29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky tak ja po fialce nejdu ,me se libi Silverpink ale ten fakt musim mit
snad na nej do te doby nasetrim
Pauli ja jeste DH nezkousela ,je to jednoduche? Me se batoh nelibi vubec ,prijde mi hrozne jednoduse vyskakovaci ,ale s tema roztazenyma pruhama to jde.Jen ho neumim dotahnout u krku porad
Def me je asi nejpohodlnejsi na delsi dobu Tis Treba Ocean jsem po delsi dobe venku uz citila ,nejak se zarezaval
Není tady
Zuzi-ted mi DH prijde jednoduchy, ale kdyz jsem se ho ucila, tak to byla sila, Filik mi pri vazani neustale sklapoval nozicky a odtahoval se od tela, takze jsme se spolu docela prali. Ted to dela o neco min, lozi mi pri vazani po zadech, ale cvikem uz se mi podari uvaz dokoncit, vetsinou..Ono celkove je vazani na zada lepsi, az zacnou ditka spolupracovat, az to nekdy bude, to bude paradicka Pri KsK se mu jeste nepovedlo sklapovat nozicky, sice poskakuje, ale nozky k sobe neda, tim je to snadnejsi.
Není tady
Pauli, já myslela, že ten tvůj len už je zanošenej, mě se s nim dělá batoh už parádně Ale terinka už teda i docela spolupracuje a ani už moc nezlobí
Chtěla jsem se tě zeptat, jak děláš ten zpevněný batoh na ramenou? Mě to prostě na ramenou nedrží
Ale normální batoh už mám vychytanej, na to jak jsem ho neměla zezačátku ráda
A DH mám taky moc ráda, přišel mi prvně těžkej, ale není vůbec, už ho dáváme levou zadní Chce to Zuzi jenom malinko cviku
¨
Jako holky, mě málem dneska vomyli Přišel mi z němec ten můj poklad a tatka mi ho jel vyzvednout na poštu a oni prostě nemůžou balíček najednou najít
jako prostě včera tam byl a na jeho základě mi vystavili ten papírek, že mám balík a dneska tam není? Zítra tam na ně nastoupím a udělám tam takovej bugr, že se pos....
Doufám, že se někde najde
Zuzi, ty jsi teda rychlík, takle rychle náhradu
Jinak já jsem přeci psala, že nutně potřebuju něco hedvábnýho, vlněnýho a růžovýho.. Takže to jsou 3 různý šátečky z nichž druhý dva už mám na dosah, když se ten na poště najde
Není tady
holky (Lu a Zuzi) já se z Vás picnu
jsem napnutá , co Vás čekají za skvosty
jinak u mě zas bude jen yonder a pistácie, neboť od R. jsem nakonec dostala něco jiného ( lístky na festival colours of ostrava a z těch mám obrovskou radost, takže budu dál čekat na nějakou limitku se lnem- možná se na druhé či třetí dítko dostane
)
Není tady
Že by Zuzina ulovila ty hedvábný ptáčky?
Není tady
Sem si prave taky myslela ze to budou ptaci, Zuzi
No a moje konopi asi fakt vykourili na hranicich, kdyz furt jeste nic, osude co mi to delas
Luli, to je sila s balickem, on se najde, neboj, ale tohle je teda adrenalin
Jani dobra nahrada za hadrik
Holky ja jeste na zada nic nevazala, tak snad me to experti nauci, ci predvedou live
Není tady
To si piš, Lischi, naučíme, předvedeme Už to dáváme levou zadní
Já už nevážu téměř vůbec na břuch
To je taky divný s tím tvým konopím, mě jestě visí v luftě někde ten přírodní dlouhej len, kterej jsem tak za dobře vydražila asi před měsícem A paní se mnou jaksi nekomunikuje, ačkoliv prachy má dávno na účtě
Ta ode mě teda 100% určitě nedostane
Mrcha.. No odpoledne se chystám na tu poštu...
