Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 18. 2. 2010 8:41

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Re: CHAT - duchovní č.2

BB napsal(a):

Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království Nebeské .......

prosím ? smile

Není tady

#27 18. 2. 2010 8:57

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Jo, užívej si to plnými doušky wink

hmm....docelá povedené, ne ? storstark S tou Sz mne to teda nepobouřilo,  myslím si, že to byl jen takový tah, zábavný tah to mohl být, kdyby Tě to tak Dai nerozkejvalo smile ovšem meze v chování  druhých ( v PC komunikaci) očekávám, nemohu napsat, že je znam (zatím big_smile )

"Nerozkejvalo" a zábavný tah? No tos snad ani nemyslelas vážně.. Mi to přišlo tak nízké a ubohé, že jsem tomu ani věřit nechtěl, když jsem to tam od Hir viděl.. Používat SZ, když nevím jak dál - to mi legrační nepřijde, ale proti gustu žádný dišputát.. Pokud tobě to "mohlo přijít zábavné",  pak ok, užívej si to.. tummenupp

DaiTerr, myslím zábavný pro obě strany, pro Tebe i Hir( pro všechny). Upřimně zábavný, zajímavý, kdyby jsi z toho neudělal nízkou a ubohou výhrůžku.. že by nastavené zrcadlo? (jak to tu přirovnáváte k nastavenému zrcadlu wink)
Myslím, že byl Tvůj dialog  s Hir podnětný nejen pro Tebe tummenupp Mne by se ta SZ nedotkla, naopak bych se snažila zjistit, vyštouráát.. copa to má Hir za lubem  wink  Jojo, cesta je jedna, ale každý jde po ní podle svýho  smile

Není tady

#28 18. 2. 2010 9:06

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Kaštanko, to, co vnímáš jako zábavu, tak ono to moc zábavné pod povrchem není. Spíš je to velmi smutná přehlidka prasáren a bohužel ani já v tomto nejsem  tak úplně bez viny, i když k některým věcem bych se snížit nedokázal. Ale to je jedno. |Přispěl jsem i tak svou troškou do mlýna a fakt z toho radost nemám. Takže příjemnou zábavu..

..smutná přehlídka prasáren?.. néch tohó, čéčiku, tak hrozný mi to nepřijde. Já myslela zábavný jako podnětný než jako"pro pobavení" chnapíš to wink

Není tady

#29 18. 2. 2010 9:08

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Daphné napsal(a):

Hirondel, ten teatrální závěr, to byla od tebe excelentní ukázka manipulace a vnucování pocitu viny. Hirondel, přátele si na rozdíl od příbuzných vybíráme. S kým si budeme připíjet na přátelství je každého svobodná volba, kterou nikomu jinému nepřísluší hodnotit. Pochopila?

Ten závěr, Daphné, ani manipulace ani vnucování pocitu viny, tak to na mne určitě nepůsobí.
Nevím,ale tummenupp ráno moudřejší večera wink

big_smilebig_smile Copak? Těšíš se na další zábavu? Ale jako telenovela dobrý, ne? To je lepší jak Esmeralda viď? big_smile

Ráno moudřejší večera...jako že uvidím lépe, co si mám o tom myslet. smile

Není tady

#30 18. 2. 2010 9:10

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

hmm....docelá povedené, ne ? storstark S tou Sz mne to teda nepobouřilo,  myslím si, že to byl jen takový tah, zábavný tah to mohl být, kdyby Tě to tak Dai nerozkejvalo smile ovšem meze v chování  druhých ( v PC komunikaci) očekávám, nemohu napsat, že je znam (zatím big_smile )

"Nerozkejvalo" a zábavný tah? No tos snad ani nemyslelas vážně.. Mi to přišlo tak nízké a ubohé, že jsem tomu ani věřit nechtěl, když jsem to tam od Hir viděl.. Používat SZ, když nevím jak dál - to mi legrační nepřijde, ale proti gustu žádný dišputát.. Pokud tobě to "mohlo přijít zábavné",  pak ok, užívej si to.. tummenupp

DaiTerr, myslím zábavný pro obě strany, pro Tebe i Hir( pro všechny). Upřimně zábavný, zajímavý, kdyby jsi z toho neudělal nízkou a ubohou výhrůžku.. že by nastavené zrcadlo? (jak to tu přirovnáváte k nastavenému zrcadlu wink)
Myslím, že byl Tvůj dialog  s Hir podnětný nejen pro Tebe tummenupp Mne by se ta SZ nedotkla, naopak bych se snažila zjistit, vyštouráát.. copa to má Hir za lubem  wink  Jojo, cesta je jedna, ale každý jde po ní podle svýho  smile

