29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petra24 napsal(a):
Do testů už nepatřej, ale je divný že ti je nedělaj když jsi hlásila že máš kočky. Kamarádka taky v těhu mělas doma kočku a když to řekla, tak jí je doktorka automaticky dělala...
Já si o to taky musela na tvrdo říct... S tím, že jich máme hodně a choděj i ven...
Není tady
Zrovinka minulý týden jsem se bavila s naší sousedkou a ta mi řekla, že ji diagnostikovali v těhu toxoplazmozu. Tedy v druhé polovině těhu, neví přesně kdy. Kočky chovala a chová, dnes má 4 a kakají mi do mulčovací kůry, takže sjem celé těhu pracovala na zahradě i v těch nevjětších vedrech v rukavicích
.
Asi v druhé polovině není tato nemoc příliš záludná, já se tomu divila, nicméně její syn vystudoval vysokou školu v česku a nyní dostudoval také v americe. Je tedy zdráv a v pořádku
Není tady
Dobrý den, zkuste wurmex, je to aniparazitický přípravek. Já ho beru už několik let a během těhotensví jsem se nemusela bát takovýchto komplikací.
Není tady
Já můžu souhlasit, wurmex mi taky pomáhá a je fajn.
Není tady
Chtěla jsem ho také vyzkoušet, dost mě zaujala ta detoxikace těla od parazitů, tak jsem zvědavá, jaké to bude mít výsledky
Není tady
Tak pořádně koukej do záchodu.
Pokud tam polezou červi, účel byl splněn!
Není tady
Pokud lékař diagnostikoval vaší kamarádce infekci v těhotenství a předepsal antibiotika, je to k ochraně jak jí, tak plodu. Některé infekce mohou ohrozit těhotenství nebo vývoj plodu, ale lékařská péče zahrnující správné léčení může riziko minimalizovat. Je důležité dodržovat všechna lékařská doporučení a pravidelně absolvovat plánovaná vyšetření. V případě obav doporučuji další konzultaci s odborníkem.
Není tady