6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je super zpráva dne,e Sudi u se konečně odhodlala porodit!
Jetě jsem Vám zapomněla napsat,e dnes poprvé v historii Nelinka spala celou noc bez jídla!
Marti to mi s tím chlapem povídej!Tohle znám jak svoje boty!
Není tady
ahojky!
Zuzi-jojo,u nás byl masopust tak dlouho.No u nás to funguje teprve druhý rok,chlapi si řekli,e si musí najít nějaký důvod,aby mohli chlastat.
Za hodku vyráíme připravit jetě pár věcí na ten dětský karneval.Jsem zvědavá,jak bude Tom zase řádit.I kdy dnes je od rána protivnej jak kecky.Ta stolička se ne a ne proříznout.Dnes v noci jsme byli vzhuru 2 hodiny,do toho se kadou hodinu budil.
Marti-závidím,e Vojtín v noci u chrní,ale psssstttt.
Zuzi-tak to je dobře,e se Nelinka chovala sluně.
Tak mě dnes popadla nostalgie,přesně před rokem jsem byla v porodce,sice u se kontrakce v tuto dobu pomalu uklidňovaly,ale dnes večer v 8:00 to začne nanovo.
Není tady
Jé Zuzi-tak vy u jste spaly celou noc a bez jídla?Já se snad z toho naeho raracha po....
No já u jsem dnes v noci byla asi hodně unavená,jak se pořád budil a ječel,e jsem mu v noci zapoměla dát mlíko,cpala jsem mu pořád jen čaj.ĄA ráno,kdy jsem přila do kuchyně a viděla na lince připravenou flaku s vodou mi to dolo.
Jo a jak jsme byli vzhuru 2 hodky v noci,tak prvně v naí historii Tom vstával a v 6:30.
Není tady
Ahoj holky,
nejak se nam to tu nehybe, co?
My meli docela narocny tyden, ve stredu to foceni, zacali jsme s klukama opet plavat, je toho na kazdy den neco. Ale nevadi, alespon mame program.
Dalsi jarnatko co spi v noci a neskemra o prso Nam se to uz take krati, ale nechce se mi do toho... Ikdyz, cim dele to budu odkladat, tim to bude horsi.... Mela bych se do toho pustit co nejdriv, neb za mesic odjedeme na dva tydny k nasim a to pak bude zase odklad... Jenze nocni kojeni by se melo odbouravat jako posledni, takse na to asi pomalu vrhneme...
Nostalgie me chyta take, kdyz ctu o tehulkach a porodech, i bych jeste jedno ditko snad chtela... Pro mne bylo tehotenstvi vzdy neco prekrasneho, nepopsatelneho, porody nastesti rychle... Ale to uz bych nemela zadny volny cas, a jednak, uz opravdu musim na nejaky ten patek do prace...
Jdu sklidnit Tomaska, tak pa, pa.
Není tady
Ahoj,
taky u jsem četla e Sudinka má prcka to je krásný!
Jinak my u jsme dneska místo dopolední procházky stihli i navtívit pohotovost Tom má zaitý obočí, měl havárku při fotbale! Jak se říká, sportem ke zdraví, e?
Před chvilkou jsme se vrátili z venku, byli jsme sami s Terkou, ale teď u tam není tak hezky jak bylo kolem oběda
No a u jsme taky přihláení na plavání, začínáme 10. března, u se hrozně těím, jenom doufám, e Terka nebude nějak vyvádět, doma vodu miluje, tak snad to zvládnem v pohodě
Zuzi, Reni tak vy máte taková výročí
Rendi doufám, e jste si karneval uili!
O odbourávání kojení radi mlčím sice jetě máme čas, ale stejně si to nedokáu moc představit jak to bude probíhat!
Silwi tak ty by sis to dala jetě jednou? To je super, třeba to klapne a za nějaký čas si to jetě jednou zopakuje
Není tady
Ahoj holky,
u nás u je hnusně,začíná opět pret a fouká vítr, take nic moc. U kolegyně bylo fajn, Vojta pořád lezl za Elikou a ona mu utíkala, případně sde zavřela na WC a on jim buil na dveře, ale zjiuju, e na vesnici bych nemohla bydlet, prostě jsem městská.
