29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 32 33 34 35 36 … 40
Any tak to muzes uz jit taky rodit, ne?
Není tady
Gabu napsal(a):
Any to teda
strašili tě s čípkem a nakonec třeba budeš rodit v termínu
No taky jsem ráda,už si říkám,kdyby něco,že to nevadí-ale ráda bych tak za dva týdny,ať to mám pěkně za sebou-tak uvidíme ,abych nakonec nepřenášela
!Uvidím co mi řekne v pondělí mudr.
Není tady
Jééé tak už máme oficiální jarnňátko! Super
Jinak já jsem v poradně dopadla dobře, ozvy úplně perfektní, dělal mi i průtoky placentou ty jsou taky
Říkala jsem mu o těch kontrakcích, ale na monitoru se nic nenatočilo, ale břicho bolí pořád...říkal, že se to chystá, ale že nemůže říct, kdy to bude. Prý klidně dneska, nebo i za 2-3 týdny.
Čípek mám pořád CS 4, takže od minula beze změny, akorát malá už naléhá na poševní vchod, tak už se mi i špatně chodí. A už máme zhruba 2700g
Jo a zas mám zánět, takže hlen. zátka to pravděpodobně nebyla , zas to musím přeléčit, hrůza.
Není tady
Holky proč pořád všechny chcete rodit tak brzy????? Však miminko ví nejlíp kdy se narodit ne? Těhotenství je na 40týdnů a vy byste nejradši rodili v 30tt??? To mi hlava nebere. BUďte rády že jsou mimča tam kde jsou a nabírají na síle
Není tady
Sigi napsal(a):
Holky proč pořád všechny chcete rodit tak brzy????? Však miminko ví nejlíp kdy se narodit ne? Těhotenství je na 40týdnů a vy byste nejradši rodili v 30tt??? To mi hlava nebere. BUďte rády že jsou mimča tam kde jsou a nabírají na síle
Však jo,ale já bych ráda v tom 38 týdnu,nečekaně,bez bolesti a rychle-to přece nechci tak moc,že jo!
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Sigi napsal(a):
Však jo,ale já bych ráda v tom 38 týdnu,nečekaně,bez bolesti a rychle-to přece nechci tak moc,že jo!
![]()
Ale proč? Zrovna tak bez bolesti a rychlé to přeci může být až v tom 40tt ne? A nečekané je to podle mě vždycky....teda pokud to není plánovaný císař
Není tady
Sigi, nástěnka je krásně udělaná, ale nebylo by lepší, kdyby byla narozená miminka nahoře a pod tím až těhulky? Takhle musíme sjet až dolu abysme objevili maminky a miminka. A tak by mohli být nahoře a pod tím něco v tom smyslu ... na řadě jsou, nebo tak něco. To je jen můj postřeh, nechám to samozřejmě na Tobě.
Není tady
Sita napsal(a):
Sigi, nástěnka je krásně udělaná, ale nebylo by lepší, kdyby byla narozená miminka nahoře a pod tím až těhulky? Takhle musíme sjet až dolu abysme objevili maminky a miminka. A tak by mohli být nahoře a pod tím něco v tom smyslu ... na řadě jsou, nebo tak něco. To je jen můj postřeh, nechám to samozřejmě na Tobě.
není problém...hned jak nakrmím dítko se na to vrhnu..jo a nelekejte se, že je u Natálky, že dneska slaví 1.rok...tím že se narodila dneska tak to jinak udělat nejde, ale zítra se to samo srovná ( to jen abych předešla případným upozoněním, že to mám blbě
Upravil(a) Sigi (5. 3. 2010 12:10)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,už se ti to krátí a za chvíli budeš na mateřské a vyspíš se jak budeš chtít
Už jen pět týdnů,to je chvilička
Nene, uz jen tri . Doufam, ze my to vyjde a budu doma uz 1.4.
Na pristi kontrole si reknu sestrickam, aby mi to vypsali na tech 8 tydnu
Není tady
Tak mi to nedalo a předělala jsem to rovnou......další připomínky sem.
