29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak milé nosnice, snad se nebudete zlobit, že jsem založila nový domek, chtěla jsem si to zkusit - jetě jsem nikdy žádný nezakládala
Tak a přeju nám do novýho chlívku, aby se nám brzy splnily všechny nosičské sny
Není tady
Luli - hafo Indíí je na www.ebay.de na globalu ti to najde jen ty, u kterých je napsáno, že zasílají i do čr, což u většiny není. Ale s prodejcem se většinou dá v pohodě domluvit
Není tady
Ach so danke
já už jsem si začínala myslet, že jsem snad blbá či co
Není tady
A hele novej domecek Tak do noveho chliva cenove dostupne limitky ,pekne vysoke kominky a hlavne spokojene nosenecky
Holky zvladly jsme vychazku ,trochu jsem ji protahla a dobry sice pres Sofi uz moc nevidim a jednou jsem stoupla do h....a ,ale rika se ,ze je to pro stesti ,zejo
Jak ja uz se tesim ,az nebudu muset nandavat tu kapsu
Zluty satky nastesti nejsou nic pro me ,ale jinak jsou nadherny
Videly jste na ND uz motylky v akci?Co na ne rikate ?
Baji jestli pojedete tak to bude bajecne
a naucis me vazat na zada ,zejo
Není tady
Diky za odkazy za Tis, ale zas tak srdcova zalezitost to neni, abych za nej dala majlant. Tajne doufam, ze Didy se mi trefi do vkusu
Není tady
Holky jake kloboucky byste doporucily na jaro a leto?Neco co by chranilo i krcek?Ale asi ne zadny ksilt ,hm?
Není tady
Zuzko ty jsi nezvládla koupit ty zimní capáčky, tak ses raději s předstihem soustředila na letní výbavu, co?
Holky, nevíte čím to je, že jedno lněné Indio je na batoh tenký (Jade) a některý zas silný (v tom vyniká Tis, Amazonas, Ficus), přičemž všechny jsou 60:40 bavlna-len? Dá se to nějak zjistit dopředu? Přece jen bych nerada koupila nějakej kraťásek na letní batoh, abych pak zjistila, že je dobrej leda tak třívrstvej úvaz, kterej s ním nedám...
Není tady
Capacky dorazily dnes
a na leto ja se tesim
A neni nahodou Jade light ,nepsaly tu holky neco takoveho?Nebo si to s necim pletu?
Není tady
Fidor - je to sílou nitky. Alespoň tak usuzuju z fotek a vyčtených informací.
Třeba tady je porovnání cobalt rouge s chinablau a je tam evidentní, proč je CR téměř průhledný
Řekla bych, že z náhledů, které jsou k dispozici na Didy, je to nezjistitelné
Není tady
Aha, myslela jsem jestli to nemůže bejt hustotou protkávání, ale síla nitky zní rozumně
dneska jsem narazila na ty nový fotky cobalt-rouge a motýlů http://www.nosenideti.cz/foto.php
Není tady
ahoj tak vše nej do nového chlívečku a Sofince krásné 2. narozeniny
a už mě tak nemrzí kobalt rouge- dnes říkaly holky, že někomu se v němpo vyprání udělaly stejné díry jako v černých gekonech
Není tady
Doprkna, fakt je to nádhera Teď si jen musím opakovat, že mě by určitě kousalo :d No co, stejně není k sehnání
Jo a ten kobalt je taky kn sežrání. Hodně se mi líbila Scilla, ale ten kobalt rouge je snad hezší
Není tady
Def kdyz te kouse merino,tak toto na stopro taky
A za me teda hlasuju spis pro scillu
Není tady
no já koukám, mě by se líbila i skořice kobalt, a taky pěkné je indio měd selnem a burgund rosa-ale to se asi moc pro kluka nehodí
Není tady
jj mě to povídej a stejně budu mít smolíka , něco takového hned tak neseženu
jinak sonne rot taky není vůbec špatné
dnes jsem pod bedlivým okem vonzina spáchala svůj první batoh , ale zapotila jsem se teda jako už dlouho ne
Není tady
Sonne rot je nádherná jako zapadající slunce Jak je to stará limitka? Vůbec nechápu, jak mohla uniknout naší pozornosti
Nebo to jsme ještě tak bedlivě nesledovaly?
A Lucii s dcerkou teda fakt sekne
Není tady
Tak tady se vazal batoh Ja chci taky bedlive oko a dozor
Jani byla jsi na nejakem srazu?
Holky tak ja fakt nevim ,ja jsem snad marna i na ten jeden jediny uvaz Proste mam asi na svou dlouhou dcerku kratky trup
Kdyz vazete na bricho,v jake vysce mate zadecek?Mam ho presne v pase ,kdyz se pokousim dat ji niz ,uz ji mam na bocich a to se ji nelibi kvuli roztazeni nozicek.Krome toho by se mi i spatne chodilo...
Není tady
Zuzi, já jí mám asi někde těsně pod pasem.. Přesně nevím
Není tady
Luli - sonne rot je ze září 2008 takže to jsem to ještě nesledovaly
Zuzi - já mám malou pod pupíkem. pr... má na okraji mých kalhot (nosím bokovky). Nohy má roztažený směrem nahoru k můmu pasu (který je oproti bokům užší), takže jí to nevadí. Jestli máš pocit, že má Sofi dlouhý tělo, tak jí změř, já ti poměřím Matu a uvidí se Jinak mi teda taky dá do zubů, když se jí zachce
ale to si nějak hlídám
Není tady
Aha Def, tak to to vysvětluje
Defi, je nějaký rozdíl v poplatcích, když platím do zahraničí převodem z účtu nebo rovnou kartou? Nevíš?
Není tady
Luli - sakra, rovnou karotu jsem platila už dávno, hmmm, myslím že je to levnější, než transfer. ten stojí okolo 200 někde i 250,- Kč. Z toho vždycky rostu, pořád melou o sjednocený Evropě, ale budem platit takovýhle pálky za převod něčeho, co vůbec neexistuje a je jenom číslem
No nic, musím se vrhnout na studium podmínek různých bank, asi bude na čase vyměnit koně
Není tady
No mě to teda taky děsně sejří To je snad jenom u nás tydle nehorázný poplatky.. Možná snad Mbank je bez... Akorát že já jsem v tomhle hrozná konzerva, mám už přes 10 let jednu banku a i když mě něčím pěkně prdí, tak jí snad nikdy nezměním
Navíc já tam mám tak krásný číslo účtu
Def a jak vždycky objevíš ty nový limitky? To tam jen tak náhodně čumneš anebo máš nějaký echo, že se něco chystá a kdy?
Není tady