29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdar Morfe, ty taky..., napis aspon tve oblibene zviratko, prosim...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Nazdar Morfe, ty taky..., napis aspon tve oblibene zviratko, prosim...
Zwyratko ? No, o jenom bych vedel Je ji 21, miry 90-60-90, pekna prsa, v posteli se potrebuje jeste trosku ucit a vic co by mohlo to "zviratko" nabidnout me nenapada :-) No a ted vazne, moje nejoblibenejsi zviratka jsou mouchy, pac ty na vsechno "se.rou" ...
Není tady
... tssss..., chtel bys byt mouchou? Treba takovou, jak v tom horroru??? http://img.aktualne.centrum.cz/119/63/1 … moucha.jpg Na to mam totok: http://images.google.com/imgres?imgurl= … s%3Disch:1
Upravil(a) ViktorkaLove (25. 2. 2010 22:50)
Není tady
Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu to vyplnit.. mě doslova děsí představa být zvířetem - němým, rostlinou - imobilní, kamenem - bez mimiky , souhvězdím - někde strašně daleko- sama, atd..
Dokázala bych říct s čím sympatizuju( kámen), co se mi líbí (barva, květina), které vlastnosti obdivuju (zvíře)a přitahují mě - atd, ale že bych tím chtěla být - to mi nejde napsat. Chci být člověkem, mám potřebu dorozumívání, kontaktu...
Ale ono to tak možná bylo myšleno...možná..
Není tady
Wiki to je zajimave. Vis ze me vubec nenapadlo, ze by nekdo rekl "Nemuzu to vyplnit"? Asi mas k tomu duvod ale nedokazu ho pochopit
Není tady
morphe, moc hezky prispevky
Kdybych se měla stát zvířetem, chtela bych být .......tygrem, tim jsem v cinskem hor. a taky se s tim stotoznuju..kdybych mela menit, tak svabem, protoze vsechno vydrzi
.nebo divokym mustangem, pro jeho krasu, nezavislost, nespoutanost, svobodu
Kdybych se měla stát květinou, chtěla bych být .........jasminem, krasne mi voni a nemam na nej alergii (jako zrejme na jedinou kvetouci rostlinu)
Kdybych se mela stat stromem, chtela bych byt ...........borovici, ze stejneho duvodu..
Kdybych se mela stat kamenem chtela bych byt............napada me diamant nebo skala, pro jejich pevnost
Kdybych se mela stat souhvezdim, chtela bych byt....... zadne neznam
Kdybych se mela stat vlastnosti, chtela bych byt...........moudrosti
Kdybych se mela stat vodou, chtela bych byt................destovou vodou, vsechno omyva a svet je po desti krasnejsi (kdyz nepocitam rijen-listopad)
Kdybych se mela stat barvou, chtela bych byt..... ........ oranzovou pac ji mam proste nejradsi, nebo bilou, naznacuje cistotu ale taky zmenu, prechod
a kdybych se mela stat obdobim v zivote, chtela bych byt.....nevim.
Není tady
Wiki napsal(a):
Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu to vyplnit.. mě doslova děsí představa být zvířetem - němým, rostlinou - imobilní, kamenem - bez mimiky , souhvězdím - někde strašně daleko- sama, atd..
Dokázala bych říct s čím sympatizuju( kámen), co se mi líbí (barva, květina), které vlastnosti obdivuju (zvíře)a přitahují mě - atd, ale že bych tím chtěla být - to mi nejde napsat. Chci být člověkem, mám potřebu dorozumívání, kontaktu...
Ale ono to tak možná bylo myšleno...možná..
Třeba to tak vlastně bylo myšleno
Není tady