Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 2. 2010 14:27

nancy
♥♥-----

dovolená se cvičením

Ahoj holky, jezdí tady někdo na sportovní dovči? Ať už v ČR, anebo do zahraničí?

Není tady

#2 26. 2. 2010 9:35

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: dovolená se cvičením

s CK Lenka, velká spokojenost. Špindl i Chorvatsko

Není tady

#3 26. 2. 2010 13:06

nancy
♥♥-----

Jjo, na tu ck lenku jsem koukala, už jsem se tolikrát chystala, ale nějak není s kým :-( Tak třeba se někdo najde :-) díky pa

Není tady

#4 19. 6. 2011 0:57

CherryAnn
♥♥-----

Ahojky, já chodím na fyzioterapii do BRC v Beskydách, dá se spojit i s wellnes atd. smile

Není tady

#5 19. 6. 2011 12:27

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Pokud bys chtěla tip na cestovku - dovolená na kole nebo in-line, napiš mi smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#6 22. 6. 2011 9:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som mala dobrú skúsensoť s dovolenkou s brušným tancom (a boli tam aj iné durhy ako latino a tak), ale bolo to  z kurzov, kam som chodila celoročne, takže to je asi iné... ako hupnúť do neznáma.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 28. 6. 2011 14:08

Lenka N.
♥------

nancy napsal(a):

Jjo, na tu ck lenku jsem koukala, už jsem se tolikrát chystala, ale nějak není s kým :-( Tak třeba se někdo najde :-) díky pa

Nancy, ono to někdy vůbec nevadí, že jste sama. Když budete chtít, poradíme Vám hotel, kde je nízký  příplatek, když budete sama na pokoji, aby pobyt nezruinoval Vaši peněženku...čím dál tím více klientek jezdí bez doprovodu.... Pár lekcí cvičení, nějaká sauna, whirpool a večer zalést do postele s knížkou.. není to právě ono, co nám během hektických pracovních dní tolik chybí?

Mějte se krásně a něco pro to dělejte, nikdy není pozdě začít!

Není tady

#8 28. 6. 2011 14:43

Lenka N.
♥------

Nancy, ono to někdy vůbec nevadí, že jste sama. Když budete chtít, poradíme Vám hotel, kde je nízký  příplatek, když budete sama na pokoji, aby pobyt nezruinoval Vaši peněženku...čím dál tím více klientek jezdí bez doprovodu.... Pár lekcí cvičení, nějaká sauna, whirpool a večer zalést do postele s knížkou.. není to právě ono, co nám během hektických pracovních dní tolik chybí?

Mějte se krásně a něco pro to dělejte, nikdy není pozdě začít!

Není tady

#9 8. 7. 2011 12:47

Dorgald
♥------

Fitko Asketa v Praze nabízí zájezdy s cvičenímsmile zkuste tam

Není tady

#10 11. 5. 2016 13:54

tezzz
♥------

Ahoj jezdíte někdo na sportovní dovolenou? Láká mě třeba cvičení u moře. Máte s něčím takovým zkušenost? Hodně cvičím aerobic ale klidně zkusím i něco jiného. Děkuji za typy.

Není tady

#11 15. 5. 2016 16:05

Rennee
♥------

Ahoj takovou dovolenou jsem zařadilá téměř pravidelně. každý rok jezdím někam cvičit třeba na celý týden, když je možnost. Teď se chystám na giga víkend. Je to víkendové cvičení a wellness- Resort Sklář Harrachov. Je tam několik cvičebních stylů,takže se mám na co těšit. Minulý rok jsem jela cvičit do Itálie, je to super zážitek. Můžu jen doporučit. Měli jsme dobrou partu lidí a lektoři byli taky v pohodě. byla to super dovolená. Ráda na to vzpomínám. Jestli chceš zkusit ten aerobic nebo i něco jinýho tak se zkus kouknout na http://www.dovolena-cviceni.cz tam vybírám já.

Není tady

#12 17. 5. 2016 13:31

tezzz
♥------

No tak to vypadá hodně dobře. Celkově tam mají hodně nabídek. Mě hodně zaujalo cvičení v Chorvatsku-apartmany Lanterna.Na programu je třeba bodystyling, cvičení s overbally, pilates. je tam toho hodně, tohle mě láká asi nejvíc. Ještě to projdu, ale tohle asi vyhraje.

Není tady

#13 8. 6. 2016 21:06

Gittulle
♥------

Ahoj, nevíte jestli je někde nějaká možnost sportovní dovolené, kam můžu vzít dceru. Jestli umožní jí vzít sebou? Nejlepší by bylo, kdyby tam měli něco pro děti aby se zabavila.

Není tady

#14 8. 6. 2016 22:51

MadlaJ
Administrátor

Gittulle napsal(a):

Ahoj, nevíte jestli je někde nějaká možnost sportovní dovolené, kam můžu vzít dceru. Jestli umožní jí vzít sebou? Nejlepší by bylo, kdyby tam měli něco pro děti aby se zabavila.

Ahoj, já byla přes cksusmevem i s dítětem v Peci pod Sněžkou a prima.

Není tady

#15 14. 6. 2016 19:48

Božena11
♥------

Koukni se na CK capro tam mají pobyty, kde zajistí hlídání  pro děti. Když teda nepojedeš s miminkem :-) minulý rok jsme toho taky využily, se švagrovou jsme se sbalily a vzaly děti a jely cvičit. Všichni jsme byli spokojení. Letos budeme vyrážet bez dětí, ať si je tatínkové na pár dní užijí. Ale zase jedeme s CK capro. Koukni na http://www.dovolena-cviceni.cz/

Není tady

#16 20. 6. 2016 14:46

Gittulle
♥------

Božena11 napsal(a):

Koukni se na CK capro tam mají pobyty, kde zajistí hlídání  pro děti. Když teda nepojedeš s miminkem :-) minulý rok jsme toho taky využily, se švagrovou jsme se sbalily a vzaly děti a jely cvičit. Všichni jsme byli spokojení. Letos budeme vyrážet bez dětí, ať si je tatínkové na pár dní užijí. Ale zase jedeme s CK capro. Koukni na http://www.dovolena-cviceni.cz/

Jo na to jsem právě koukala taky. A četla jsem dobrý recenze. Mně se u nich právě libí program u každého pobytu je velká nabídka. Ale to hlídání jsem přehlídla. Tak to jdu napravit. Kam letos vyrážíte?

Není tady

#17 22. 6. 2016 22:21

Božena11
♥------

My jedeme v zimě do Harrachova na víkendové cvičení a wellness. http://www.dovolena-cviceni.cz/zajezdy/ … am-g-3.htm lA teď v létě ještě váhám, protože se mi toho líbí  hodně. ASi to vyhraje Chorvatsko -apartmány Lanterna, jestli jsi to tam viděla. Jen vybrat nějaký z programů. Jo s těma dětma to u nich není problém. To ocení každá mamina, když chce někam jet.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí