27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nechala jsem si zkusmo přepočítat u pojiovny Direkt havarijní poj. a pov. na své auto (a vylo mi to téměř na poloviční sumu-prý mají do konce února akci...stejný bonus jako na pov dají i na hav.). To je dost rozdíl, tak uvauji o změně (samozřejmě k výročnímu datu pojitění). Vzhledem vak k tomu, e se jedná zejména o havarijní poj., tak bych ráda věděla, jaké máte osobní zkuenosti s pojiovnou Direkt při vzniku případné kody a jejich plnění (abych tedy neplatila míň,ale nakonec třeba měla problémy dostat peníze).
Předem děkuji
Není tady
Adamíro, kdy jsem příteli po koupi nového auta navrhovala Direct, tak se el zeptat svého opraváře..... Vlastně 2, jetě jednoho známého, co dělá do aut.... Oba se vyděsili, jen to e ne, e oni sice mají báááječné podmínky, ale totálně nejhorí platby opravářům... nevím jak v případě havárky, ale kdysi jsme u povinky zaili, e ne pojiovna schválila vyplacení částky autorizovanému servisu /asi 96tisíc/, tak nám auto nevydali... Při téhle představě u Directu mě polívá
je ale dost dobře moné, e moje zkuenost bude ojedinělá
Není tady
Téměř za vím, co je přemrtěně levné, se skrývá nějaký háček. O slubách to platí takté. "Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci".
Převod bonusu z povinného ručení na havarijní pojitění nabízí i některé dalí pojiovny. Např. ČP, Allianz. A určitě i několik dalích.
Renomované pojiovny mají i renomovanou likvidaci.
Není tady
nemáte jetě někdo prosím OSOBNÍ zkuenost s plněním od Direktu? Předem děkuji.
Není tady
direct bych rozhodne nedoprucovala. uz jenom to, ze maj pojistky levny, je uz dost divny. Nemaj dostatecnou sit smluvnich servisu, a likvidace rozhodne neni rychla, a kolikrat ani ne v plne vysi.
Není tady
Adamíro, do toho bych nela, ale zkus si nechat udělat nabídku v Generali a Uniqa, tam jsem si jistá s plněním a cena není přemrtěná, kamarádce to vylo o polovinu levněji
Není tady
tomu rikam z blata do louze
Není tady
U Generali to máme teď, právě e u Direktu mi to vylo na polovic. Kdyby to bylo jen povinné, tak do toho klidně půjdu, ale e máme i havárku, tak se proto ptám.
Není tady
My jsme teď u Directu http://pojisteni.org/havarijni-pojisteni/ - manel si tam vypočítal pojitění a bylo to výhodné. Zatím jsme ho natěstí nepotřebovali, protoe manel je dobrý řidič, take nemůu říct nic bliího :-)
Není tady
Havarijní pojitění - POROVNÁVAČ na tomto linku: nepovolená reklama
Upravil(a) tina (2. 5. 2013 0:24)
Není tady