18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak kamoska ma uz odrozeno, TP mela pristi patek a narodil se dnes v poledne - 51cm a 3.5kg. celkem ji zavidim, uz bych to taky nejradeji mela za sebou (no musim si jeste ty dva mesice pockat )
Není tady
Akar,tak to rodila skoro v termínu,take paráda a malej má krásnou váhu!Ty dva měsíce ti u utečou Taky závidím,ta moje kolegyňka pořád nic
Já jdu zítra na kontrolu,tak jsem zvědavá co mi řekne-a hlavně jestli mě u pole na přítí kontrolu do porodnice.
Není tady
Dobrý večer,
Mefi, jsi ikulka, přítě dá jetě ten knedlík a má můj véééélikánský obdiv.
Gabi, musím se přiznat, e jsem tajně doufala, e se ozve s nějakým příspěvkem ohledně manela Já nevím jak ty, ale já se s tím pak nějak vyrovnávám líp, kdy vím, e v tom nejsem sama (tím nechci říct, e bych ti to přála, snad chápe...).
Situko, tak to čekáme na stejný den, taky by se mi to v pátek líbilo
Jo a s tím snaením chlapů dnes...u nás to snídani teda skončilo ale aspoň něco.....
Není tady
Ahojky tak i já se hlásím stále jako 2v1 no já čekám na pátek 19.3. to mám narozky já a i to je datum mého termínu..tak jsem zvědavá jestli to do té doby vydrím ..no abych jetě nepřenáela
Zítra jdu na 1. ko do porodky tak uvidím co mi dr řekne jak to vypadá
Holky já si teda na manu co se prací v domácnosti týče vůbec nemůu stěovat. Dokonce i vaří ( klidně i knedlíky, kachnu a zelí) a peče buchty a kdy by bylo potřeba tak by klidně i okna umyl a vypral Je v tomhle fakt skvělej....zrovna dneska odpo upekl buchtu
No koukám, e se pomalu blííme k té tisícovce tak já asi zrovna udělám nový chlíveček
Upravil(a) Sigi (7. 3. 2010 20:03)
Není tady