29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivuš - pěkná Zuzi teď pořizuje haku, ta se pak vytáme, jak se osvědčila
Peti - já mám našitý vkládačky do Itti Bitti, používáme přes den
Není tady
Dobre rano
Holky ten muj chlap me nekdy TAK stve!Dnes rano budicek o hodinu driv ,protoze musel nutne sespalat nejake pet lahve Pry nevedel ,ze nas to vzbudi
No nezabily byste ho
Samozrejme se mi tu mala rozciluje uz ted ,v postylce ani nevydrzela a to si tam po ranu hraje i pul hodiny sama .. No nic ...
Nemam moc docteno ,ale Ivus ty Alany pouzivam a zatim se mi ani jednou nestalo to co tobe To se mi stavalo s Tesco plinama.. Mozna to byla nejaka spatna varka??? Ja je mam na noc a vydrzi stale celou noc a jsou takove docela prijemne ,narozdil od jinych ,takze ja v nich jedu dal
Ale ted uz nam pomalu nestaci ta 4-9 kg a pritom ty 7-.... jsou docela velke ,ma je segra ... Zkusila jsem jednu jeji na noc a protekla az rano v 8 ,kdy jsem pomalu vstavala ..
Ta houpacka je krasna ,ale me prijde takova jen na chvili ,i kdyz je do 20 kg ,ja uz tu mam tu HACKU a ta je sice taky do 20Kg ,ale predpokladam ,ze ji v lete treba strcime i pod strom a holky si tam muzou hrat
No ,ale kdy bude namontovana nevim Pry do konce tydne
ale kteryho????
Az se bude mala umet sama posadit ,tak ji asi nebudeme moct pouzivat a pujde chvili do skrine ...
Def a holky co latkujete a jedete na sraz ,budete sebou brat latkovky? Ja je mam akorat na dva dny a pak musim prat a tam asi nebude pracka ,co ale pry je nejaky prostredek MIOFRESCH???? na rucni prani?No asi povezu jednorazovky ...
Holky tady je zase kosa
to neni mozny ,jeden den takovy krasny teploucko a druhy zase pod nulou
Není tady
Zuzi, tak s těma lahvema jsme to taky párkrát měli-jirkovi to nějak nedošlo a začal je drtit..naštěstí jsem ho vždycky včas zarazila
Teď zkoušíme ty lidlovský plínky,tak uvidíme...
Jo, to je spíš houpajda pro mrňousky,to víš, že mě lákají ty houpačky, ale my už jsme doma tak nacpaní, že to musím krotit.
Teda Adulka se naučila tak nehorázně pištět,i když ji něco vadí, i když má radost-takže skoro furt ječá
Dnes jedem na kontrolu s TBC očkováním, ale pořád to nemá zahojený a to heřmánkujem jak blázni,to jsem zvědavá, jak se tam ta doktorka bude tvářit. Minule jsem vypadala, jak matka, co to schválně nechává dítěti hnisat-přitom naše doktorka říkala, ať to necháme a nic s tím neděláme...
Není tady
Zuzi - taky o tom uvažuju...asi látkovky vezmu, určitě alespoň částečně, nechci jí nechávat dva dny v papírácích. Holt je tam v ruce přemáchnu a doma hodím do pračky. Ale zcela určo budu muset dokoupit, neb už jsme z některých vyrostly
Matu je fakt dlouhá jak čára, to je úplně neskutečný, já si toho teď začala všímat a už se děsím, jak chudinka bude shánět chlapa A vsaďte se, že budouí Jáchym bude prcek po mně
Není tady
Defi, jakej Jáchym,já něco prošvihla :lol
Holky, díky za vyjádření k té škytavce, ještě popřemýšlím...ona se u ní hrozně vzteká
Jo a ještě musím ke gyn.-pořád mě pobolívá podbřišek a pak ten výtok Nechce se mi tam...
Není tady
Ivuš - Jáchym je zatím ve hvězdách Ale už začínáme trénovat
což mě přivádí k otázce - holky, císařky, jak jste na tom se sexem po porodu? Já bych přísahala, že u nás se buď něco zmenšilo a nebo to druhý zvětšilo Páč jako se to vejde tip ťop
a dokonce mě to trochu bolí
Je to normoš? Jestli jsem to s tím posilováním pánevního dna nepřehnala
Jo, Ivi, na škytavku O. s Maty dělá koníka, nebo jak se to říká. Jednou rukou jí drží pod hrudníkem (jako že jí má na dlani) a druhou jídrří podzasenej zadeček a jakoby s ní "lítá" (dost debilní název vzhledem k nedávné bouři ). Mos to popsat neumím, drží jí před tělema chodí s ní koukat na hračky, na mě a tak. Matu to vždycky tak strašně zajímá, že zapomene škytat. Řekla bych že asi kombinace zaujetí a nezvyklý polohy
Zuzi - víš, že jede Ronjíííís?
