29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky co tu silite do pulnoci Vam ty deti spi snad do 12 ,ne
jj Deisy je u nas totiz nase doga a je to takovy email pro vsechno ,kdyz nechceme se segrou nechavat posilat na svuj ofiko
Reportaz musim okouknout
A bambusek ten taky nejak jako asi musim miiiiit
Lischi jeste vaham se zrzlinkou Vcera me chytil nejaky amok u vazani a nesla navazat a nesla ,tak jsem s ni praskla (s pistacii, Sofinku jsem odlozila pekne
) a vzala vyvetrat Lilie a slo to
nejaky spatny den na zmrzlinu ,nebo co
V tu chvili bych ji prodala z fleku
Kde je najekej Pamir v akci ?
Není tady
Ahoooj
Tak ten prirodni len je opravdu batohacek, jak ma byt, jsem z nej nadsena. Noseni v batohu bylo taaak pohodlne, je to ted muj nejtlustsi satek a rozdil je veliky. Zkratka na batoh super
Luli-to vis, ze bych vas taky vsechny rada poznala osobne, snad se nekdy zadari. Budeme v CR prvni 3 tydny v srpnu, treba bysme mohly udelat nejaky odpoledni mini satkovaci srazicek...
Ten novy cerveno-fialovy len vypada dobre...
Baji-fialova vam mooooc slusi a Pamir ach ach....
Není tady
Pauli, tak já jsem ze lnu nadšená stejně Super, že se ti taky líbí
A není ti na batoh dlouhý? Jsi taky taková zagroškudla
Mě ta trojka stačí až kam, ještě mi kus přebývá, ale nic jinýho kromě batohu a úvazů na bok s tím nedám, to ty zas asi jo, viď?
Šátkovací minimecheche klidně uděláme Dobrej nápad
Ten nový len by měl být (teda spíš asi byl) červeno černý, ne fialový Nebo jsem něco prošvihla?
Tak a tady je naše "pomlázka" Kdo pozná???
Není tady
Já můžu hodit ty samý tipy, co sem házela na Baju (tuším, že na ní), takže strawberry nebo Burgund rosa?
Já už si říkala, že to tu pár dní bylo hodně potichu
Není tady
no já myslím, že si Lu pořídila něco s vlnou,ale doted jsem žila v domění, že burgund rosa je se lnem, no snad nám to Lu rozluskne
Není tady
Tak s vlnou je růžová Zinnober, víc asi nevím
A burgund rosa je skutečně se lnem
Mě už se motá, kdo co kupuje
Není tady
Já tady taky šmíruju jak trapka a ono prd Takhle nás navnadí a pak se zdejchne - strašný
Jinak jsme dneska byly odpo venku, a páč na terase byl pařád jak sviň, tak jsme vyrazily bez budny a bez mikiny No jasně že foukalo
Štěsí, že jsem s sebou měla pončo. Ale abych řekla pravdu, tak obyč pončo, koncipovaný pro jednoho, se nedá přes jednoho s nošencem nějak esteticky upravit, takže myslím, že teprve dneškem jsem se kvalifikovala na správnou alternativní matku. Neměla jsem učesaný vlasy (šla jsem spát s mokrou hlavou, jen pro představu), na šátku bylo na stopro ublinknuto a ještě jsem byla zahalená v černým pleteným hávu, který za námi dost prapodivně povlával
no, stydím se, co Vám budu povídat
A zítra beru bundu, i kdybych se měla upíct
Není tady
Jůů, holky, pardon My jsme jely k našim plavat, tak jsem se zdejchla
No popravdě, je to trochu záhada - paní to měla v aukci označený jako indio rot, ale z náhledů mi to tak vůbec nepřišlo, spíš se mi to zdálo jako cihlově červený indio, který se mi teda dost líbilo, tak jsem se do toho pustila a doufala, že náhled není nějak zavádějící No a ani moc nebyl, akorát jsem myslela, že jasno bude z krabice, ale cedulka na krabici je slouplá, takže vím prd. Ale podle srovnávačky z ND je to na tuty cihlově červený indio (ze 100% bavlny)
A vlna je už na cestě
Letím za malou
Není tady
Def, alternativní matka mě pobavila Úplně tě vidím, často takhle vymóděná taky chodívám, ještě mám k tomu žmolkatý tepláky
Ale já tu skoro nikdy nikoho naštěstí nepotkám
Není tady
A přestaňte mě namlsávat na Burgund rosu
Tu bych si teda sakra dala říct
Ale už mám všechno, co jsem chtěla (i něco navíc
) A teď už jsem fakticky úplně spokojená
Není tady
Luli-indio je kraaasne Ten len ve vel.4 je mi akorat, urcite bych nechtela mensi. Tak muzu zakoncit tibetanem nebo udelat zpevneny batoh. Ale i jen u obyc batohu mi zase tolik neprebyva, jak je tlusty...
