19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Někdo má rád, kdy ho partner nečekaně přepadne u plotny. Někdo zase, kdy partner hladí ve vlasech.
Já mám rád, kdy jdu spát a partnerka potom přijde a zezadu se ke mně přitulí. Někdy to ve mně probudí chu na se.x a někdy ne, ale vdy to mám rád.
Není tady
mám ráda, kdy leím a partner mě hladí ve vlasech a taky kdy mi palce ruky přejídí po předloktí a mám ráda takové to "ličkové" spaní.
Není tady
brenda9 napsal(a):
...a mám ráda takové to "ličkové" spaní.
A to je co, prosím?
Není tady
Mikeku, to neznamená, e ere v posteli...
To je takový spaní, kdy "zapadne" jeden ke druhému jako dvě ličky, kdy je poloí na nebo vedle sebe. Ale z nevědomosti si nic nedělej já to taky znám spí z toho spaní, ne e bych měla pořádek v kredenci
Není tady
teda Mikei, ty takový znalec:)
A nejlepí je jetě se dret, jako dát přes toho druhého ruku, a on chytne tu tvou, tahle můu usínat pořád, sice se to přes noc rozhodí, ale ráno to zase obnovujeme:)
Není tady
Taky mám ráda ličkové spaní. A ostatní neřeknu. To není pro veřejnost.
Ličkové spaníííííííí a kdy leím na jeho hrudi a on mě hladí na zádečkách a ve vlasech a kdy se k němu přitulím zezadu, jak to píe Nico, zbytek taky neřeknu a neřeknu
Není tady
Děkuji za vysvětletní, děvčata
Jako způsob tulení to beru, ale určitě bych v takovéhle poloze neusnul...
Není tady
to já také málokdy usnu, za chvíli si toti přeleí ruku nebo tak něco. Navíc já jsem známý spací cestoval neustále měním polohu:)
Není tady
helena napsal(a):
Mikeku, to neznamená, e ere v posteli... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To je takový spaní, kdy "zapadne" jeden ke druhému jako dvě ličky, kdy je poloí na nebo vedle sebe. Ale z nevědomosti si nic nedělej http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png já to taky znám spí z toho spaní, ne e bych měla pořádek v kredenci http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Teda Helčo , tys mě zas odrovnala, úplně zruila, prskám tu smíchy na monitor!
Jo, ličkové spaní nebo jen tak leení, to já taky můu, jen jsem dodnes ten termín "ličkové" neznala, říkáme tomu prostě přitulit se a případně se otáčet jako koblihy (kdo někdy smail koblihy, bude vědět - u nás se to myslí tak, e chvíli je přitulen ke mě zezadu on, a chvílemi si to zas vyměníme, zahřívám ho zezadu já...
-jééé-teď čtu jeden z předchozích příspěvků (dixina) a vidím, e vy máte ličkové spaní jinak - u nás se tím myslí leení na boku jeden za druhým a velmi těsné - "ličkové" přitulení...
Jinak dokonce 2 z mých partnerů (ne současných - byli postupně po sobě jdoucí ) velmi zboňovali jemné krábání mými nehty na jejich zádech, zejména v oblasti lopatek...to pak vyluzovali takové zvuky rozkoe, e myslím sousedi se vedle za zdí asi červenali, a přitom netuili, e původ těchto zvuků je tak neviňoučký....
Blossom napsal(a):
Jinak dokonce 2 z mých partnerů (ne současných - byli postupně po sobě jdoucí
) velmi zboňovali jemné krábání mými nehty na jejich zádech, zejména v oblasti lopatek...to pak vyluzovali takové zvuky rozkoe, e myslím sousedi se vedle za zdí asi červenali, a přitom netuili, e původ těchto zvuků je tak neviňoučký....
![]()
Já předu jako kocour , kdy mě ena drbe na zádech...
Není tady
I vi tantristi
Není tady
Já mám ráda věci různé A je jich mnoho
Není tady
Pisatel napsal(a):
I vi tantristi
Pisateli - bez uráky- má tam hrubku. Ale dostal jsi mě taky, podobně jako předtím Helča: Koukala jsem na tato tvá 3 slova a nejprve jsem si myslela, e jde o nějaký latinský citát.