Není tady
Ivi ja tu hacku planuju zavesit nad nasi postel taky tu jinak neni k hnuti ..
Tyjo jak to ,ze to Adus jeste nema zahojene Mam pocit ,ze segre to taky hrozne dlouho vyhnisavalo
Tak snad se to uz brzy uklidni
Jo a ten vytok,dr. rikala ,ze je to normalni ,ale ja si tim nejsme vubec jista Pry to brzy samo prestane.Jeste me napadlo ,ze jsem posledni dobou mazala malou Rybilkou a pry se to nema mazat na julinku a ja na to asi zapomela
Jestli to nema z toho
Neni to nijak moc ,jen jednou za den ,ma na plince nazloutlo ..
Muzes se mi treba zkusit zeptat svoji dr, prosim ? vis jen co si o tom mysli nekdo jiny???
Ja jsem ted zase premyslela o zmene dr. Segra byla na ockovani s malou a jeji dr. se moc divil,ze nekde se dava DVOJE ockovani zajednou ,jak jsme to ted mely my mam z toho uplne mizerny pocit,ze to tak byt nemuselo .. doufam,ze se za par let nezjisti ,jak je to hrozne skodlive
...
Ty mas stale problemy s vytokem?Radsi kasli na samolecbu a zajdi k dr. je to otrava ,co
Def mozna je teda taky vezmu ,jeste uvidim .. kdyz ony nesjsou moc skladne A mala uz nema takovou spotrebu za den ..
Jachym?Tak ja taky vcera premyslela po kom bude nase dalsi miminko
Objednala jsi nejake ty dupky?Ja ted doma davam stale jenom bodynko a navleky ,dupacky potrebuju jen minimalne na ven ,nebo k dr. .. asi jeste objednam nejake navleky
Není tady
Defi, jo díky, to děláme taky-říkáme tomu letadýlko a sex? Stejné pocity jako píšeš, jenže já mám pocit, že u mě je ještě něco v nepohodě, tak dnes u gyn. uvidím. Vy už byste brali druhý mimčo? To vás obdivuju
Mě teda dává Aduška docela zabrat, takže se ještě dlouho cítit na další nebudu a taky nevím,jak zdravotně. I když jsem se o tom nezmiňovala, tak porod byl pro doktory dost záhul a kdyby nerozhodl jeden vést řez svisle, tak nevím, nevím....ale raději o tom nepřemýšlím,časem se uvidí.Jsem moc šťastná za jedno naše vytoužené sviště
Není tady
Definitiv napsal(a):
Ivuš - Jáchym je zatím ve hvězdách
Ale už začínáme trénovat
Jooo ?
U nas se urcite nic nezvetsilo ,ani nezmensilo myslim,ze je to proste (jak tu nekdo pred porodem psal
) sval ,ktery potrebuje trenink
.. u nas uz je to mnohem lepsi ,nez ty prvni pokusy
Myslim ,ze se to podda ...
A jo uz jsem to cetla
Není tady
Ivus ja nad tim POUZE premyslim ... jde spis o to ,ze uz rozhodne nechci zazit takove to cilene snazeni o miminko prala bych si aby k tomu tak nejak doslo v tu nejlepsi dobu
trochu narocne prani ,coz ..
Není tady
Ivuš - já bych asi klidně i brala, Maty je zlatá, přestože si na ní občas stěžuju
Ale díky císaři si ještě počkáme....na podzim se zbavíme gumicuku a necháme to na přírodě
Zuzi - pravda že plenky zabírají víc místa, ale zas by mi to nedalo, pořád to tady propaguju a pak vysrabím před jedním výletem? to néééé
Není tady
Ahojky.
Tak koukám, že probíráte druhá dítka. No, ještě má porod v živé paměti, takže nevím nevím. Ale moc dlouho bych otálet nechtěla. Taky kvůli mému věku už moc času nemám. Aůe vybrat tu správnou dobu, že. A hlavně, aby se to podařilo.
Není tady
Hehé a už jim zatnout tipec http://www.novinky.cz/ekonomika/finance … rnetu.html
Sorry, ale nás, co daně platíme, to docela prdělo
Není tady
Defi,to chápu
Tak jsme zpět-Aduš má framykoin a za 14 dní na kontrolu a já mám probiotický čípky na prevenci-teď se toho při kojení nezbavím,protože pořádný léky(antibiotika)mi dát teď nemůže.Jinak jsme narazili na téma další těhu a spíš mi ho doporučuje až tak za 2 roky od porodu vzhledem k mým několika jizvám,takže uvidíme. A děloha je zase dozadu, tak průběh bude asi podobný jako teď. Ale povzbuzoval mě, že to zvládnem...
Není tady
Ivi tak snad to pomuze i tak A neptala jsi se nahodou na ten vytok
?
Def taky jsem na to koukala ...asi je to dobre ,ale na druhou stranu mi prijde ,ze se tu kdekdo patle takovyma malickostma a nejvetsi lumpove jsou bez potrestani .. Ale chapu ,ze te tohle muze dost stvat
Není tady
Zuzi - ono se ti to třebas nezdá, ale taková mminka si klidně měsíčně přijde třebas na 60 000 (pokud je šikovná ), Takže na daních uleje třebas 20 000 měsíčně.... to se ročně pěkně načte
... pak se nediv, že ti chodí pozdě rodičák
Jinak se přiznám, že když se někomu povede něco tak epesního, jako je třeba loupež 150 milionu z auta, tak mu snad normálně fandím
Není tady
No tak to je potom HODNE sikovna
Ty jsi teda ,ale zkazena
.. no ,ale je fakt ,ze takovou Loupez stoleti mam taky rada .. nekterym lumpum se neda jinak nez fandit
Jo a vsechno nej Maty ke 4 mesicum
Upravil(a) Zuzanka007 (22. 2. 2010 15:05)
Není tady
Zuzi- děkujeme Já myslela na vaše pětiměsíčí,a le jak ej to víkend, tak to vždycky zazdím
A přesně, zrovna tomuhle lumpovi fakt fandím, to byla profi akce úplně úžasná, naprosto bez násilí, beze zbraní. No super
A možná jsem to s tím výdělkem přehnala Ale oni ty holky na tom mají fakt děsný rabaty
Už jsme se s Fidorkou nad tím rozčilovaly... oni ti třeba koupí něco v USA v Nextu, ale kurz mají fakt vtipnej. Banka dává 18,041 a tahle slečna ti nabídne 25,000 Kč za dolar
No to by mě kleplo
Není tady
Zuzi, my nebyli u naší doktorky, ale na kalmetizaci, tak tam jsem se neptala. Ale zeptám se až půjdem 11.3. zase na kontrolu k naší, jen se mi pak ještě připomeň.
Defi, taktéž se přidávám a přeji dobré spinkání
K té vaší židličce je i stoleček, koukala jsem na ni na netu a neviděla jsem ho tam.
Není tady
Ivuš - jj, je k ní má dokonce takovej nacvakávací tác, takže jídlo přineseč na tácu, nascaknešna stoleček a pak zase i s ušpiněným tácem odneseš
Není tady
Ivus tak to doufam,z uz nebude na co se ptat ,ze uz to bude pryc ale diky
Jaka zidlicka se stoleckem Sofi budem mit tu "modernu" po tatuldovi
snad vydrzi ,ale je to stara prace ,tak snad jo
No jo nektery lidi jsou desne vynalezavy
Není tady
Holky, kdyby měl někdo zájem, prodávám lehátko-je to ve výbavičce
Defi, je mi trapný, že bych se opičila, ale lepší jsem nenašla
Uvidíme ještě...
Není tady
Ivuš - jestli plánujete další dítko (a asi jo, ne?) Tak doporučuju tu dražší verzi Poly Magic - když vidím jak synovec vždycky lítal přes lehátko s mladým, tak mě úplně jímala hrůza Takhle je mikroprcek ve výšce mýho pasu, neslintají mi na něj psy a synovec jí neskáče po hlavě. Díkybohu
Není tady
Definitiv napsal(a):
Hehé a už jim zatnout tipec
http://www.novinky.cz/ekonomika/finance … rnetu.html
Sorry, ale nás, co daně platíme, to docela prdělo
A doprčic, už na mě přišli. Tak já jsem náhodou ty věcičky, co jsem psala, prodala na aukru za 73 Kč, vyšplhalo se to až v poslední minutě.
Tak prodávám dál.
Další dítko? No jestli vůbec ještě další. Ráda bych tu holčičku, ale zatím určitě ne.
Tak dneska super, Davídek spinal dopoledne 1,5 hoďky venku v kočárku (usnul tak jak je zvyklý
) a pak jsme šli ještě odpoledne, tam chrundil 3 hodiny
, tudíž do 16:00 hod. No a pak v 18:00 koupačka, jídlo a v postýlce neplakal, hned usnul. Prostě jsme přišli na to, že chce být max. 2 hodiny vzhůru a pak do hajan ať dopoledne nebo odpoledne. 2 hodiny činnosti mu prostě stačí, pak je strašně utrápený, nevrlý a špatně usíná.
Tak jsem zvědavá, jak se bude budit v noci.
Není tady