1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ták jsme s manou začali něco pomalu balit.Takové ty věci z kterých u malá vyrostla a tak.No vlastně jsme toho zvládli docela dost.No ale jen ty věci,co se tak nepotřebují na denní potřeby.Jsem nějak vyfluslá.
Nevím asi na mě jde i harní únava,protoe jsem poslední dobou jako mátoha.
Není tady
ahojky!
Děkujeme za přáníčka k narozeninám.
Jinak jsme byli u dr. na roční a pětileté.
Tak Tomínovi míry jsou 9190g a 73cm.Piďára dostali oba dva,take byl dvojitý řev.
Jinak mi doktorka řekla,e Prevenar zlevnil o 600,-tak to u je hned veselejí.
Opoděně gratulujeme Samíkovi k posledním měsíčninám!!!
a u musím běet,snad napíu víc večer.
Není tady
Ahoj holky,
nejprve musíme popřát Tomákovi k jeho 1. narozkám, hlavně hodně zdravíčka a pořádnej spánek mamince.
Dále přejeme Samíkiovi k posledním měsíčninám, taky jsem na to samozřejmě zapomněla.
Rendí - u byla veleoslava, nebo to spojíte najednou s Míou?? Tomáek je tedy drobek, ale nevypadá, tak i ten Vojtín má víc, i kdy je to hroznej nimra.
Teď tu byla kámoka s Adélkou a zjistila jsem, e Vojtín je samorost, Adélka na něho útočila, dělala cukrbliky a Vojta odkráčel za topení a tam byl, prostě se s náma nebavil. Vzal si s sebou auto a hotovo. Nejvíc ho tedy natvala, kdy mu sebrala jeho kostku, take byl i řev a nedejboe, kdy se ho dotkla, fakt jekot, to nikdy nedělal, take snad to bude chvilkový. Prostě se ukázal, e se dnes nekaramádí.
Zuzí - jen aby to byla únava..........
Musím letět, u ho ani Frantiek neba, je vzteklej a hrůza, tak ho prostě nechám vyječet, stejně to zkouí, co vydrím.
Není tady
Jejda jsem zapomněla popřát jetě Samíkovi k posledním měsíčninám hlavně hodně zdravíčka
Marti no Vojtík je prostě chlap, se nenechá od ničeho ruit nějakou babou
Luci fotky jsou super, nejvíc mě dorazilo jak tam malá spí pod tím křeslem, to se u nás asi nestane, e by Terka tak odpadla
Rendi tak to jsou hezký výsledky z poradny!
U nás se teď spí, tak mám chvilku pokoj. No a hádejte co jsme před chvílí poslouchali čecho decho:vissla: pokud se chcete zaručeně zbláznit tak doporučuju
to je děs
fakt se to nedá, ale Terka nadeně tleská
Není tady
Jejda já zapomněla popřát Samíkovi k posledním měsíčninám take to teda napravuju a přeju moc zdravíčka to je nejvíc potřeba a mamince pevné nervy
Zuzi to bude asi jarní únava ta snadne za chvilku skoro na kadého .
Rendi gratuluju ke kontrole teda Tomík je drobek oproti nám, ale ona to dělá ta výka .
Jinak mi jdeme zítra na očkování máme to troku posunuté a astále přemýlím zda dát malé pneumokoka nebo né, kdy není nemocná no dr by nám ho nacpala, ale zas mi přijde zda to není zbytečné zatěování napite mi svůj názor co vy nato ???
A mám jetě dotaz zda kojící můou oříky v čokoládě?????
Teda Yvetko kdybych dala malou v tuto dobu spát tak mi tady bude v noci řádit take u nás se u spí jako a do rána
Není tady
zdravím vechny
jen telegraficky, protoe fakt nestíhám
Tomákovi Rendy v e ch n o n e j l e p í k j e d n o m u r o k u
a Fidorko poli ty údaje k platbě, a u můu vyrovnat dluhy
Není tady
Marti-veleoslava bude v sobotu nebo v neděli,jetě se musím domluvit s R.,spojíme to rovnou i s Michalkou.(Nejradi bych oslavila i manelovi narozeniny,ten je má 20.3)
Jo a Čecho-decho u nás taky frčí!!!
Jani-tak já třeba Michalku nedávala očkovat,protoe nebyla nemocná a ani jednou neměla zánět středního ucha.Ale Tomína jsem očkovat dala.
Není tady
Rendi teda tolik oslavy najednou ja teda oslavy nemusim takove ty rodinne . Právě e není malá nemocná tak nevím zda jí dát očkovat
Teda koukam na Barandov na dokument to zas budu rvat .
Není tady
Jj, taky koukám na Barrandov, tyhle dokumenty mě dost zajímají, a je mi té paní líto, je to buď a nebo, tak nějak si myslím, e zachrání jen jedno mimčo.
Zuzí - to byla jen sranda, ale třeba??? Bych se hodně pobavila, jak by dalí enský selhala antikoncepce:grater:.
Jani -takynemusím rodinné oslavy, vdycky si tam připadám jak debil, vichni se bavěj o mrtvejch, kdo co kdy a jak, tak to mě neba takový to vzpomínání a kecání s příbuznejma, který jsem 1O let neviděla,mě nějak nezajímá.
Tak a jdu koukat a jetě Lucince na fotky.
Není tady
Marti já mám tyto dokumenty taky ráda je to dost zajímevé, ale dost mě to vdy dojme . Takové ivotní osudy.
Zuzi právě, e dneska jsme potkala kamarádku a ta říkala, e byla v nemocnici protoe mimoděloně otěhotněla přes Mirenu take fakt nemůeme věři vemu, e je ot 100%, ale nechci vás tady strait
Upravil(a) janaT (1. 3. 2010 21:24)
Není tady
Jani - já byla u zubařky minulej týden a dneska znovu, no, taky jsem si uila.. jetě teď mě bolí pusa od injekce..
JInak teda gratulace Elice k novým zoubkům!! nás to jetě čeká
ta kamarádka, Jani, asi otěhotněla mimoděloně (místo mimotělně), ne? To by jinak muselo být ivf nebo? Ale jinak se to říká, e ádná antikoncepce není stopro, to je fakt.
HOlky, tak já ten dokument neviděla - ale bulela bych taky, my koukáme na závěr olympiády.
Rendi, tak to jsou moc hezké míry, Tomík je jetě fakt drobek .
Upravil(a) Berka (1. 3. 2010 21:22)
Není tady
Jéje děkuju za upozornění Bery u je to opravený nojo zoubky vás také čekají alespoň je bude mít Tomík déle nové
Upravil(a) janaT (1. 3. 2010 21:26)
Není tady
Jani, já tu jsem, vedle ve wordu smolím dopis pro mámu - odstoupení od smlouvy... a jsem fakt nasr... kvůli těm otravnejm enskejm, co prodávají a nutí lidem nový tarify, simky a tak - po telefonu! Fakt bych vradila!!
Chápu, e si takhle přivydělává spousta lidí, moná i na mateřské, ale tohle bych já teda nemohla - někomu lhát, lákat ho, jak je to výhodné ... brrrrrrrr. Nemohla bych se pak na sebe podívat do zrcadla. Uf, tak jsem si postěovala..
Není tady
jojo, jsem tu taky, ale jsem jaksi unavená asi z těch injekcí a Paralenu..
jetě jsem chtěla dodat, e jsem si myslela, e u je mamka dostatečně poučená o tom, nic takového nekupovat, ádné akce, ádné prodeje na splátky.. a tak. No, není. Snad půjde odstoupit od smlouvy.
Tímto jen chci poukázat na to, abyste to případně připomněly i svým příbuzným.. bacha.
Není tady
děkuju, Jani. Snad jo, ale fakt mě to vytočilo
no, asi dám sprchu a zalehnu.
jojo, mají to moc pěkné - celkově to byla hezká olympiáda, bavilo mě to.
Není tady
Taky se mi líbila a byla pro nás i docela úrodná i kdy mohla být více, ale i tak i zaslouí poděkování.
Jen bě zalehnout a jsi zítra zas pro Tomáka fit přeju klidnou noc papa
Není tady
jo, vidí, jetě jsem si vzpomněla - chuďátko ten malej těpánek od Sudinky - s tou klíční kostí!!! To je mi moc líto, ale tak snad to bude mít brzo srostlý . Ale to je jaksi pořád něco, e.
no, a s tou čokoládou - já si myslím tak dva tři měsíce dávala bach a čoko nejedla vůbec, prý to fakt není pro mimčo při kojení dobrý. Ale co jsem mohla, tak Caro nebo kojící čaj nebo Gravimilk - to mě vdycky potěilo
Není tady