|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 40
Teeeeeeeda to jsou zpravicky
jsem nadsena, ze uz to Verca ma za sebou a ze vse probihalo tak jak melo
ted uz to fakt pofrci... ja dnes odpoledne zacala zase trosku spinit, tak nevim co to ma byt
vcera chvilku a vecer uz dobry a dnes nanovo ve stejnou dobu a ted uz zase nic...
Mahari do porodky jdu taky 11.3. na pul desatou, tak to se tam urcite potkame 
Není tady
Toša napsal(a):
ted uz to fakt pofrci... ja dnes odpoledne zacala zase trosku spinit, tak nevim co to ma byt
vcera chvilku a vecer uz dobry a dnes nanovo ve stejnou dobu a ted uz zase nic...
Mahari do porodky jdu taky 11.3. na pul desatou, tak to se tam urcite potkame
To se tam určitě uvidíte
aspoň se poznáte osobně 
Toši,byla jsi u toho zubaře nebo nebyla?
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
Mahari do porodky jdu taky 11.3. na pul desatou, tak to se tam urcite potkameTo se tam určitě uvidíte
aspoň se poznáte osobně
Toši,byla jsi u toho zubaře nebo nebyla?
neboj brouku, nebyla a ani v te porodnici jim to nevadilo

Není tady
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
Mahari do porodky jdu taky 11.3. na pul desatou, tak to se tam urcite potkameTo se tam určitě uvidíte
aspoň se poznáte osobně
Toši,byla jsi u toho zubaře nebo nebyla?neboj brouku, nebyla a ani v te porodnici jim to nevadilo
![]()

paráda,nejsem jediná 
Není tady

Any to je úleva co
já mám naštěstí zubáka za sebou 
hele holky taková malá věcná
proč se citujete v příspěvcích když je jasný,že kecáte spolu
ono už je to zřejmě jedno
dřív šli po tom moderátoři 
Není tady
cožeeee? Verča už porodila, jooooo??? sakra, já to nějak propásla, kde to najdu? jak to probíhalo a kdy to vůbec bylo?????-)))))to snad není možný.....nojo, nestíhám dočítat an a posledních stránkách o tom nic nebylo....
Toši, tak to se asi tělo chystá na porod, opatruj se....
Není tady
Gabu, protoze nekdo s tim moc neumi a dava citaci celou - tzn. ze pak mas hrozne dlouhou citaci - treba i od peti lidi. Proto moderatori na to koukaji. Ale nekdy je dobre nechat citaci, kdyz odpovidas na neco konkretniho - ale je dobre k tomu smazat tu cast, na kterou neodpovidas nebo tech x odpovedi pred tim 
Není tady

jj přesně jak říkáš Mefi
někdy je to k věci,když se vyjme třeba daný dotaz
nebo odpovídáš někomu čí příspěvek je už někde na předchozích stranách.
O nic nejde,já jen vím,že se to nemá,že se údajně zahlcuje server
a je to v pravidlech BBN
jinak je mi to ooopravdu jedno
ale je zbytečný citovat při aktuálním chatu,jako vůbec 
sem zas chytrá co
ale já to zas až tak vážně nežeru 
Upravil(a) Gabu (5. 3. 2010 18:10)
Není tady
Ahoj holky, zrovna jsme dorazili z návštěvy, a jsem dnes úplně hotová...bolí mě pravá půlka břicha, vystřeluje to do nohy a k tomu kostrč...je to fakt divný...a trochu mě je i špatně od žaludku...nevíte z čeho to může být? Mimochodem, slepáka mám dávno pryč, takže tato varianta padá 
Mefi, já jsem používala vždycky (i před těhu mýdla pro intim hygienu), nikdy jsem na záněty netrpěla, ale teď v těhu pořád. Jeden vyléčím a mám ho do týdne zpátky 
Toši, tak to se tam ve čtvrtek určo potkáme
...tebe jsem ještě neviděla (teda myslím hlavu
, pouze bříško), tak se pak ke mě hlas. Teda pokud už nebudeš mít porozeno
, přece jen to špinění může signalizovat i otevírání.
Katy, tak to je fakt na potvoru být nemocná před porodoem
, tak ať tě to co nejdřív přejde!!!! A malýho taky. Toho se úplně děsím, až niki nastoupí do školky 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Mefi, já jsem používala vždycky (i před těhu mýdla pro intim hygienu), nikdy jsem na záněty netrpěla, ale teď v těhu pořád. Jeden vyléčím a mám ho do týdne zpátky
:
Tak to je blby. Clovek se snazi udelat maximum a nakonec zjisti, ze to moc nepomaha, vid? Tak drzim palce, aby tohle byl uz tvuj posledni zanet... 
Není tady
Me nejak na vecer zacalo bolet podbrisko. Ale to asi bude tim, ze pracuje deloha, ze jo?
Není tady
Čau holky, zdravím do sobotního rána...noc jsem měla dnes příšernou, nemohla jsem spát, trápily mě dost silný poslíky, už jsem v jednu chvíli málem budila manžu, že jedeme. Ale pak jsem si ještě dala ve 4 ráno horkou sprchu a naštěstí to přešlo 
Teď už je mi líp 
Není tady
Krásné sobotní ránko všem 
Koukám Mahari, že ty chceš opravdu předbíhat
hezky do fronty
Mě včera manža ještě vzal do kina, můžu Vám říct, že jsem se už dlouho tak od srdce nezasmála
a k tomu jsem snědla celej střední karamelovej popcorn
ale že to byla mňamka