Není tady
až budu mít víc volna tak si ještě zkusim pohrát s tím nápisem maminky a jejich miminka...aby byl trochu veselejší
Není tady
Teeeeda, cele dopoledne se sem nedostanu a najednou se dozvim uplne uzasnou zpravicku, ze je prvni jarnatko na svete . Mam taaaaaaakhle velkou radost
Gabu, vypada to, ze jsem asi jedina pracujici . Ja ale jen doufam, ze pak budu moct spat - obcas tady pisete, ze spatne spite, tak abych se netesila a nakonec tu sama nestrasila ve dve rano a nemodlila se, aby nemohl i nekdo z vas spat a dostane napad jit na Jarnatka za mnou
Mahar, gratuluji k odezvam. Zanet prelecis a do porodu budes fit
Tak ja tu definitivne budu mit od pondeli jednu mladou pani na zauceni. Tak jsem zvedava, jak nam to pujde. Jen se sem asi do konce brezna moc nedostanu. Ale pokud se sem pres den vazne nedostanu, tak se zkusim pripojovat vecer doma, abych neprisla o dalsi jarnatka
PS: U nas je to s tim snehem doslova hnus. Uz je tu komplet vsude bilo a snezi dal a dal. Vypada to hnusne. A ja jsem dneska v praci autem . Za snehu nejezdim a v tehu jsem se to ucit opravdu nechtela, takze domu asi pojedu 10 km/hod. To bude radost...
Upravil(a) mefinka (5. 3. 2010 12:49)
Není tady
Sigi, já bych taky nejradši už porodila co nejdřív, protože pokud to nestihnu do toho víkendu kolem 20.3., tak mě čeká vyvolávačka, a to bych opravdu nechtěla... , tak doufám, že to bude třeba těsně před tím přirozeně.
Je na prd, že kvůli těm poruchám srážlivosti a po minulých zkušenostech se špatnýma ozvama u Niky mě nemůžou nechat dýl než do toho 38tt.
No a s tím zánětem je to naprd, jsem ho přeléčovala min. týden - dobrala jsem globule a zase se mi udělal. Nechápu, přitom se vůbec ve vaně nekoupu, sex nemám a sprchuju se 2x denně...
Teda ale mě dneska bolí břicho jak prase, jakoby na MS, ale jen půlka a není mě z toho dvakrát dobře...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Sigi, já bych taky nejradši už porodila co nejdřív, protože pokud to nestihnu do toho víkendu kolem 20.3., tak mě čeká vyvolávačka, a to bych opravdu nechtěla...
, tak doufám, že to bude třeba těsně před tím přirozeně.
Je na prd, že kvůli těm poruchám srážlivosti a po minulých zkušenostech se špatnýma ozvama u Niky mě nemůžou nechat dýl než do toho 38tt.
No a s tím zánětem je to naprd, jsem ho přeléčovala min. týden - dobrala jsem globule a zase se mi udělal. Nechápu, přitom se vůbec ve vaně nekoupu, sex nemám a sprchuju se 2x denně...
Teda ale mě dneska bolí břicho jak prase, jakoby na MS, ale jen půlka a není mě z toho dvakrát dobře...
Mahari utebe je to něco jinýho....ty máš určitý problém, ale mě přijde, že i holky co jsou bez problému by nejradši rodily hned. A to mi prostě hlava nebere.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Mahar a jake mydlo pouzivas? Ja jsem hned na zacatku tehu zacala pro jistotu pouzivat mydla na intimni hygienu (vim, ze v tehu se trpi prave na ty zanety, apod.) a mam klid. Jen je otazka, jestli je to mydlem nebo proste na to v tehu jednoduse netrpim (tuk tuk tuk - musim zaklepat).
Není tady
Sigi napsal(a):
Mahari utebe je to něco jinýho....ty máš určitý problém, ale mě přijde, že i holky co jsou bez problému by nejradši rodily hned. A to mi prostě hlava nebere.
