|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pisatel napsal(a):
Chápu postoj a hlavně programové vybavení antiduchovních provokatérek. Tak nějak obdivuji vitalitu a entuzianismus moudrých lidí, kteří se jim snaží vysvětlit vesmír. No ten donquichotovský boj jsem vzdal v duchu moudrého poznání, "Komu není zhůry dáno, v apatice nekoupí".
Nechtěli by jste vy moudří se vrátit k dobrému duchu této sekce o duchovnu a ne tu plýtvat energií o kterou nikdo nežádá? Tyhle tři energetické upírky nechat osudu ....
Tak co je totok, Pisateli? To se dělá, takhle ošklivě nadávat spoludiskutujícím?
No fuj!
A ti "moudří lidé" - to je to vaše virtuální agresivní komando?
Rozumím tomu dobře?
Není tady

hirondel napsal(a):
hirondel napsal(a):
Odpovidam hlavne kdyz se pro to rozhodnu. Beres to?
Kaštanka napsal(a):
Neberu to, prosím páč mne zajímá, na co se ptám
Hir: "Jo a u toho si jeste mlatis hlavou o zem a kriciiiiiis ; "ja chci" ".
Kastanka : "..s tím očekáváním. Beru ho s rezervou, a neprožívám nějak sklesle, že to tak není.
Očekávám, ale zároven vím, že to může dopadnout i jinak. "
Jo jo ocekavas ale zaroven vis ze to muze dopadnout jinak.Tak to potom jo jo.To zni hned jinak-pokud to tak ale skutecne je celou dobu jak to ted tady popisujes. Odpoved je ve vzduchu.
![]()
Kdyz odpovis( a to i klidne s jistou davkou humoru) ,ze neberes to ze odpovidam jen kdyz se pro to rozhodnu a ze Te zajima na co se ptas,zni to jako neprijeti meho rozhodnuti a toho ze me rozhodnuti zavisi na me.
Me pripominas Lupinu.
No jo, třá sem ta Lupina
Ale Hir, to je právě to překvapení, když svůj přístup dovysvětlím, a Ty poznáš, že jsem to přeci já
.. přeci Kaštanka 
Není tady
hirondel napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tebe se nikdo na nic neptalSuchare
Je to piskot (at se pta ci nepta)
![]()

Není tady
Dnes jsem se ptala: proc chce clovek vsechno prinest az pod nos na tacu,namisto toho aby o tom sam rozjimal a prinesl si to sam ?
Ta otazka dava zaroven odpoved proc odpovidam -neodpovidam. 
Cenna odpoved je podle mne ta kterou si clovek sam dokaze zodpovedet. Verim ze to dokaze kazdy. 
Upravil(a) hirondel (10. 3. 2010 15:19)
Není tady

DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Ale jo, v jistém úhlu pohledu to beru, jen bych dodal, že "základem spontaneity vedoucí k mnohobarevnosti je jistá kopírovanost"Je to Tvuj nazor Dai.
Za sebe rikam: NEkopirovat, je to slepa ulice nikam to nevede, nema to zadny smysl. V originalite, spontaneite nema kopie zadny prostor, nemuze tam byt.Z hlediska Celku už vše bylo řečeno, takže veškerá originalita má počátek právě v kopírování (z jistého pohledu). A ano, jak říkáš - je to můj názor.
Dai, jak můžeš vedět, jek je to z hlediska "Celku", ty znáš hledisko "Celku"? 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ty vole (dámy prominou snad) ale nejsou tyhle ženský bloncky?

Není tady
To vogo, se nestačím divit, co já si to vlastně myslím 

doměnky, doměnky, poměnky....
ALe jo , vždyt vím s kým mluvím. Onen familiární tón a lehká nadřazenost jedinečnosti. Že jsou vlastně stejné ani nemají možnost zahlédnout....
Ano, i taková jsem, stejná Hirondel a Mariposa. Mám srdce, ruce, dvě oči, možná se pod tou skořepinou nachází i mozek (i když u ženských je to prý jinak, vid pisateli).
Není tady
No, jen do toho, dámy, jen se projevte....
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
To mne nepřekvapuje.
A je mi jasné, že s tím ani nemohu nic udělat.
Je to prostě tak.Koukám, že sama nevíš, co s tím
Tvoje reakce tohoto typu - hloupé jak noha - jsou přesně tím, co mne odrazuje od jakékoliv diskuse s tebou.
Pokud mám doma například dospívající dítě, které laškuje s alkoholem, mám dvě možnosti:
buď mu budu držet nekonečné přednášky, jak je alkohol škodlivý a vysvětlovat a vysvětlovat až ho otrávím víc, než by to svedl sám alkohol. Přesto ho jednoho dne stejně najdu na šrot a nejspíš i potěším další přednáškou nejlépe společně s výpraskem - já debil rodič.
A nebo mu řeknu, co si o tom myslím a nechám rozhodnutí na něm. Pokud příjde na šrot, ráno mu uvařím česnačku a až se z toho dostane, zeptám se ho, jak si to užil - já moudrý rodič.
Takže pokud ti to ještě nedošlo, já jsem moudrý rodič, takže to na mne nezkoušej jako na debila
já jsem malé bejby 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Chápu postoj a hlavně programové vybavení antiduchovních provokatérek. Tak nějak obdivuji vitalitu a entuzianismus moudrých lidí, kteří se jim snaží vysvětlit vesmír. No ten donquichotovský boj jsem vzdal v duchu moudrého poznání, "Komu není zhůry dáno, v apatice nekoupí".
Nechtěli by jste vy moudří se vrátit k dobrému duchu této sekce o duchovnu a ne tu plýtvat energií o kterou nikdo nežádá? Tyhle tři energetické upírky nechat osudu ....Tak co je totok, Pisateli? To se dělá, takhle ošklivě nadávat spoludiskutujícím?
No fuj!
A ti "moudří lidé" - to je to vaše virtuální agresivní komando?
Rozumím tomu dobře?
Kdybych nadával ošklivě, pak je to buď o hovězím a nebo o slepici