Tak, noas u funguje, je to parádička sedím si u telky a koukám co je novýho, konečně u nikoho nemusím přemlouvat, aby mě pustil a dokonce stihnu odepsat i na mejly včas, vdycky píu a kdy je po vem.
Silw -take jetě jedno??? Má můj obdiv.
Holky, vy máte noční kojení a my máme noční krmení dravé zvěře, prostě ho to neodnaučím, pořád má hlad kolem půlnoci, a pak ráno kolem 5, a dělám, co dělám. Zatím mi to tak nějak neva, ale jak vude čtu, e by u neměl dlabat, tak nevím podle čeho ti doktoři ty tabulky vytvářej. Podle nás určitě ne, my jsme naprosto mimo tabulky.
Kdepak je Beruka, KOtr a vlastně zbytek, co se tu u dlouho neukázal.
Zuzí - jak jsi to dokázala, ze Nelča v noci nedlabala, nebo byl přer... z oslavy?? Ona vlastně moc dobře věděla,kam má utíkat, kuchyně - to je základ, vdycky sew tam něco vyebrá.
Právě hrajou ty Maxim turbulenc - ty dechovky a Vojtín je po nich celej divej, dělá tady tanyny a u toho i zpívá, prostě prča.
Mějte se a ozvěte se.
Není tady
Holky, treti spise ne, nez ano. Po Daneckovi uz fakt musim do prace, kdyz se nevratim po 5 letech, tak to muzu zabalit. A v 40ti rodit nevim, nevim...
Není tady
Marti nevím nevím,sice toho zblajzla včera hodně-několik koláčků,nudlovou polévku,vař.brambor...........,no ale to fakt těko říct!Ké by to nebyla výjimka!
Ta upoutávka na Maxim Turbulenc mi u popravdě leze nanervy!
Nelinka zrovna paří na cvičení s Míou,jen a se na noc utahá!
Zítra začneme pomaličku něco s manelem balit.A je to pak tzv.Akce kulový blesk.
Není tady
Zuzí - tak to má u z pár ve starém bytečku, ty se má, taky bych se někam stěhovala,ale kdy si představím ty krabice, pytle a prostě vechno na jedný hromadě a mé pracně přesné popisky veho(stejně mi to bylo prd platný), tak radi vyhořet komplet. Taky si chceme koupit nějakej baráček, ale zatím ne, a bude Vojtín troku starí a hlavně a se rozhodne tchýně co a jak s jejím bytem, chalupou a tak.TeĎ stejně není vhodná doba na kupování domů, tedy hlavně prodej toho naeho, ceny ly nějak dolů.
Mějte se, koukám na Bauera a snad ten metál bude mít, fandíme mu moc, zaslouil by si to. Jo a co řikáte na komentování Neumannové?? Já radi nic, je to děs, nesedí mi její hlas, je mi protivnej.
Tak já pak jetě mrknu,kdy to mám na stole, to je paráda.
Není tady
Ahojky, nějak vás teď zanedbávám, vdycky akorát dočtu, ale nějak nezvládám napsat.
Tak jsme včera byli poprvé s Erikem na procházce venku - myslím mimo ná pozemek, zatím běhal jen po dvoře. Byli jsme venku hodinu a doli jsme asi 50metrů od baráku Pořád chodí sem tam, zkoumá vechno okolo, kamínky, trávu, bahno, kalue, zbytky sněhu, psí hov.... a hlavně kanály, ty jsou nej!
Zuzi koukala jsem e s Nelinkou u taky pěkně lapete po venku a Tomík od Rendi u měl taky premiéru Máme to ale ikovná jarňátka
Marti Erik taky miluje ty odrhovačky čecho - decho, vdycky se nemůe urvat od TV jak to uslyí, ale zatím na to teda netancuje jako Vojtík Jo a s tím krámem co chce P. postavit jsi to vystihla úplně přesně , tak troku o tom sníme, e bych tam mohla dělat já a P. v dílně, ale to je jetě budoucnost, hlavně jestli by nás to oba (vlastně vechny tři) uivilo.
