29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, jezdí tady někdo na sportovní dovči? Ať už v ČR, anebo do zahraničí?
Není tady
Jjo, na tu ck lenku jsem koukala, už jsem se tolikrát chystala, ale nějak není s kým :-( Tak třeba se někdo najde :-) díky pa
Není tady
Ahojky, já chodím na fyzioterapii do BRC v Beskydách, dá se spojit i s wellnes atd.
Není tady
Ja som mala dobrú skúsensoť s dovolenkou s brušným tancom (a boli tam aj iné durhy ako latino a tak), ale bolo to z kurzov, kam som chodila celoročne, takže to je asi iné... ako hupnúť do neznáma.
Není tady
nancy napsal(a):
Jjo, na tu ck lenku jsem koukala, už jsem se tolikrát chystala, ale nějak není s kým :-( Tak třeba se někdo najde :-) díky pa
Nancy, ono to někdy vůbec nevadí, že jste sama. Když budete chtít, poradíme Vám hotel, kde je nízký příplatek, když budete sama na pokoji, aby pobyt nezruinoval Vaši peněženku...čím dál tím více klientek jezdí bez doprovodu.... Pár lekcí cvičení, nějaká sauna, whirpool a večer zalést do postele s knížkou.. není to právě ono, co nám během hektických pracovních dní tolik chybí?
Není tady
Nancy, ono to někdy vůbec nevadí, že jste sama. Když budete chtít, poradíme Vám hotel, kde je nízký příplatek, když budete sama na pokoji, aby pobyt nezruinoval Vaši peněženku...čím dál tím více klientek jezdí bez doprovodu.... Pár lekcí cvičení, nějaká sauna, whirpool a večer zalést do postele s knížkou.. není to právě ono, co nám během hektických pracovních dní tolik chybí?
Není tady
Fitko Asketa v Praze nabízí zájezdy s cvičením zkuste tam
Není tady
Ahoj jezdíte někdo na sportovní dovolenou? Láká mě třeba cvičení u moře. Máte s něčím takovým zkušenost? Hodně cvičím aerobic ale klidně zkusím i něco jiného. Děkuji za typy.
Není tady
Ahoj takovou dovolenou jsem zařadilá téměř pravidelně. každý rok jezdím někam cvičit třeba na celý týden, když je možnost. Teď se chystám na giga víkend. Je to víkendové cvičení a wellness- Resort Sklář Harrachov. Je tam několik cvičebních stylů,takže se mám na co těšit. Minulý rok jsem jela cvičit do Itálie, je to super zážitek. Můžu jen doporučit. Měli jsme dobrou partu lidí a lektoři byli taky v pohodě. byla to super dovolená. Ráda na to vzpomínám. Jestli chceš zkusit ten aerobic nebo i něco jinýho tak se zkus kouknout na http://www.dovolena-cviceni.cz tam vybírám já.
Není tady
No tak to vypadá hodně dobře. Celkově tam mají hodně nabídek. Mě hodně zaujalo cvičení v Chorvatsku-apartmany Lanterna.Na programu je třeba bodystyling, cvičení s overbally, pilates. je tam toho hodně, tohle mě láká asi nejvíc. Ještě to projdu, ale tohle asi vyhraje.
Není tady
Ahoj, nevíte jestli je někde nějaká možnost sportovní dovolené, kam můžu vzít dceru. Jestli umožní jí vzít sebou? Nejlepší by bylo, kdyby tam měli něco pro děti aby se zabavila.
Není tady
Gittulle napsal(a):
Ahoj, nevíte jestli je někde nějaká možnost sportovní dovolené, kam můžu vzít dceru. Jestli umožní jí vzít sebou? Nejlepší by bylo, kdyby tam měli něco pro děti aby se zabavila.
Ahoj, já byla přes cksusmevem i s dítětem v Peci pod Sněžkou a prima.
Není tady
Koukni se na CK capro tam mají pobyty, kde zajistí hlídání pro děti. Když teda nepojedeš s miminkem :-) minulý rok jsme toho taky využily, se švagrovou jsme se sbalily a vzaly děti a jely cvičit. Všichni jsme byli spokojení. Letos budeme vyrážet bez dětí, ať si je tatínkové na pár dní užijí. Ale zase jedeme s CK capro. Koukni na http://www.dovolena-cviceni.cz/
Není tady
Božena11 napsal(a):
Koukni se na CK capro tam mají pobyty, kde zajistí hlídání pro děti. Když teda nepojedeš s miminkem :-) minulý rok jsme toho taky využily, se švagrovou jsme se sbalily a vzaly děti a jely cvičit. Všichni jsme byli spokojení. Letos budeme vyrážet bez dětí, ať si je tatínkové na pár dní užijí. Ale zase jedeme s CK capro. Koukni na http://www.dovolena-cviceni.cz/
Jo na to jsem právě koukala taky. A četla jsem dobrý recenze. Mně se u nich právě libí program u každého pobytu je velká nabídka. Ale to hlídání jsem přehlídla. Tak to jdu napravit. Kam letos vyrážíte?
Není tady
My jedeme v zimě do Harrachova na víkendové cvičení a wellness. http://www.dovolena-cviceni.cz/zajezdy/ … am-g-3.htm lA teď v létě ještě váhám, protože se mi toho líbí hodně. ASi to vyhraje Chorvatsko -apartmány Lanterna, jestli jsi to tam viděla. Jen vybrat nějaký z programů. Jo s těma dětma to u nich není problém. To ocení každá mamina, když chce někam jet.
Není tady