6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak ja si ty cviky zkousim i na nasi 3-lete a ta v poho drzi, sama chce, protoze ma asi pocit, ze o nic neprichazi, kdyz porad s brachou cvici, vim sice, ze je vetsi, ale snazim se vic pritlacit a vzdycky se ji ptam, jestli ji neco boli a jeste nerekla, ze jo, takze je jim to fakt jen asi neprijemne.....a mam taky pocit, ze kdyz cvicim spravne, tak vic rve, vcera mi ukazovala novy cvik a ja jsem to pak delala po ni a vubec neplakal,tak rikam, jestli to nedelam spatne a opravila mi ruce a hned byl rev, no je to sila, ale delame to pro ne, tak musime vydrzet
Není tady
Tak jsme dnes byli na té rehabce a upravovali jsme mé cvičení a u si jsem jistějí a za 3 týdny na kontrolu, tak uvidíme
Azalko, tak s tím DMO je to síla teda, někteří doktoři by měli absolvovat nějaký kurz jednání s pacienty
Hani, malá je teda fakt dobrá-no asi jak je u větí, tak se jí dá u i hodně věcí vysvětlit
Lili i vechny ostatní holky, moc díky a také drím pěsti a jste vechny borky, e jste to zvládly a zvládáte
Něco jiného je bavit se o tom s někým, kdo to cvičí nebo cvičil ne rady od někoho, kdo to vidí jednou nebo vůbec a řekne mi, e to nic není, e s tím nadělám a je to prý pohoda(cvičili jsme u naich a malá zrovna moc nekřičela ani se nevzpouzela a pes nevyl ),take "pohoda"
Není tady
holky,jeste jsem se chtela zeptat na jednu vec, kdyz kazdy tyden dostaneme novy cvik,to porad budeme cvicit 4x denne vsechny cviky, nebo se to pak upravuju, abych to napsala srozumitelneji, kdyz za treba 8 tydnu dostanu 8 cvik, tak je budu cvicit vsechny, nebo mi zas nejaky treba odebere, ja jen abych za dva mesice cely den jen necvicila
Není tady
Haňul, tak to nevím.. já mám od začátku pouze 2 cviky, jiný ne na začátku, ale jenom dva... a podle té kníky je 4x za den nejefektivnějí, ale s tím počtem cviků nevím....
Není tady
Určo ne vechny cviky,to by bylo dítě přetíený-si myslím,to určí rehabilitační.My máme taky furt 2 a jeden nám vyměnila za jinej.Asi podle výsledků a věku dítěte bych řekla.
Není tady
tak toste me uklidnily, protoze mi ted cvicime tri a uz tak mi to prijde hodne
Není tady
ivue napsal(a):
Sisi, zatínám a zatnu, co budu moct, díky
Muí se na to obrnit,ale půjde to! Uvidí zvládne to Ty i malá! ;)Drím moc palečky.
Není tady