem shodil kytku, bačkoru hodil do sprcháče a pustil na ní vodu, o tom , že se hrabal v koši, to ani nemluvím, no a otevírá mi mrazák a zavřít ho šmudla neumí
Silw - taky se tady láduju brufenem, abych vydržela aspoň já, posílám ti svoje bacily a ty pošli svoje, a ono se to zmutuje a bude to OK.
Cass - to musela být dobrá akce, chytání bobka...... a máš ho????
Abby - jak to děláš, že se můžeš válet s Terezkou??? To naše šídlo ani neposedí, natož lehnout??? Taky se chci povalovat a přitom hlídat.
Tak jsem to zmatlala všechno dohromady, snad si to přeberete.
Není tady
Yvet , první vzdor??? U nás to musí bejt aspoň 1000000000000000000000000000000000000000000000, se vším mlátí, všechno zahazuje, když mu to nejde, případně začne dělat , že se dusí (to má od J. jak kašle), normálně je to malej vyčůránek, jak mu otrnulo, tak už řádí.
Není tady
Marti, asi tak, že jsem seděla na zemi, neschopná něco dělat, a Terezka si kolem mě hrála a různě po mě lezla. Stihla jsem si i zatelefonovat s mamkou a chvilku počíst knížku....ale doma to taky podle toho vypadá.
Jí stačí že u ní sedím, hlavně se nesmím zvednout a jít něco dělat, to je pak řev 
Yvet, Terezka je taky poslední dobou strašně vzteklá. Nejhorší je oblíkání. jakmile jí chvi něco oblíct, nebo svlíknout tak je řev. Hned se kroutí a zdrhá. Takže ven chodíme pravidelně uřvaní s opuchlýma očima a spát taky.... tak se teda aspoň uklidní kojením...Ale jinak je to hrůza.
Výjimečně se nechá oblíct na nočníku, ale nasadit ji potom plínku, to už je nadlidský výkon 
Už spinká. Uklidila jsem jen hračky, udělala jsem si tousty a dneska se už odmítám hnout. Když už, tak už si to nicnedělání užiju pořádně, no né? 
Není tady
Abby - taky tady sedím a že.ru Milku a k tomu piju horkej čaj a teče mi krásná nudle, a nic prostě už nedělám , je tu bordel naprosto všude, nádobí neumytý, prostě fujfujfujfujfuj........ a Velikonoce, neřeším........ je mi to putna, stejně jde hodovat Vojtín , tak na to peču, jen to tak zběžně projedu všude, uklizeno jsem už měla, tak to nebude tak hrozný, ale má to jeden háček, někdo si musí vzít toho raracha ven aspoň na dvě hodiny, ale to je jiná ...... nejsou lidi. Jo, mám výzdobu - pověšený 5 vajíček a zapíchaný v osení, to je výkon co???

Není tady
Mazanec a beránka maj dobrýho v Lídlu, nebo v Kauflandu, už nevím, už jsme to sež.rali, a nový už nekupuju.......
Jdu se válet u Ordinace.
Jj, všimly jste si , jak je v Ordinaci ten Tadeášek (jako novorozeně) a ve skutečnosti je mu tak 3-4 měsíce???? Maj to nějak porouchaný ,či co??
Není tady
Ahoj ,
u nás krásné slunečné ránko, ale četla jsem, že na Pardubicku napadlo 25cm sněhu, není to apríl?????
Jak žijete??? Co Renďáskovic???
Já mám rýmu a kašlíček, takže být chlap, tak umírám, ale jaksi vařím, peru, uklízím, prostě klasika.
Není tady
Dobré ranko,
U nás teda sníh není, ale jako apríl mi připadá i to sluníčko. Tady je hnusně šedivo a zima. Brrr.
A Terka už dva týdny vstává pravidelně přesně o půl sedmé...pomalu mě to zabíjí
Není tady