6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nae jarní poklady slaví první narozeninky! :
JanaT
26 let, snaení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Elika
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
Imzadi
24 let, snaení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
Rendas
29 let, snaení o 2.dítě od 12/2007, doma u je 3,5letá Michalka
Tomáek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Berka
29 let, snaení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděloní těhotenství v rohu děloním) vyly // 4.7.08 a narodil se
Tomáek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Kotrmelína
31 let, snaení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondráek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
Luciana81
28 let, snaení o 3. dítě jeden rok, k brákům Filipovi (2000) a Tomáovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
Eweli
xx let, doma u holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
Zuzanecka
23 let, snaení od 11/07, nyní se po váných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Martina33
33 let, doma u 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
Abby21
22 let, snaení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Zaječice
27 let, snaení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
Pavka
30 let, snaení o první dítě od 03/2006
těpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snaení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
Sussannka
27 let, snaení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
Tereza82
27 let, doma u 19měsíční Vojtíek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
Upravil(a) jarnata2009 (28. 2. 2010 23:18)
Není tady
jůůůů nový domeček....děkujemeee
přeju naim jarnátkům a jarním maminkám do nového domečku, jen skvělé zprávy, co nejméně nemocí a úrazů, krásné narozeninové oslavy a co nejlepí vstup do 2. roku
Není tady
Dobré ráno,
Tak do nového domečku hlavně zdraví a astný vstup do 2. ročku!
Jsem ráda, e se ukázala Fí, dělala jsem si troku obavy
Není tady
Děkujeme Fidorce za nový pokojíček!
Do něj přeju vem hodně zdravíčka,těstíčka a lásky!Dětem hezké dárečky k narozeninkám,rozzářená očka nad dorty a hlavně hodně pokroků a opatrné 1.krůčky!
Není tady
Ahojky - Fidorko moooc děkujem za nový pokojík
a vem dětem i maminkám přeju, aby to byl chlíveček veselý, spokojený, prostě narozeninový s co nejmíň nemocema!
FAkt u v něm oslavíme - určo větina - rok!
tak jsme nakonec koupili včera Tomákovi u sedačku - dostane ji k narozkám a nakonec je to Maxi Cosi Tobi - take jsme zůstali věrní značce.. vypadá moc hezky a určo bezpečně. Tak snad se tam Tomákovi bude dobře jezdit!
tuhle tmavou.. http://www.spuntik.cz/maxi-cosi-tobi-au … kg-2010-1/
Není tady
Ahoj holky,
jupíííííííííí,novej domek!!!!! Přeju vem krásné nározeniny a kadému Jarňátku rychlej a pevnej krok. Maminkám pevné nervy a rychlý noičky,ručičky a oči i v .......
Holky, zkouím noas a píu jak trdlo, nejsem zvyklá na tu klávesnici, take mi to jde hrozně pomalu,ale konečně se nemusín nikoho doproovat, aby mi sem pustil, to je parádička.
My jsme si s Ničkou udělaly odo dámskou jízdu,tedy i s Vojtínem,ale ten byl hodnej, proly jsme si hlavní třídu, daly kafe, pokecaly, prostě probraly, co je nutný,nakoupily nějaký blbosti a pak vesele razily domů.
Fi - kde jsi se nám toulala, u jsme měly strach.
Beru - taky jsme nejdřív chtěli sedačku Maxi cosi, ale nakonec máme tu Recaro, ale Vojta v ní jetě nejel, teď jezdím autem málo/jaksi nemám anci si vzít vlastní auto/ a zjistila jsem, e se pořád vejde do vajíčka, take do jara tam určitě vydrí.
Mějte se zatím, jdu si hrát z kostkama a tak.
Není tady
Zuzí - Nelinka je suprovní u té pračky v těch atičkách, a jak si to cupitá venku, to my jetě nee, pořád se bojí, docela mám strach, aby lenoch vůbec začal chodit sám.
Není tady
Tak prcek chrní, konečně můu psát oběma rukama
Zuzi fotečky jsou super, Nelinka je ikulka, kdy vidím jak ape, to je neuvěřitelný jak to utíká. A ty jsi kočka, moc ti to sluí
Marti tak to je fajn, e jste si vyrazili s Nikčou, paráda! No na noas si zvykne, má to výhody, taky mám svůj kdybych měla čekat a mě tam Tom pustí, nebo se ho doproovat takhle je to lepí!
Jo a u jsem asi zjistila příčinu toho včerejího hysteráčku, dneska se nám vyklubala horní jednička
Večer budu slaměnka, tak pokud se mi podaří brzo zpacifikovat Terku tak dojdu Doufám e tady nebudu sama!
Není tady
Jé holky děkuju za pochvaly!
A Yvet právěe se poslední týden cítím tak na 50 let.Pořád mě obchází nějaká chřipajzna a nějak se drím,ale není to ono.
A gratuluju k zoubku!
No dnes se kouknu na to Post Restante,jsem zvědavá co to bude a zítra nevím jestli se tu dostanu,protoe jdem na ty Amálčiny křtiny.
MArti jinak s tím chozením je to prima,dnes jsme byli taky jen bez kočárku tady kousek po sídliti.V obchodech jsem nic nepotřebovala,tak jsem vyla jen v teplákách a 3/4 hodinky jsme pocupitaly a li domů.A neboj Vojtík u bude taky coby dup lítat!
Upravil(a) ZUZANECKA (26. 2. 2010 18:23)
Není tady
Jéje tak u máme nový domeček . U jsme měla obavy, e se u Fidorků něco stalo a ona si jen tak uteče a nedá vědět
Přeju nám do něj co nejvíce zdravíčka pak spokojená dítka a hlavně krásně oslavený první rok a do toho druhého ten nejlepí krok a nám maminkám mnoho pevných nervů
Bery mi máme Maxi Cosi Priori a malá je spokojená tak přeju a se Tomíkovi v ní dobře jezdí
Tak se musím pochlubit jajsi nae malá u několikátý den pořádně nejí a ejhle dneska jsme si vimla, e jí prosvítá v levo nahoře stolička a na druhé straně se taky něco klube take budeme zase o troku víc zubatý .
Byla jsme dneska dopoledne venku s kamarádkou a teda po včerejku počasí vyloeně na hov.........
Marti to je fajn, e jste si s Nikčou takhle vyrazily .
A jdu Zuzance na fotky
Není tady
Dobré ránko,
nějak to tady flákáme, co???
Tak nic, já zase jdu dělat něco uitečnýho (jako vařit, uklízet, jezdit s kočárkem a tak...).
Hezký den, u nás svítí zatím sluníčko.
Není tady
Tak dneska druhá teda opravdu to tady flákáme .
U nás se spinká. Svítí sluníčko take po obědě razíme směr ZOO Drůr Králové u s emoc těím a jsme zvědavá na Eliku jak se bude tvářit .
Koukám Martinka po ránu akční
Není tady
Dobré sobotní ránko!
Tak Nelinka dnes v noci zase poplakávala,tak doufám,e se jí ty ouka nezhorily!
Jejda JAni to bude zubůůůůůůůů!
Tak přeju vem hezkou sobotu.Jetě jdu umýt podlahu a pak se začnem chystat na ty křtiny.
Není tady
janaT napsal(a):
Tak dneska druhá teda opravdu to tady flákáme .
U nás se spinká. Svítí sluníčko take po obědě razíme směr ZOO Drůr Králové u s emoc těím a jsme zvědavá na Eliku jak se bude tvářit .
Koukám Martinka po ránu akční
jé vy se máte.....,já u se taky těím a na jaře vyrazíme.....sice adama zvířata moc nebaví,ale mě jo......
Není tady
Holký nevíte nějaké info o Sylvince chudinku stále trápí ty teploty,e???? U aby to měla vechno za sebou a byla doma . Tak jí pozdravujte kdo máte kontakt
Není tady
Teda koukám, e si vichni uíváte slunka to je fajn. My byli v té ZOO a malá teda nic moc jetě jí to tolik nebere stále čučela po vem moným jen né po zvířatech , ale alespoň jsme vypadli z domu take asi tak.
Není tady
ahojky!
U nás dnes byl masopust,take jsme se fakt nenudily.Mía od 2 hodin lítala s maskama,já tahala Toma,ale vydrela jsem jen 2 hodiny.
Dnes jsem prcka prvně postavila na zem (venku na silnici)a naivně si myslela,e bude se mnou chodit za ručičku.No nejdřív teda,e bude chodit sám(pořád mě plácal přes ruku jako e nechce vodit),no a pak objevil,e na silnici jsou kamínky(u nás se v zimě silnice nesolí),take hafo kamínku,no,tak jsme stáli,spí seděli na bobku na jednom místě a hrabali se v kamínkách.Jetě e je nechtěl ochutnávat jako vechno ostatní.No můu vám říct,e kdy jsem se ho snaila postavit a nebo popojít o kousek dál-tak následovaly ílený vztekací scény.Jo a do kočárku u jsem ho pak nedostala,take potě kotě.
Zítra u nás je dětské makarní,take jetě razíme tam.Tak jsem zvědavá,jak se Tom předvede.
Jani-my se taky chystáme do Zoo,teda hlavně kvůli Michalce,jinak je mi jasný,e Toma to zatím zajímat nebude.
a u nevím,co jsem chtěla,tak zatím pa
Upravil(a) Rendas (27. 2. 2010 19:28)
Není tady
Ahoj holky,
to bylo dnes krásně, co??? Já jsem si to tedy moc neuívala, vyslala jsem Nikču s Vojtínem ven a my s J. jsme byli u táty , protoe chtěl něco nainstalovat s počítačem, prej na chvíli. No, byli jsme tam tři hodiny, take pro mě celkem nuda, ale klucí si pokecali.
Rendí - masopust, to muselo být zajímavý, u nás na KLadně se u nic takovýho neslaví, v tom je výhoda vesnice. A Tomáka naprosto chápu, kamínky jsou důleitý a e jsi někam chtěla jít, on měl kamínky a hotovo, a s tím kočárkem, myslím, e u ho chtít nebude. Vojtovi se tam taky moc nelíbí, ale jaksi nechodí, take má smolíka, musí tam být. A musím říct, e jsi mamča, která chodí slavit s ostatníma, mě tyhle společenský akce moc neberou, vidím to tak, e to zvládnu ve kolce a to bude můj nadlidskej výkon.
