29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj šikulky, nevím jestli jsem tu správně pro radu v tomhle směru, ale moc bych chtěla udělat film z fotek... jak na to? Víte co myslím? Vzít staré fotky a dát je na cd pěkně popořádku s hudbou, aby z toho vzniklo "pohyblivé" album... nevím vůbec jak to udělat, jak tam dát hudbu... nic. Jen naskenuju fotky.
Moc moc děkuju
Není tady
markéta napsal(a):
Ahoj šikulky, nevím jestli jsem tu správně pro radu v tomhle směru, ale moc bych chtěla udělat film z fotek... jak na to? Víte co myslím? Vzít staré fotky a dát je na cd pěkně popořádku s hudbou, aby z toho vzniklo "pohyblivé" album... nevím vůbec jak to udělat, jak tam dát hudbu... nic. Jen naskenuju fotky.
Moc moc děkuju
Ahojky, viděla jsem to v powerpointu, i s hudbou, holky tak měly fotky ze skautského tábora a promítaly to rodičům. Mrkni se, zda se tam dá dát hudba...já v práci používám powerpoint,ale bez hudby
Není tady
jo, tak asi to jde...pod "vložit" je tam odkaz "video a hudbu" a jde vybrat ze souboru např. písničku a vložit tam...ale nezkoušela jsme to...
Není tady
aha powerpoint?!
no to je program z microsoft office - určitě ho na PC máš, pokud nemáš MAC ....k vyrábění perzentací...když např. jdeš někde na přednášku (třeba ve škole), tak Ti tam učitel pouští takové "obrazovky", kde jsou poznámky...no a když tam místo textu nahraješ fotky a dáš spustit prezentaci, tak je z toho ten "fotofilm" tedy pokud si obě představujeme pod pojmeme "fotofilm" to samé
Není tady
ahojky, já jsem si takovouto prezentaci dělala také v Power Pointu, zadala jsem do vyhledavače a stáhla jsem si ho a pak už tě to navede samo
Není tady
Ahoj, kdysi jsem udělala video z fotek ve Photospopu (tuším), je to už několik let, měla jsem omezenou verzi.
Ale já mám v pc Windows Movie maker,předpokládám, že je součástí windows, protože jsem si do pc nic nestahovala (aspoň ne vědomě) Zkus se kouknout, v tom to jde taky, jsou tam i různé přechodové prvky
Upravil(a) Nataly (1. 3. 2010 12:20)
Není tady
Ahojda Markét:
Pokud chceš poskládat jen fotky jde to v programu Picaso .Prostě se ti budou přehrávat fotky v tebou určeném intervalu. Ale pokud chceš i psát atd. používám Pinnacle Studio 9
Vyzerá to nějak takto tak hodně zdaru
- Převážně z fotek
http://n-joy.cz/video/radecek-je-na-sve … uux05gg7pg
- Z videa
http://n-joy.cz/video/moje-prvni-lyzova … n7adyir9h6
Ps.: Jinak je to v mpeg což není zrovan obr kvalita-ale jde to vypálit i v AVI - DVD atd Já to mám malé kvůli přenosu na stránky a net
Kdyby něco stačí písnout
Není tady