Počkej já nejsem komando, bo jsem samostatná jednotka, s mottem "Proti všem" 
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandoro Ty za mnou rada lezes s Tvyma vsuvkama vid?
Taky ráda žiješ v iluzích. Taková snaha ukázat se v nejlepším světle a vono pořád nic... vždycky se nejde někdo, kdo má jasnější lucernu a na tu tvoji tmu si posvítí. To musí být ale deprimující, viď.
Není tady

hirondel napsal(a):
neplet to,Hir, ne se vsuvkama, ale se zásuvkama
( prosím za prominutí, Pan , ale nedalo se to nenapsat
)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Taky ráda žiješ v iluzích. Taková snaha ukázat se v nejlepším světle a vono pořád nic... vždycky se nejde někdo, kdo má jasnější lucernu a na tu tvoji tmu si posvítí. To musí být ale deprimující, viď.
Furtum furt a dokolecka dokola a jedeeeeeem........ 
Ty jsi taky jak zasekla deska,jinak to neni ani mozny. Nechces si poposednout?
Kdo vystoupi prvni?
Není tady

Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Pan, Ty Hirondel nerozumíš, jak Tě tohle mohlo napadnout 
Není tady
Kaštanka napsal(a):
hirondel napsal(a):
![]()
( prosím za prominutí, Pan , ale nedalo se to nenapsat)
Ne ne ,prosim pani ucitelko ja vim ,ja viiiim co tomu je....... zasuvka je porouchana a jeste by se chtela mrska jedna propojit,kdo vi co s takovou porochanou zasuvkou bude za rodeo. 
Není tady
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Furtum furt a dokolecka dokola a jedeeeeeem........
Ty jsi taky jak zasekla deska,jinak to neni ani mozny. Nechces si poposednout?![]()
Kdo vystoupi prvni?
A že ti to stojí za komentář, když tebe se to přece vůbec netýká.
Hir, vypadáváš z role 
Není tady
Kaštanka napsal(a):
hirondel napsal(a):
![]()
( prosím za prominutí, Pan , ale nedalo se to nenapsat)
Jak jsi sama řekla - ty jsi malý bejby. Není co dodat.
Není tady

Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
mariposa napsal(a):
Je to Tvuj nazor Dai.
Za sebe rikam: NEkopirovat, je to slepa ulice nikam to nevede, nema to zadny smysl. V originalite, spontaneite nema kopie zadny prostor, nemuze tam byt.Z hlediska Celku už vše bylo řečeno, takže veškerá originalita má počátek právě v kopírování (z jistého pohledu). A ano, jak říkáš - je to můj názor.
Dai, jak můžeš vedět, jek je to z hlediska "Celku", ty znáš hledisko "Celku"?
A ty ho znáš? 

Já mám na to svůj názor. A co ty, máš na TOHLE svůj názor?
Upravil(a) DaiTerr (10. 3. 2010 15:53)
Není tady
Občas na tohle vlákno ze zvědavosti nakouknu...
Člověk by se domníval, že na duchovních vláknech dojde nějakého nadhledu, pochytí moudrost přemýšlivých lidí, najde odpovědi na základní filozofické otázky...
A realita? No to je teda žrádlo: Tolik osobního napadání, nadřazenosti, nadávek, přebujelých egoušků, to se tedy vidí opravdu jen tady na duchovním. 
Když ono "světlo" přitahuje můry Blossom. Je to zatím k ničemu, nechám to tu zavřít. Na řadě je č. 3. 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Taky ráda žiješ v iluzích. Taková snaha ukázat se v nejlepším světle a vono pořád nic... vždycky se nejde někdo, kdo má jasnější lucernu a na tu tvoji tmu si posvítí. To musí být ale deprimující, viď.Furtum furt a dokolecka dokola a jedeeeeeem........
Ty jsi taky jak zasekla deska,jinak to neni ani mozny. Nechces si poposednout?![]()
Kdo vystoupi prvni?A že ti to stojí za komentář, když tebe se to přece vůbec netýká.
Hir, vypadáváš z role
Ja jsem tady mluvila nekde o tom ceho se me co tyka a ceho ne? Odkud se divas? 
Co mas s tim prehravacem? 
Není tady
PavlaH napsal(a):
Když ono "světlo" přitahuje můry Blossom. Je to zatím k ničemu, nechám to tu zavřít. Na řadě je č. 3.
Přesně tak - světlo přitahuje můry a jak to světlem přilákaná můra vidí, tak to přesně je - přinesla si to v sobě s sebou 
Není tady