29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slniečko napsal(a):
Hani,znam opravdu realne rodiny,ktere bydli ve dvou mestech,ktere jsou vzdalene jen 30 km od sebe a pan ma jednu oficialni zenu a 3 deti a dalsi rodinu a 1 ditko a venuje se vsem a jeho oficialni zena nic netusi, jeho deti,uz jsou velke to vi. Hodne pred zenou "cestuje",takze muze byt opravdu 2-3 dny i noci u druhe rodiny, zivi ji poctive, maka na baraku, venuje se i te holcicce, znam se s ni osobne a ji uz je 21 let a funguje to,takze vsechno je mozne,kdybych to nezazila a nevidela,tak neuverim.
chudák se to nejspíš dozví až tehdy, kdy už ho za to nebude moct ani nakopat do zadku.
Není tady
Hani, a čo keď proste chcel mať ďalšie dieťa so ženou, do ktorej bol zamilovaný? A na rozdiel od teba(nás) nepozeral na dlhodobé dôsledky, ale tešil sa len z tej predstavy? Alebo na to fakt hodil bobek... Čo my vieme.
Není tady
Selima napsal(a):
Hani, a čo keď proste chcel mať ďalšie dieťa so ženou, do ktorej bol zamilovaný? A na rozdiel od teba(nás) nepozeral na dlhodobé dôsledky, ale tešil sa len z tej predstavy? Alebo na to fakt hodil bobek... Čo my vieme.
No toby nám mohla napsat jedině Romana, ale ta už tu delší dobu nebyla, takže nevíme nic.
Není tady
Ahoj, ozývám se po delší době, ale všechno jsem si zpětně poctivě přečetla.
Ano, můj příběh je pravdivý- i když asi zní nepravděpodobně, ale je to tak- nemám důvod si nic vymýšlet.
To,že jsem se svěřila na veřejném foru- budete se divit, ale v mém okolí o tomhle nemá nikdo ani tušení (jen má maminka, ale s tou to neprobírám-má svých starostí dost-ale s přítelem zná). Jinak ostatní příbuzní, přátelé, ani ti nejbližší, nic netuší. A tak si raději přečtu názory úplně cizích lidí,naprosto nezúčastněných,o kterých vím, že mi v reálném životě nemůžou nijak "zradit" či ublížit.Počítala jsem s tím,že se na mě snese vlna kritiky, i když u některých přispěvovatelů jejich příspěvky a jejich forma a úroveň hovoří hodně spíše o nich samých, než o mé situaci. Ale já to beru a rozhodně se z toho nehroutím.
Co se týče naší současné situace, tak žádná zásadní změna se nekoná. Já jsem jeho rozhodnutí (ohledně toho,že neodejde od rodiny), přijala v klidu (resp.před ním v klidu,vybrečela jsem se až o samotě), všechno jsem odkývala a stáhla se do ústraní.
Jako odpověď na naší situaci jsem mu řekla, že potom, jak se zachoval, se můj pohled na něj hodně změnil, že jsem ráda, že to nakonec dopadlo takhle, protože by nám to do budoucnosti asi opravdu neklapalo... a že pokud chce, tak si ho nechám kvůli synovi, sexu a jako sponzora- ale jakmile se objeví někdo, kdo se mi bude líbit a měl by o nás zájem, tak se z nás stanou jen přátelé bez sexu, kvůli jeho styku s malým. Všechno jsem řekla v klidu a on na mně zíral s otevřenou pusou a řekl, že se vším souhlasí a všehcno bude tak, jak to chci já.
Od té doby se na toto téma nebavím, spíše jsem se stáhla, projevování citů vůči němu jsem hooodně zredukovala, začala jsem se hodně věnovat sobě, malému,přátelům... Telefony mu pokaždé nezvednu, hodně nejsme doma, takže pokaždé nemůže přijet, když chce. Tenhle režim jsem zavedla hlavně v rámci "vzájemného odmilování se ", které tolik chtěl.
Reakce přítele ale je pro mě opět nečekaná- poté, co mi řekl, jsem spíše čekala, že se pokusí, jak sám říkal, zkusit se taky odmilovat- ale místo toho mě spíše připadá, jako by se o mně snažil "bojovat"- začal se nám věnovat ještě více než předtím,neustále volá, jezdí častěji a snaží se tu i přespávat,vyšetřil si pro nás dovolenou....nevím, jestli je to nějaká forma výčitek svědomí nebo reakce na mé chování a ivědomění si toho, že by nás opravdu mohl nadobro ztratit. V těch chlapech aby se čert vyznal- přijde ke mně s tím jak se rozhodl, a když s tím v klidu souhlasím, tak je z toho na větvi a dělá všechno pro pravý opak:rolleyes:
Není tady
Romana: těch chlapech aby se čert vyznal- přijde ke mně s tím jak se rozhodl, a když s tím v klidu souhlasím, tak je z toho na větvi a dělá všechno pro pravý opak:rolleyes:
Z toho si nic nedělej, to je klasika
Mmch: já Tvému příběhu naprosto věřím. Dokážu si to představit. Hanče jsem chtěla napsat jen poznámku (v dobrém, s úsměvem), že toho o pestrosti života asi ví ještě málo .
Tak se drž a snaž se být v klidu.
Není tady
Romano,
třeba je to jasný jak facka a on si chce jen užívat výhody obou svých vztahů a nebo je to mnohem složitější a on nechce zradit a opustit svou nemocnou ženu, ale ani ztratit svého malého syna a tebe....
Není tady
čili sedět jedním zadkem na dvou židlích ...
Není tady
Ano. Sedet jednim zadkem na dvou zidlich je podstata veci. Ale mozne je to jen diky tomu, ze obe zeny mu to dobrovolne umoznuji, cili s nim spolupracuji na tom, aby NIC NEMENIL...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Romano,
třeba je to jasný jak facka a on si chce jen užívat výhody obou svých vztahů a nebo je to mnohem složitější a on nechce zradit a opustit svou nemocnou ženu, ale ani ztratit svého malého syna a tebe....
A až si jednou někoho najdeš a přestaneš s ním sexovat,najde si zase jinou milenku a možná si dá už bacha,aby neotěhotněla,ale užívat si paralelního vztahu bude dál....každý jsme nahraditelný....ať už bylo co bylo,život jde dál a ty ho žij podle svých představ.S ním nebo bez něj.
Není tady
PPavlaa: čili sedět jedním zadkem na dvou židlích ...
Nedávno jsem známému tvrdila, že to nejde dlouhodobě, a on mi odporoval: "ale jo, klidně to jde". Tak asi jo, když to říká
.
Není tady
Ano, život je pestrý, ale vocamcať pocamcať. Já být manželkou a stejně i milenkou, milého zlatého bych poslala do háje z obou úhlů pohledu. Tenhle pán sám neví, co zřejmě chce, nebylo by naškodu ho vyslat do hlubokého lesa, aby se probral a konečně se vyjádřil. Nebo to ví až moc dobře a hraje svou roli v této životní hře jak nejlépe umí, aby nenasr.....ani jednu ze stran, penězma si kupuje svůj klid, no a tak nějak přežívá. Jak jinak si vysvětlit, že svou roli OTCE bere a vlastně nebere tak vážně. Romana i její milenec mají ohnutá záda a snaží se narovnat, ale nejde to. Možná by stálo za úvahu se veřejně přihlásit k dítěti, exmanželovi říci pravdu a nechat už na okolí, jak se s tím všichni zúčastnění vyrovnají, protože takto řešit problém mi přijde jako pěkná křivárna.
Není tady
Takže , pokud Romana popsala svoji situaci realisticky- milenec se nyní snaží aby se jeho vedlejšák provalil. Pokud se doma vyskytuje méně, u milenky s dítětem častěji- MUSÍ to v původním domově přihlížejícím "docvaknout". Podle mého odhadu, se řešení - nějaké- blíží. S trochou jeovatosti si dokážu představit, že se Romaně v roli "méně dobytné pevnosti" zalíbí a stárnoucí ženáč se svým stálým "dolézáním" zprotiví....
Jinak si ještě pořád nedovedu moc reálně představit, jak by mohl podobný vztah fungovat v budoucnu. Biologický tatíínek dítěte bude lustrovat případné strýčky, kecat jim do výchovy a pak odejde ke své původní rodině vyspat splín, papírový tatínek bude platit, byť málo, Romana se bude zmítat mezi tím , co chce a co nemá a k čemu ji "nutí" biologický tatíček, manželka ženáče bude "nic netušíc" dožívat........
Pořád se mi to nelíbí. Prostě mám nastavená jiná pravidla. Nemuset se s ničím před nikým skrývat, mít čistý stůl.
Není tady
Zuzi, naprostý souhlas. Takovéto rádoby žití a vše co k tomu patří nemůže fungovat. Bolesti tam je skryto habafuk a domnívám se, že lidé, kteří takto hazardují s osudy druhých lidí se vlastně nějak nedokážou poprat se životem. On čas ukáže, jak se ka dané situaci začne stavět malý chlapec. Kéž by jim otevřel jednou oči.
Není tady