29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luli, ty normalne dostanes na mejla jak mas postupovat a jak probehne platba a ja kdyz prevadim z uctu, tak pak napisu prodavajicimi, ze jsem prachy prevedla a basta, zatim to fungovalo vzdycky bez problemu
Není tady
Ah so, takže čekám na mejla děkuju
Si tu připadám jak hlupačka, jak jsem to nikdy nedělala a ještě jak si domýšlím významy u 3/4 německých slov, tak jsem z toho celá divoká
Ježiš, že já tam vůbec lezla, už mám na cestě 2 india
Není tady
No já už ponocovala včera kvůli Sáblíkový a pak kvůli hokeji, takže jestli tu mám číhat ještě dneska, tak nevím nevím... No ale já myslím, že to tam dají až přes den, vždyť kdo by teď v didymosu pracoval???
Není tady
Luli
ty si dablik, dve india a chces treti? To si ho ocihnu, teda, ja nemam jeste ani jedno
a ani Jade tu neni, jsem ho poslala do cech za Verkou, kdyz ma ty barvy pofiderni
No, je to adrenalin, ten ebay, o tom zadna, jsem tam drazila kyblik Tommy tub a posledni minuta byla nejnapinavejsi, ze jsem vubec nevedela kolik jsem tam prihodila a ze jsem ho vyhrala jsem taky hned nepochopila a ted si predstav ze se preklepnes v castce
Není tady
Takže prosim tě, jsem neskutečná trubice - chtěla jsem si to zkusit jen tak nanečisto a byla tam docela mela, tak jsem přihodila na indio břečťan vel. 6 (no kdyžtak bude pro J.) a šla jsem pryč a najednou mám v majlu vzkaz z eBay Herzlichen Glückwunsch.... No já myslela, že spadnu pod stůl
Počkej, myslelas teda tenhle email? Nebo mi přijde ještě mail od prodávající? V tomhle jsem na první pohled žádný platební údaje neviděla
No a druhej je gold-natur Mě navnadila Def
Na těch šátkách je dobrý, že je vždycky můžeš poslat dál, když nejsou úplně podle představ Tak uvidím, jestli se tu zabydlejí nebo půjdou
Jo a asi dám do aukce na ND gekony.. Ozvalo se mi tolik zájemců, že nevím, komu je mám dát... Jestli se teda rozhodnu je prodat a ne vyměnit
Není tady
Luli, je taky mozne, ze se s prodavajicim musis pres mejl domluvit, kdyz je sam na sebe, to bud on zkontaktuje tebe, nebo ty jeho pres e-mail, ale vetsinou to jde pres ebay automaticky, ze dostanes ty daten co mas delat
To jsou teda ulovky, ti povim, ani nevim jak ty india vypadaji asi zelene a zlate ne? Jdu omrknout, anebo hod odkaz na ebay
Hele gekoni jdou na dracku to prodej, budou nove india, spousta indii, tak at mas cim platit
Není tady
lischinka napsal(a):
Teda vy jste tajnustkarky, vam priste nic nereknu
![]()
S čím tajnůstkářky?
No asi je možná prodám, ale furt váhám, když je o ně takovej zájem, tak je mi líto je prodávat No magor
Lischi, já na ten mail kouknu zítra pořádně a kdyžtak mi s tím pomůžeš viď
teď už jdu fakt do peřin nebo zítra padnu, madam vstává už několik dní po šestý
Dobrou
A odkazy dám taky zítra, ale je to jak říkáš, zelená a zlatavá
Není tady
Liško gold je tady
Není tady
Ne, ja myslela, ze uz jsi v perinach bez toho, abysi mi rekla co jsi ulovila sorry
Hmmmm, zlate indio je jak zlaty vlas deda vseveda, velice jemnounke to se mi paci a moc, ted jeste hola pravda, jak vypada ve skutecnosti
Ebay jsem uz zkoukla a brectan tedy neee, nic pro me. O gekony je zastup az za roh, no tak to prodat nesmis, opovaz se Jak si toho clovek hned zacne vazit, ze?
Není tady
Luli - ty máš toho gold-natur? Ty jsi ale
Tak doufám, že ti vydrží až do srazu, abych na něj mohla kouknout
Viděla jsem foto navázanýho a úplně zářilo, myslím, že bude nádherný
Red ivory je mooooc fajn a myslím, že ta lila potěší hodně lidí
Holky - už jste někdo u Didy kosil ty konce?
Není tady
Tak ty info o novych indiich se pekne ruzni
ja cetla ze maji byt ve velikostech 2-7 a silnejsi ma bty to lila, proto se jmenuje lila2, ma byt silnejsi nez tech par kousku sestky z minuleho tydne...
Není tady
baji To je drámo, to je drámo
Tak sjem zvědavá....a kdopak má pořád prsty na F5? Sakra, že já musím pracovat
Není tady
Def, já tam klikám od samého rána Ale zatím prd!! No myslím, že gold bude krásná
Teda doufám
Protože ten břečťan asi nebude nic pro mě - ikdyž třeba se bude líbit jakubovi (když ne, půjde z domu, někomu se bude líbit určitě) ulity se mu taky líbily a mě moc ne
Už mě s nima dlouho neotravoval, tak doufám, že si na ně nevzpomene, až přibude další šátek
No mě se moc líbí i ta lila, akorát bych potřebovala vidět navázanou, jestli není spíš do modro montérkova Ale na obrázku je nádherná
Není tady
bajaja napsal(a):
ale specialne pro me tam soudruzi z NDR meli schovany batohovy Tis
![]()
![]()
Potvoro potvoro prej "já nejsem na zelenou"
no ale to začni chodit na solárko i nástřik najednou, páč to fakt není tvoje barva - teda pokud ho nemáš na kšeft, pak beru zpět výše uvedené
Upravil(a) Fidorka (26. 2. 2010 9:07)
Není tady
Holky holky ,co mi to delate ja sem budu mit zakaz chodit
Ale zase aspon budou ty kominky na srazu fakt vysoke a manzel fakt v soku ,ze treba i obmekne
A to nove indio :slintajicismajlikvposlednimtazeni:
Není tady
bajaja napsal(a):
Zuzi, zezadu je Peekaru jen rovna, bez zasevku a zahybu. Ona totiz neni puvodne urcena k noseni, kdyz mas dite na zadech, ale jen vpredu. Nicmene ten fleece je hodne pruzny, takze to jde. Stojacek me netlacil.
Jo vpredu mam jine tvary nez na zadech.... na zadech mi totiz chybi bricho, jinak zadna zmena![]()
![]()
Diky a nekecej o nejakym brichu ,jestli se teda za ten rok nic nezmenilo
Tak to nechapu ,vzdyt jsem videla i ilustracni foto s ditetem na zadech .. nebo ne? Jak teda pripadnou vestu po domacku vyresit
Ja porad nevim co s tim stojackem
Jinak me tohle noseni na brichu uplne vyhovuje schova se pekne prave to bricho
Není tady
Zuzko tvuj novej smajlik je bezvadnej nápad a inspirace pro Jirku
Jinak já se zase inspirovala od Ivusety touhle fotkou a Sama jsem uspala během 5 minut!!! Nejdřív oči jak tenisáky (nová věc), pak rarášky v očích (líbilo se mu to) za další minutu unavený víka na půl žerdi a v příští minutě vytuhnul až mu dudlík vypadl. Takže odteď asi nebudem usínat jinak
Není tady
Fido tak to je OHROMNA nahoda ,protoze to na co koukas je muj Tis a my tak taky houpeme ,ale jen v rukach ,chybi nam nejake haky na poveseni
Ale jestli manzel konecne doveze vrtacku ,tak dnes visi Hacka ,jupi
Není tady
Já uvažovala, že na to koupím i ten stojan, na zavěšená, ale nám se sem nevejde
Ještě mě napadlo, dám postýlku úplně dolů a nejmíň nošený šátek navázat na postýlku
Není tady
Já jsem navázala normálně na postýlku, je to úplně v pohodě!
Ale rošt už máme dole, to je fakt.
Nad hackou jsem taky uvažovala, ale asi až na druhýho prcka pak do ložnice.
Není tady
Ty jo, to je hezká fotka, fakt jak hrášek
My máme doma todle
To by na to šlo docela použít. Ale s tou postýlkou je to geniální nápad Uhoupeš a pak spustíš rovnou do postýlky, nemusíš přenášet, nic
jen jestli realizace nebude pokulhávat - už vidím jak se teri vzbudí při sebemenším kontaktu s postýlkou
Upravil(a) lulana (26. 2. 2010 11:45)
Není tady
Fidorka napsal(a):
bajaja napsal(a):
ale specialne pro me tam soudruzi z NDR meli schovany batohovy Tis
![]()
![]()
Potvoro potvoro prej "já nejsem na zelenou"
![]()
![]()
no ale to začni chodit na solárko i nástřik najednou, páč to fakt není tvoje barva - teda pokud ho nemáš na kšeft, pak beru zpět výše uvedené![]()
no nejsem, lae uznej, ze jsem ho tam nemohla nechat
v lete vzdycky zhnednu solarko teda neee a nastrik jsem mela jednou, kdyz jsme sli v holandsku komusi na nobl svatbu a uz to nehodlam opakovat
Není tady