29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už přes půl roku mám zavedené tělísko. Až na počáteční potíže se silnějším krvácením jsem s ním spokojená. Teď se mi ale zpozdila menstruace o pět dní a podle testu těhotná nejsem... nemáte někdo zkušenosti, jestli se cyklus při tělísku prodlužuje???
Já ho mám také. Občas se mi to stane, ale jestli je to tělískem, to nevím. Nejsi v novém zaměstnání nebo prostředí, kde je jiná žena ? Ženy se vzájemně přizpůsobují tak, aby ve skupině menstruovaly všechny stejně.
Ale 5 dní bych neviděla jako drama.
Není tady
Mi říkal doktor, že se menstruace časem může ůplně ztratit nebo být velmi slabá či nepravidelná.
Není tady
zalezi na tom, jestli je telisko hormonalni. Ma zkusenost byla takova, ze s nehormonalnim jsem menstruovala 10 dni opravdu hodne X s hormonalnim menstruuju tri dny, moc malinko a interval je 4 - 6 tydnu
Není tady
Dita.L napsal(a):
zalezi na tom, jestli je telisko hormonalni. Ma zkusenost byla takova, ze s nehormonalnim jsem menstruovala 10 dni opravdu hodne X s hormonalnim menstruuju tri dny, moc malinko a interval je 4 - 6 tydnu
To jsem tedy vůbec netušila, že existuje tělísko hormonální a nehormonální. A docela by mě to zajímalo, protože jsem tělísko měla 5 let a hned po jeho zavedení jsem přibrala nějaké to kilo, ztratila jsem chuť na milování a menstruovala jsem těch 10 dnů. Nedávno jsem byla tělísko vytáhnout a začala jsem hubnout a chutˇna sex mám takovou, že se manžel přede mnou pomalu zamyká .Nemám chuť si nechat zavést nové, vyhovuje mi nynější stav, který prožívám. Ale bez ochrany??????
Ja mela klasicke telisko(DANU) a menstruovala jsem uplne pravidelne a myslim, ze docela normalne,az na to, ze me bylo fakt docela dost blbe tyden az dva po menstruaci(bloesti v podbrisku a nekdy i prsou) Zmenila jsem si telisko na Mirenu - to je prave telisko, ktere uvolnuje i hormony. Po 3mesicich zmizela menstruace a ja myslela, ze bude super. Ale asi po pul roce se mi vratily bolesti prsou a to tak, ze me boli porad.Zacala jsem pribirat na vaze a tak premyslim, ze se vratim k te obycejne. Mate nekdo zkusenosti s Mirenou jako ja, nebo jsem takovy smolar, ze jsem vyhodila 5tacu naprd???
Není tady
potvorka napsal(a):
mozem sa spytat ake teliesko si to presne mala?
jak se jmenuje nevim, urcite zadnou mirenu atp, az budu mit cas, tak si dohledam letacek, je nekde v supliku. Neni to ceska znacka.
Není tady
Nemám zkušenosti i Mirenou, ale mám zkušenosti s Danou, jedna mi vypadla a s druhou jsem otěhotněla, ale to už je hodně dávno.Teď mám HA a jsem v pohodě.Každé tělo reaguje jinak,něco snáší líp a něco zase hůř.
Kamarádka měla taky Mirenu a vím, že menstruaci počítala na hodiny, pak ale chtěla dítě, tak si jí nechala vytáhnout a za tři měsíce byla těhotná, v té době jí bylo 40let. :-)
Není tady
Hele Ivčo, my máme spolu nějaké zkušenosti?
A teď vážně, taky mám zkušenosti sama se sebou a stálo to za prd, já měla menstruaci pomalu na vykrvácení, šílené bolesti a při HA mě to přešlo. Moje sestra i s jedním vaječníkem si přes to že měla mě pořídila dvě děti
Není tady