Zuzi to je fajn e se u blíí stěhování, straně mně bavilo to zařizování kdy jsme se nastěhovali, a havně budete mít víc místa. A gratuluju k celonočnímu spaní, toho já se asi nikdy nedočkám s tím naím prsomilem. Včera jsem mu zkusila dát místo prsa lahev s vodou a ten se tak vztekal a nadával mi, e jsem mu to prso stejně musela dát a během 3 minut zase spal , take já vůbec netuím jak to s odbouráním kojení udělám, asi to jetě řeit nebudu Navíc u nás to zatím nevypadá na odbourání ani přes den, nato přes noc Občas vypije malinko čaje nebo vody, ale větinou to plive
Téda holky, to je fakt nostalgie, já jetě touhle dobou byla celá a v klidu, dokonce u i s vypsaným jménem ve formuláři , ale ve čtvrtek večer to začne.
Jé a málem bych zapomněla, ve nej nej nej do nového domku
No a jdu popřát Sudince
Není tady
ahojík,
tak Sudi u má miminko? musim mrknout.
O víkendu vůbec nebyl čas, v pátek jsme byli na oslavě narozek, tak jsme se přejedli a včera jsme dělali rodinnou procházku (bylo moc hezky) a pak výlet autem s večeří u Meka, tak to bylo super. Dneska jsme objeli rodiče a ehlila jsem - ale zatím mám jen tak půlku .
Tak Bauerovi to dneska nevylo, ale to neva, já bych nedala ani kilometr, nato 50! I tak je to borec, koneckonců u dvě medaile má!
taky jsme sledovali exhibici krasobruslení a teď hokej finále..
Zuzi - to je super, e u se pomalu chystáte do bytu!
S tím kojením - Silw, jestli to zvládne, tak má můj obdiv, já na to - jako KOtr - asi zatím nemám. Kdy on je takovej nadenej, kdy řeknu "mlíčko", tak se směje a hned valí za mnou!! i přes den, o noci ani nemluvím. Jene kdybych nekojila přes den, tak mi ty prsa asi upadnou.
Silw - třeba nakonec nějakýho bejamínka jetě pořídíte, ale jinak Tě chápu, e potřebuje i změnu a zpět do práce..
Yvet - kam budete chodit na plavčo, na bazén?
jojo, sportem ku zdraví, ale popravdě - lepí na pohotvost s manelem - ve mně u hrklo, e jste byli s Terinkou! Manel se z toho rychle oklepe
jo, tak jsem si dala tu přihláku na v.. tak uvidím, jaká budu matka-studentka
no, asi to dneska u zabalím, jsem nějak hotovson.
Zatím se mějte krásně!
Není tady
Pěkný večer.
U nás pohoda klid. Včera bylo tak nádherně, e jsem vytáhla i manela na prochajdu, courali jsme asi tři hodiny, pak se nasáčkovali ke tchánovcům Dneska u je hnusně, tak jsme dřepěli doma.
U se těím na procházky bez kočáru i na to sbírání veho bordelu těpule je zatím opartníček a sám bez opory nechodí, ale začíná po schoditi líst nějak rychle musíme hlídat (dolu to jetě neumí).
Koukám, e se tu íří nostalgie jsem zvědavá kdy tu vypukne druhý, třetí kolo .....
Není tady
Ahoj kočeny
Doufám, e je Silvii u v pořádku
Malinko jsem refreshovala nástěnku a jdu spát, pořádně dočítat budu a zítra. Musím na sebe napráskat, e jsem se včera opila a kocovinu cítím jetě teď, celej den lekám a chlemtám vodu. Úplně jsem vypadla ze cviku, nebo e by to bylo věkem?
Jinak holky čecho decho NATĚSTÍ Sama nebere, ale zato je hotovej z reklamy na Oscilococcinum a pudink Paula (Paula to je hvězda, která se ti nezdá. Dělá pudink strakatý, jdi do Pauly taky ty ). Jetě něco ho bere, ale teď si nevzpomenu.
Tak jdfu zdechnout do peřin. Dobrou!
