Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 14. 3. 2010 16:46

vera
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kdy jsme na vrcholu sil - aneb vaše zkušenosti se stárnutím...

Ivano........já tě viděla loni ve Vaňkovce....jsi hezká...

Není tady

#127 14. 3. 2010 17:10

Blossom
Host

Teď o víkendu bylo hnusně, tak jsme nešli na výlet, ale do kina.
Film Nějak se to komplikuje s Meryl Streep úplně skvěle zapadá do tématu tohoto vlákna. Doporučuju.
Mimochodem, Meryl Streep už taky není nejmladší ( je jí 60!) , a v tom filmu to ani nebylo skrýváno - proč taky? a přitom byla uvolněná, spokojená a přitažlivá - prostě skvělá stolt .

Upravil(a) Blossom (14. 3. 2010 18:40)

#128 14. 3. 2010 23:03

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

big_smilebig_smile Ivanko, chápu Tě - s tím pohledem na starší ženy - samozřejmě že je to jiný pohled než na 17tileté kočky. Ale zase 40-45 není žádné stáří, to mi teda neříkej big_smile. Já tedy nechodím do orientu, nýbrž na diskotéky (ano, přítmí je mi pomocníkem) big_smile, nicméně podle zájmu "mých mužů" si nepřipadám vůbec nepatřičně, naopak musím je odhánět big_smile. Chodíme jako ustálená parta známých, nelovím wink.
Určitě bych nevnucovala svým mladým obdivovatelům názor, že třeba (moje oblíbená) herečka Květa Fialová je pro ně žena k pohledání, ale v našem věku (odhaduji, že nejsi daleko ode mě) ještě není nutno takhle "zapškle" uvažovat. Lesklé kožené kalhoty jsem si koupila právě až v tomto věku a cítím se v nich skvěle - vysoký podpatky, bílá košile s černou koženou kravatkou nebo s dlouhým stříbrným řetízkem, rudé vlasy pod lopatky - mým synonymem je extravagance - nezájem mužů fakt neznám... tummenupp big_smile (přestože to není úplně to nejdůležitější).
S tím, že vypadáš děsně - Ti nevěřím a nebo jestli je to opravdu poněkud "horší", tak přece existuje botox, šminky, kosmetika smile. Zrovna jsem koupila zase masky z medu, uděláme si s dcerou pohodovou chvilku a namydlíme si tím xichty a pohovíme si v olejové lázni.... bóže, tolik pro sebe můžeme udělat!!!
No, zkrátím to: zamlada jsem měla (zbytečné) komplexy z čehokoliv, dnes je mi báječně.

Grainne, a proč máš špeky? big_smile I v tom případě se přece dá něco dělat - buď s prominutím "nežrat" a trošku se hejbat, nebo si pořídit lichotivé plavky - třeba tankiny. Jsem hodně štíhá, přesto si o sobě myslím, že bříško už není výstavní, tak až se opravdu naštvu wink, tankiny si pořídím - vždycky je nějaké východisko, stačí jen chtít! smile
Taky se mi líbí mladí, štíhlí a krásní. A protože v životě neovlivním úplně všecko, jsem aspoň štíhlá a krásná big_smile.

Hanka12345: jsem zjistila, že v neustálém poklusu mezi rodinou a zaměstnáním mi docela dost krásných věcí uniklo.
Hani, naprosto Tě chápu, určitě máš pravdu. Ale nijak předchozích let nelituj, protože určitě i ta práce Tě něčím obohatila a něco Ti dala. Jak už tady bylo psáno - všecko má svůj čas.

Tankini jsem samozřejmě pořídila, ale ty špeky na břiše jsou stejně vidět a celulitidě na nohách nemluvě .
Chybí mi vůle se k cvičení donutit, a některé cviky hlavně ty na břicho mi nedělají dobře a pitný režim - celu- to je taky bída.Oblečená, ale ještě vypadám docela dobře, tak aspon něco.

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#129 15. 3. 2010 18:19

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

vera napsal(a):

Ivano........já tě viděla loni ve Vaňkovce....jsi hezká...

