29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, já se teď loučím, manža už jede z práce. Jedeme dneska do Polska nechat dělat pro manžu nové brýle a pak jdeme ke kamarádce okouknout miminko má tříměsíční holčičku . Takže tu budu zase až večer.
Tak zatím pa pa
Upravil(a) Sita (24. 2. 2010 14:12)
Není tady
Sito tak se hezky pokochej miminkem, co nevidet, je budes mit doma
Není tady
ahojte, len nakuknem a spýtam sa, ako sa dari nickeveru?
Není tady
slunicka napsal(a):
Tak jsem si četla ty odkazy n amateřskou, jůůů, to by bylo skvělé!!!
jeste moc nejasej - nez to dojde do Senatu, pak k prezidentovi a pokud se to zas vrati zpatky a nez se zas dostanou ke schvalovani ..... budou spis driv volby (no treba se pletu, ale ja v tomhle moc optimisticka nejsem )
Není tady
ahoooj těhule :-)
tak jsme taky zajásala nad tou mateřskou, akorát jak píše akar, nejsem moc optimistka co se té rychlosti týká, kdoví kdy to bude jestli vůbec :-))
Já už třetí den šílím a obvolávám úřady jako blázen abych zjistila kam se obrátit pro mateřskou komu oznámit že na ní astupuju a že mám ještě rodičák - no pakárna přímo pekelná nejlepší je že často ani ty samotný úřednice nevědí přesně jak to je
Není tady
BLUE napsal(a):
ahoooj těhule :-)
tak jsme taky zajásala nad tou mateřskou, akorát jak píše akar, nejsem moc optimistka co se té rychlosti týká, kdoví kdy to bude jestli vůbec :-))
Já už třetí den šílím a obvolávám úřady jako blázen abych zjistila kam se obrátit pro mateřskou komu oznámit že na ní astupuju a že mám ještě rodičák - no pakárna přímo pekelnánejlepší je že často ani ty samotný úřednice nevědí přesně jak to je
to je zvlastni, ja se zasla zeptat tam, co jsem o rodicak zadala, jak jim oznamit, ze budu nastupovat na materskou a oni mi vsechno rekli, co mam napsat, kdy to poslat/donest atd.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky, máte některá na břichu (od pupku dolů) takovou tu tmavou čáru?
U Niki jsem ji měla a teď vůbec!!!
lineu negru ? já už ji mám tak od 5 měsíce určitě a už vylezla i od pupíku k prsům
Není tady
Situš gratulace ke kontrole tak ty si už teď můžeš v klídku čekat kdy to příjde,všechno hezky nachystáno
taťka k porodu nové brýle
..klídek,pohoda,tak to má byť
Není tady
akar - no já ještě mateřskou dostávala od zaměstnavatele a rodičák od úřadu (městská část) a to už teď neplatí....
Není tady
BLUE napsal(a):
akar - no já ještě mateřskou dostávala od zaměstnavatele a rodičák od úřadu (městská část) a to už teď neplatí....
no ja pujdu papir na materskou zase dat zamestnavateli a oni to pak poslou prislusne socialce (pod kterou spadaji) a na urad, ktery mi posilal rodicak, odnest papir, aby mi stopli rodicak, ze budu dostavat materskou.
Jinak minule mi taky materskou vyplacel zamestnavatel (a nechapu, kterou chytrou dusi napadlo, aby to ted delala socialka )
Není tady
Tak jsem dneska byla s Niki po dlouhé době na angličtině (jsem ráda, že jsem se konečně dostala mezi lidi) a už si za mě našla ta kámoška náhradu (dřív jsem za ni občas vzala nějakou hodinu, když ona nemohla), tak je to škoda. Ale mimi je přednější.
No ale řeknu vám, že mě stejně pěkně bolí spodek....nechápu, že malá tak tlačí na spodek, když je KP.
Gabu a jak se cítíš jako znovu mladá paní???