Není tady
dobré ránko
velkáá gratulace Tomákovi Rendáska k 1. narozeninám, hlavně přejeme zdravíčko, ádné úrazy, trpělivé rodiče, a bezproblémový 2.rok ...posíláme s Verunkou
Samík byl bobek tentokrát bez měsíčnin, tak posíláme
u nás víkend hektický, v sobotu zápas s Filipem, potom jsme jeli nakupovat nějaké to oblečení pro děti, a i já jsem si udělala radost halenkou, no a potom oslava narozenin u babičky....včera jsme měli tady makarní ples, děti se vyblbli, byla tam minidiskotéka s Míou, fakt letos se to povedlo....Tomík byl za čertíka a Filip byl Jack Sparrow ....prostě pirát...jak stáhnu fotky, tak je hodím na rajče...dneska jdeme na bazén s kamarádkou, co má 3 holčičky...natěstí se přidá i manel, tak to snad nějak zvládneme
pořád myslím na Sylvika, doufám, e u se má lépe
no Beru, přidávám se k tobě, u 14 dní mám podané dvě přihláky na V, no ale jestli zmáknu přijímačky, tot druhá věc
tak jdu dočíst
Není tady
Ahoj holky,
tak tady se jede V??? Musím se přiznat, e jsem o tom taky přemýlela, ale jaksi nedám přijímačky z jazyka, ani z tý rutiny u ne. Přeci jen jsem naproto vyla ze cviku a po pravdě na doučování čas teď nemám, potřebovala bych nějakou , kde se nedělaj přijímačky a to jaksi nejsou a hlavně, teď se hodně bere podle nějakýho celorepublikovýho nebo světovýho testu, jak kdo v něm uspěl, a to za mě za starý struktury nebylo, ale podívat se můu, ne??? Stejně jsem to u provihla, takhle kdyby jely jetě práva v Plzni, za víkend by to bylo, a ty prachy bych do toho investovala.
U nás je horznej vichr, ale ven musím, musím jít zkontrolovat dědu, tak uvidíme, ale svítí puna.
Bauer prostě na ně neměl, je to o sportu a hlavně neměl s sebou nikoho z naich, kterej by ho drel a případně ostatní zdrel, prostě nejsou lidi.
Teď dávaj upoutávku na tu Vizitu, nějak mě běí mráz po zádech, tak nevím jestli to zvládnu.
Fi - tak ty jsi takhle zapařila, a můu tě ujistit, e je to fakt věkem, e člověk u nevydrí, nemákadodenní trénink a v tom to bude, mě je blbě u po dvou skleničkách a byly časy, kdy to člověk táhnul tři dny a v poho stíhal chodit do práce, no, snad se to nějak zlepí, potřebujeme se rozpít.
Musím jít, zvíře ječí a hejká na mě. Holky, my jsme spali celou noc, nevím co se stalo, ale ticho, ticho, pstttttt.
Není tady
Dobré ráno!
Sluníčko svítí.....
Tomáku vechno nejlepí k tvému 1.roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hodně zdravíčka!!!!!!!!!těstíčka a usměvů do dalího roku!:hjarta:Moc moc moc gratulujeme a líbá Nelinka!
Tak dnení noc Nelinka zase nepapala.Ale holky jsem stejně nevyspaná,neb jsem celou noc v duchu stěhovala:gloria:.
Kotrmelí to ví,e jsou nae jarňátka ikulky!Protoe jsou tak straně chtěná a milovaná!
Tý jo holky jste borky s tou V!
Není tady
ahojky,
paráda Luci, tak budem dvě Jetě někdo se přidá?
Teda Fi, tak Ty si tak uívá, jo? ale myslím, e bych byla taky kantáre i po 3 deckách.... odvykla jsem úplně
Samíkovi přejem vechno NEJ k měsíčninám, hlavně moc zdraví!!!
a Tomákovi oooobrovská gratulace k 1. roku!! a hoooodně zdravíčka a aby maminku nechal občas vyspat!
Ná malej teda zatím sám nechodí, ale krásně pořád říká máma tak jsem z toho naměkko i kdy to říká větinou, kdy něco chce
Není tady
tak fotky jsou na rajčeti...jsem lajdák, stahovala jsem fotky jetě ze začátku ledna
Zuzanko, koukla jsem na fotky a opět krásna, Nelinka super, hlavně to e ti venku cupitá....my máme problém, malá v kočárku je docela nerada, vydrí půl hodky, víc ne....ted začala chodit za ruku, to se jí líbí, ale moje záda au au....ale já si počkám na ty samostatné krůčky
Martinko, potichoučku drím palce na dalí takové noci....tak samo i Zuzance a samo e i Rendaskovi
tak já mám docela vítr z přijímaček...jsou to scio testy, mám obecné studijní předpoklady, no nejvíc mě děsí ten časový limit....no nic kdy se nedostanu, svět se nezboří, ale zkusit to kadopádně chci ....tímto drím palce i Berce
vím, e se tu probíraly ZOO, my kadý rok absolvujeme ostravskou ZOO, letos chceme Dinopark u Ostravy a nejspí ZOO Lená, na dovču asi nepojedeme, budeme dělat koupelnu, tak aspon podnikneme nějaké větí výlety
Fi, nástěnka moc hezká, u aby to jaro přilo fakt natrvalo.....
