|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,
tak Erik je od včerejšího večera bez teplot, dnes jsme byli na KO u Dr. tak radši vzala stěry, aby zjistili co to vlastně bylo, ale výsledky budou až v pondělí. Dneska už to ráno vypadalo že průjem se zlepšil, byl jen 2x doteď, tak uvidíme co odpoledne. Včera odpo jsme i byli chvíli venku, a byl v pohodě, jen malinko klidnější, ale evidentně je mu už líp
.
Marti tak držím palečky ať to není nic závažného a Vojtíkovi 
Beru tak snad je to jen k zoubkům ta teplota.
Jinak jsem teda musela včera večer odsávat mlíko, protože Erik i nějak míň často pije a už to bylo bolestivý, měla jsem strach abych z toho zase neměla zánět. nicméně čaj stejně odmítá
Jídlo taky nic moc, mrkev jsem do něj dostala 2 lžičky, rýžový odvar vůbec a jí jenom chleba nebo tmavý pečivo, občas trochu bebe sušenek cereálních.
Jani ty ses ptala na nočník nebo Martina? U nás je to teda k ničemu, zásadně tam nechce sedět a má ho spíš na hraní. Ještě se tam nikdy nevyčůral, takže to zatím nechávám být.
Jo holky čistíte prckům zuby? My jsme čistili pravidelně každý večer tím silikonovým na prst, ale co mu začaly rašit ty stoličky, tak si tam vůbec nenechá šáhnout. Má už i normální kartáček, ale vždycky ho sám trochu ožužlá a víc nic
tak nevím jak na něj.
Není tady
Ahoj holky,
jsme doma. V nemocnici jsme byli, ale poslali nás domů, že to není tak akutní, prý když pije sám (ČAJ,kulíška, vodu), tak je to dobrý a není potřeba hospitalizace. teplotu má 37,3, a kajdí pořád dokola. JInak je celkem veselej, ale žádnej pokrok nevidím, máme dávat smektu, enterol (což už dávám od pondělka) a hlavně pít, kdyby přestal pít a měl vysoký teploty, tak nás samozřejmě přijmou, ale jinak je hydratovanej dobře, dobře i čůrá (počůral doktora) a pak mu urval nožičku od brejlí, takže asi taky proto nás tam nechtěli
, ale jsem ráda, že jsme doma, měla jsem s sebou rovnou sbaleno. Tenhle průjem trvá prej tak 10 dní, to mi asi hrábne, nedělám nic jinýho, než přebaluju posrajdění věci.
KOtr. tak to je dobrý , že je vám líp . JO a zuby čistím normálním kartáček+ pastu, a nechá si čistit zuby, nejdřív tedy taky jenom žužlal kartáček, ale teď nejdříve čistíme a pak mu ho dám do vany. On si pak důležitě čistí sám. Nočník používáme i teď, ono to jde někdy zachytit.
Sylvi - nemám slov, my máte doma "slůňáka"

, to by Vojtín taky potřeboval, aby měl z čeho brát.
Tu klluzačku chceme taky koupit, ale teď na to nebyl čas a návleky na botičky jsou dobrý na odstrkovadlo, jen mi někdo řekněte, jaký máte, mě furt připadá, že na to Vojtín nedošáhne, stačí odkaz, díky.
Tak asi večer???? Snad se mi povede nějak sundat šmudlu z ruky, jsem naproto KO, 24 hodin ho mám na ruce, případně na klíně. teď tady dělá brajgl u Nikči v pokoji, tak je mu evidentně líp, ale to bylo včera taky a pak zase hrůza.
Není tady
Ahojky,
Jsem tu jen na skok. Máme dneska totálně uřvaný a ukňouraný den. Nevím cose děje. Nemůžu se od ní ani hnout. už teď mi zase visí na nohavici. Zuby to nejsou. jeden se jí klube už dva týdny a byla v pohodě, tak nevím
Dneska sem zatím neudělala vůbec nic. Ještě že mám sekanou ze včera a pro malou polívku.
Marti, motorku máme tuhle http://www.kocarkyliberta.cz/index.php? … --ROTOCYKL
Jew to asi nejmenší co existuje. Jak jsem tu dávala to video, které ti nejelo. Tak tam bylo, jak se na ní už Terezka krásně odráží. I když jště nemá celá chodidla na zemi.
Tak já zas letím,ani jsem nenapsala všechno co jsem chtěla. už tady ze mě rve triko
Není tady
Ahoj holky,
Sylvi, tak Ondrasek je porad kus chlapa
Kotr, snad to uz bude opravdu brzo za vama... 