Není tady
Mahari Vikinka ti tam sedí jak zajíček v jamce věřím,že se beruška ještě otočí
a já jak se cítím no hele tak nějak stejně
ale je fakt,že je to přeci jen jiný
když si to uvědomím
nebo vidím Janka s prstýnkem na ruce(nezvyk)
a i on je takovej důležitej
říká mi "ženo moje"
a tak
Není tady
akar - taky mi nejde na rozum proč to takhle zkomplikovali, teď každou tu dávku vyplácí jinej úřad ale podklady stejně musí dávat zaměstnavatel...a prý je to dost peklo, protože s tím ty ženský moc neumí a dávky chodí i s měsíčním zpožděním - tak jsem zvědavá
Mahar - mě taky občas malá hodně tlačí na spodek a myslím, že se mi už sem tam ozvou i poslíčci, zrovna dneska na procházce mě chytla taková bolest v podbřišku - jako bych to právě dostala....chvíli jsme nemohla udělat ani krok
Není tady
ahoj holky, tak jsem byla na tom 3d utz a vše nám vyšlo krásně
miminko má 1060g takže drobeček....předpokládaná porodní váha průměr 3500g, jupííííí
akorát nožky má o hodně delší takže opět bude dlouhé /není divu manžel má 196cm
nechala jsem si udělat podrobný utz děložního čípku a hrdla- čípek mám 41mm, při nadměrné zátěži 37mm, branka uzavřená, děložní hrdlo uzavřené
Není tady
BLUE napsal(a):
akar - taky mi nejde na rozum proč to takhle zkomplikovali, teď každou tu dávku vyplácí jinej úřad ale podklady stejně musí dávat zaměstnavatel...a prý je to dost peklo, protože s tím ty ženský moc neumí a dávky chodí i s měsíčním zpožděním - tak jsem zvědavá
problem mela nejvic socialka v Trojske (teda nevim, kam tvuj zamestnavatel spada), ale snad se to pry uz taky zlepsuje. Ja jsem domluvena s Dr. ze mi da priste papiry na materskou (i kdyz je to cca o 14 dni predem), abych to uz mohla poslat zamestnavateli a ten na socialku, tak snad, kdyz jim dam trochu naskok, nekdo se na to koukne, jinak nevim - vic pro to udelat nemuzu, jen je tam pak chodit prudit
Není tady
Tak jsem zvědavá,jak to dopadne s tou naší mateřskou,snad to projde-ale nějak tomu moc nevěřím-bylo by to super,ikdyž by nám to doplatili až v červenci
Já měla včera večer trošku větší bolesti v podbřišku,víc než obvykle,tak jsem si myslela,že to nepřejde a naštěstí přešlo-jen mě dneska bolí celý den záda a malej sebou dneska mele celej den
tak si myslím,že se mi taky pomaličku začínají ozývat poslíčci
Není tady
Andulko nádhera jak fotečky miminka
,tak hlavně ten nález
a já bych si dovolila tipovat chlapečka,podle obličejíčku
Není tady
Gabu jojo jsem si jistá že je to ogar jak poleno
a díky za přáníčka.....jsem šťastná jak blecha krásně jsem viděla jak je ta branka úplně uzavřená a čípek je dost dlouhý
dokonce i po zátěži měl velkou rezervu
Není tady
andulka napsal(a):
Gabu jojo jsem si jistá že je to ogar jak poleno
a díky za přáníčka.....jsem šťastná jak blechakrásně jsem viděla jak je ta branka úplně uzavřená a čípek je dost dlouhý
dokonce i po zátěži měl velkou rezervu
Super
Není tady
Andulko to je jen dobře,především pro tvou psychiku,že jsi viděla na vlastní oči utz čípku a branky
a ogar je fakt kouzelný moc povedený fotky
Tak těhulíny dobrou noc a na zítřek všem co mají nějakou kontrolu hodně štěští,já jdu až 18.3.
mám možnost přijít dříve,když by se mi něco nezdálo.Ale já vydržím
Není tady
ááále prosím tě ty fotky mám udělané z té nahrávky ja mačo na to zapoměla a nenechala jsem si je u dr udělat...
byla jsem mooc fascinovaná děložním hrdlem
Není tady