Díky Věruško, ale mám oči tongue

A Tercilo, já nejsem vůbec smutná, jen realistka. A žiju tak nějak pořád stejně. Teď jako ve dvaceti. Nikdy jsem nebyla typ, co skotačí na diskotéce a co je středem pozornosti. Jsem introvert, vystačím si sama nebo maximálně s 1-2 kamarádkama na procházce, na výstavě, v divadle, na koncertě.
Moje maminka tedy modelka nebyla a já taky ne. Jsem malá, s krátkými hnědými vlasy (účes mám stejný již od 14ti let), s brýlemi a mám lehce nadváhu. Takže nic moc. Mužům jsem nikdy nepřipadala atraktivní a dlouho jsem nemohla uvěřit mému ex, že se mu líbím.
Jo, a sebevědomí jsem taky moc nepobrala. Už to asi nenapravím.
Ale žiju ráda a s chutí. Užívám si tak, jak to jde a jak to umím. Například se celý den v práci těším, jak si budu užívat večer v posteli - číst a číst až do bezvědomí big_smile

Není tady

#130 15. 3. 2010 22:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne: Chybí mi vůle se k cvičení donutit....

Naprosto chápu big_smile To většině lidí, i mně.

Grainne: Oblečená, ale ještě vypadám docela dobře, tak aspon něco.

No vidíš, to je pozitivní zpráva - dnes je tolik hadříků k mání!!!! tummenupp Můžeme se vyřádit! Jen tak sobě pro radost.

Blos, díky za tip na film.

Není tady

#131 15. 3. 2010 22:30

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tak já bych spíš mohla přispívat do diskuze, která by se jmenovala kdy jsme na konci sil, já už fakt nemůžu!

Out from the dark into the light !

Není tady

#132 15. 3. 2010 22:34

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda: Tak já bych spíš mohla přispívat do diskuze, která by se jmenovala kdy jsme na konci sil, já už fakt nemůžu!

Rosamundo! sad va Hleď si odpočinout, a to rychle! Zdraví máš jen jedno.

Není tady

#133 16. 3. 2010 8:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Včera na aqua-aerobiku som musela uznať, že najčulejšie bol inajstaršie cvičenky... big_smile Jend aobézna pani v polke yvšla z bazéna a ja si hovorím: "Nevládze, chudina, ani sa jej nedivím..." Ale ona šla len na WC a potom sa vrátila. Keď sme odchádzali, videla som, že ostáva v bazéne na ďalšiu hodinu... va Takže si netreba robiť prečasné závery. A jedna štíhla dôchodkyňa vedľa mňa nás strčila do vrecka všetky, aj dievčiny hodne mladšie odo mňa. stolt Takže to bude asi kus od kusu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#134 16. 3. 2010 9:10

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Rosamunda: Tak já bych spíš mohla přispívat do diskuze, která by se jmenovala kdy jsme na konci sil, já už fakt nemůžu!

Rosamundo! sad va Hleď si odpočinout, a to rychle! Zdraví máš jen jedno.

Terci, když já nemůžu odpočívat, pořád musím něco řešit, pokud neřeším, tak se to okamžitě začne sypat, je to boj s větrnými mlýny páč na zaplacení dlužných faktur nemám, ale taky nemám zboží, abych získala nějaké větší peníze na ty faktury, takže odpočívat opravdu nemůžu. Dokonce v sobotu a v neděli jsem objížděla starožitnictví a bazary a rozprodávala věci, abychom měli za co žít. grater

Není tady

#135 16. 3. 2010 10:24

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

vera napsal(a):

já už vytáhla kolo...promazala....a ve středu vyrážím na první km
loni jsem udělala rekord....přes 70 km
dnes se mi to zdá neskutečné....nemám žádnou fyzičku...ale jdu do toho....jsem líná.....toto změním

s tím slunkem....to je paráda....ani nemůžu napsat, co se mi honí v hlavě....zase by mi spočítaly tečky ...život je krásný

Já taky vyrazím ...
A možná začnu jezdit i na koně. A víš co se mi honí hlavou? Vždy jsem křepce na koně vysedla a teď si říkám, jestli to ještě dokážu ... a doufám, že mně nebudou tlačit zadkem nahoru, jak jsem to nejednou viděla ... lol to bych nepřežila lol se směju při té představě lol

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#136 16. 3. 2010 10:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

vera napsal(a):

já už vytáhla kolo...promazala....a ve středu vyrážím na první km...

Nic proti Vero, já sám taky rád jezdím na kole, ale nezapomeň si vzít kulicha, šálu a rukavice - venku to vypadá zatím spíš na bežky, než na bicykl... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#137 16. 3. 2010 11:02

Bella76
♥------

A možná začnu jezdit i na koně. Vždy jsem křepce na koně vysedla a teď si říkám, jestli to ještě dokážu ... a doufám, že mně nebudou tlačit zadkem nahoru

Neresit - kone si pristavit k nejakemu schudku, parezu, cemukoliv vyvysenemu a jen prehodit nohu a mekce dosednout - a kdyby nekdo rypal - delas to proto, ze to setri konska zada a zbytecne se nevytahuje jeden trmen :-) A i na ten smich mozna dojde az budes vysvetlovat herce, ze se ma v klidu zaparkovat treba u hruzostrasnych a kone zeroucich betonovych panelu abys mohla nastoupit. Herka sice zaparkuje, ale v okamziku kdyz se uz uz chystas nasednout decentne poodejde. A takhle nekolikrat dokola.

Ve staji u nas jezdil dedek co se stova belhal o holi, sedl na kone a valel. Krucis, doufam, ze mi to jezdeni vydrzi do vysokeho veku.

Upravil(a) Bella76 (16. 3. 2010 11:03)

Není tady

#138 16. 3. 2010 22:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda: Terci, když já nemůžu odpočívat, pořád musím něco řešit, pokud neřeším, tak se to okamžitě začne sypat, ...........jsem objížděla starožitnictví a bazary a rozprodávala věci, abychom měli za co žít. grater

Hlavu vzhůru, tohle jsem prožila před mnoha lety taky. Ale po příjezdu hoď nohy na stůl a dej si dobrý kafe nebo svařák nebo hupni do postele  a ODPOČÍVEJ!!!
Ve vlastním zájmu.
Řeknu Ti to na rovinu: stejně jednou budeš muset vypnout - ono Tě to dožene.

Není tady

#139 16. 3. 2010 22:39

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Rosamunda: Terci, když já nemůžu odpočívat, pořád musím něco řešit, pokud neřeším, tak se to okamžitě začne sypat, ...........jsem objížděla starožitnictví a bazary a rozprodávala věci, abychom měli za co žít. grater

Hlavu vzhůru, tohle jsem prožila před mnoha lety taky. Ale po příjezdu hoď nohy na stůl a dej si dobrý kafe nebo svařák nebo hupni do postele  a ODPOČÍVEJ!!!
Ve vlastním zájmu.
Řeknu Ti to na rovinu: stejně jednou budeš muset vypnout - ono Tě to dožene.

Já vím, že jednou budu muset, ale teď nemůžu a jestli to půjde tak, jak mám naplánováno, abychom nemuseli spát pod stanem, tak těsně po krachu začnu chodit do práce a to si na odpočinek nebo dovolenou můžu nechat zajít chuť. Kdyby bylo po mém, tak bych po krachu šla na měsíc na pracák a jen tak bych se válela a odpočívala, jenže to by mně někdo musel živit a to se mi těžko přihodí, spíš já budu živit všechny, než si Munďák najde práci.

Není tady

#140 16. 3. 2010 22:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ros: než si Munďák najde práci.

A hledá? Intenzivně?

Není tady

#141 17. 3. 2010 12:41

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Ros: než si Munďák najde práci.

A hledá? Intenzivně?

Jo holka, to nevím, páč je pořád ještě v nemocnici, v pátek se vrátí natrvalo, tak uvidíme. Doufám, že hledá, ví, jak na tom jsme, takže pokud nechce, abych se na něj vykašlala, tak se bude muset snažit.

Není tady

#142 16. 4. 2010 16:49

Blossom
Host

Nevím, čím to je, možná že i tím jarem wink , ale prožívám nějaké dobré období. Cítím se jako v takovém tvůrčím rauši.
Pokročila jsem na své knize, kterou chci na podzim vydat, dokončila jsem jeden projekt, který přinese užitek naší firmě, "svezou" se s tím i zdejší firmy další a radost a užitek tím uděláme mnoha lidem. A další projekty tohoto typu jsem rozjela. Kupodivu, všechno se daří, a je úžasný pocit sledovat, jak to, co se vylíhlo v mé hlavě pomalu dostává konkrétní obrysy až najednou je to všechno na světě. Je to takový, řekla bych až božský pocit: Na počátku bylo slovo (má myšlenka), a teď tady mám před očima výsledek.
Prožívám dobré období, kéž by mi to tak dlouho vydrželo.

A tak na svou vlastní otázku v záhlaví vlákna - Kdy jseme na vrcholu sil - odpovídám radostně:
JÁ ASI PRÁVĚ TEĎ !!!!! smile stolt tummenupp

#143 16. 4. 2010 19:06

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom, jsi dobrá. Musíš být fakt šikovná baba. Gratuluju a ať to vydrží co nejdéle!

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#144 16. 4. 2010 19:39

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Nevím, čím to je, možná že i tím jarem wink , ale prožívám nějaké dobré období. Cítím se jako v takovém tvůrčím rauši.
Pokročila jsem na své knize, kterou chci na podzim vydat, dokončila jsem jeden projekt, který přinese užitek naší firmě, "svezou" se s tím i zdejší firmy další a radost a užitek tím uděláme mnoha lidem. A další projekty tohoto typu jsem rozjela. Kupodivu, všechno se daří, a je úžasný pocit sledovat, jak to, co se vylíhlo v mé hlavě pomalu dostává konkrétní obrysy až najednou je to všechno na světě. Je to takový, řekla bych až božský pocit: Na počátku bylo slovo (má myšlenka), a teď tady mám před očima výsledek.
Prožívám dobré období, kéž by mi to tak dlouho vydrželo.

A tak na svou vlastní otázku v záhlaví vlákna - Kdy jseme na vrcholu sil - odpovídám radostně:
JÁ ASI PRÁVĚ TEĎ !!!!! smile stolt tummenupp

My taktéž.
Když se nad tím tak zamyslíme s manželem,tak se nám vede nejlíp tak cca posl.5 let-je nám nyní mezi 40 a 50 lety,všichni jsme zdraví,dílko a projetky,co jsme si naplánovaly taky všechny vyšly,kuci se dostali na výb.VŠ a studium jim jde a baví je,už dnes ví,že ještli se jim podaří odpromovat,čekají je místa minim.se 30tis.nástupu a hlavně zájem o lidi s jejich profesí(což je pro nás jako rodiče moc fajn pocit,že  v životě snad nebudou dřít bídu s nouzí);až z toho máme někdy strach,že to tak všechno klape,co přijde za hrůzu.Ale jinak je to moc fajn,vidět za sebou skvělé výsledky podložené ovšem většinou nemalým úsilím a hlavně prací hlavou.

Není tady

#145 9. 5. 2010 15:30

Blossom
Host

...tak po čase další příspěvek do tohoto vlákna:
V Magazínu MF Dnes je článek s akty žen mezi 50 - 70 lety. Ty akty se mi fakt líbí. Jsou hezké a takové decentní, elegantní.

Je mi sympatická snaha ukázat, že i zralá žena může být přtažlivá. Že třeba šedesátiletá ženská nemusí být matrónovitá babka v šátku (jako byly snad ženské generace mé babičky, co si vzpomínám).

Kdysi jsem taky takové zajímavé akty viděla tuším v Playboyi - nádherná  Jana Švandová, bylo jí tehdy myslím nějak přes 40.

Před pár lety bylo průlomové a šokující vidět akty pěkné čtyřicítky, dnes je možné vidět pěkné akty i sedmdesátileté fešné ženské. To mi přijde jako pozitivní ....a taky trochu inspirující....blíží se mi narozeniny,že bych dala sama sobě dárek tohoto typu?? wink smile vissla

Upravil(a) Blossom (9. 5. 2010 15:35)

#146 9. 5. 2010 15:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Blossom napsal(a):

...tak po čase další příspěvek do tohoto vlákna: V Magazínu MF Dnes je článek s akty žen mezi 50 - 70 lety. Ty akty se mi fakt líbí. Jsou hezké a takové decentní, elegantní.

Je mi sympatická snaha ukázat, že i zralá ženská může být přtažlivá. Že třeba šedesátiletá ženská nemusí být matrónovitá babka v šátku (jako byly ženské generace mé babičky, jak si vzpomínám).

Kdysi jsem taky takové akty viděla tuším v Playboyi - nádherná  Jana Švandová, bylo jí teghdy myslím nějak přes 40.
Před pár lety bylo průlomové a šokující vidět akty pěkné čtyřicítky, dnes je možné vidět pěkné akty i sedmdesátileté fešné ženské. To mi přijde jako pozitivní a taky trochu inspitující....blíží se mi narozeniny,že bych dala sama sobě dárek tohoto typu?? wink smile vissla

Bylo ji tenkrát 50 wink , postavu měla a  má  stále tummenupp .

Upravil(a) aprill (9. 5. 2010 15:34)

Není tady

#147 10. 5. 2010 18:31

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Blossom-jenže málkodo je v 50 - 70 pěkně štíhlý, s plochým břichem, dlouhýma nohama a nepovislými prsy, nehledě na různé ty křečáky a pigmentové skvrny apod.

Není tady

#148 10. 5. 2010 19:10

anais.de
♥♥♥♥♥--
Místo: Deutschland

10 krasnych zen od 34 do 75:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar … women.html

ja osobne bych tam teda nedala Claudii Schiffer, je na muj vkus prilis "barbinovita" ...

Je zajimave jak krasne zestarly Sophia Loren a Catherine Deneuve, na rozdil od kdysi uchvatne Brigitte Bardot, ktera ted vypada opravdu blbe.

Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it. (Richard P. Feynman)

Není tady

#149 11. 5. 2010 8:18

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Přijde mi to nějaké divné,jak tady ženské vychvalují jiné ženské.Zrovna tak když vidím v časopise pro ženy zase další vyprsené modelky-neměly bychom spíše psát ody na krásné chlapy,co se nám na nich líbí a nelíbí,než když ženské se zálibou pohlíží na ženské tělo?
Už nás ta média úplně zpitoměla,teda některé,mámten dojem.Co si myslíte vy někteří chlapi,co sem přispíváte,je tohle normální,vy se taky bavíte a posuzujete takhle ostatní mužský?

Možná,že některé napíšete,ať to nečtu,když se mi to nelíbí,jasně,ale to není o tom,tohle je prostě můj názor a celkem nechápu proč tak strašně chtít mít v 70 letech tělo jako modelka.V tu dobu přece fungující vztah je postavený úplně na něčem jiném.A pravé lidské hodnoty ruku v ruce samozřejmě s tím také.

Upravil(a) Kuty (11. 5. 2010 8:19)

Není tady

#150 11. 5. 2010 9:02

Blossom
Host

Ale Kuty, tohle vlákno přeci zdaleka není jen o vnějším vzhledu. Je (nebo mělo být) spíš o životních pocitech střední a starší generace. Avšak i pocit ze svého zevnějšku k tomu patří, proto ty poslední příspěvky na toto téma.

A proč je tohle vlákno hlavně o ženských? No protože na babinet chodí hlavně ženské, a hlavně já ho založila i proto, protože sama ve středním věku jsem, a tak mě zajímá, jak to vnímají ostatní ženské mého a staršího věku. Abych tak trochu i "věděla, co mě asi čeká, do čeho jdu " wink big_smile

Dříve jsem se totiž často střetávala s názorem, že jen mládí vpřed, že jen mládí je perspektivní, no a zralý věk a stárnutí už je jen pomalá devastace, věk k ničemu.
A já sama zjišťuji, že to tak není, že třeba mě střední věk baví, a s radostí tady vidím, že nejsem v tomto jen výjimka, exot, že i mnohé další z vás jste v této a starší životní fázi spokojené. A to je pro mě velmi inspirativní a pozitivní pocit.

A ještě k tomu vzhledu - to přeci není  tom, proč tak strašně chtít mít v 70 letech tělo jako modelka. V tomto dodávám, že pro mě je skutečně krásná třeba paní Hegerová. Nebo Chantal Poulain, Jiřina Jirásková, a další  a další. Jsou krásné = osobité= zajímavé.
Pro mě třeba taková Kateřina Brožová, i se svou perfektní postavou, ale jinak nudnou umělohmotnou dokonalostí, právě třeba výše zmíněným dámám nesahá ani po kotníky.
Tím chci říct - v modelkovských rozměrech těla to rozhodně není. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí