|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Konstance, fakt jo? 
Máte někdo zkušenost jak vyčistit kov? Dostala jsem od babičky její náušnice, které nosila půlku života. Darovala mi je, že jsem je jako malá obdivovala a ona že už je ve svých 90ti nepotřebuje.
Ale nemůžu je nosit, protože mě z nic bolí hlava. Babička je nosila prý proto, aby jí ta hlava nebolela, prý zlaté náušnice jsou skvělé na migrénu
Chápu to, když tomu věřila, tak jí to fungovalo. Vyčistěné od zlatníka jsou, ale ta energie bolící hlavy tam zůstala 
Není tady
Gius, zkus ty nausnice vykourit.
Staci nejaka lampicka na vonnou smes, jedna cajova svicka a vykurovaci smes. Mela bys ji sehnat na netu. Pak lampicku posypes korenim, zavesis nad ni sperk a nechas kour pusobit behem vyhoreni jedne cajove svicky 
dobre je pri zapalovani svicky jeste pripojit zadost o cisteni
Upravil(a) Dita.L (2. 3. 2010 13:05)

Není tady
mam taky dotaz: mam doma dva takove svicny na cajove svicky, vetsinou se prodavaji v takove te oranzove barve - jakasi zkamenela sul neboco... a ja mam jeden z kristalu a jeden z mesicniho kamene, jak jsou bile prusvitne, je na tom videt ten ocouzeny a zcernaly vnitrek, prave jsem se pokousela to vycistit, ale nejde to..nenapada vas nekoho cim nebo jak by to mohlo jit? ten mesicni kamen by mozna sel obrousit, ale ten kristal asi ne..
Není tady
Taky myslím - saze jsou mastné a silný roztok nějakého odmašťovače by mohl hodně pomoct. Navíc by to bylo ke kamenům šetrné. Jen dej pozor na svoje ruce, ty odmašťovač nerady
.
Není tady
Konstance,doporučuju Froš - písek na nádobí. Používám to na všechno, včetně plochy sporáku - je eko, nežere ruce a vyčistí opravdu leccos. Myslím, že je v tom mramorová moučka, bo co - to by se mohlo kamenům líbit 
Není tady
tak mam paradni vysledek s koncentrpvanym roztokem morske soli - mesicni kamen je uplne cisty taky jsem drhla teda, a kristal tak napul cisty, ale myslim ze na tu energii to funguje hlavne - kdyz jsem prisla do koupelny kde jsem je postavila na noc na okno uplne me to prastilo do oci jak znich ta energie ztracena zase vychazela 
Není tady
Tak to je dobrý! Lepší, než písky 
Není tady