27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat. Dnes ve 13.30h jsem si vzala antikoncepci a hodinu po uití jsem měla průjem / vodnatý /, můe to nějak ovlivnit účinnost antikoncepce. Beru Logest a dnes jsem uila 9 tabletu.
Nemám si vzít z dalího platíčka pro jistotu?
Není tady
Ahoj, pochybuju, e má průjem z HA, Logest jsem brala taky, a po 5letech braní mi akorát bylo blbě od aludku, e mi bylo na zvracení.... je toti vysoce hormonální. Ale mám pocit,e kdy si přečte příbalový leták ,tak tam je myslím napsané, e po týdnu braní se nic neděje,... ale určitě si ho přečti tam je to napsané :-)
Není tady
Kami, průjem bys z HA skutečně mít neměla...spí jsi něco patného snědla. Kdyby se to stávalo častěji, asi bys ji musela vyměnit za jinou. Jinak příbalový leták Logestu říká následující: " Jestlie jste zvracela nebo měla průjem během 3 4 hodin po uití Logestu, účinné látky se nemohly dostatečně vstřebat. Musíte pokračovat v uívání draé jako obvykle, ale po zbytek cyklu musíte navíc pouít zvlátní kontracepční opatření."
Z dalího platíčka si tedy nic neber, prostě se chránit pro tento měsíc navíc kondomem
Upravil(a) Nikiniki26 (16. 3. 2010 18:46)
Není tady