No s tím zrcadlem fakt nevím.. Nikde jsem se zatím nesnížil k vyhrožování touto formou.. Jediné, co jsem Hir slíbil bylo, že kdykoliv si na někom bude chtít něco "vyzkoušet", tak se přidám na jeho stranu. To je vše. Některé věci prostě vidět nechceš co? Ale to nevadí. On to každý máme to prozření nastaveno a časem to "blikne" každému. Jak tobě, tak mi i dalším wink

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#31 18. 2. 2010 9:10

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Ten závěr, Daphné, ani manipulace ani vnucování pocitu viny, tak to na mne určitě nepůsobí.
Nevím,ale tummenupp ráno moudřejší večera wink

big_smilebig_smile Copak? Těšíš se na další zábavu? Ale jako telenovela dobrý, ne? To je lepší jak Esmeralda viď? big_smile

Ráno moudřejší večera...jako že uvidím lépe, co si mám o tom myslet. smile

Mysli si o tom cokoliv jen chceš wink

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#32 18. 2. 2010 9:11

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

Dai, stejská se Ti, vid ?
Myslím po Hir a Mari, mně trošku jo. storstark

Není tady

#33 18. 2. 2010 9:13

BB
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

BB napsal(a):

prosím ? smile

Prosím...co ??

BB

Není tady

#34 18. 2. 2010 9:18

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

...... si zatancujte lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#35 18. 2. 2010 9:22

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

Dai, stejská se Ti, vid ?
Myslím po Hir a Mari, mně trošku jo. storstark

Nestýská se mi po jejich stylu konverzace..

Není tady

#36 18. 2. 2010 9:58

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Na Hir mě mrzí, že jen postrkuje, popichuje, ale sama žádné svoje zkušennosti nenapíše, svoje postřehy a příklady na vysvětlenou. Už jsem jí to tu kdysi psala.
To Mar, když není rozjetá, tak dokáže občas hodit do placu i něco svého. smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#37 18. 2. 2010 10:37

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Máte někdo téma, o kterém budeme debatovat?

Není tady

#38 18. 2. 2010 10:41

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

No s tím zrcadlem fakt nevím.. Nikde jsem se zatím nesnížil k vyhrožování touto formou.. Jediné, co jsem Hir slíbil bylo, že kdykoliv si na někom bude chtít něco "vyzkoušet", tak se přidám na jeho stranu. To je vše. Některé věci prostě vidět nechceš co? Ale to nevadí. On to každý máme to prozření nastaveno a časem to "blikne" každému. Jak tobě, tak mi i dalším wink

Proč mluvíš o prozření?
V rámci zrcadla jde hlavně o to, Dai, že Ty jsi mohl zareagovat jinak, ale vzal jsi to jako výhrůžku, proč? - je dotaz pro Tebe, proč jsi zrovna to pojal takhle, něco to v Tobě vyvolalo, já bych to takto nebrala, myslíš fakt, že Hir vyhrožovala?  Ve hře poznáš spoluhráče  nebo soupeře ...to pravě si každý dosazuje sám. smile

Není tady

#39 18. 2. 2010 10:42

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

BB napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

BB napsal(a):

prosím ? smile

Prosím...co ??

kdo jsou ti chudí duchem? smile

Není tady

#40 18. 2. 2010 10:44

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

pomněnka napsal(a):

Na Hir mě mrzí, že jen postrkuje, popichuje, ale sama žádné svoje zkušennosti nenapíše, svoje postřehy a příklady na vysvětlenou. Už jsem jí to tu kdysi psala.
To Mar, když není rozjetá, tak dokáže občas hodit do placu i něco svého. smile

Hir také smile

Není tady

#41 18. 2. 2010 10:50

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Proč mluvíš o prozření?
V rámci zrcadla jde hlavně o to, Dai, že Ty jsi mohl zareagovat jinak, ale vzal jsi to jako výhrůžku, proč? - je dotaz pro Tebe, proč jsi zrovna to pojal takhle, něco to v Tobě vyvolalo, já bych to takto nebrala, myslíš fakt, že Hir vyhrožovala?  Ve hře poznáš spoluhráče  nebo soupeře ...to pravě si každý dosazuje sám. smile

Zrcadlo tu neřeš, protože to bylo tím, JAK to napsala. A Jestli sis nevšimla, vadilo to více lidem. Osobně jsem to pojal jako neomalenost a za tím si stojím. Zrcadla jsou poplatná těm, kteří je řeší. Zdá se mi to, nebo se mi snažíš vehementně vysvětlit, že vlastně o nic nešlo? To se nesnaž, protože to by šlo mimo mne. Zbytečně se tím nezatěžuj. To je mezi mnou a Hir..

Co takhle pořádné téma, napadá tě něco?

Upravil(a) DaiTerr (18. 2. 2010 10:53)

Není tady

#42 18. 2. 2010 11:20

BB
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

BB napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

prosím ? smile

Prosím...co ??

kdo jsou ti chudí duchem? smile

Záleží na tom, jak to kdo chápe ....  mohla bych tu pokračovat v té přitroublé hirmari  hře na otázky a otázky  ale nechci ....  pro sebe jsem si to jako ateista vyložila jako pokoru  ... kdyby tu tak nechyběla, mohlo to celé mít i nějaký smysl.
A nezlob se na mě, ale i já, jako celkem nezávislá pozorovatelka jsem cítila  tu poznámku  Hir o zveřejnění SZ jako vyhrožování..... a ještě něco .... jakoby se snažila všem dát na vědomí, že někdo jí napsal něco, co může použít proti němu  ....  taková Blesková Hirondel ..... tak mi to  připadalo ....

BB

Není tady

#43 18. 2. 2010 11:45

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Proč mluvíš o prozření?

Zrcadlo tu neřeš, protože to bylo tím, JAK to napsala. A Jestli sis nevšimla, vadilo to více lidem. Osobně jsem to pojal jako neomalenost a za tím si stojím. Zrcadla jsou poplatná těm, kteří je řeší. Zdá se mi to, nebo se mi snažíš vehementně vysvětlit, že vlastně o nic nešlo? To se nesnaž, protože to by šlo mimo mne. Zbytečně se tím nezatěžuj. To je mezi mnou a Hir..

Dai, pořádná témata platím časem, a ten jaksi nemám ! wink
PS: To vytučnělé si budu pamatovat,  a uvidíme, zda se toho držíš big_smile

Není tady

#44 18. 2. 2010 11:52

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

DaiTerr napsal(a):

Zrcadlo tu neřeš, protože to bylo tím, JAK to napsala. A Jestli sis nevšimla, vadilo to více lidem. Osobně jsem to pojal jako neomalenost a za tím si stojím.

Snažím se Ti vysvětlit, že nemuselo jít o neomalenost, chce to víc nadhledu, Dai, ale už mlčím big_smile

Není tady

#45 18. 2. 2010 11:57

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Kaštanka napsal(a):

Proč mluvíš o prozření?

Dai, pořádná témata platím časem, a ten jaksi nemám ! wink
PS: To vytučnělé si budu pamatovat,  a uvidíme, zda se toho držíš big_smile

Pokud pořádná témata "platíš časem", tak se teda divím, že tu třebas se mnou ztrácíš čas wink

Není tady

#46 18. 2. 2010 11:58

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

Kaštanka napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

Zrcadlo tu neřeš, protože to bylo tím, JAK to napsala. A Jestli sis nevšimla, vadilo to více lidem. Osobně jsem to pojal jako neomalenost a za tím si stojím.

Snažím se Ti vysvětlit, že nemuselo jít o neomalenost, chce to víc nadhledu, Dai, ale už mlčím big_smile

Ty víš za čím si stojím.. A oceňuji tvoje mlčení wink

Upravil(a) DaiTerr (18. 2. 2010 11:58)

Není tady

#47 18. 2. 2010 12:34

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

DaiTerr napsal(a):

K těm silám - to vážně chceš, aby se tu bojovalo? neutral

No kdyz je u toho prca, proc ne? Nakonec, ja jsem jenom prihlizela... reta A nekdy i se zavrenyma ocima, pro jistotu... gloria

Není tady

#48 18. 2. 2010 12:41

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Mne jo. Proc tady nekteri (nechci se nikoho dotknout, jenom se nevinne ptam...) kopiruji cele sahodlouhe prispevky - ze jsou pak na jedne strane treba jenom tri... - a "nezacitují si"? Mam na mysli neco jako TU HLAVNI MYSLENKU, na kterou se reaguje... rodna kapitulation

Není tady

#49 18. 2. 2010 12:44

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

DaiTerr napsal(a):

K těm silám - to vážně chceš, aby se tu bojovalo? neutral

No kdyz je u toho prca, proc ne? Nakonec, ja jsem jenom prihlizela... reta A nekdy i se zavrenyma ocima, pro jistotu... gloria

No jo.. winkretaretaretareta

Není tady

#50 18. 2. 2010 12:44

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

DaiTerr napsal(a):

Pokud pořádná témata "platíš časem", tak se teda divím, že tu třebas se mnou ztrácíš čas wink

No Dai?!? To bys mel brat spis za poctu, ze ho tu travi S TEBOU, ne? I ty jeden nevdecniku... dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí