Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 11. 5. 2010 17:29

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kdy jsme na vrcholu sil - aneb vaše zkušenosti se stárnutím...

Kuty, já jsem třeba stoprocentně heterosexuální, ale na ženy se ráda dívám a hodnotím je, která se mi líbí a která ne.  Je to pro mě hledisko estetické nikoli erotické. Na hezké chlapy se taky ráda podívám, ale mám tak nějak pocit, že hezkých mužů je méně než hezkých žen, takže je tak často nepotkávám a pak se tam plete ta erotika - otázky jako: chtěla bych s takovým chodit? líbilo by se mi, kdyby mě objal, políbil? To mě u těch žen ani nenapadne. Naopak, kdyby se mě  ta pro mě nejkrásnější žena  eroticky dotkla, tak by se mi zvedl žaludek.

Není tady

#152 11. 5. 2010 22:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Blossom napsal(a):

...tak po čase další příspěvek do tohoto vlákna:
V Magazínu MF Dnes je článek s akty žen mezi 50 - 70 lety. Ty akty se mi fakt líbí. Jsou hezké a takové decentní, elegantní.

Je mi sympatická snaha ukázat, že i zralá žena může být přtažlivá. Že třeba šedesátiletá ženská nemusí být matrónovitá babka v šátku (jako byly snad ženské generace mé babičky, co si vzpomínám).

Kdysi jsem taky takové zajímavé akty viděla tuším v Playboyi - nádherná  Jana Švandová, bylo jí tehdy myslím nějak přes 40.

Před pár lety bylo průlomové a šokující vidět akty pěkné čtyřicítky, dnes je možné vidět pěkné akty i sedmdesátileté fešné ženské. To mi přijde jako pozitivní ....a taky trochu inspirující....blíží se mi narozeniny,že bych dala sama sobě dárek tohoto typu?? wink smile vissla

Jo, Bloss - hezký to sice bylo, ale zas to byl furt dokola jen kult mládí, jen ovšem o pár let popošouplej smile
Kdysi jsem v nějakém fotočasopise viděla skutečně krásné fotky skutečně starých lidí. Škoda, že už ho nemám.
Jinak - moje zkušenosti se stárnutím: doopravdy ubejvají síly, což mě trošku zaskočilo - po 55ce, teda. Prostě potřebuju častěji odpočívat - ale zase spoustu věcí vyřeší rutina. Dneska, poněvadž jsem se chtěla dívat na Simpsonovy, což je můj oblíbenej relax, jsem za 25 minut stihla udělat komplet večeři, naprotiblešit čubu, udělat večeři jí, vymést krb a zatopit v něm a udělat si kafé...a to všechno bez zadejchání lol Ale celodenní práce na zahradě cítím ve svalech druhej den dost zatraceně.
Co se času týče, mám ho  v penzi pomalu méně, než dřív - společenský diářík je narvanej k prasknutí. A to ani nehlídám vnučku - teda prozatím. Ale zase jí chystám krásný narozeninky, to je pravda. smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#153 12. 5. 2010 18:39

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Lupí, to máš pravdu, kouzlo těch fotek bylo v tom, že ty staý ženský tam vypadaly jako mladý.  Vono jaksi akty opravdu starých, vrásčitých všelijak pokroucených lidí by byly asi eklhaft a nikoho by nezaujaly, tedy v kladném slova smyslu.
Jinak mně je zatím 50 a cítím se fajn. Zatím mě nic nebolí, unavená jsem se cítila i ve dvaceti, nikdy jsem nebyla ten typ, co dokázal celou noc protancovat na plese a pak jít klidně do školy. Takže se cítím tak nějak stejně jako vždycky. Jen ksakru jinak vypadám - přibrala jsem a jsem líná s tím něco dělat, mám vrásky, ochablou pleť, celulitidu, šedivé vlasy (barvím se), plno všelijakých skvrn a skvrnek po těle.  Cítím se na 20, vypadám na 50. Ale jsem celkem spokojená, mohlo by to být horší. dokud mě nezradí zdraví, je všechno OK.

Není tady

#154 12. 5. 2010 19:08

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Jen ksakru jinak vypadám - přibrala jsem a jsem líná s tím něco dělat, mám vrásky, ochablou pleť, celulitidu, šedivé vlasy (barvím se), plno všelijakých skvrn a skvrnek po těle.  Cítím se na 20, vypadám na 50..

Ivanko, ja to same. Jeste k tomu vsemu jsem ted vic unavena nez drive, mam pritele (mladsiho), ale nevim, jestli ho jeste chci, proste me to unavuje s nekym byt.... unavuje me to fyzicky i psychicky, jsem uz zvykla na sve pohodli a nerada se ho vzdavam.... je nam spolu fajn, ale platim za to strasnou dan, bojim se, ze takhle zestarnu jeste rychleji.
Jinak pozoruju, ze hodne pribyvam na vaze, i kdyz nejim vic, nez jindy a pohybu mam taky celkem dost. To me stve asi ze vseho nejvic usch.

Upravil(a) venuše (12. 5. 2010 19:11)

Není tady

#155 12. 5. 2010 20:30

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty: neměly bychom spíše psát ody na krásné chlapy,co se nám na nich líbí a nelíbí,

Tak, Kuty, co chceš psát o krásným chlapovi? big_smile Na krásným by se Ti mělo všecko líbit big_smile.

Lupina: ale zase spoustu věcí vyřeší rutina

To máš pravdu, Lupi... smile To je naše výhoda.

Jo, holky, Ivanko a Venuše, taky jsem v zimě pojala podezření, že sotva sním 1 piškot, mám 3 kila navrch, a říkala si "to je asi věkem", ale sama jsem si to musela vyvrátit hned, jak jsem začala opravdu cvičit wink smile.
Jisté je, že s věkem u někoho skutečně jde ta váha nahoru, ale zase je potěšující, že dnes je tolik hezkého oblečení, kterým se to dá zamaskovat smile... Jen si na sobě dát záležet tummenupp.

Není tady

#156 12. 5. 2010 21:44

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Jo, holky, Ivanko a Venuše, taky jsem v zimě pojala podezření, že sotva sním 1 piškot, mám 3 kila navrch, a říkala si "to je asi věkem", ale sama jsem si to musela vyvrátit hned, jak jsem začala opravdu cvičit wink smile.
Jisté je, že s věkem u někoho skutečně jde ta váha nahoru, ale zase je potěšující, že dnes je tolik hezkého oblečení, kterým se to dá zamaskovat smile... Jen si na sobě dát záležet tummenupp.

Hezkym oblecenim se sice da leccos zamaskovat, to je pravda, ale tady jde o to, ze ja vim, co je pod tim a strasne me to stve! Za posledni rok 10kg navic, zrejme po antikoncepci, pripadam si jak otekla, pred pritelem se radeji nesvlekam....

Holky, vy ktere mate nejaky ten rok navic (40+), jakou mate antikoncepci? Ja se bojim, ze bych bez ni mohla otehotnet, vzdycky jsem byla hned v tom, dokonce i kdyz jsem mela spiralu.
Nebo musim uplne skoncit se sexem? va

Není tady

#157 13. 5. 2010 18:42

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Jó, Venuše, já chlapy úplně zavrhla. Jsem tak líná, že představa, že bych se s někým musela seznamovat, stýkat, přizpůsobovat se mu, mě upřímně děsí. Jsem ráda sama (introvert). Mám pár kámošek a s těmi chodím na procházky, jezdím na zájezdy a dovolené a jinak chodím hodně sama. Ale je fakt, že já o chlapy (kluky) nikdy moc nestála.
A antiko neberu už 7 let, neb už jsem přesně tuto dobu po přechodu, takže super.

Není tady

#158 13. 5. 2010 19:14

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ivanko, ted jsi me opravdu pobavila big_smile. Ja se zase uprimne desim predstavy, ze bych mela s chlapem bydlet.... styrkausch

Holky, jak to teda zvladate? Praci, deti, vlastni zajmy, starnuti, eventuelne prechod ..... a k tomu chlapa?
Ja bych nejradsi nedelala nic, jako Ivana rodna.

Není tady

#159 13. 5. 2010 23:18

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Ivanko, ted jsi me opravdu pobavila big_smile. Ja se zase uprimne desim predstavy, ze bych mela s chlapem bydlet.... styrkausch

Holky, jak to teda zvladate? Praci, deti, vlastni zajmy, starnuti, eventuelne prechod ..... a k tomu chlapa?
Ja bych nejradsi nedelala nic, jako Ivana rodna.

Já to zvládám opravdu špatně ve všech směrech. jsem vdaná přes 20 let, děti dospělé , ale doma a všechno mi to leze neskutečně na nervy .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#160 14. 5. 2010 13:19

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Kuty: neměly bychom spíše psát ody na krásné chlapy,co se nám na nich líbí a nelíbí,

Tak, Kuty, co chceš psát o krásným chlapovi? big_smile Na krásným by se Ti mělo všecko líbit big_smile.

Lupina: ale zase spoustu věcí vyřeší rutina

To máš pravdu, Lupi... smile To je naše výhoda.

No to jsem si vzpomněla na loňskou dovolenou,kdy jako průvodce po hradě byl nádherný vypracovaný mladý kluk,bicepsy kam se podíváš no a ženské to pak ráno hned rozebíraly u snídaně - jestli měl v té kapse klíče nebo fakt něco jinýho:D,atd.,atd.Prohlídka hradu jako taková tak nejvíc zajímala mého muže se psem:D (já tohle nemusím,teda ty prohlídky pamětihodností)

No a na krásný ženký by se ti taky mělo líbit všechno,ne?Jenom fakt nechápu,proč do těch ženských časopisů nedávají víc fotek s chlapama - jako horských vůdců třeba např.,atd.,atd.A u ženských už by to vybudilo fantazii,co se které na něm líbí či nelíbí,kde by ho nejdradši viděla nebo s ním byla atak.Tímto směrem prostě je to pole neorané a máme na koukání jen spoustu fotek mladých holek,kde být krásná není žádný problém.Spíš s to předpokládá.

Není tady

#161 14. 5. 2010 13:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No jak? Ono ti nic jinýho nezbejvá, než zvládat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Nakonec v tomhle věku už je práce a domácnost přece jen trochu rutina, děti se o sebe dokážou postarat i doma něco udělat, takže na vlastní aktivity taky zbyde toho času víc... Přechod odejde jak přišel - a stárneme spravedlivě všichni.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#162 14. 5. 2010 14:02

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

dělám všechno s radostí a moc mě to baví

Není tady

#163 14. 5. 2010 14:53

Blossom
Host

To je zvláštní, mě vůbec nepřijde chlap jako nějaká práce navíc.... va
Naopak- právě o víkendech s přítelem  (mám víkendový vztah na dálku - přes týden jsme každý ve svém) si nesmírně odpočinu, zrelaxuju, proberem spolu co koho těší, co hoho trápí, co je za ten týden nového, máme fůru zážitků ze společných výletů...

Právě ty víkendy mě vysloveně nabíjejí energií, a asi i díky tomu zvládám vše ostatní: Firmu se zaměstnanci, starost o 2 domy a velkou zahradu, děti už se víceméně starají samy o sebe, takže o ně se starám jen občas, pak chodím na angličtinu, občas si chodím zahrát se známými na kytary, v týdnu jezdívám na inlinech, po kouskách postupně píšu knihu, vymýšlím různé akce pro veřejnost (protože ta veřejnost se pak taky staví u nás ve firemní prodejně a nakoupí) apod.
Jediné, co nezvládám, je péče o domácnost. Mám doma dost bordel, ale jelikož jsem tam většinu času sama (dcera bydlí úplně samostatně, syn tak napůl), tak je mi to víceméně fuk, to raděj jedu na výlet a nebo na brusle, než běhat doma s hadrem v ruce....

Upravil(a) Blossom (14. 5. 2010 14:54)

#164 14. 5. 2010 15:11

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Naopak- právě o víkendech s přítelem  (mám víkendový vztah na dálku - přes týden jsme každý ve svém) si nesmírně odpočinu, zrelaxuju, proberem spolu co koho těší, co hoho trápí, co je za ten týden nového, máme fůru zážitků ze společných výletů...

Právě ty víkendy mě vysloveně nabíjejí energií.....

Ja se vidim s pritelem taky vetsinou jen o vikendech a max. jednou v tydnu, ale ja bych ty vikendy opravdu potrebovala JEN pro sebe.... abych se dala trosku dohromady.... ten vztah me opravdu unavuje, dokonce jsem si rikala, jestli pritel neni nejaky energeticky upir wink.
Tak nevim, co mam delat. Nechci byt sama, ale s nekym byt me unavuje.....
Ted jeste bydli deti doma (21 a 15), i kdyz je moc nevidim, ale za nejaky cas odejdou do sveho a ja pak budu uplne sama.... grater

Jedine, kdy se citim trochu lepe, je hned po sexu, to jsem plna energie, ale nerikejte mi, ze mam kvuli tomu sexovat kazdy den? vissla

Upravil(a) venuše (14. 5. 2010 15:13)

Není tady

#165 14. 5. 2010 15:32

Blossom
Host

venuše napsal(a):

Blossom napsal(a):

Právě ty víkendy mě vysloveně nabíjejí energií.....

Ja se vidim s pritelem taky vetsinou jen o vikendech a max. jednou v tydnu, ale ja bych ty vikendy opravdu potrebovala JEN pro sebe.... abych se dala trosku dohromady.... ten vztah me opravdu unavuje, dokonce jsem si rikala, jestli pritel neni nejaky energeticky upir wink.
Tak nevim, co mam delat. Nechci byt sama, ale s nekym byt me unavuje.....
Ted jeste bydli deti doma (21 a 15), i kdyz je moc nevidim, ale za nejaky cas odejdou do sveho a ja pak budu uplne sama.... grater

Jedine, kdy se citim trochu lepe, je hned po sexu, to jsem plna energie, ale nerikejte mi, ze mam kvuli tomu sexovat kazdy den? vissla

A proč by ne? wink smile

Ono asi právě toto s životní spokojeností a s životní energií hodně souvisí....
Ale zvláštní je, že tebe ostatní kontakt s přítelem unavuje...tomu nerozumím, přiznávám....
To mě dodávají energii všechny naše činnosti po celý víkend, nejen ta jedna wink . A mimo jiné je pro mě obrovsky příjemné, když přítel nachystá královskou snídani, zatímco já ze sebe v koupelně "dělám člověka", jako vítanou  změnu vnímám i to, že když jedem na výlet, tak přítel řídí a já se můžu kochat krajinou, a psychicky je i hrozně hezký pocit, že když se mi třeba něco porouchá na kole, tak se přítel postará.... protože jinak z domova jsem zvyklá, že se starám už 10 let o úplně všechno, takže už jen to, že mě někdo v něčem zastoupí, je pro mě takový sváteční pocit....

#166 14. 5. 2010 20:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale ja bych ty vikendy opravdu potrebovala JEN pro sebe
A co ti brání? Buď se můžete vídat v týdnu víc než jednou (a na míň hodin http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), nebo jen jeden den = sobota, neděle, případně si můžeš jeden víkend za měsíc "vybrat" pro sebe. Neříkej, že byste se nedokázali domluvit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#167 14. 5. 2010 20:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

Tercila napsal(a):

Hezkym oblecenim se sice da leccos zamaskovat, to je pravda, ale tady jde o to, ze ja vim, co je pod tim a strasne me to stve! Za posledni rok 10kg navic, zrejme po antikoncepci, pripadam si jak otekla, pred pritelem se radeji nesvlekam....

Holky, vy ktere mate nejaky ten rok navic (40+), jakou mate antikoncepci? Ja se bojim, ze bych bez ni mohla otehotnet, vzdycky jsem byla hned v tom, dokonce i kdyz jsem mela spiralu.

Ja mam antikoncepci danu a jsem spokojena,az na tu silnou menstruaci dele trvajici.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#168 14. 5. 2010 20:47

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Ale zvláštní je, že tebe ostatní kontakt s přítelem unavuje...tomu nerozumím, přiznávám....
To mě dodávají energii všechny naše činnosti po celý víkend, nejen ta jedna wink . A mimo jiné je pro mě obrovsky příjemné, když přítel nachystá královskou snídani, zatímco já ze sebe v koupelně "dělám člověka", jako vítanou  změnu vnímám i to, že když jedem na výlet, tak přítel řídí a já se můžu kochat krajinou, a psychicky je i hrozně hezký pocit, že když se mi třeba něco porouchá na kole, tak se přítel postará.... protože jinak z domova jsem zvyklá, že se starám už 10 let o úplně všechno, takže už jen to, že mě někdo v něčem zastoupí, je pro mě takový sváteční pocit....

To je vsechno hezke, taky dela snidani, ale popravde receno, to zas neni tolik prace, co se tyce jezdeni autem, radsi jezdim sama , jinak doma si udelam vsechno:vytapetuju i vymaluju apod., na to on ma obe ruce leve. Nemam z toho zadny svatecni pocit, kdyz me s necim pomaha, jsem zvykla delat si vsechno sama a vetsinou to udelam lip vissla.
Me to unavuje, protoze on je takovy pomaly, vsechno mu trva vecnost, malo mluvi, takze ho porad musim bavit. To stoji strasne energie, protoze ja jsem spis introvert....
Navic, kdyz jsme spolu, tak jsem porad ve strehu: abych dobre vypadala, abych neco nerekla spatne apod. Protoze kdyby me videl treba nenamalovanou nebo v teplakach, tak by se na me urco vykaslal.....

Není tady

#169 14. 5. 2010 20:55

venuše
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

venuše napsal(a):

Tercila napsal(a):

Ja mam antikoncepci danu a jsem spokojena,az na tu silnou menstruaci dele trvajici.

Ta dana je co? Nitrodelozni telisko s hormonama? Nebo bez? Jako pred 20ti lety? U nas se to jmenuje Mirena. Ja jsem byla dneska u doktorky, ta rikala, ze menzes pri tom skoro neni a je v tom mene hormonu nez v pilulkach. Tak si to necham dat  pristi mesic a uvidim....
Docela me s.ere, ze chlapi tyhle problemy nemaji. Nemusi resit problemy s tloustnutim po hormonech....

Není tady

#170 14. 5. 2010 20:59

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

venuše napsal(a):

To je vsechno hezke, taky dela snidani, ale popravde receno, to zas neni tolik prace, co se tyce jezdeni autem, radsi jezdim sama , jinak doma si udelam vsechno:vytapetuju i vymaluju apod., na to on ma obe ruce leve. Nemam z toho zadny svatecni pocit, kdyz me s necim pomaha, jsem zvykla delat si vsechno sama a vetsinou to udelam lip vissla.
Me to unavuje, protoze on je takovy pomaly, vsechno mu trva vecnost, malo mluvi, takze ho porad musim bavit. To stoji strasne energie, protoze ja jsem spis introvert....
Navic, kdyz jsme spolu, tak jsem porad ve strehu: abych dobre vypadala, abych neco nerekla spatne apod. Protoze kdyby me videl treba nenamalovanou nebo v teplakach, tak by se na me urco vykaslal.....

A proč v tom vztahu setrváváš,když tě unavuje? Asi bych raději byla nějakou dobu sama,obvzlášť,když jak píšeš sem zvykla delat si vsechno sama a vetsinou to udelam lip wink,než by přišel někdo "lepší"...big_smile

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#171 14. 5. 2010 21:00

venuše
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

ale ja bych ty vikendy opravdu potrebovala JEN pro sebe
A co ti brání? Buď se můžete vídat v týdnu víc než jednou (a na míň hodin http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png), nebo jen jeden den = sobota, neděle, případně si můžeš jeden víkend za měsíc "vybrat" pro sebe. Neříkej, že byste se nedokázali domluvit.

Ne v tydnu vic nemuzu, to bych byla jak zombie. O vikendu jsme spolu vetsinou jeden den+noc, pak uz jsem rada, kdyz odejde a jsem sama.
Nemuzu za to, nejsem stvorena pro souziti s cizi osobou, v manzelstvich jsem to vydrzela pokazde tri roky a to uz na me bylo moc....
Nesnesu nikoho vedle me krome mych deti, pred nima si muzu delat, co chci, chodit po byte treba ve spodarech nebo v teplakach, to s chlapem nemuzu, urcite bych se mu zhnusila tak jako on mne, kdyby to delal....

Není tady

#172 14. 5. 2010 21:07

venuše
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

venuše napsal(a):

A proč v tom vztahu setrváváš,když tě unavuje? Asi bych raději byla nějakou dobu sama,obvzlášť,když jak píšeš sem zvykla delat si vsechno sama a vetsinou to udelam lip wink,než by přišel někdo "lepší"...big_smile

Rejko,
jsem proste samostatna ve vsem, ziju uz dvanact let sama s detma. Nejsem jako jine zenske, ktere bez chlapa neudelaji ani ranu. Vyzivam se v tom, kdyz se mi neco povede. A neumim prijmout pomoc. Protoze se bojim, ze bych pak musela byt nekomu vdecna, coz se mi uz parkrat stalo.
Ten vztah me unavuje psychicky, ne fyzicky.... protoze ho musim porad bavit. Kdyz se s nim nebudu ani bavit, tak to pak muzu byt opravdu sama, chapes? Ja chci vztah na baveni, povidani si, sdileni. Jemu staci kdyz vedle me sedi a cumi do blba.... (nebo do ohne, jak pisou v jedne knizce?) smile

Není tady

#173 14. 5. 2010 21:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty: fakt nechápu,proč do těch ženských časopisů nedávají víc fotek s chlapama -

Tak v tomhle s Tebou souhlasím, je nespravedlivé, že hezkými ženami se to jen hemží a kalendáře s Šebrlem abys pohledala big_smile. Jezdím často do servisů a tuhle jsem zase viděla plný zdi nahotin a říkala jsem si, co by tak asi řekli chlapi třeba u švadleny (kam by náhodně doprovodili manželku) zdem plným fotek s nahými muži big_smile big_smile
Docela by mě jejich pohled zajímal big_smile

Venuše: To je vsechno hezke, taky dela snidani, ale popravde receno, to zas neni tolik prace,

Týýý jo, Venuše, zrovna mě by tedy příprava snídaně chlapovi "zabila", já tuto jeho činnost naopak považuji za hodnou veeeeelké pochvaly tummenupp
Večeři bych tak neocenila, jako právě tu snídani.
Jak jsem Tě tak pročetla, říkám si, proč se do něčeho nutíš - zkus dělat to, co Tě baví a nestresuje - když chceš víkend o samotě, dopřej si ho. Udělej si pohodlí, užij si to. Buď labužník.
A proč bys měla mlčenlivého muže bavit? Mlč taky! tummenupp
A jestli se na Tebe chlap vykašle kvůli postavě, tak se k Tobě prostě nehodí - není čeho litovat, no ni? wink smile Ostatně, Ty snad chodíš se svalnatým žurnálovým idolem? big_smile
A samostatnost?  - využij toho, že jsi šikovná ženská, která zvládá fůru věcí sama, a zapoj ho do prací, které klidně oželíš wink big_smile určitě nějaké takové máš na svém soukromém seznamu smile.
No a když nic nepomůže, tak si najdi jiného big_smile wink - nemarni čas něčím, co Ti nevyhovuje.

Není tady

#174 14. 5. 2010 21:53

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

venuše, nechceš se poohlédnout teda někde jinde? Ty nechceš po chlapovi nic. Jen trochu porozumění a nějaký ten sexík. To je sen mnoha mužů...Možná je škoda setrvávat a mrhat časem ve vztahu,který ti nic nedává.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#175 14. 5. 2010 22:06

venuše
♥♥♥♥♥♥-

rejka napsal(a):

venuše, nechceš se poohlédnout teda někde jinde? Ty nechceš po chlapovi nic. Jen trochu porozumění a nějaký ten sexík. To je sen mnoha mužů...Možná je škoda setrvávat a mrhat časem ve vztahu,který ti nic nedává.

To je jako spatny, ze po nem nic nechci?
Fakt nemuzu prijit na nic, co by pro me mohl udelat..... ty mas chlapa jen na praci? Nebo na penize? va

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí