Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1026 10. 3. 2010 15:08

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT - duchovní č.2

Pisatel napsal(a):

Chápu postoj a hlavně programové vybavení antiduchovních provokatérek. Tak nějak obdivuji vitalitu a entuzianismus moudrých lidí, kteří se jim snaží vysvětlit vesmír. No ten donquichotovský boj jsem vzdal v duchu moudrého poznání, "Komu není zhůry dáno, v apatice nekoupí".   
Nechtěli by jste vy moudří se vrátit k dobrému duchu této sekce o duchovnu a ne tu plýtvat energií o kterou nikdo nežádá? Tyhle tři energetické upírky nechat osudu ....

Tak co je totok, Pisateli? To se dělá, takhle ošklivě nadávat spoludiskutujícím?
No fuj!
A ti "moudří lidé" - to je to vaše virtuální agresivní komando?
Rozumím tomu dobře?

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#1027 10. 3. 2010 15:09

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

hirondel napsal(a):

Odpovidam hlavne kdyz se pro to rozhodnu. Beres to?

Kaštanka napsal(a):

Neberu to, prosím   páč mne zajímá, na co se ptám

Hir:  "Jo a u toho si jeste mlatis hlavou o zem    a kriciiiiiis ; "ja chci"   ".

Kastanka :  "..s tím očekáváním. Beru ho s rezervou, a neprožívám nějak sklesle, že to tak není.
Očekávám, ale zároven vím, že to může dopadnout i jinak. "

Jo jo ocekavas ale zaroven vis ze to muze dopadnout jinak.Tak to potom jo jo.  big_smile To zni hned jinak-pokud to tak ale skutecne je celou dobu jak to ted tady popisujes. Odpoved je ve vzduchu.  wink

Kdyz odpovis( a to i klidne s jistou davkou humoru) ,ze neberes to ze odpovidam jen kdyz se pro to rozhodnu a ze Te zajima na co se ptas,zni to jako neprijeti meho rozhodnuti a  toho ze me rozhodnuti zavisi na me. 

Me pripominas Lupinu.

No jo, třá sem ta Lupina tongue
Ale Hir,  to je právě to překvapení, když svůj přístup dovysvětlím, a Ty poznáš, že jsem to  přeci já dudlik .. přeci Kaštanka  godlike

Není tady

#1028 10. 3. 2010 15:14

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tebe se nikdo na nic neptal reta

Suchare lol

Je to piskot (at se pta ci nepta)    lol  pussa

lol

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#1029 10. 3. 2010 15:16

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes jsem se ptala:  proc chce clovek vsechno prinest az pod nos na tacu,namisto toho aby o tom sam rozjimal a prinesl si to sam ?

Ta otazka dava zaroven odpoved proc odpovidam -neodpovidam.  smile

Cenna odpoved je podle mne ta kterou si clovek sam dokaze zodpovedet. Verim ze to dokaze kazdy.  smile

Upravil(a) hirondel (10. 3. 2010 15:19)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#1030 10. 3. 2010 15:18

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

mariposa napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Ale jo, v jistém úhlu pohledu to beru, jen bych dodal, že "základem spontaneity vedoucí k mnohobarevnosti je jistá kopírovanost" wink

Je to Tvuj nazor Dai.
Za sebe rikam: NEkopirovat, je to slepa ulice nikam to nevede, nema to zadny smysl. V originalite, spontaneite nema kopie zadny prostor, nemuze tam byt.

Z hlediska Celku už vše bylo řečeno, takže veškerá originalita má počátek právě v kopírování (z jistého pohledu). A ano, jak říkáš - je to můj názor. big_smile

Dai, jak můžeš vedět, jek je to z hlediska "Celku", ty znáš hledisko "Celku"? wink

Není tady

#1031 10. 3. 2010 15:21

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Ty vole (dámy prominou snad) ale nejsou tyhle ženský bloncky?

lol lollol

Není tady

#1032 10. 3. 2010 15:22

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

To vogo, se nestačím divit, co já si to vlastně myslím big_smilebig_smilebig_smilebig_smile doměnky, doměnky, poměnky....

ALe jo , vždyt vím s kým mluvím. Onen familiární  tón a lehká nadřazenost jedinečnosti. Že jsou vlastně stejné ani nemají možnost zahlédnout....

Ano, i taková jsem, stejná Hirondel a Mariposa.  Mám srdce, ruce, dvě oči, možná se pod tou skořepinou nachází i mozek (i když u ženských je to prý jinak, vid pisateli).

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1033 10. 3. 2010 15:22

Largo
♥♥♥♥♥♥-

No, jen do toho, dámy, jen se projevte....

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#1034 10. 3. 2010 15:24

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

To mne nepřekvapuje.
A je mi jasné, že s tím ani nemohu nic udělat.
Je to prostě tak.

Koukám, že sama nevíš, co s tím wink

Tvoje reakce tohoto typu - hloupé jak noha - jsou přesně tím, co mne odrazuje od jakékoliv diskuse s tebou.

Pokud mám doma například dospívající dítě, které laškuje s alkoholem, mám dvě možnosti:
buď mu budu držet nekonečné přednášky, jak je alkohol škodlivý a vysvětlovat a vysvětlovat až ho otrávím víc, než by to svedl sám alkohol. Přesto ho jednoho dne stejně najdu na šrot a nejspíš i potěším další přednáškou nejlépe společně s výpraskem - já debil rodič.
A nebo mu řeknu, co si o tom myslím a nechám rozhodnutí na něm. Pokud příjde na šrot, ráno mu uvařím česnačku a až se z toho dostane, zeptám se ho, jak si to užil - já moudrý rodič.

Takže pokud ti to ještě nedošlo, já jsem moudrý rodič, takže to na mne nezkoušej jako na debila lol

já jsem malé bejby dudlik

Není tady

#1035 10. 3. 2010 15:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Chápu postoj a hlavně programové vybavení antiduchovních provokatérek. Tak nějak obdivuji vitalitu a entuzianismus moudrých lidí, kteří se jim snaží vysvětlit vesmír. No ten donquichotovský boj jsem vzdal v duchu moudrého poznání, "Komu není zhůry dáno, v apatice nekoupí".   
Nechtěli by jste vy moudří se vrátit k dobrému duchu této sekce o duchovnu a ne tu plýtvat energií o kterou nikdo nežádá? Tyhle tři energetické upírky nechat osudu ....

Tak co je totok, Pisateli? To se dělá, takhle ošklivě nadávat spoludiskutujícím?
No fuj!
A ti "moudří lidé" - to je to vaše virtuální agresivní komando?
Rozumím tomu dobře?

Kdybych nadával ošklivě, pak je to buď o hovězím a nebo o slepici lol lol tongue
Počkej já nejsem komando, bo jsem samostatná jednotka, s mottem "Proti všem" reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1036 10. 3. 2010 15:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hirondel napsal(a):

Pandoro Ty za mnou rada lezes s Tvyma vsuvkama vid?   smile

Taky ráda žiješ v iluzích. Taková snaha ukázat se v nejlepším světle a vono pořád nic... vždycky se nejde někdo, kdo má jasnější lucernu a na tu tvoji tmu si posvítí. To musí být ale deprimující, viď.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1037 10. 3. 2010 15:36

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

neplet to,Hir,  ne se vsuvkama, ale se zásuvkama lol
( prosím za prominutí, Pan , ale nedalo se to nenapsat wink )

Není tady

#1038 10. 3. 2010 15:40

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Taky ráda žiješ v iluzích. Taková snaha ukázat se v nejlepším světle a vono pořád nic... vždycky se nejde někdo, kdo má jasnější lucernu a na tu tvoji tmu si posvítí. To musí být ale deprimující, viď.

Furtum furt a dokolecka dokola a jedeeeeeem........ lol

Ty jsi taky jak zasekla deska,jinak to neni ani mozny. Nechces si poposednout?  pussa 

Kdo vystoupi prvni?

Není tady

#1039 10. 3. 2010 15:41

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Pan, Ty Hirondel nerozumíš, jak Tě tohle mohlo napadnout smile

Není tady

#1040 10. 3. 2010 15:43

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Kaštanka napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ne ne ,prosim pani ucitelko ja vim ,ja viiiim co tomu je....... zasuvka je porouchana a jeste by se chtela mrska jedna propojit,kdo vi co s takovou porochanou zasuvkou bude za rodeo.   lol

Není tady

#1041 10. 3. 2010 15:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hirondel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Ty jsi taky jak zasekla deska,jinak to neni ani mozny. Nechces si poposednout?  pussa 

Kdo vystoupi prvni?

A že ti to stojí za komentář, když tebe se to přece vůbec netýká.
Hir, vypadáváš z role wink

Není tady

#1042 10. 3. 2010 15:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaštanka napsal(a):

hirondel napsal(a):

Jak jsi sama řekla - ty jsi malý bejby. Není co dodat.

Není tady

#1043 10. 3. 2010 15:51

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

mariposa napsal(a):

Je to Tvuj nazor Dai.
Za sebe rikam: NEkopirovat, je to slepa ulice nikam to nevede, nema to zadny smysl. V originalite, spontaneite nema kopie zadny prostor, nemuze tam byt.

Z hlediska Celku už vše bylo řečeno, takže veškerá originalita má počátek právě v kopírování (z jistého pohledu). A ano, jak říkáš - je to můj názor. big_smile

Dai, jak můžeš vedět, jek je to z hlediska "Celku", ty znáš hledisko "Celku"? wink

A ty ho znáš? winkbig_smile

Já mám na to svůj názor. A co ty, máš na TOHLE svůj názor?

Upravil(a) DaiTerr (10. 3. 2010 15:53)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#1044 10. 3. 2010 15:55

Blossom
Host

Občas na tohle vlákno ze zvědavosti nakouknu...
Člověk by se domníval, že na duchovních vláknech dojde nějakého nadhledu, pochytí moudrost přemýšlivých lidí, najde odpovědi na základní filozofické otázky...

A realita? No to je teda žrádlo: Tolik osobního napadání, nadřazenosti, nadávek, přebujelých egoušků, to se tedy vidí opravdu jen tady na duchovním. godlike

#1045 10. 3. 2010 15:57

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Když ono "světlo" přitahuje můry Blossom. Je to zatím k ničemu, nechám to tu zavřít. Na řadě je č. 3. wink

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1046 10. 3. 2010 15:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

hirondel napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Kdo vystoupi prvni?

A že ti to stojí za komentář, když tebe se to přece vůbec netýká.
Hir, vypadáváš z role wink

Ja jsem tady mluvila nekde o tom ceho se me co tyka a ceho ne?   Odkud se divas?  lol
Co mas s tim prehravacem?  smile

Není tady

#1047 10. 3. 2010 16:01

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PavlaH napsal(a):

Když ono "světlo" přitahuje můry Blossom. Je to zatím k ničemu, nechám to tu zavřít. Na řadě je č. 3. wink

Přesně tak - světlo přitahuje můry a jak to světlem přilákaná můra vidí, tak to přesně je - přinesla si to v sobě s sebou wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí