29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luli - limitky objevuju jen zběsilým klikáním na F5, které provádím několikrtá denně Jo a občas mě někdo předběhne a dozvím se o ní z ND
Konzerva jsem taky, šílená. U banky jsem přes deset let....dokud byl studentskej účet, tak to celkem šlo, teď mám nějakej podnikatelskej paket, takže to není úplně nejhorší,a le chystám se na konci měsíce si sednout a spočítat, kolik dělají poplatky na obou těch účtech (obyč+podnik) a jestli mi to zvedne adrenalin, tak vážně začnu o odchodu uvažovat.
U mBank mám jen nějakej spořící a vím, že byla možnost si k tomu zadara zřídit až dalších 5 účtů. Tak uvažuju, že tam přetáhnu všechno. Stejně by tomu člověk potřeboval pořádně rozumět, jinak to prostě neprokoukne... Je to věda
Není tady
Def-limitky objevuju stejnym zpusobem
ucet mam uz 2 roky u mBank a jsem nadmiru spokojena, je to jediny ucet, kde mi kazdy mesic pribydou penizky, takze parada, mam tam ted 4 ucty a konecne jsem s bankou spokojena.
Není tady
Pauli - faktiš? Já mám trochu bobky z toho, že to tam převedu a v tu chvíli všechny výhody padnou Ale asi se fakt rozhoupu, jen co se maličko oteplí, abych to mohla po bankách vyběhat....
Není tady
Holky satkarky co pojedete na sraz potrebuju opravdu nutne abyste vzaly vsechny svoje satky (klidne i nejaky vypujcene ,cim vic tim lip) a vysvetlily memu muzi ,ze ta ubohoucka hromadka
co mam ja ,NENI zbytecne velka a klidne by se jich jeste par hodilo
Není tady
Zuzi, neboj, mMyslím, že až uvidí manžel Defin komín, tak trochu roztaje - nemyslím, že by našel úplně pochopení, ale určitě ti ty šátky aspoń odpustí
Holky, prosím vás, jak to chodí na tom ebay.de?? Zaregistrovaná jsem a když přihodím a nikdo už mě nepřehodí, tak vyhrávám a pak co následuje?? Platím kromě Versandu ještě něco? Jako nějakej poplatek ua účast nebo já neví co.. A kontaktuje mě někdo jak? Na email? Zadávám platbu příkazem nebo si jí někdo může "strhnout" z účtu sám, když jsem tam zadala karetní údaje? To asi ale ne, co
Lischi, kde jsi Poraď
Rychle
Není tady
Je tak to ti neporadim a jak moc rychle to potrebujes?Bojujes o neco krasneho ?
Def myslim taky umi na ebay
Není tady
Luli - vyhrála jsi aukci? Poplatek za aukci se neplatí Většinou se platí přes Paypal, občas bank transfer. Platíš cenu výhry + poštovný (zkontroluj si, jeslti je to vžně poštovný do zahraničí.
Já většinou před platbou kontaktuju dražitele s tím, že mu posílám peníze a v poznámce píšu to a to
Není tady
ty jo, tak ja pred chvili nakoukal na Didy do Sonderpreise a neco jarniho jsem tam nasla
ale uz tam nekoukejte, uz to tam neni
Upravil(a) bajaja (25. 2. 2010 13:22)
Není tady
Defi, díky moc Ještě ten Paypal musím nastudovat, vůbec nevím o co jde...
Nevyhrála jsem nic, protože mám pitomej internet pomalej ze všech nejpomalejší A v kombinací s tím, že se tam teprve zorientovávám to ani nemohlo dopadnout jinak
No nebyla to zas až tak srdeční záležitost naštěstí
I když taková Zuzi by ho určitě brala
Bajo, co tam bylo a už tam není
Upravil(a) lulana (25. 2. 2010 14:09)
Není tady
Luli - ono to tam, za měsíc bude zase a to už to budeš mít v malíku
Baji - copak jsi tam měla, povídej, přeháněj? Nevím proč, ale tipuju Loden...pletu se?
Mě láká Gold-natur A pak ta Primula, jen kdyby nebyla tak pekelně dlouhá.... hmmm, nešel by někdo nnapůl?
Není tady
Tak gold natur nevypadá vůbec zle Primula vypadá podobně jako meruňka-rubín ne? A je to bavlna nebo co? Nějak nemůžu rozkliknout bližší popis..
Na tom eBay jsem zápolila o pistácii V poslední minutě mě někdo přepinknul a já jsem nestačila zareagovat, ale teď jsem ráda, já bych se v adrenalinovým zaslepení zase nechala vyhnat do závratných sum, jak se znám
Není tady
Mnam pistacii bych teda asi taky klikala jako silena ,jesteze to na ebay neumim a na Aukru se tyhle kousky neobjevuji
Primula?napul?jdu mrknout ...jako ja slibila,ze uz zadny novy satek ,ale o pulce satku nebyla rec
Není tady
teda Zuzi, ty radis
no gold natur je bavlneny indio, na tom sonderpreise se uz podrobne popisy neobjevuji...
ale specialne pro me tam soudruzi z NDR meli schovany batohovy Tis
Není tady
Ty jo Neke
Já tam vůbec nenačuhuju, no asi budu muset začít
Není tady
Baji prosim mohla bys mi popsat peekaru jak vypada zezadu? ma taky takovy strih jako zepredu z tech dilku?Nebo je to jeden kus vcelku?Jo a nevadilo ti ,kdyz jsi s ni nosila na zadech ten stojacek na krku?Nebo to bylo resene jeste jednim zipem i na te strane?Ja porad nechapu jak se ta zadni strana treba pak prizpusobi predku ,vetsina zenskych tam ma trochu jine tvary ,nez na zadech
Není tady
ahoj, nejak nestiham. hlasim ze niike dorazil a je krasny, fotky dodam
Není tady
Zuzi, zezadu je Peekaru jen rovna, bez zasevku a zahybu. Ona totiz neni puvodne urcena k noseni, kdyz mas dite na zadech, ale jen vpredu. Nicmene ten fleece je hodne pruzny, takze to jde. Stojacek me netlacil.
Jo vpredu mam jine tvary nez na zadech.... na zadech mi totiz chybi bricho, jinak zadna zmena
Není tady
Teda Baji-to byl ale ulovek dne
Peekaru jsem na zada jeste nezkousela, to bude chtit asi nejaky grif.
Není tady
Holky z ND daly echo, ze na TBW se objevilo, ze budou 2 nove lnene limitky, silnejsi, nez ty predchozi.
Nasla jsem na TBW nasledujici:
Indio red-ivory z 40% lnu, v prodeji od zitra
Indio lila-royal2, v prodeji od 2.3.
Tak jsem zvedava, zda-li tomu tak bude. Vse ma byt ve velikosti 4-7. Tak a muzete zhavit draty
Není tady
Jo a vycetla jsem, ze silnejsi ma byt to red-ivory, o tom lila se to zatim nevi...
Lischi-toz aby bylo nejake vzruso tady
Není tady
Ježiš red- ivory je nádhera, ten musím mít
No já teď vyhrála aukci na eBay.de - tak trochu nechtěně, ,ale co, kdyžtak to pošlu hned zase dál No jenže jsem z toho jelen, co mám teď dělat, nikde nemůžu vyštrachat, kam mám vlastně poslat prachy
Lischi, ty se tam orientuješ dobře a navíc umíš německy - pomóóóóc
Není tady
Sakra a co znamená od zítra? To jako od půlnoci? Nebo kdykoliv v průběhu zítřka? A jéje, to se odsud zas nehnu
Není tady