Já zítra razím za kolegyní z práce, tak snad se Vojtín nepředvede, ona ho u zaila v akci, take problém by tam neměl být, no uvidíme, kdy bude hezky, je lepí s ním být venku, je to jistějí.
Taky opět hrabe kytky, u to nedělal a zase začal, take dostal snad 100x přes ruce a stejně tam vleze. Ach jo, tak jsem 6x luxovala okolo kytky, a samozřejmě leze jen na tu jednu.
Do ZOO pojedeme taky, ale do praské, dostali jsme dva lístky zadáčo k pojistce, take pokud s náma nae puberačka nebude chtít jet, jedeme jen s J. a Vojtínem, taky mi je jasný, e ho zvířátka nebudou bavit, ale mě hrozně bavej gorily a hlavně Moja, protoe byla první a pak Tatu, a nejlepí je Richard jak má vechno na háku a vechny enský kolem něj skáčou.
Zuzí - co Nelinka??? Dobrý, nebo to byly zoubky a co křtiny, a nějak mi uteklo, koho jste to křtily, Nelča to u má za sebou, ne?? Asi Amálku, viď.
Mějte a koukejte se taky ozvat, příerky.
Není tady
Marti-já nejsem mamaka,která chodí slavit s ostatníma.Já jsem jenom la kvůli Michalce,jinak bych na to hodila bobka.No co chodit za maskama,ale nejhorí je,kdy pak masky přijdou k tobě domů a ty je musí jako paní domu pohostit.No musím říct,e jsme měli s mamkou konflikt,protoe ani jedna nechtěla být paní domu.No nakonec jsme to vyřeily tak,e jsme ly obě dvě.Minulý rok jsme zamkli a dělali,jako e nejsme doma,letos by nám to (s Michalkou) neprolo.
Jo a my pojedeme do Zoo do Plzně,je tam i ten dinopark,take to bude zajímavějí.
Není tady
Ahojky!Reny u vás byl teprve masopust??????????Vdy je u prakticky po.Tady se to na Valassku dodrzuje,take to náhodou vím.
Marti na křtinách jsme byli Amálce.No bylo to fajn,posedění pohodové.Malá lítala po celé restauraci a nejvíc se jí líbilo v kuchyni,protoe to tam zná,e tam chodíme za tátou do práce.
No a navečer jsme měli jednání s tím chlapem v nam novém bytečku o tom,co tam jetě chceme a nechceme nechat.No celou noc jsem nespala a přemýlela co a jak tam dáme.U se fakt těím.Sice to stěhování bude pakárna,ale včera zase jak jsem ten byt viděla se ne
ůu DočkaT.Tak tohle vytvořila Nelinka.
Jé JAni to je super,e jste byli v Zoo!A Silvinka potvůrka ani sms nenapíe.Asi toho má chudina plné brýle!:(JEn a ji dají pořádně dokopy!
Za chvíli pádím s Nelinkou k naim.Tak přeju vem krásnou neděli!
Není tady
Dobrý nedělní ránko přejeme!
Tak snad v novém domečku bude lépe, my se u snad ze veho dostali a nadeně jsme přivítali sluníčko.
Jsme konečně oba zdraví, zítra dokonce jdeme asi po dvou měsících plavat, tak jsem moc ráda.
Vem zdravíčko a krásné první narozeninky.
Není tady
Ahojda přeju bré ranko Jukněte do NARODILI SE Sudinka u má prcka u sebe
Zuzi to je fajn, e jste si křtiny uili
Rendi já taky nemusím nijak zvlá takové oslavy .
Sussanko tak, e by jste u měli od nemocí konečně pokoj??? U by bylo na čase .A jakse jinak máte hoď nějaké fotečky .
Toji hlavně a dají Sylvika pořádně dokupy
Není tady
Ahoj holky,
u nás počasí nic moc, chvílema prí nebo co to je?? U jsme byli venku nakoupit ( kam taky pořád chodit, vdycky jdeme jenom pro rohlíky a zabere nám to hodinu).
Včera večer jsem koukala do Narodili a Sudí nic, take asi a v noci. Tak u to má holka za sebou, musím se mrknout.
Tak to byla nějaká rychlovka.
Zuzí - take Nelča se chovala vzorně, aspoň, e se nějak utahala, já se fakt těím a to nae zvíře bude chodit a utahá se, takhle se prostě neunaví a neunaví, i kdy v noci celkem spí, ale nesmím to sem napsat, take pst.
Jdu vzbudit J., včera říkal, e vstane v 9 a jetě spí, fakt mi to takhle neba, od pátku se se... s bednama od hifi, včera u mýho táty a doma neudělal zatím nic, co si naplánoval, ach jo. A to jde zítra do práce, prostě jakmile má tři dny volna, tak se prostě fláká, nebo dělá vechno okolo, aby nic nedělal, dělám jakoe dělám.
Mějte se a jdu na Sudinku.
Není tady