29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já právě uspávám na druhé ruce
Není tady
Mě usnul u prsa,na rameni pokračoval,takže o krknutí nemohla být řeč a po vložení do postýlky,spokojeně oddychuje
Není tady
mag napsal(a):
clari Týnka :-)
Jsem si bez dovolení dovolila
díky jen doufám že to nějak nakonec vymyslím, chtěla jsem tu dát i naše vítání občánků...
kolik že může mít velikost fotka, když se tu vkládá?
Není tady
Holky my to s tím spaním máme nějak na štíru Takže si jdu lehnout a doufám, že první vstávačka bude až po půlnoci. A pak zase žádný spaní až do rána
Jak dlouho ještě? Já chci zpět svojeho spacího andílka
A dneska se prvně nahlas smál. Fakt regulerní smích Je to moc legrační
Není tady
Peti, gratuluju ke smíchu to musí být nádhera.. těším se až se naše perla aspoň usměje
jinak, ohledně pláče miminek, neklidu před a během spánku je hodně témat na modrém koníkovi (minimálně se člověk dozví, že to může být ještě HORŠÍ a je rád ) - ne vážně - vydržet!!
Kika byla dneska celý den vzhůru, celý den nosím a houpu. A teď před nocí zabrala, takže čekám kdy se osvěžená spánkem vzbudí a my začneme zase nosit a houpat....
...a budeme šátkovat, našla jsem tuze zajímavý odkaz - návody na vázání, tak mrkněte
http://www.vbavlnce.cz/index.php?kat=1&cln=5
Upravil(a) clariceann (1. 3. 2010 22:05)
Není tady
Ahoj!
Peti, to musí být krásný ten smích!
Clari, perla je šikulka!
Náš Maty docela hezky pase koníky, ale jen když se mu chce... to vydrží i dlouho.. Taky už se mi převrací na pultíku na bok, že to nebude dlouho trvat a otočí se úplně. Hlavičku přehazuje naprosto v pohodě Tak jsem si ho vychválila
Teď bulí v postýlce, bude jíst. Já do sebe honem cpu včerejší loupáky
My už to s tím jídlem máme dobře zajetý, že se v noci i vyspíme - ale budí nás ublinkávání, protože obvykle u prsa usne a neodříhne si. Nebo i jo, ale stejně - jak leží, tak se mu to začne třeba i hod. po jídle vracet a šije sebou a ublinkává... To musíme ještě odstranit
Dnes nám přijde návštěva, takže musím upéct aspoň buchtu - tak doufám, že malý usne. A u nás je krásně, tak ještě půjdem ven, než se nám vrátí taťka z práce.
Přeju krásnej den!!!
Jo, Clari - obdivuju tvý rozhodnutí ohledně šátkování
A co Sissinka? UŽ????
Není tady
Markét, Matýsek je šikulka
U nás se nosí takhle Akorát hlavičku nechce mít schovanou, pořád s ní otáčí a rozhlíží se, takže jí jistím rukou a až usne, tak zajistím šátkem
Není tady
Dobré ráno
Mag takhle by vykukoval i Matěj
Uvažuju o šátku,že zkusím nějaký na zkoušku.
Já si pospala,Matěj usnul před půl 8,tak jsem rychle skočila do postele,teď se nemůžu probrat ještě bych si dala říct,ale malej už ne,je nakrmenej a nechce ležet.
Není tady
Takhle koukám mamce přes rameno a valím na svět oči
Upravil(a) Leninka41 (2. 3. 2010 11:12)
Není tady
Holky honem
přivítejte to naše poslední zimňátko
Není tady
Paráda
Není tady
Markeeet napsal(a):
Jo, Clari - obdivuju tvý rozhodnutí ohledně šátkování
A co Sissinka? UŽ????
Tak Sissinka UŽ to je paráda, všechny jsme to zvládly
Marki, nic k obdivování tu není... mám Kristýnku na rukou opravdu, nekecám celý boží den.. chvilinku poleží, ale už se chce zas nosit. Když usne na půl hodiny,je to zázrak, jinak je od sedmi rána do jedenácti večera prostě vzhůru Teda, mi to tak nevadí, od toho jsem doma - ale neudělám nic a to je nepříjemný, domácnost stojí, ale to všechny znáte. A taky bych se chtěla prohánět lesem a mít ruce volné, nechodit jen po cestě s kočárem, takže doufám, že ten šátek zvládneme, protože jsem šílené dřevo.
U nás leze slunko, ale honí se mraky, tak přemýšlím jestli vyrazit ven..
Není tady
Mag Agátka v šátku je k sežrání. Jen škoda, že neudrží pořádně hlavičku, ale za chvíli to už bude ok. To víš, že tam hlavičku neschová musí se dívat, aby měla rozhled kolem sebe.
Taky vám sem dneska večer dám fotečku. Jsem ráda, že mají obě holky odrodíno konečně se dočkali miláčků.
Prosba.... holky prosím vás kolik dáváte kapiček toho Sab simplexu? a dáváte ho před každým jídlem?
Já doteď dělala čajík, ale na ten prdím a včera mi manžel koupil tyhle kapičky a tam není kolik dávat.
Není tady
Konečně se Sissi dočkala!
Niki, před každým jídlem min. 2 až 3 dny, jinak to prý nemá cenu - říkala dr. - a 15 kapiček.
Clari, já jsem právě hrozné kopyto - navíc mi ty drobci tam přijdou hrozně zkroucený, až se mi to zdá "nezdravý" - na páteř a tak... ale asi jen hledám důvody, proč ne...
Není tady
Niki, dík.
market naopak, dítě je tam v klubíčku, což je přirozená poloha, rozhodně tam není zkroucené (pokud dobře uvážeš, ale ten vertikální úvaz kříž s kapsou unitř je celkem jednoduchý) a navíc má ve správném postavení kyčle.
Upravil(a) mag (2. 3. 2010 15:47)
Není tady
Holky počkáme na Sissinku a pak se přestěhujeme a nebo už založíme vlákno v mamkách teď?
Niki 10 - 15 kapek. A ty jsi doteď dávala čaj? A nebo jsem to blbě pochpila a pila jsi ho ty?
Není tady
Já myslím, že to Sissi pochopí, hurá do mamin
Není tady
Moc nerada se tady s těhu chlívama loučím,ale ono to nebude dlouho trvat a začnele se tady zase houfovat
Není tady
Ahoj Zimňátka. Takže tohle je oficiálně poslední příspěvek Zimních královen na Těhulích.
Už nás hledejte tady: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42078
Upravil(a) Zima2009/10 (2. 3. 2010 16:05)
Není tady