Marti, u vas taky, pokud pije, je dobre. 
Abby, doufam, ze za tim nebude zadna nemoc!!! 
Omlouvam se za lakonicke prispevky, je mi desne spatne.
Teplota, bolest v krku, cele telo, zimnice... Fakt super, dva dny pred cestou... Uz to vidim, ze nikam nepojedeme...
Není tady
Ahoj,
teda tady je marodka
holky mrzí mě, že se to tu tak sype, posíláme pofoukání
všem malým ale i velkým marodkům 
My se zatím držíme, dneska jsme byli na plavání, cestou jsme zmokli jak káňata
hnus to počasí tady
Terinka teď konečně spinká.
Snad bude zítra líp.
Jinak holky tak číhám na aukru na golfky, přihodila jsem tam na zánovní Chicca Liteway, sice barva mi úplně nevyhovuje (je to wimbledon - tmavě modrá se zelenou
) ale zas jsou za dobrý peníze. No a tak přihodím na aukru a pak mrknu na mmb a tam jsou za stejný prachy v barvě, kterou jsem chtěla původně! Normálně by mě mrsklo
No co už se dá dělat, tak uvidím jak dopadne aukce 
Marti tak doufám, že už to Vojtíška pustí,chudák, já jsem si myslela, že si vás v tom špitále nechají, ale ty to očividně zvládáš výborně doma! Jsi šikulka. Achjo, takže je to jen nějaká viróza?
Beru co Tomík, doufám že to jsou jen zoubky!
Myslím na vás na všechny!
My jedem zítra do Otrokovic pro nový autíčko, tak už se těším
konečně bude místo 
Není tady
Jj, Luci jsem z toho "volajaká zmatená". Já myslela, že jsou doma jen na velikonoční prázdniny, no jasně, že buchtu spucujou i tak, už na tom pracujou. 
Silw, tak to vypadá na virozu viď? Teď to opravdu řádí hodně, tak uvidíš, jak ti bude.
Yvett, co kupujete za autíčko, jestli se můžu zeptat? My máme staršího megana v kombíku a zatím to jde, ale jak kluci porostou, tak to bude horší, asi pořídíme autobus 
Marti, tak si obrň nervy a bude líp, musíš vydržet holka. 
Za chvilinku jdu udělat večeři, narvala jsem myčku, opět trochu srovnala větší bordel na menší, klasika.
Není tady
No, zatim spise na anginu
Podle nalezu v krku 
Není tady
Čus,kde jste kdo???
KOnečně mám chvíli, a tady nikdo, ach jo.
Dnes budu koukat na vizitu, je tam Tournetův syndrom, nebo jak se to přesně píše, moje kolegyně má s tímto syndromem klučíka, tak si dokážu představit co to obnáší, ale než to poznali, to byla síla.
Jak to tady čtu, tak se nám tady rozlejzal bacily, co???
Abby - díky za tip na odstrkovadlo, zakoupíme, vyzkoušíme a případně prodáme, když to nebude fungovat (tedy myslm Vojtínovi kopejtka).
JO, dnes odpo byl naprosto zdravej, žádná nálož v plíně , hrál si, dokonce se na mě celkem slušně rozčiloval, že jsem mu nechtěla půjčit kameru, takže vůbec nemocně nevypadal, udělala jsem mu mrkvovo-ů rýžovou kaši do vody , tak to zdlábnul a předtím 1/2borůvkový přesnídávky, tak nevím, je to asi na dobrý cestě, ale pořád čekám na ten bobek. Tak a jak jsem to dopsala, tak to tam pustil, ach jo, ale spí.
Yvet - ono to na tom aukru je, jak co kupovat, většinou mi přijde , že všichni chtěj na všem vydělat a našpórujou tam ceny vzájemně , já většinou přihazuju až na poslední chvíli, protože když je tam přihozíno, tak jedině zdražuješ tomu druhýmu co s tebou přihazuje a když se ti to povede vyhrát, tak je to drahý. Základ je - kolik do toho chci dát a kolik to stojí nový. Jdu na Přešlapy .
Není tady

ahojky
tak my jsme včera výletovaly a dnes se Verunka rozhodla asi držet basu s ostatními jarňátky, páč před bazénem se mi nějak nezdála, takže jsem ji (s vypětím všech svých - i jejích teda ... sil změřila) a 37,2 ... večer 37,6 a pak 37,9 - takže v půl šesté dostala Panadol čípek, teď před usnutím jsem ji změřila znova a 37,2 ... tak jdu na radu -budit, nebudit, nebo budit a měřit v noci? když se sama vzbudí, tak změřím, ale jinak? k doktorce kdy?
ach jo 
všem ostatním zdejším marodům brzké uzdravení
Není tady
Cass -určitě nebudit, a panadol, nebo paralen dávaj až když je teplota kolem 38, tedy dává se od 38, to mi dnes kladl na srdce doktor v nemocnici, jinak hodně pít, čaj - slazenej, a uvidíš, co z toho bude, sáhni na ouška a ráno uvidíš , jak budeVerunce, takhle je hrozně těžký něco poradit, ale určitě koukat jak jí je, hlídat jak dýchá, průjem, a tak.
Jinak u nás má už průjem i Nikča, tak nevím, co to je, ale ona je přeci jen starší, takže to zvládne líp, hlavně dojde na záchod, tedy jestli doběhne. Ach jo.
Není tady
Jj, tak Nikča i zvrací, já se fakt picnu, už nemůžu, tak ještě snad to nechytnu já, to by byl konec.
Není tady
Jsem fak sklerotik, psala mi Zuzanka, tak přepisuju:
Ahojte všichni. Tak se hlásím. Nelince jsem dnes poprvé čistila zuby zub. pastou Perlička a moc se jí to líbilo. Jak vám děti spávají s tím posunem času? Neli má trochu posunuté usínání. Pa a moc mi chybíte.
Vojtín nějak posun času nezaregistroval, chodí prostě chrnět kolem tý 7, ale teď to bylo všechno úplně jinak. TaK Jsem mu udělala na noc tu mrkvovou kaši ve vodě a uvidíme, co to s ním provede, ale vypadá líp, i líp odfukuje, vzala jsem si ho k sobě na sedačku, tak je tu vyvalenej, jak nějaká dě..., jak jste na tom marodi???
Není tady
Ahojky,
tak Marti, to je fajn, že už to je na dobré cestě snad a že jste doma a nenechali si vás tam! ale pro klid duše - je dobře, že jste tam byli. Chudera Nikča, tak to je asi fakt nějaká střevní chřipka 
Kotr - to je dobře, že Erískovi je líp! a s tím plným prsem - to chápu, je dobře, žes odstříkala!
My čistíme zuby 1-2x denně, jak to vyjde, ale většinou teď už bojujem, chce si čistit sám - tzn. kousat do kartáčku. Pastu většinou dáváme už taky, samo ji sní 
Silw - jejej, tak to je mi líto, že to vypadá na angínu - zrovna, když jedete pryč a taky slavit
ach jo, tak snad přece jen pojedete!
Yvet - to je super, že si jedete pro autíčko, to se bude bezva jezdit 
Jinak u nás teplotka furt zvýšená, ale už jen kolem 37, takže ani Nurof celej den jsme nedávali. Zub furt nikde, tak nevim.
Cassi - taky bych dávala sirup až kolem 38, do té doby je to dobře, tělo se brání bacilům.
Upravil(a) Berka (31. 3. 2010 22:03)
Není tady
Ajoj, no teda tady to vypadá, snad abych zase šla, se máme vyhýbat nemocným dětem
Je mi moc líto, že marodíte
Sam je teda zrovna ťuk ťuk úplně ok, včera měl roční prohlídku, tak všechno v poho, doktorka mě teda konsternovala, když ho chytla za pinďu, přetáhla a vypískla: Jůů, i Ferda už nám kouká!
Jsem málem upadla 
Jinak náš broučínek Elíšek je čím dál lepší, infekce se vzdala
Moc děkuju za něj, celou rodinu i za sebe že jste tak úžasně držely palce a myslely na nás 
Cassi, nebudila bych, jen bych jí před spaním v noci sáhla na čelo, na záda a končetiny a když nebude hořet, tak nebudit.
Yvett, držím palce ať aukci nevyhraješ 
Není tady
Fi - jééé, tak to mám moc radost, že mimíškovi je už líp!! Krásně bojuje! super!!!! 
neke, tak dr už mu přetáhla pindíka??? To už tak brzo? Našemu taky na něj chytala, ale spíš na kuličky mi přišlo, nebo nevim přesně, každopádně přetaženou ji nemá.
Není tady
Ahoj, tak u nás dobrý (musím zaklepat), teplota není a kadil už "jen" 4x 
Fidor mám radost z dobrých zpráv o Eliáškovi 
A s tím přetažením
- jsem se zasmála
tak mně napadá, od kdy se s tím přetahováním pindíka vlastně má začít? P. mi vyprávěl, že když byl malej tak mu to párkrát přirostlo a že to je teda fakt bolest když to odříznou
No a Erik si dneska v čekárně u Dr. šel šáhnout na nějakou holčičku a z maminky pak vypadlo, že má neštovice
, no tak jsem zvědavá jestli je chytne
, no ale zase čím dřív si to odbyde tím líp, že 
Marodi tak myslím na vás, hlavně u Martiny jsou jak v lazaretu, tak hodně sil a ať tě to Marti neskolí!
Upravil(a) Kotrmelína (31. 3. 2010 22:59)
Není tady
Ahoj 
Zase dny rozlítaný, snad z toho nevyjdeme...
Koukám, že se tu marodí ve velkém, ať je všem brzy líp 
Fi jsem ráda, že bobískovi se daří, je to bojovník 
Pinďu přetahujem tak jednou za 3-4 dny a kupodivu vylejzá
nám dr říkala už v 8 měsících, že máme pomalounku polehounku začít, to ale ještě nešlo. Manžel mi vyprávěl jak mu to rodiče v šesti letech rvali, že to nebylo nic moc. Tomu bych se fakt chtěla vyhnout.
Jani o navlecích na botky my zrovna dneska říkala mamka
někde je viděla (asi v tv), snad půjdou koupit i normálně v obchodě ne jen přes net.
Kočárek mám objednaný tenhle zelený http://www.baby-car.cz/cz-detail-271237 … hicco.html (mě se wimbledon zrovna líbí
) a pískovičtě je už koupený v kůlně (tchánovci jou hrozně rychlí
) koupili dobře dřevěný i s poklopem :supr.
Není tady
Ahojky,
teda holky, tady ty nemoci teda jedou. A koukala jsem, že na letňatech to řádí taky. Takže je asi fakt něco ve vzduchu. Jen doufám, že nám se to vyhne. Musím zaťukat (ťuk, ťuk) ale za celý rok jsme zatím pouze měli na podzim jednu rýmu.....
Terezka už je dneska v pohodě, tak nevím co to včera bylo. Zub stále venku není, což nechápu. Je v podstatě už z půlky venku, jen je přes něj pořád přetažená ta kůže. Musí mít nějaké strašně pevné dásně, měla to tak u všech zubů. Kámošky hlčička tam nemá nikdy nic, a najednou ráno je proříznutý 
Dnešek začíná nadějně, venku sluníčko, modrá obloha...snad to vydrží 
Pavi, moc hezký kočárek 
Přetahování se nás netýká... 
Tak my pádíme do obchodu 
Upravil(a) Abby21 (1. 4. 2010 8:19)
Není tady
Ahojky, tak jsem taky dorazila. Tak Míša je doma, no samo že bych ho bejvala hnala do školy 
Fi, jsem hrozně moc ráda, že už to má Elíšek za sebou a bude brzo s mamkou, ani nevíš jakou jsi mi udělala radost
, ráda slyším takový zprávy.
Marti, střevní chřipka je prevít. Mě včera naštval M., dneska zase přijde dlouho, ani mu nějak nevadilo, že dva dny ani nevidí rošťáky.
Teď byl dva týdny taky v práci, krom jednoho dne, aspoň kdyby bylo pěkně, tak chodím ven, ale takhle.
K obědu dělám br. knedlík, pečený masíno a sosík k tomu.
Abby, nechci strašit, ale znám holčinu, které to zase srůstá, tak ať se vám to vyhne.
Fi, teda to s tím přetahováním začla hodně brzy, mě vždy u kluků říkala až od tří let.
Není tady
Ahoj holky,
tak jsem ještě stihla i zapnout počítač, musela jsem zkontrolovat tu aukci
zatím se nikdo nechytá, takže to vypadá, že to vyhrajem
už jsem se s tím smířila
, končí to dneska v 22:30 tak uvidíme no!
Jinak kupujeme Opel Astra v kombíku, r. v. 2007 myslím! Teď máme třídvéřovej Seat Ibiza takže co se týká místa nebe a dudy
Bylo na čase pořídit rodinný auto, že?
Fí jsem ráda, že Eliášek tak krásně bojuje
těším se na nějakou fotečku kloučka.
Všem marodům posíláme pusu! 
A teď jdu chystat věci s sebou, zas toho bude plná taška 
Není tady