Neříkala paní, že ti dávno konopí poslala?? Hele já plameňáka v pátek vydražila, ihned zaplatila, večer paní psala, že má prachy, v pondělí poslala a v úterý přilétl sem.. Ale konec dobrý zatím v nedohlednu
Snad ho najdou, bordeláři
Není tady
Tak holky probehla premiera DH a docela to slo Jen to dotazeni porad
No a opicka mi tam zacala usinat a tak musela rychle dolu ,protoze jeste neumim ji tam zafixovat tu hlavicku.Zkousela jsem to s plinkou ,ale vypadl dudlik a byl rev
Mozna az bude lepe naladena
Luli ahaaaaaa ja myslela ,ze potrebujes neco hedvabno-ruzovo-vlnenyho.Neuvedomila jsem si ,ze aspon dva z toho nejdou zajednou.Takze jsi mela na mysli 3 satky
Hele to je divny s tou postou ,tak to tam potadne prohledejte a bez balicku se nehnete
Jo a ze ti neposlala satek pani? na emaily neodpovida
Jakyho plamenaka to myslis tu cihlu? Uz se v tech tvych satkach znacne ztracim
Juuu ,Jani ty jsi chtela jet uz minuly rok ,ze to je parada
Poslouchej a co Tobi ,to pujde s vama? Ja chci taky na Colours
hrozne moc se mi tam libilo
Jo a jsou to zpevacci ,jen jeste teda psssst ,nez dorazi at je nevyplasime
Safra kde je ta Bajaja s tim Pamirem v akci????
a Heri se svou fialkou
A tady jedna rucka smatralka http://img263.imageshack.us/i/p1140230.jpg/ Jo holky a co delate s tema rucickama?Ja si malem vykloubila rameno ,abych jednu zatoulanou nekde u pasu vylovila.
Holky potrebuju NUTNE poradit.Kdyz mam malou na zadech ,tak mam asi nejak spatne navazano u krcku ,protoze po sundani ma cely krcek zarudly ,jak se ji tam tre ten okraj satku Co s tim???? Prosim poradte ,hrozne me to stve
Upravil(a) Zuzanka007 (8. 4. 2010 9:25)
Není tady
Ty jo Zuzi, tak tos je teda rychle splašila gratuluju, to je paráda
No cihla je cihla a plaměňák je flamingo a je ztracený na tý poště
Já už se v množství našich šátků taky přestávám orientovat
Dneska večer začínám žehlit, abych to do srazu stihla
Až se najde plameňák (jestli) a dorazí vlna, ketrou jsem ještě vyhandlovala nakonec s někým jiným za tu samou menší, tak fotnu komín, poněvadž už to budu mít komplet teda skoro
Ještě to hedvábíčko mi tam bude chybět
myslíš, že zpěváčci dorazí do srazu?
Není tady
A s tím červeným krčkem se mi to nestává Tak nevím, co poradit
A ručka šmátralka je dobrá, taky máme dvě doma a přibližně stejný počet vlasů (ne jako ty, ale jako ruček šmátralek
)
Není tady
Luli-ten len je krasne zanoseny, to jo, enem jak se mi tam Filda vrti a vyskakuje, tak uz ten uvaz nevypada podle mych predstav. No a to skladani na ramenach u zpev.batohu taky teprve zkousim, vcera jsem mela naskladano klasicky jako u batohu, pak otocka a vzadu rozprostrit ten horni lem. Jinak sem davala jak sem davala to video s elastikem, kdy se da nahoru spodni lem a dozadu vede horni. Jen ten len tolik neklouze, takze se hur dotahuje. Batoh se mi vaze taky dobre, ale nosenec mi z nej vyskakuje, proto uz vazu jenom ten zpevneny. A ty uz nosis na zadech i venku? A jsem zvedava na to tvoje hedvabicko, hlavne jak bude nosne, mela jsem za to, ze je jenom pro miminka. Balicek se snad vyloupne, kdyz uz poslali listek..
Zuzi-no super, kde jsi na ptacky narazila? Jinak si vzpominam, ze nekdy mel Filik taky cervene za krckem, asi bylo malo nebo moc dotazeno.
Není tady
Holky, nezlob te se, že Vám sem lezu, ale chtěla bych se zeptat, jestli nevíte od kdy můžu nosit v nosítku Mei Tai, mělo by mi přijít příští týden spolu s šátkem. Děkuju moc.
Není tady
Sito ja nemam s mei tai vubec zkusenost ,ale Alisa nebo Hanusch z Podzimnatek jo, jenze ty zacaly s nosenim az pozdeji ,tak nevim.Snad poradi nekdo jiny
Luli vylez i s tim svym dloooouhym Flamingem
Jak jsi to udelala,musela jsi na nekoho na poste pouzit hrube nasili?
Není tady
Zuzi Jojo
našel se plameňák
A spolu s ním i ten dlouhej len, co jsem dneska zrovna na paní nadávala, že nekomunikuje
No tak hlavně, že je už všechno (skoro
) pod střechou
Vymyslela jsem, že ten len střihnu a na kousek zkusm barvu, abych nezmrvila celej šátek
Jůů, už se těším...
