6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
jsem vas jen rychle docetla a jen pozdravim a popreji dobrou noc. Zitra vam sepisu, co nam povidali na dnesnim kurzu. Bylo to poucne a prakticke, protoze jsme nacvicovali to melke dychani a naucila nas par uvolnovacich cviku, tak to zitra sepisu a snad vam to pomuze, kdyz uz se nam za chvili ty porody rozjedou
Dobrou
Není tady
A jeste nez pujdu spat: Andulko, foteny a cipek . Urcite jsi ted klidnejsi ...
Není tady
Andulko, gratulace ke kontrole, moc hezke fotecky
tak ja furt bojuju s tim spanim, kazdou noc si rikam, ze snad to po porodu nemuze byt horsi. Ted vstavam kazdou hodinu, nekdy to ani hodinu nevydrzim.... a jsem z toho hrozne otravena. Tak doufam, ze si to mala hezky rozmysli a o vikendu se ukaze........ uvidime, co zitra doktor.
Tak dobrou noc
Není tady
vsem kontrolam drzim palce
Any na hokej jsem nekoukala, stacil mi si precist ten titulek - to se ale dalo cekat, po tom, co predvedli s Lotysskem
teda Verco - 2 dny, drzim palce at se mala brzo ukaze a je to rychly
Není tady
Ahoj holky,
drím pěsti na kontroly!
Andulko, tak to je fajn, e má čípek dobrej - a jak ti to při té zátěi změřili, to jako ve stoje?
A pěkná fotečka, vypadá to na chlapečka
No vidím, e u nás hodně poslíkuje
Já jsem zas měla dvě křeče v noci a te´d jedno nepříjemné ztvrdnutí ráno, e jsem se nemohla ani otočit na druhý bok, jak to břicho bylo tvrdé.
A mám takový pocit, e je malá hlavou dolů - v noci se zas straně mlela a přilo mi, e mě kopala spíe do eber...no ale těko říct, protoe min.týden před UTZ jsem taky neměla tuení, e je KP. A teď mi připadá, e má aspoň 8 končetin - kope mě dole i nahoře a na obou bocích! Tak jsem zvědavá zítra.
Není tady
Dobré dopoledne,
tak já si dnes dala závazek, e uklidím dřív, ne zapnu internet, protoe jsem pak jak vosa přilepená na bonbónu a nemůu se odlepit
Andulko, gratuluji k výborným výsledkům, Verčo Tobě drím palce na kontrolu.
Na hokej sem po Lotysku taky nekoukala
Co kdo dneska vaříte?
Mně se tak hrozně zlepila nálada, jak vykukuje sluníčko
Není tady
Katka83 napsal(a):
Dobré dopoledne,
tak já si dnes dala závazek, e uklidím dřív, ne zapnu internet, protoe jsem pak jak vosa přilepená na bonbónu a nemůu se odlepit
Andulko, gratuluji k výborným výsledkům, Verčo Tobě drím palce na kontrolu.
Na hokej sem po Lotysku taky nekoukala
Co kdo dneska vaříte?
Mně se tak hrozně zlepila nálada, jak vykukuje sluníčko
Katko, tak já to mám podobny, mám napůl rozuklízeny, ale u jsem nevydrela a musela dřepnout k netu
No a hokej...katastrofa, ale nedívala jsem se, stačilo mě, kdy jsem se teď mrkla, jak jsme dopadli.
Já nevařím nic, asi jen brokol.polívku a nechám si dovést něco z restaurace . Na vyvařování se jetě necítím a nenapadá mě nic rychlýho.
Není tady
Dobré ránko holky :-)
andulko - veliká gratulace ke kontrole, výsledky jsou super a fotečky jsou úasné, taky myslím, podle obličejíku e to bude kluk
Verco - téééda, to je fofr, tak ty u nejspí bude o víkendu mít mimíse v náručí tak a je vechno v pohodě, rychlý a bezproblémový, těíme se na první jarňátko
Mahar - já u sotva lezu, zrovna jsme říkala manovi e kdyby se nám rozbil výtah tak se domů (3.patro) nedostanu jinak mám pocit e mám v břie chobotnici, ani nedovedu odhadnout kde má hlavu, rány dostávám do vech stran
Není tady
Dobré ránko vem
Kontrolám drím paluchy . Jsem zvědavá hlavně na Verču, jestli u spustí ná porodní maraton
My včera v Polsku uspěli, brýlky budou u v sobotu hotové , dokonce nám vzali i český recept, a hlavně zaplatili jsme jedny a budeme mít dvoje , a hlavně za polovinu ceny u nás!! , co potěí
Já dneska čekám opět návtěvu, kamarádka odjídí v sobotu na týden na lye do Alp , tak psala, e se přijede jetě podívat jak vypadám 2v1
Jinak jsem opět ráno provozovala detektivní kancelář ... nemůu za ádný poklad světa najít punčoky co jsou koupené pro malého u jsem prolezla vechna moná i nemoná místa ... a nic , take jak pojedeme v sobotu pro brýle, tak budu muset jetě alespoň dvoje koupit.
Katko, já dneska dělám lečo s bramborem a zítra budou vaječné karbanátky - na ty se u těím, mňam, mňam.
Na hokej jsem taky nekoukala, nechtěla jsem si kazit radost po včerejím krásným triumfu Martiny Sáblíkové
Upravil(a) Sita (25. 2. 2010 9:07)
Není tady
Zapomněla jsem pogratulovat Andulce ke kontrole a k fotečkám a připojuji se k názoru, e to vypadá na chlapisko
Není tady
BLUE napsal(a):
akar - taky mi nejde na rozum proč to takhle zkomplikovali, teď kadou tu dávku vyplácí jinej úřad ale podklady stejně musí dávat zaměstnavatel...
Tak já dělám u malé organizace, take mě PPM stejně i předtím vyplácela sociálka - a bylo to ve včas, bez potíí. Tak jsem zvědavá na teď.
Take PPM vyplácí socka, pod kterou spadá zaměstnavatel? Narozdíl od rodičáku, který vyplácí socka podle mého trvalého bydlitě? je to tak správně?
Není tady
Gabrielle napsal(a):
BLUE napsal(a):
akar - taky mi nejde na rozum proč to takhle zkomplikovali, teď kadou tu dávku vyplácí jinej úřad ale podklady stejně musí dávat zaměstnavatel...
Tak já dělám u malé organizace, take mě PPM stejně i předtím vyplácela sociálka - a bylo to ve včas, bez potíí. Tak jsem zvědavá na teď.
Take PPM vyplácí socka, pod kterou spadá zaměstnavatel? Narozdíl od rodičáku, který vyplácí socka podle mého trvalého bydlitě? je to tak správně?
jj, alespon takovehle informace jsem obdrzela od sveho zamestnavatele
Není tady
Sito bryle je skvele, ze mate tu moznost do Polska, kdyz je to tam levnejsi
ja se teda priznam, ze mam na male mimco jen jedny puncochace (tusim vel.56) a mela je na sobe jen jednou a to k sateckam.
Není tady
Katka83 napsal(a):
Situ, jak se dělají vaječné karbanátky?
Kačí, naprosto jednodue a rychle ...
Uvaří si vejce na tvrdo - já pro nás dva vařím těch 5-6 vajec, ale stačí i 4-5 . Vychladlý je oloupe a buď nastrouhá, nebo já mám takovej ruční mixér, kde to noema tochu rozdrobním, přidám osmahlou cibulku, sůl, pepř, kdo má rád, tak líci plnotučný hořčice a trochu strouhanky a uhňácám z toho kompaktní hmotu. U nic jiného nedodávám , ani vejce, ani neobaluju !! drí to po hromadě. Vytvaruju karboky a smaím na másle nebo oleji do zlatova. Nejlepí s bramborovou kaí - mňáááám a nějakej salátek. A hlavně - hotovo za 25 minut sakum prdum
Není tady
Mahar nechal mě silně zatlačit.....jako kdybych rodila a díval se o kolik se miminko posune a zatlačí na děloní hrdlo
z 41mm se zkrátil čípek na 37mm a říkal e kritická hodnota je pod 2cm a sníení pod 1cm take mám ve v naprostém pořádku
rovnou mi řekl e mi leení nepomůe e to mám úplně ve ok, a jestli mám porodit dříve tak stejně dříve porodím
ale etřit se mám nadále
Není tady
Gabi - noo PPm ti vyplácí normální sociálka pod kterou spadá zaměstnavatel a tobě pak rodičák v podstatě pracovitě co spadá pod úřad práce kde bydlí. Akorát e tyhle dvě instituce spolu nekomunikují take musí ty informace mezi nima předávat ty
Není tady
Andul, take u nemusí leet?? no super
Jako já jsem taky neměla to hrdlo nijak kritický podle UTZ, vdycky kolem 4 cm, ale ten zbytek stál za prd. Ale u taky neleím, protoe nemám hlídání. Jako chodím si lehat vdy tak aspoň po půl hoďce na chvíli, ale malá furt něco chce, tak se to nedá
Není tady
řekl mi e mám nález úplně normální odpovídající tt ale vzhledem k tomu e jsem předčasně rodila jsem vysoce riziková, e mám v sobě nějaké dispozice nedonosit dítě a tak musím odpočívat
a ale nepočítám s tím e leení mě zachrání.....tím se předčasný porod oddálit nedá
zatím hlídání mám take D bude jetě 7týdnů spávat u babiček
nechci nic riskovat a raději budu polehávat
Není tady
andulka napsal(a):
řekl mi e mám nález úplně normální odpovídající tt ale vzhledem k tomu e jsem předčasně rodila jsem vysoce riziková, e mám v sobě nějaké dispozice nedonosit dítě a tak musím odpočívat
a ale nepočítám s tím e leení mě zachrání.....tím se předčasný porod oddálit nedá
zatím hlídání mám take D bude jetě 7týdnů spávat u babiček
nechci nic riskovat a raději budu polehávat
No mě připadá, e doktoři někdy sami neví, co pomůe aby někdo předčasně neporodil. Taky si myslím, e kdy se nebude namáhat a bude častěji odpočívat, tak by to mělo být ok.
Ale u nemusí mít takovej ten přísný klid.reim, ne? (myslím tím jen záchod a sprcha). Hlavně, e ti to vechno dobře drí Ale je jasný, e jsi hodně riziková, kdy u jsi jeden předčasný porod měla.
Není tady
ahojky holky,
no , já na ty výpočty mateřské nemám nějak hlavu-) jsem zvědavá, kolik nakonec budeme mít...já měla původní základ asi 18,- hrubého....tak kolik to asi ted bude čistého, nevíte?
Andulko, obrovská gratulace k ULZ -tedy hlavně k tomu, e předčasný porod u nehrozí, super....krásné fotečky, 3, 5 kg je úplně porodní váha akorát a taky myslím, e to je klučík-)
Není tady