Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 24. 2. 2010 20:43

Marti84
♥♥♥♥♥♥-
Web

Endoska

Ahoj holky, chtela bych se vas zeptat kto mate endometriozu, jak se projevuje... celkem mam strach ze bych ji mohla mit  gratergratergratergratergratergratergratergrater
Bolest eje to takova pichava :grater:ko pri ovu, ale je casteji v cyklu... a nekdy pri milovani jsem citlivejsi a boli me to.. ale to je jenom nekdy..... tak jsme se chtela zeptat co uz mate zkusenosti, jestli by ste mi nemohli napsat co si myslite.... dekuju vam mooooc

Není tady

#2 25. 2. 2010 8:43

Silvi.100
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Středočeský kraj
Web

Re: Endoska

Martííí tohle může prokázat jen a jen jedině laparoskopie pussa takže se zbytečně nestraš!! Jasný, jsou nějaké příznaky, které endometriozu naznačují, ale nikdy není jisté, že to tím je, pokud se do tebe nepodívají.

To že máš bolesti kolem ovulky vůbec endošku  znamenat nemusí!!! Bolestí a špiněním v době ovu trpí hoodně ženských.

U mě třeba doktor předpokládal, že endometriozu mám, protože jsem trpěla na cysty, v době ms a především i těsně po ní jsem měla velké bolesti-opravdu velké, s horečkama a nemohla jsem ani chodit..což normální nebylo. Ke konci, před operací, jsem i vždy trochu zakrvácela po styku...bolestivý ale nebyl, možná někdy trošku, ale né nějak moc....

Pichlavá bolest to nebyla-tu mám opravdu spíše v době ovu. Byla to spíše taková stálá bolest jako při silné ms a dost mě bolela i záda a žádná antirevmatika na to nezabírala.

Takže se neplaš a kdybys měla ty bolesti velké, neváhej a promluv si s dr wink

1.-3.IVF sad 4.IVF-11.6. //, HCG 490, ale krvácení a KONEC sad KET: 31.10.12-SP 5.týdnu sad
http://www.ticker.7910.org/as1cOEm0g410000Mzc1ZGp8NjMxOTNkfEVsbGlua3UgbWFtZSBkb21hIA.gifhttp://www.ticker.7910.org/as1cMoE0g410010MTEzfDI1NmR8RWxsaW5jZSBqZQ.gif

Není tady

#3 25. 2. 2010 11:44

Marti84
♥♥♥♥♥♥-
Web

Silvi.100 napsal(a):

Martííí tohle může prokázat jen a jen jedině laparoskopie pussa takže se zbytečně nestraš!! Jasný, jsou nějaké příznaky, které endometriozu naznačují, ale nikdy není jisté, že to tím je, pokud se do tebe nepodívají.

To že máš bolesti kolem ovulky vůbec endošku  znamenat nemusí!!! Bolestí a špiněním v době ovu trpí hoodně ženských.

U mě třeba doktor předpokládal, že endometriozu mám, protože jsem trpěla na cysty, v době ms a především i těsně po ní jsem měla velké bolesti-opravdu velké, s horečkama a nemohla jsem ani chodit..což normální nebylo. Ke konci, před operací, jsem i vždy trochu zakrvácela po styku...bolestivý ale nebyl, možná někdy trošku, ale né nějak moc....

Pichlavá bolest to nebyla-tu mám opravdu spíše v době ovu. Byla to spíše taková stálá bolest jako při silné ms a dost mě bolela i záda a žádná antirevmatika na to nezabírala.

Takže se neplaš a kdybys měla ty bolesti velké, neváhej a promluv si s dr wink

Silviku dekuju moc si me uklidnila... smile

Není tady

#4 25. 2. 2010 20:22

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Marti, já endošku mám, už jsem s ní byla 2x na LPS. Narozdíl od Silvinky jsem bíky bohu žádnou bolest nepociťovala, vždy se na to přišlo až na UTZ, když už ta mrcha byla tak velká, že se někam zahnízdila ....

Pokud máš obavy, bude nejlepší zajít za gyndr a probrat do s ní/ním. Ty maličké zárodky na UTZ vidět nebudou, ale myslím, že i tak by jsi měla ty bolesti řešit ....

Tak držím pěstičky

Není tady

#5 19. 11. 2010 10:26

Berberka
♥♥♥----

Taky mě v poslední době napadá, jestli nemám stejný problém. Těhotenství v nedohlednu, krvácení při styku, špinění během celého cyklu a při menstruaci už pomalu lezu po zdi. usch Budu to muset začít řešit, ale pořád jsem ještě v Británii, takž všichni svatí při mně! vissla

Imperare sibi maximum imperium est.

Není tady

#6 19. 11. 2010 10:44

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Marti prosímtě neplaš! Nedávno jsi tady panikařila, že máš PCOS pussa Ty moc čteš big_smile (já taky).

Jakékoli špinění uprostřed cyklu bych řešila s doktorkou, ale jen podle bolestí při styku si endošku diagnostikovat fakt nemůžeš pussa

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#7 20. 11. 2010 0:46

Marti84
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ronja napsal(a):

Marti prosímtě neplaš! Nedávno jsi tady panikařila, že máš PCOS pussa Ty moc čteš big_smile (já taky).

Jakékoli špinění uprostřed cyklu bych řešila s doktorkou, ale jen podle bolestí při styku si endošku diagnostikovat fakt nemůžeš pussa

Ronji vzdyt to je staraaaa diskuze... dumbom, ted jsem uz nhodou poucena a vuuuubec nic nectu.. rodnatongue
pravda ted jsem cetla big_smile akorat hodnoty hcG tongue kdyz si nam oznamila tu svoji big_smilebig_smilebig_smilebig_smile...

Není tady

#8 20. 11. 2010 10:11

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Jééé, tak to jo, já se nepodívala na datum gloria Tak v tom případě tě nekárám, naopak chválím big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí