29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ták jsme s manžou začali něco pomalu balit.Takové ty věci z kterých už malá vyrostla a tak.No vlastně jsme toho zvládli docela dost.No ale jen ty věci,co se tak nepotřebují na denní potřeby.Jsem nějak vyfluslá.
Nevím asi na mě jde i harní únava,protože jsem poslední dobou jako mátoha.
Není tady
ahojky!
Děkujeme za přáníčka k narozeninám.
Jinak jsme byli u dr. na roční a pětileté.
Tak Tomínovi míry jsou 9190g a 73cm.Piďára dostali oba dva,takže byl dvojitý řev.
Jinak mi doktorka řekla,že Prevenar zlevnil o 600,-tak to už je hned veselejší.
Opožděně gratulujeme Samíkovi k posledním měsíčninám!!!
a už musím běžet,snad napíšu víc večer.
Není tady
Ahoj holky,
nejprve musíme popřát Tomáškovi k jeho 1. narozkám, hlavně hodně zdravíčka a pořádnej spánek mamince.
Dále přejeme Samíkiovi k posledním měsíčninám, taky jsem na to samozřejmě zapomněla.
Rendí - už byla veleoslava, nebo to spojíte najednou s Míšou?? Tomášek je tedy drobek, ale nevypadá, tak i ten Vojtín má víc, i když je to hroznej nimra.
Teď tu byla kámoška s Adélkou a zjistila jsem, že Vojtín je samorost, Adélka na něho útočila, dělala cukrbliky a Vojta odkráčel za topení a tam byl, prostě se s náma nebavil. Vzal si s sebou auto a hotovo. Nejvíc ho tedy naštvala, když mu sebrala jeho kostku, takže byl i řev a nedejbože, když se ho dotkla, fakt jekot, to nikdy nedělal, takže snad to bude chvilkový. Prostě se ukázal, že se dnes nekaramádí.
Zuzí - jen aby to byla únava..........
Musím letět, už ho ani František neba, je vzteklej až hrůza, tak ho prostě nechám vyječet, stejně to zkouší, co vydržím.
Není tady
Jejda jsem zapomněla popřát ještě Samíkovi k posledním měsíčninám hlavně hodně zdravíčka
Marti no Vojtík je prostě chlap, se nenechá od ničeho rušit nějakou babou
Luci fotky jsou super, nejvíc mě dorazilo jak tam malá spí pod tím křeslem, to se u nás asi nestane, že by Terka tak odpadla
Rendi tak to jsou hezký výsledky z poradny!
U nás se teď spí, tak mám chvilku pokoj. No a hádejte co jsme před chvílí poslouchali čecho decho:vissla: pokud se chcete zaručeně zbláznit tak doporučuju
to je děs
fakt se to nedá, ale Terka nadšeně tleská
Není tady
Jejda já zapomněla popřát Samíkovi k posledním měsíčninám takže to teda napravuju a přeju moc zdravíčka to je nejvíc potřeba a mamince pevné nervy
Zuzi to bude asi jarní únava ta snadne za chvilku skoro na každého .
Rendi gratuluju ke kontrole teda Tomík je drobek oproti nám, ale ona to dělá ta výška .
Jinak mi jdeme zítra na očkování máme to trošku posunuté a astále přemýšlím zda dát malé pneumokoka nebo né, když není nemocná no dr by nám ho nacpala, ale zas mi přijde zda to není zbytečné zatěžování napište mi svůj názor co vy nato ???
A mám ještě dotaz zda kojící můžou oříšky v čokoládě?????
Teda Yvetko kdybych dala malou v tuto dobu spát tak mi tady bude v noci řádit takže u nás se už spí jako až do rána
Není tady
zdravím všechny
jen telegraficky, protože fakt nestíhám
Tomáškovi Rendy v š e ch n o n e j l e p š í k j e d n o m u r o k u
a Fidorko pošli ty údaje k platbě, ať už můžu vyrovnat dluhy
Není tady
Marti-veleoslava bude v sobotu nebo v neděli,ještě se musím domluvit s R.,spojíme to rovnou i s Michalkou.(Nejradši bych oslavila i manželovi narozeniny,ten je má 20.3)
Jo a Čecho-decho u nás taky frčí!!!
Jani-tak já třeba Michalku nedávala očkovat,protože nebyla nemocná a ani jednou neměla zánět středního ucha.Ale Tomína jsem očkovat dala.
Není tady
Rendi teda tolik oslavy najednou ja teda oslavy nemusim takove ty rodinne . Právě že není malá nemocná tak nevím zda jí dát očkovat
Teda koukam na Barandov na dokument to zas budu rvat .
Není tady
Jj, taky koukám na Barrandov, tyhle dokumenty mě dost zajímají, a je mi té paní líto, je to buď a nebo, tak nějak si myslím, že zachrání jen jedno mimčo.
Zuzí - to byla jen sranda, ale třeba??? Bych se hodně pobavila, jak by další ženský selhala antikoncepce:grater:.
Jani -takynemusím rodinné oslavy, vždycky si tam připadám jak debil, všichni se bavěj o mrtvejch, kdo co kdy a jak, tak to mě neba takový to vzpomínání a kecání s příbuznejma, který jsem 1O let neviděla,mě nějak nezajímá.
Tak a jdu koukat a ještě Lucince na fotky.
Není tady
Marti já mám tyto dokumenty taky ráda je to dost zajímevé, ale dost mě to vždy dojme . Takové životní osudy.
Zuzi právě, že dneska jsme potkala kamarádku a ta říkala, že byla v nemocnici protože mimoděložně otěhotněla přes Mirenu takže fakt nemůžeme věři všemu, že je ot 100%, ale nechci vás tady strašit
Upravil(a) janaT (1. 3. 2010 21:24)
Není tady
Jani - já byla u zubařky minulej týden a dneska znovu, no, taky jsem si užila.. ještě teď mě bolí pusa od injekce..
JInak teda gratulace Elišce k novým zoubkům!! nás to ještě čeká
ta kamarádka, Jani, asi otěhotněla mimoděložně (místo mimotělně), ne? To by jinak muselo být ivf nebo? Ale jinak se to říká, že žádná antikoncepce není stopro, to je fakt.
HOlky, tak já ten dokument neviděla - ale bulela bych taky, my koukáme na závěr olympiády.
Rendi, tak to jsou moc hezké míry, Tomík je ještě fakt drobek .
Upravil(a) Berka (1. 3. 2010 21:22)
Není tady
Jéje děkuju za upozornění Bery už je to opravený nojo zoubky vás také čekají alespoň je bude mít Tomík déle nové
Upravil(a) janaT (1. 3. 2010 21:26)
Není tady
Jani, já tu jsem, vedle ve wordu smolím dopis pro mámu - odstoupení od smlouvy... a jsem fakt nasr... kvůli těm otravnejm ženskejm, co prodávají a nutí lidem nový tarify, simky a tak - po telefonu! Fakt bych vraždila!!
Chápu, že si takhle přivydělává spousta lidí, možná i na mateřské, ale tohle bych já teda nemohla - někomu lhát, lákat ho, jak je to výhodné ... brrrrrrrr. Nemohla bych se pak na sebe podívat do zrcadla. Uf, tak jsem si postěžovala..
Není tady
jojo, jsem tu taky, ale jsem jaksi unavená asi z těch injekcí a Paralenu..
ještě jsem chtěla dodat, že jsem si myslela, že už je mamka dostatečně poučená o tom, nic takového nekupovat, žádné akce, žádné prodeje na splátky.. a tak. No, není. Snad půjde odstoupit od smlouvy.
Tímto jen chci poukázat na to, abyste to případně připomněly i svým příbuzným.. bacha.
Není tady
děkuju, Jani. Snad jo, ale fakt mě to vytočilo
no, asi dám sprchu a zalehnu.
jojo, mají to moc pěkné - celkově to byla hezká olympiáda, bavilo mě to.
Není tady
Taky se mi líbila a byla pro nás i docela úrodná i když mohla být více, ale i tak śi zaslouží poděkování.
Jen běž zalehnout ať jsi zítra zas pro Tomáška fit přeju klidnou noc papa
Není tady
jo, vidíš, ještě jsem si vzpomněla - chuďátko ten malej Štěpánek od Sudinky - s tou klíční kostí!!! To je mi moc líto, ale tak snad to bude mít brzo srostlý . Ale to je jaksi pořád něco, že.
no, a s tou čokoládou - já si myslím tak dva tři měsíce dávala bach a čoko nejedla vůbec, prý to fakt není pro mimčo při kojení dobrý. Ale co jsem mohla, tak Caro nebo kojící čaj nebo Gravimilk - to mě vždycky potěšilo
Není tady