Upravil(a) Luciana81 (1. 3. 2010 10:48)
Není tady
jojo, Fi, hezká nástěnka - taková veselá, to je krásný!
Luci - jo, taky Ti drím pěsti, zkouela jsem si ty scio, jen nějakej kousek a jsou to teda hooodně zvlátní otázky.. jojo, taky si to tak říkám, e kdy mě nevezmou, tak nic no.
Není tady
Ahoj,
tak Terka usunla cestou z jídelny a podařilo se mi ji transportovat do postýlky take jetě dospává tam! Tak v klidu jako dneska jsem u neobědvala aspoň 4měsíce
Jarní nástěnka je super Fí to má moc pěkný!
Tomákovi přejeme hlavně hodně zdravíčka a těstíčka k prvním narozeninám
Holky s těma kolama fakt máte můj obdiv
Zuzi tak u bude stěhování, jo? Tybrďo drím palce a to proběhne hladce!
Beru budem chodit sem k nám na bazén, u se těím. Ani ty kurzy nemají moc drahý!
No mě by taky k dráčkovi moc nestačilo, troka vína a mám ho jak z praku
Tak jdu Lucce na fotečky, ne se prcek vzbudí!
Není tady
Tak nejprve chci popřát Tomákovi od Renďásků ve nej k 1.narozeninám mnoho zdravíčka, těstíčka, lásky od rodičů a moc moc moc spokojené dětství a od Eliky pusinky
Fi pěkná nástěnka u voní jarem .
Zuzi tak to u máte za pár jeii já teda nesnáím stěhování mám ho za celej ivot a dost a snad u jsme skončila:vissla:.
Kotr se tak těím na prochajdy venku bez kočíku a koukám, e jste si to dostatečně uili a fakt jste doli daleko .
Jinak Jsem mluvila se Sudi a malej má zlomenou klíční kost jak ho tahali ven, ale to mu do týdne prý sroste a do porodnice za ní nejdu nemá kdo hlídat take jsme se domluvily a jí pustí dom a dá vědět stejně asi bude mít napilno i tak z návtěvama ono je to někdy u dost nepříjemné, kdy nemáte chvilku klíd .A viděla jsem alespoň fotečku těpánka ten je k serání to u není moný, e byla Eli takhle malá .
Tak koukám, e jste se některé odhodlaly jít studovat to vás obdivuju nato já fakt nemám stím svým učňákem se teda do koly neenu mě to nikdy moc nelo a hlavně spí nebavilo take vám přeju moc úspěchů
Není tady
Luci Verunka je pěkná princezna a jaká je okatá . No mi chodíme také jen za ruce nebo v tom aktivním chodítku, ale bolí mě dost záda jak jsem u ní ohnutá take se těím a začne sama
Není tady
Ahoj holky,
taky jdeme s pranim vseho nej Tomaskovi k 1.roku a opozdene prejeme i Samovi k poslednim mesicninam.
Dany je uz treti den nejaka protivka, porad by chtel sosat, jak pres den, tak v noci... jsem zvedava, co za tim je... Kdyby u toho alespon byl v klidu, ale mele sebou... Joooo, bude mi to chybet...
Beru, ja to nejdu hrotit, nemusim odstavit ze dne na den, pokud do mesice odbouram denni, budu rada... Kdyz ne, nic se nedeje, pretahneme to trosku... Ja jen fakt nechci, aby to doslo tak daleko, aby se mi Dany sapal venku pod tricko, to fakt nemusim... Tomasek to nedelal, ale videla jsem to u kamosky a kdyby neotehotnela, tak snad koji dodnes... toho starsiho teda...
Tak pa, kluci jeste nespi a Dany mi tu uklizi kabely.
Není tady