Dnes jsem potkala poprve satkarku No byla to africanka a mela ditko na zadech v nejakem "hadru" a sedelo ji jakoby na zadku. Prvne jsem si ji vubec nevsimla, takze jsem nemela cas ji zkoumat, ale urcite se u nas takovy uvaz nenosi, proste typicke africke.
Koupila jsem si dubnove cislo "Maminka a ja" a taaak krasne tam psali o satkovani se mi pohojilo.
Není tady
Ahoj ,
Pauli a fotka batohacku?
Luli ten je krasny hrozne prijemna barvicka
jsem na nej zvedava nazivo
A ja taky mela za to ,ze tohle je ta vlna a ty zatim zase nakupovala
Jo a TED teda jsi uspokojena ,jo?
Tak na tyden
?
Def a jaky mas ponco? J amama taky vetsinou pod satkem poblity triko ,ale hresim na to ,ze svlekat se nikde nebudu
U nas bundu zatim neodkladam ,stale fouka ledovy vzduch.Ale rada bych uz sla bez ni
Není tady
Jo a dnes posilam do sveta Oceanek s napisem "bylo nam spolu hezky " achjoooo ,ale bude nahradnik ,bude
Jsme nevernice neverna
Není tady
Zuzi - mám z New Yorkeru, takový co má i Mufi Vezmu ho na sraz, tak uvidíš
Ale Mufi v tom vypadá elegantně, já jako když jsem uprchla z blázince
Jo a ještě na mě strašně elektrizuje
Takže mi z něj skoro vstávají vlasy
Tímpádem pokud se tam najde někdo, komu bude slušet a bude ho chtít, tak klidně prodám
Upravil(a) Definitiv (7. 4. 2010 10:40)
Není tady
Zuzi a jakou pak parádu máš vyhlídnutou, ty nevěrnice
Jinak já už fakt končím, už jsem od pátku ani na ebay nekoukla protože už se mi podařilo splašit to, po čem jsem tam tak pásla
A už je to i na poště, akorát jsem jí včera už nestihla.. tak doufám, že nebudu zklamaná
Jo vlastně včera jsem tam koukla jen tak, ze zvyku asi Jsou tam černý ryby
Ty se mi fakt jako moc líbí, ale ty půjdou za moc
Mám taky jedno pončo, pěkný, ale mě obrovský, tak ho taky vezmu
Není tady
Luli - já tam koukala na to přírodní hedvábí Ale zas tak moc mě nerajcuje...leda kdyby šlo za nějakou hodně dobrou cenu
Teď toužím po tom bambusu od Zary (doufám, že splní moje očekávání) a vyhlížím nový limitky... Jinak žádnou velkou touhu teď nemám, až jsem z toho zmatená Teda, nakupovala bych, to jo, ale nic teď není taková srdcovka, abych si utrhla od huby
Není tady
Jasne vemte vsechno Jen holky pro satky a baleni nezapomente doma deti
Holky ja uz dojedu bez Oceanku a ten vyhlidnuty bude na ceste pristi tyden takze nic ...
Luli co myslis ,o cem tu furt melu A ted ty, nekecej ze mas koralek
... no ale ten neni s vlnou
tak ja uz fakt nevim nevim ...
A rybky neber ,cerna by vam neslusela holky koralovy
Def a ktera zara se ti libi?Ja bych ten bambusek taky jeden
Není tady
Zuzi - z těch bambusů? Moje pořadí ej fialová-hnědá-růžová Doufám, že po fialce půjde málo lidí a stihnu jí koupit
Teď jsme se vrátily po třech hodinách venku v kašmíru. Nebudu lhát, cítila jsem ho Ale přišla jsem na to, co je můj největší problém. Já si šátek na ramena příjemně a pěkně porovnám, jenže pak si nasazuju vestu, nebo batoh a tím, jak zvednu ruce, tak se mi šátek sesune ke krku, dítě se posune o fousek níž a huž se zařezává
Jenže v tílku venku lítat nemůžu, nooo
Není tady
Zuzi-foto se lnem jen tak nebude, bo navazat tak, abych byla spokojena, bude krapet trvati. Ten len jak je tlusty, tak se hur dotahuje, neklouze a vzadu mi to dela po hupskani ditka takove sklady volne, toz tak. Ted jsem v nem nosila 2h spici ditko ve zpevnenem batohu a ramena a trapezak jsem citila teda taky fest..Takze batoh asi taky nebude na veledlouhe noseni, spis na poponaseni. Na delsi noseni je DH nej nej uvaz. Jen sem nejak nepocitala, ze Filda na tak dlouho vytuhne..Ale aspon jsem zjistila, kolik toho s batohem vydrzim.
Není tady