A pak mě to dolo
Mikei - no přeci od toho (předení) jsi kocour, ne?
Upravil(a) Blossom (19. 2. 2010 15:12)
Blossom napsal(a):
Pisatel napsal(a):
I vi tantristi
Pisateli - bez uráky- má tam hrubku.
Ale dostal jsi mě taky, podobně jako předtím Helča: Koukala jsem na tyto tvá 3 slova a nejprve jsem si myslela, e jde o nějaký latinský citát.
A pak mě to dolo![]()
![]()
![]()
Mikei - no přeci od toho (předení) jsi kocour, ne?
Taky vidím
Není tady
přítel má mooooc rád, kdy ho krábu na zádech, já přila na to, jak senzační to je, a mi to předvedl a předu spokojeně jako kotě
jinak straně ráda usínám na přítelově rameně a nechám se vískat ve vlasech.
Není tady
tina napsal(a):
kdy nemůu usnout...
To jsi mi připomněla jeden vtip, kterej mi přiel nedávno mailem od kamarádky:
Manelka v práci vypráví kolegyním:
"Holky, to byla včera senzace! Takovou noc jsem s manelem nezaila u deset let! Nejdřív tři hodiny skvělá předehra, pak dvě hodiny nádherného milování, a potom sí se mnou jetě hodinu krásně povídal..."
Stejný záitek líčí v práci její manel:
"Kurwa, pánové, to byla zase v noci ichta se starou: Nejdřív se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemoh udělat, a pak jsem nemoh hodinu usnout!!"
Upravil(a) Mike (19. 2. 2010 15:06)
Není tady
Koukám, e krabkání na zádech vede .
Není tady
Mike napsal(a):
tina napsal(a):
kdy nemůu usnout...
To jsi mi připomněla jeden vtip, kterej mi přiel nedávno mailem od kamarádky:
Manelka v práci vypráví kolegyním:
"Holky, to byla včera senzace! Takovou noc jsem s manelem nezaila u deset let! Nejdřív tři hodiny skvělá předehra, pak dvě hodiny nádherného milování, a potom sí se mnou jetě hodinu krásně povídal..."
Stejný záitek líčí v práci její manel:
"Kurwa, pánové, to byla zase v noci ichta se starou: Nejdřív se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemoh udělat, a pak jsem nemoh hodinu usnout!!"
Mike dobrý, ale zkus nějakej novej u ho od tebe čtu asi po 3tí
Kdy u tak co třeba tento:
Baví se tři dámy angličanka, francouzka a čeka na to jak to mají doma zařízené. Angličanka říká, holky já výborně, příjdu domu, starýmu řeknu aby uvařil uklidil, e jsem unavená a on jde a udělá to. Francouzka říká, no já to mám doma obdobně, taky příjdu zavelím a mám ve i snídaní v neděli do postele a ani nemusím říkat e jsem unavená z práce. Čeka říká tak to jsem na tom holky stejně, před týdnem jsem byla z práce na rot tak jsem přila starýho poádala a holky divte se konečně po týdnu mohu otevřít oko.....
Není tady
Mikei, a kdy jse ten předoucí kocour, nejsi doufám kocour STALINGRADSKEJ...?
To se objeví ve vesnici nový kocour, vechny kočky hned zpozorní a předhánějí se v tom, která ho získá....
A pak jedna astná vypráví ostatním:
Holky, to si nedovedete představit: Dvě hodiny za komínem, tři hodiny ve stodole, pak dvě hodiny na stromě.............mi vyprávěl, jak mu u Stalingradu ustřelili koule....
Stačí by chvížu v náručí a cíti sa v bezpečí. Zaspáva tak, e sa dríme za ruky. Ale i nečakané objatie, keď prechádzame vedža seba, pri práci v záhrade, alebo keď pozerám na krásny výhžad z balkóna.
Není tady