18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
tak jsem vas docetla - v obou chliveckach . A rovnou nam vsem popreji jen same dobre zpravicky a holky, co uz mate vazne par dni a vlastne mozna i hodin do porodu, tak se drzte a doufam, ze to pujde rychle a temer bezbolestne
Jinak ja jsem vzhuru od sesti. Ale nevadi, stejne by mi zazvonil ctvrt hodky na to budik. Ale v tech sest ani nevim, co me vzbudilo. Jestli sousedi, co byli vic hlucnejsi pri koukani na hokej nebo Drobek, ktery me stouchal do ruky a bricho mi cele poskakovalo . Ale myslim, ze kdybych tu ruku na brise nemela, ze o tom ani nevim . Kazdopadne je Drobek vzhuru od mininimalne tech sesti a prijde mi, ze do me stouchne snad kazdou pul hodinku, hodinku. Jestli to takhle pujde dal, tak me pres den bude okopavat cely den. Nejak se ty pohyby totiz stupnuji. Ale to si nestezuju. Jsem rada, ze je tak aktivni. Jak by se prestal hybat, tak letim do porodky a jsem silena strachy. Jen si porad v duchu rikam, ze pokud bude takle aktivni i na svete, ze se vazne ani nezastavim...
Dneska jdu na tehu kurz, tak pokud bude co k povedeni, tak vam pak zitra napisu zase slohovku .
Není tady
Holky snad se nám blýská na lepí časy ... http://www.novinky.cz/domaci/193033-pos … roven.html pokud to schválí tak je to zpětně od ledna...co by bylo super. No ale uvěřím a to schválí
Upravil(a) Sigi (24. 2. 2010 12:13)
Není tady
Sigi napsal(a):
Holky snad se nám blýská na lepí časy ... http://www.novinky.cz/domaci/193033-pos … roven.html pokud to schválí tak je to zpětně od ledna...co by bylo super. No ale uvěřím a to schválí
Kez by to dopadlo dobre. Ale take tomu uverim, az kdyz to schvali... Setrit na rodinach je nesmysl...
Není tady
zdravim vsechny v novem domecku... teda trinactku moc nemusim, ale pro nas bude urcite znamenat jen to nejlepsi k tem poslickum, taky uz mam pocit, ze se mi nevyhybaji... vcera mi bricho ztvrdlo tak, ze jsem se ani nemohla par vterin pohnout, jak to bolelo... proste krec... a menstruacni bolesti mam obcas taky... vsechno hlavne vecer... to uz se tam asi neco chysta, co??? jako prvorodicka si pripadam jako absolutni analfabet
Není tady
a k te materske, to by bylo faaaaajn, kdyby to fakt proslo... dekuji ti Sigi za odpovezeni otazky, ktera mi doted vrtala hlavou a to jestli by se to navysilo i zpetne... jses si jista, ze je to tak??? to by bylo hooooodne fajn
Není tady
Toa napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Too, no jo, vypadá to, e poslíkuje
To ale taky nemusi nic znamenat, ne??? jakoze poslicci to jsou, ale rodit muzu hezky v terminu, ze jo???
Ne určo to nic neznamená...vagrová poslíkovala hodně měsíc před termínem a stejně pak přenáela týden
Není tady
Ahojky
Toi, mě se taky doktor ptá pokadé, jestli u mám poslíky, minule jsem měla i párkrát denně, ale teď nic, a ádné změny mi to neudělalo.
Včera jsem se i na kontrole ptala jak poznám, e to jsou poslíčci, tak mi to sestřička s doktorem popsali ... e to někdo vnímá jako tvrdnutí bříka, někdo jako tvrdnutí s takovou jakby vlnou přes břicho, někdo jako křeč, při které ztvrdne bříko a jiný jen jako silnějí menstruační bolesti. Take i tvrdnutí je poslíček. A poslíček je, e se děloha činností připravuje na porod.
Tady je článek o mateřské, kde na konci je fakt napsané, e to bude i zpětně
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-kyvli-n … domaci_kop co je opravdu super
Není tady
Sita napsal(a):
Ahojky
Toi, mě se taky doktor ptá pokadé, jestli u mám poslíky, minule jsem měla i párkrát denně, ale teď nic, a ádné změny mi to neudělalo.
Včera jsem se i na kontrole ptala jak poznám, e to jsou poslíčci, tak mi to sestřička s doktorem popsali ... e to někdo vnímá jako tvrdnutí bříka, někdo jako tvrdnutí s takovou jakby vlnou přes břicho, někdo jako křeč, při které ztvrdne bříko a jiný jen jako silnějí menstruační bolesti. Take i tvrdnutí je poslíček. A poslíček je, e se děloha činností připravuje na porod.
Tady je článek o mateřské, kde na konci je fakt napsané, e to bude i zpětně
http://zpravy.idnes.cz/poslanci-kyvli-n … domaci_kop co je opravdu super
Tomu rikam vycerpavajici informace no, kazdopadne, ja mam asi vsechny typy az na tu vlnu uz jsem fakt zvedava na tu zitrejsi kontrolu...
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toa napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
Too, no jo, vypadá to, e poslíkuje
To ale taky nemusi nic znamenat, ne??? jakoze poslicci to jsou, ale rodit muzu hezky v terminu, ze jo???
Ne určo to nic neznamená...vagrová poslíkovala hodně měsíc před termínem a stejně pak přenáela týden
kdyby pritel nejel na ty hory, tak bych si uz i dala rict
Není tady
Toa napsal(a):
zdravim vsechny v novem domecku... teda trinactku moc nemusim, ale pro nas bude urcite znamenat jen to nejlepsi k tem poslickum, taky uz mam pocit, ze se mi nevyhybaji... vcera mi bricho ztvrdlo tak, ze jsem se ani nemohla par vterin pohnout, jak to bolelo... proste krec... a menstruacni bolesti mam obcas taky... vsechno hlavne vecer... to uz se tam asi neco chysta, co??? jako prvorodicka si pripadam jako absolutni analfabet
tak to si fakt nemusis pripadat
ja jsem druhorodicka a poznam kulovy, protoze za cele prvni tehu, jsem nemela ani jednoho poslicka (zadne tvrdnuti, krec, nic ) i na monitorech (pred vyvolanim - chodila jsem cca co 2-3 hodiny) jsem nic nepocitovala a pritom sestra povidala, ze nejake kontrakce jsou tam vydet a nektere dost velke (nicmene, ke spontalnimu porodu to u me nevedlo a vubec jsem nic nepocitovala)
Ted je to ale jine - bricho uz mi tvrdlo driv (ale jen sem tam a po chvilce to bylo OK), za to posledni dobou mi prijde, ze se to na vecer stava pravidlem a je vic to boli, kolikrat se musim zastavit a cekat az to odezni - holt kazde tehu je jine
Není tady
Maharishi napsal(a):
Holky, máte některá na břichu (od pupku dolů) takovou tu tmavou čáru?
U Niki jsem ji měla a teď vůbec!!!
ja zatim ne (ale u me je jeste asi brzo), u A. jsem ji taky mela, ale nevim od kdy
Není tady
Toa napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Toa napsal(a):
To ale taky nemusi nic znamenat, ne??? jakoze poslicci to jsou, ale rodit muzu hezky v terminu, ze jo???Ne určo to nic neznamená...vagrová poslíkovala hodně měsíc před termínem a stejně pak přenáela týden
on fakt na ty hory jede?
Není tady
Toa napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Toa napsal(a):
To ale taky nemusi nic znamenat, ne??? jakoze poslicci to jsou, ale rodit muzu hezky v terminu, ze jo???Ne určo to nic neznamená...vagrová poslíkovala hodně měsíc před termínem a stejně pak přenáela týden
A kdy ti odjídí? Natěstí nakonec mana na ty hory s firmou nejede, asi mu dolo, e by to nebylo vůči mě moc fér a prodal zájezd kolegovi
Není tady
akar napsal(a):
Maharishi napsal(a):
U Niki jsem ji měla a teď vůbec!!!ja zatim ne (ale u me je jeste asi brzo), u A. jsem ji taky mela, ale nevim od kdy
Já jsem ji u Niky měla u tak od 30tt, ale teďka to vůbec zatím nevypadá..no uvidím, jestli se jetě udělá.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Nemám , neměla jsem ji ani u ANičky
Není tady
tak já na maliík prdim, páč jsem ho minule pila a rodila jsem stejně 26 hodin-)
jinak křeč občas taky mám, ale slabé-jako MS bolest, ale spí jen to tvrdnutí a to hodně krát za den, takové potíe jsem´měla u prcka taky, ale a od poloviny 8. měsíce, ted u od 6.....nakonec jsem tedy přenáela...tak uvidíme....kadopádně, ted rekonstuujeme pokojík, u zbývá v podstatě jen poloit koberec, rozestavět nábytek a můu si do něj začít připravovat pomalu výbavičku,. kdyby něco....
Já to měla taky tak-u porodu-přijela jsem,. kdy byly kontrakce po 8 minutách a někdy po 5min....měla jsem na ,monmitoru něco kolem 70 a hrozně mě to u bolelo....PA říká...nechci vás strait, ale budou jetě dvakrát tak silnějí.....to jsem si nedokázaoa představit....no a byly-))))))
Není tady
...čáru jsem taky neměla ani u těpíia, zatím ted taky ne, strie ano, ted zatím to jde....
mateřská by byla fajn, účetní mi minuoý týden říkala, e pokud navazuju z jednoho rodičáku na druhou mateřskou, tak bych měla mít stejně vysokou jako tu první.....tak snad....a někde o tom tady bylo i témátko, e to tak je...
Není tady
jo ono se říká e u druhého těhu je vecno dříve....tělo si to pamatuje a porodní cesty jsou jetě roztáhlé
proto mám prý to děloní hrdlo slabí
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toa napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Ne určo to nic neznamená...vagrová poslíkovala hodně měsíc před termínem a stejně pak přenáela týdenkdyby pritel nejel na ty hory, tak bych si uz i dala rict
A kdy ti odjídí? Natěstí nakonec mana na ty hory s firmou nejede, asi mu dolo, e by to nebylo vůči mě moc fér a prodal zájezd kolegovi
ted v patek odjede a ve ctvrtek se vrati budu hrozne nervozni, kdyz tu se mnou nebude
Není tady
meryblue napsal(a):
mateřská by byla fajn, účetní mi minuoý týden říkala, e pokud navazuju z jednoho rodičáku na druhou mateřskou, tak bych měla mít stejně vysokou jako tu první.....tak snad....a někde o tom tady bylo i témátko, e to tak je...
Mery kdyz navazujes, tak se ti materska pocita ze stejneho zakladu (jako pri prvni), ale vyse bude jina - a to z toho duvodu, ze v roce 2008, byl jiny vypocet pro PPM, pro rok 2009 to zvedli a pro rok 2010 to zas snizili (o proti roku 2009) - je tudiz mozne, ze budes mit ted PPM vyssi, temer stejnou, v nejkrajnejsim pripade i o nejakou kacku nizsi (nez v tom roce 2008) - zalezi, jaky si mela ten zaklad.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Já jí mám přes celé bříko, odzhora a dolu u tak 10 týdnů a jsem na ní patřičně hrdá
Není tady