|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 33 34 35 36 37 … 40

jj to ja si rikam taky, ze radeji rodit v 39tt nez v 42tt (me to prenaseni fakt nebavilo, k tomu jsem zacala pak otikat - zavodnovat se atd. - nic moc). Samozrejme je mi ve svy podstate uplne jedno, kdy to bude (akorat kdyz to bude pred 38+3 tak budu muset navic resit kam s malou (ale to se taky da vyresit). Hlavne at je mimco zdrave 

Není tady

Holky velký,malý miminka

donošenost se přeci určuje dle ukončených týdnů těhotenství a né dle porodní váhy
miminko může být váhově ok,ale známky nedonošenosti má,určitě se provádí po narození testy na zralost novorozence,stejně tak kontrolují reflexy a apgar 
a já si myslím,že pokud nemá dítě fakt nějakou max. váhu nad 4 kilečka
že projde stejně jako menší miminko
ale to je jen můj názor,já měla u kluků půl kila rozdíl a naopak jsem měla těžší porod s tím 3 kg
takže hezky nechejme broučky uzrát do řůžova
vždyť jim je v bříšku opravdu nejlépe 
Není tady

Ježíííš tady už zase sněží...ale jak. Je to fatkopruz když se člověk podívá z okna avidí takovou vánici..naštěstí se to tu ale nedrží, jen lehký poprašek na trávě. Ale i tak....když si vzpomenu že když se Anička narodila 6.2. tak bylo venku asi 5stupňů nad nulou, sníh žádný a svítilo sluníčko...... teď je o měsíc později o deset stupňů míň, sněží a sluníčko nikde 
Není tady

jasně,že né teda do 42 tt
jééžiš to bych taky nechtěla,ale do toho 40tt mají nárok 
Není tady

Sigi napsal(a):
Když si něco budu pořád vsugerovávat tak se to pak i stane...ale toť jen můj názor
tak to ja v 1.tehu asi vsugerovavala spatne
, kazdy den jsem delala mozny a nemozny, abych porodila a nic 
Ale ja stejne spis pocitam s tim prenasenim
(pokud je to trochu geneticky dano, jak jste o tom nedavno hovorily, tak mamka me rodila o 10dni pozdeji, bracha byl kolem terminu a druhy bracha o mesic driv a k tomu jeste CS - taky si muzu vybrat
)

Není tady

Gabu napsal(a):
Holky velký,malý miminka
![]()
donošenost se přeci určuje dle ukončených týdnů těhotenství a né dle porodní váhymiminko může být váhově ok,ale známky nedonošenosti má,určitě se provádí po narození testy na zralost novorozence,stejně tak kontrolují reflexy a apgar
a já si myslím,že pokud nemá dítě fakt nějakou max. váhu nad 4 kilečkaže projde stejně jako menší miminko
ale to je jen můj názor,já měla u kluků půl kila rozdíl a naopak jsem měla těžší porod s tím 3 kg
![]()
takže hezky nechejme broučky uzrát do řůžovavždyť jim je v bříšku opravdu nejlépe
Ty my mluvíš z duše 
už jsem se bála, že jsem tu jediná kdo je toho názoru že mimčo má být v bříšku 40tt 
Upravil(a) Sigi (5. 3. 2010 14:48)
Není tady

akar napsal(a):
pokud je to trochu geneticky dano, jak jste o tom nedavno hovorily, tak mamka me rodila o 10dni pozdeji, bracha byl kolem terminu a druhy bracha o mesic driv a k tomu jeste CS - taky si muzu vybrat
)

tak to si fakt můžeš vybrat 

Není tady

Sigi jj já chci pěkně dopečený miminko 
nástěnka
Adance bych tam přidala ještě jednoho modrýho lezavce
jak se asi holka s klučíkama má,asi nás už nestíhá....ještě si nestihla vypěstovat závislost na BB
objevila se tu až jako těhule 
myslím pokročilejší těhule 
Upravil(a) Gabu (5. 3. 2010 14:54)
Není tady

Gabu napsal(a):
Akar Sofinka je druhá,tak třeba nebude tak napínat jako A.
doufejme, kdyz uz to tam ma jednou prostouchnuty 

Není tady

A-N-Y 1 napsal(a):
Sigi,nástěnka je
![]()
jj jsi sikovna

Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,to nechápu-já šla taky osum týdnů předem a byla jsem ve 32.týdnu a ty píšeš za tři a jsi ve 27týdnu
podle mě by jsi měla jít za pět týdnů.
No, ja to pocitala obracene: kdyz mam termin 1.6., tak 8 tydnu jsou dva mesice a minus dva mesice je 1.4.
Není tady
tak už to vidim.....já taky přenášela, tak by mi nevadilo, kdybych rodila o něco dřív, ale třeba jen o pár dnů.....s předčasnýma miminkama je více starostí, více kontrol, většinou Vojtovka, strach, špatně jí a tak....takže raději počkám....
břicho se mi trochu umoudřilo, malá už se asi stáčí,. mám pocit, že už vyloženě dole nekope, spíš napříč, ale jako na MS mě břicho občas ještě pobolívá, ale asi jak se roztahuje děloha a tvrdnu teda o stiopéro, ale to už jsem si zvykla-) holky, magnezko se jí to 30. tt, že? no, příští čt jdu na KO s ulz, tentokrát i k dr, tak se zeptám....kdy mám vysadit....
jinak mi Štěpík marodí-chytly ho průdušky, špatně spí a tak, tak jsem docela unavená, snad nás to brzy přejde....
hezký den.
Není tady

mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,to nechápu-já šla taky osum týdnů předem a byla jsem ve 32.týdnu a ty píšeš za tři a jsi ve 27týdnu
podle mě by jsi měla jít za pět týdnů.
No, ja to pocitala obracene: kdyz mam termin 1.6., tak 8 tydnu jsou dva mesice a minus dva mesice je 1.4.
pokud mas termin 1.6. tak nejdriv muzes na materskou 6.4. nejpozdeji 20.4. (no a jelikoz chces jit uz tech 8tydnu a 5.4. jsoou velikonoce, tak by mel byt tvuj posledni pracovni den patek 2.4.
)

Není tady
akar napsal(a):
pokud mas termin 1.6. tak nejdriv muzes na materskou 6.4. nejpozdeji 20.4. (no a jelikoz chces jit uz tech 8tydnu a 5.4. jsoou velikonoce, tak by mel byt tvuj posledni pracovni den patek 2.4.
)
Taky jsem na to koukala, ze doklepu ten tyden a pak uz bych mohla byt doma
.
Není tady
Ahoj 
Moc gratuluji Verče k prvnímu jarňátku.
Já ležím od včerejška zase v 38 horečkách, už je to na
.
Od doktora odklusal dneska malej zase s penicilinem - to už má páté atb, co nastoupil v září do školky....Fakt mě to psychicky deptá.
Rodit se zatím nechystám a naopak doufám, že to stihneme vyléčit dřív, než malej vykoukne na svět.
Mef, díky za slohovku 
S holením jste mne pobavily, já to zvládám docela v poho po paměti.
Jo a dnes jsem byla na váze a za týden mám o 4kg míň, takže za těhu celkem mínus dvacet
, ale mě to jen prospělo 
Mějte se tu krásně 
Není tady

Kačí
ať jsi brzy redy na ten porůdek hm
a malej jakbysmet
ty jo,tak to jsi rarita né??-2Okg
ty jsi byla před těhu silnější???nebo jak je toto možné
ale přesto dobrý 
Není tady

tak to máš dobrý,porodíš a budeš šlang
no jo to bývá,tak ti Toníček hezky ubral zásobičky