My dneska budeme mít uklízecí den, tak uvidíme co to se mnou udělá ... 
Všem hezkou sobotu, Kačí a ty ať se do porodu vykurýruješ 
Není tady
Holky nevím jestli se to chystá, protože teď už ticho po pěšině...akorát mám pořád jaksi žaludek jak na vodě. Ale to k tomu asi nepatří...nevím, no. Ale říkám, pokud mi nepraskne voda nebo nebudu mít silny kotrakce po 5 minutách, tak jako by se nic nedělo 
Situš a na čem jste byli? Teda tě obdivuju, že se ti chtělo celý film sedět na sedačce 
Není tady
Dobre ranko holky,
jaky sok, kdyz jsem vykoukla z okna a vsechno je zase bile... Ach jo 
Holky, vcera poprve mi Drobek zarazil nozicku tak, ze jsem ji mohla nahmatat
. Celkem sranda. Nechal mi ji takhle vedle pupiku asi dve minuty. Ja ji porad chytala a pak ji dal pryc
Situs, na cem jste byli? Ja taky uvazuju, ze se mrknu, kde co davaji, ze bych zkusila vytahnout manzu... Jojo, karamelovy popcorn delaji v Palace a je moooooooc dobry 
Není tady
Vsem preji krasny vikend
ja uz bych tu sedacku v kine asi taky nerozsedela
jinak vecer ze me pro zmenu odeslo kus nejakyho hlenu a od rana je mi taky nejak divne od zaludku... Mahari abysme se vazne toho monitoru v ten ctvrtek dockali
kdyztak se potkame jeste o par metru dal
a nebo rovnou na novorozeneckym

Upravil(a) Toša (6. 3. 2010 9:52)
Není tady
Mefi taky jsem vzdycky nadsena, kdyz mala vystrci nejakou tu koncetinku... ted uz to dela skoro porad, ale kdykoli se ji dotku a pohladim, tak hned uhne... az vyleze tak uz mi neutece a celou si ji umackam 
Není tady
Toša napsal(a):
Mefi taky jsem vzdycky nadsena, kdyz mala vystrci nejakou tu koncetinku... ted uz to dela skoro porad, ale kdykoli se ji dotku a pohladim, tak hned uhne... az vyleze tak uz mi neutece a celou si ji umackam
Je to super, doufam, ze to bude delat casteji 
Nj, ty uz vydrzis par dnu a uz budes mit malou u sebe
. Uz se to asi taky blizi, ze?
PS: Ty hlenove zatky odchazi vzdycky?
Není tady
jj, blizi, zacinam si to uvedomovat kazdym dnem vic a vic... co se tyce hlenovych zatek tak vim jen to co jsem nasla na netu a to ze to znaci prichod porodu a pokud hlen odchazi i s krvi, ze je uz otevrene i hrdlo (coz je muj pripad) ale znepokojila me zminka o tom, ze kdyz zacne odchazet hlenova zatka, muze to do porodu trvat jeste par dnu (ja pocitala spis s tydny) 
ale jestli odchazi vzdycky kazdemu to netusim, asi to bude nejspis jako vzdy individualni 
Není tady
Je pravda, ze nam na kurzu rikali, ze kdyz odejde zatka, tak to muze trvat jeste i dalsi 3 dny. Ale jestli i dele, to nevim. Ono to bude asi individualni...
Není tady
ahj holky,
Mefi já to tay tak měla že jsem si nahmatala končetiny ale pohyby se mi už snížili...spíš se mimi jen převaluje
v noci spím jak dřevo
ad hlenová zádka-mě odešla 2dny před porodem, říkala jsem to sestře ale ta nevěřila že prej to je z vyšetření
někdy to žena ani nepostřehne že odešla 
takže to neřeš
Není tady
andulka napsal(a):
někdy to žena ani nepostřehne že odešla
takže to neřeš
Ja to vlastne ani neresim, jen ze poslednich par dnu kazde aspon castecne odchazi, tak jsem si rikala, jestli je to u kazde... 
S tema pohybama mas pravdu. Uz do me tak nestoucha jako pred tim. Ale kdyz uz ano, tak je to vic znatelnejsi 
Není tady
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 40