Sigi, ja myslim, ze ve skutecnosti to nam, zdravym tehulim, je jedno kdy porodime. Hlavne aby bylo mimco zdrave. Jenze se take vseobecne vi, ze od 38. tydne do toho 42.tydne, je jedno, kdy se porodi. Mimco je uz plne vyvinute a muze se klidne rodit. Ale posledni dobou se hodne slychava o celkem velkych miminkach (i kdyz za me musim rict, ze v okoli tech pripadu znam minimalne), tak kdyz to vezmu ciste za me, tak to vis, ze bych radeji porodila o tyden driv a mela pekne male miminko nez treba o 14 dni pozdeji a mela obrika . Ale co si budeme povidat, porodim tak nebo tak a bude jedno, jak velke bude. Nejdulezitejsi vzdycky bude, jestli je mimco zdrave a v poradku...
.
Ale jestli maji zdrave tehule i jiny duvod - to uz nevim... Jiny me nenapada...
Není tady
Tak až teď se mi ukázaly poslední příspěvky,taky mi to nějak blblo!!
Sigi,já sice problémy nemám ,ale chtěla bych rodit o dva týdny dřív-malej už váhu má dost velkou,tak bych to už ráda měla za sebou.To čekání k tomu konci je na palici a raděj ať je to v 38.tt než v 41.tt.To je jen můj názor a vím,že chtít můžu cokoli a malej vyleze až bude chtít on,ne já ,ale ta moje kolegyňka pořád nic a trpí jak kůň a čeká a čeká ..........a pořád nic
Není tady
mefinka napsal(a):
Sigi napsal(a):
Sigi, ja myslim, ze ve skutecnosti to nam, zdravym tehulim, je jedno kdy porodime. Hlavne aby bylo mimco zdrave. Jenze se take vseobecne vi, ze od 38. tydne do toho 42.tydne, je jedno, kdy se porodi. Mimco je uz plne vyvinute a muze se klidne rodit. Ale posledni dobou se hodne slychava o celkem velkych miminkach (i kdyz za me musim rict, ze v okoli tech pripadu znam minimalne), tak kdyz to vezmu ciste za me, tak to vis, ze bych radeji porodila o tyden driv a mela pekne male miminko nez treba o 14 dni pozdeji a mela obrika
. Ale co si budeme povidat, porodim tak nebo tak a bude jedno, jak velke bude. Nejdulezitejsi vzdycky bude, jestli je mimco zdrave a v poradku...
.
Ale jestli maji zdrave tehule i jiny duvod - to uz nevim... Jiny me nenapada...
Jj.přesně můj názor
Není tady
mefinka napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Mefi,už se ti to krátí a za chvíli budeš na mateřské a vyspíš se jak budeš chtít
Už jen pět týdnů,to je chvilička
Nene, uz jen tri
. Doufam, ze my to vyjde a budu doma uz 1.4.
Na pristi kontrole si reknu sestrickam, aby mi to vypsali na tech 8 tydnu
Mefi,to nechápu-já šla taky osum týdnů předem a byla jsem ve 32.týdnu a ty píšeš za tři a jsi ve 27týdnu podle mě by jsi měla jít za pět týdnů.
Není tady
Holky tak se na mě nezlobte..taky bych už to chtěla mít za sebou ( ale to proto že už mě to břicho fakt unavuje) na druhou stranu si říkám jen ať tam ještě zůstane těch 14 dní ( max měsíc při přenášení) to už nějak vyržím
Jen mi to přišlo prostě divný jak všechny píšete, že určitě budete rodit předčasně ....tím, že se na to budete upínat si moc nepomůžete a akorát se Vám pak může stát, že opravdu porodíte předčasně. Je to myslím hodně o psychice ( jako ostatně všechno) Když si něco budu pořád vsugerovávat tak se to pak i stane...ale toť jen můj názor
Není tady
Stránky: 1 … 32 33 34 35 36 … 40