Fotečka flaminga dneska nebude, protože zůstáváme ještě do zítra u našich a nemám kabel od foťáku, ale je to slaďáček přesně pro nás
Sito, holky snad poví víc, já taky s mei tai nemám zkušenost Ale na začátek bych určitě volila horizontální polohu v šátku
Není tady
Jo, Zuzi, s tím hrubým násilím máš skoro pravdu, měla jsem dneska ve schránce právě druhej lísteček, tak jsem tam šla s tím druhým, ten první tatka mezitím ztratil A oni, že tam není ani jedno ani druhý
Tak jsem tam odpoledne na ně naběhla sama, malou mi hlídala mamka a že se nehnu, dokud mi ty dva balíky nedají
Takže nakonec se našly u nějaký pošťačky v její skříňce
Jestli mi je nechtěla čmajznout má taky malý děti, tak by se jí třeba docela hodily
Není tady
Fotku ti odpustim ,kdyz ho uz pozitri dovalis i s ostatnima
Joo ,ty jsi teda akcni a ze ho mela baba ve skrince
tak to je teda sila!! Co je to za bordel
Holky s tim cervenym krckem ,to bude spis asi tim ,ze malo dotahuju ,hm?Ja to mam porad takove volne a asi jak se opira a otaci hlavickou tak ji to dre Sakra ,musim se to naucit poradne
Jestli satek dorazi ,je ve hvezdach poslany je ,ale ta posta ,ta posta
A kdyz nedorazi ,tak dorazi Luli se svym hedvabickem
Tak to praskni ,co to je??
Není tady
Zuzi, vždyť já žádný hedvábíčko právě nemám To je jediný, co mi ještě (ke štěstí) chybí
Mám akorát vlnu a to je rumělka Ale tu jsem dneska poslala na výměnu saxaně a ta mi posílá svojí krátkou, takže ta na srazu nebude
A máš pravdu, asi to bude slabým dotažením, ale neboj, to dopiluješ Já když si vzpomenu jak jsem z prvních několika nahození na záda byla úplně vyřízená
a teď hrc frc a už je to
Není tady
Luli a jake hedvabi by se ti libilo
Juu ,rumelka je krasna ta se mi libi uplne strasne moc ,skoda ze ji neberes
potrebovala bach zjistit jestli by me kousala
Ja uz chci taky vazat hrc ,frc Ale aspon uz nevazu jen sedici na posteli ,ted uz se dosouram k zrcadlu a jde to lip
Není tady
Holky, tak komín nažehlenej, připravenej, tyčí se až do nebes Ale bohužel nejedeme
viz téma sraz
Krásně si tu šátkománii vychutnejte, at můžete sdělovat dojmy a já se něco dozvím aspoň zprostředkovaně
Jani, ty se zvlášť zaměř na Defin cobalt rouge, myslím, že bude vlatsnostma dost podobný jako můj ivory, kdybych ho chtěla prodat a ty koupit, abys věděla...
Jdu se potit, dokud malá spinká
Není tady
Zuzi, tak já ti jí třeba pošlu na zkoušku Aspoň se trochu vyvětrá
A nebo jestli navštívíš Baju, tak ta má vln mraky
A máš pravdu, že před zrcadlem to jde báječně. Jsem to zjistila teď u našich. My totiž doma zrcadlo nemáme jenom malý v koupelně
Tak jsem přijela k našim a zjistila jak se krásně váže před zrcadlem a taky jak příšerně jsem hubená
No ještě že se zase doma neuvidím
Holky moje, co já tu celej víkend budu dělat sama bez vás
Snad aspoň Pauli zavítá
Upravil(a) lulana (9. 4. 2010 15:05)
Není tady
Nová limitka od Didy opět 50% len
Akát
Není tady
holky jak vy to děláte, že seženete to , co chete ? dejte tipy , kde lovíte ? já Vám nic nevyfouknu, mám jiné zájmy, jen koukám na ND, ebay a kde nic tu nic, prostě nemám štěstí
ošahala jsem si téměř nenošené rybky ohnivé- jsou jak samet jemné , no prostě paráda, já prstě ty nějaké ryby mít musím
Není tady
Jani, já lovím výhradně na ebay.de a na ND v ISO, v odkazech z druhý ruky nebo v bazáči
Ale taky by mě teda zajímalo, kde Zuzi sehnala ty zpěváky Protože na ebay teda určitě nebyli, ikdyž teď už to tak v merku nemám, ale občas nakouknu
Rybky tam zrovna bývají docela často, nedávno byly zlatý se lnem ve 4, teď jsou černý v 7, ale ty už jsou teď na 221 eurech To je moc i na takovýho blázna jako jsem já
Dám vědět, když na nějaký narazím
Není tady