|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
překročili jsme tisícovku vážení...
Není tady

jo, a tady to dopokračujem, ne?
takže začínám od strany 40 
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:01)
Není tady

Na Četu 1 se to pěkně nepěkně rozjelo, tak si to du přečíst 
Není tady

hirondel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
hirondel napsal(a):
Tobe ma mila muze skrze Tve domnenky stacit co chce. Jak je libo prosim. stolt
Nejake Tve plane poudacky ojojjoooooj tech uz tu bylo a samaaa voda ,samaaa voda. stolt
Koukám, jak se v té vodě topíš děvče roll.
Že bys měla strach, aby ti tu tvou bludu obludu nepodemlela a neodnesla? Nu, mohlo by se stát.
Zvlášť když ty nejsi ani náááhodou šaman, jen máš silácké kecy v kleci, viď ty Růženko Šípková lollollol
Ty povidam mazej pro to pivo a neblafej ptakoviny (bludy).
Ty poudacky si nech na doma. Jo jo na doma. cool
Marr:
Holky, vy jste dneska uzasny lollollol
No to rrrozhodně...
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:04)
Není tady

Hirondel:
Jsem vhodila svoji energii do kruhu,ted se ukaze kdo na ni jak zareaguje. Jak a kdo dokaze vnimat co se deje. Jak a kdo bude volit tak ci onak (a proc) Jak velke a laskave srdce mate.
Jo.. A co jsi čekala za tohle všechno? Páva snad?
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:05)
Není tady
A zde se zen a buddhismus setkává s křesťanstvím, protože tvrdí, že tahle prázdnota, která je vším, se neliší od věcí (forma je prázdnota, prázdnota je forma), obě jedno jsou, což se ale nedá, právě tak jako milost Boží, rozumově pochopit, lze to jen zažít. pro maripozu
Není tady

Kaštanka napsal(a):
Jo, užívej si to plnými doušky 
Není tady

Hirondel:
Kdo nedokaze ci jen proste nechce si pripit s nekym kdo k pripitku vyzval -ten podle meho pohledu ani nedokaze milovat vsechny lidi bez rozdilu. A to je muj nazor.
Svet se tak nemuse nikdy uzdravit.
Někdo prostě nepřipíjí, protože chlast nesnáší.. To, že ty vyzveš, ještě neznamená, že se někdo bude řídit tím, co jsi psala.. Svět obejde i bez přípitku..
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:09)
Není tady

Hirondel:
Jak Te vubec napadlo myslet si ze mas prebirat moji energii? To je dost sila ,nektere Vase myslenkove pochody a vidiny. mad
Priste nez neco vyslovis ,prosim bud bdela a cti pozorne co pisu,dekuju.
O tvých myšlenkových pochodech si ale může jeden myslet to samé..
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:11)
Není tady

Hirondel:
Presvedcila jsi me ze milovat bez rozdilu nedokazes. Tvoje energie je tedy podle mne bez kruhu velice ohrozujici.
Tys také přesvědčila, že nedokážeš milovat bez rozdílu.. A nejen to..
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:13)
Není tady

Mariposa
Dai, proboha, komu na tom zalezi??? roll Na cem to lpis, na cem stavis?
Jak vidno, tobě fakt na ničem nezáleží, hlavně když je houšť-poušť, co? A jak ty víš, jestli na něčem stavím, nebo lpím? Opět další tvoje iluze??
Bude Ti delat dobre kdyz ti budu rikat pane Dai?
Stačí Dai jako obvykle.
A co to s Tebou udela kdyz Ti reknu zajicku?
Nic, jen ti řeknu, že si nepřeju žádné "intimnosti".. To sinech pro své nejbližší, kačeny jsme spolu nepásli. Nebo snad někde vidíš tu louku s kačicama?
Nebo fnukalku?
?? A jsi??
Deje se pri tom s Tebou neco nebo ne?
Co by se jako mělo dít? Máš snad nějakou iluzi zase o tomhle?
Ten kdo to rika je stale stejny, stale Te ma rad. A Ty? Mas stale rad toho kdo rika co ho zrovna napadne? wink
No já ti nevím. Můj názor je fakt odlišný.. ale to nic. názory jsou od toho, aby se napsaly.
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:24)
Není tady

Mariposa:
A kdyby to rekla mne? A kdyby to rekla Kastance? Stale to bude rikat Hir, protoze jde o jeji hranice. Nejde o Tebe. Ty taky vidis vsude jen SAM SEBE.
Pokud to napíše směrem ke mně, tak mám snad vidět Saint_Péťu, nebo co? Já vím.. Ty RRRRozhodně jen SAMU SEBE nevidíš.. No jo ..
Upravil(a) DaiTerr (17. 2. 2010 19:27)
Není tady

To bylo vše, co jsem chtěl ještě napsat na původní "Duchovní chat".
Není tady
Hirondel, ten tvůj teatrální závěr, to byla od tebe excelentní ukázka manipulace a vnucování pocitu viny. Hirondel, přátele si vybíráme. S kým si budeme připíjet na přátelství je každého svobodná volba, kterou nikomu jinému nepřísluší hodnotit. Přeju ti, Hir, klid a harmonii do duše, pohodový a láskyplný život, zdraví a dostatek. A velké a laskavé srdce. 
Upravil(a) Daphné (18. 2. 2010 8:17)
Není tady

DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
hmm....docelá povedené, ne ?
S tou Sz mne to teda nepobouřilo, myslím si, že to byl jen takový tah, zábavný tah to mohl být, kdyby Tě to tak Dai nerozkejvalo
ovšem meze v chování druhých ( v PC komunikaci) očekávám, nemohu napsat, že je znam (zatím
)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
No, ja jsem dnes vecer prisla na to, ze v me nepritomnosti pribylo snad ctyricet stran... chtela jsem "si pocist", ale brzo jsem to vzdala. Teda co jste tam predvadeli... skoda ze tady nejni smail, co krouti hlavou... 
Upravil(a) ViktorkaLove (17. 2. 2010 22:28)
Není tady

Daphné napsal(a):
Hirondel, ten teatrální závěr, to byla od tebe excelentní ukázka manipulace a vnucování pocitu viny. Hirondel, přátele si na rozdíl od příbuzných vybíráme. S kým si budeme připíjet na přátelství je každého svobodná volba, kterou nikomu jinému nepřísluší hodnotit. Pochopila?
Ten závěr, Daphné, ani manipulace ani vnucování pocitu viny, tak to na mne určitě nepůsobí.
Nevím,ale
ráno moudřejší večera 
Není tady
Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je Království Nebeské .......
Není tady

Kaštanka napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Kaštanka napsal(a):
hmm....docelá povedené, ne ?
S tou Sz mne to teda nepobouřilo, myslím si, že to byl jen takový tah, zábavný tah to mohl být, kdyby Tě to tak Dai nerozkejvalo
ovšem meze v chování druhých ( v PC komunikaci) očekávám, nemohu napsat, že je znam (zatím
)
"Nerozkejvalo" a zábavný tah? No tos snad ani nemyslelas vážně.. Mi to přišlo tak nízké a ubohé, že jsem tomu ani věřit nechtěl, když jsem to tam od Hir viděl.. Používat SZ, když nevím jak dál - to mi legrační nepřijde, ale proti gustu žádný dišputát.. Pokud tobě to "mohlo přijít zábavné", pak ok, užívej si to.. 
Není tady

Kaštanka napsal(a):
Daphné napsal(a):
Hirondel, ten teatrální závěr, to byla od tebe excelentní ukázka manipulace a vnucování pocitu viny. Hirondel, přátele si na rozdíl od příbuzných vybíráme. S kým si budeme připíjet na přátelství je každého svobodná volba, kterou nikomu jinému nepřísluší hodnotit. Pochopila?
Ten závěr, Daphné, ani manipulace ani vnucování pocitu viny, tak to na mne určitě nepůsobí.
Nevím,aleráno moudřejší večera

Copak? Těšíš se na další zábavu? Ale jako telenovela dobrý, ne? To je lepší jak Esmeralda viď? 
Upravil(a) DaiTerr (18. 2. 2010 0:50)
Není tady

Kaštanko, to, co vnímáš jako zábavu, tak ono to moc zábavné pod povrchem není. Spíš je to velmi smutná přehlidka prasáren a bohužel ani já v tomto nejsem tak úplně bez viny, i když k některým věcem bych se snížit nedokázal. Ale to je jedno. |Přispěl jsem i tak svou troškou do mlýna a fakt z toho radost nemám. Takže příjemnou zábavu..
Upravil(a) DaiTerr (18. 2. 2010 0:56)
Není tady
DaiTerr napsal(a):
Kaštanko, to, co vnímáš jako zábavu, tak ono to moc zábavné pod povrchem není. Spíš je to velmi smutná přehlidka prasáren a bohužel ani já v tomto nejsem tak úplně bez viny, i když k některým věcem bych se snížit nedokázal. Ale to je jedno. |Přispěl jsem i tak svou troškou do mlýna a fakt z toho radost nemám. Takže příjemnou zábavu..
Co to je totok? Klikam na "prazdne okno", a pritom je v nem jakysi text, no ja se picnu, duchove v duchovnim...
PS: Teda Dai, ja jsem chtela tak ftipne okomentovat ten tvuj "upravenej" prispevek... a tys mi tam cosik nacpal... no, to se nedela, vis? 
PS2: Jo a puvodne jsem ti teda chtela napsat, ze bys mel jit spat, abys nabral sil do dalsich boju... 
Upravil(a) ViktorkaLove (18. 2. 2010 1:02)
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
DaiTerr napsal(a):
Co to je totok? Klikam na "prazdne okno", a pritom je v nem jakysi text, no ja se picnu, duchove v duchovnim...
PS: Teda Dai, ja jsem chtela tak ftipne okomentovat ten tvuj "upravenej" prispevek... a tys mi tam cosik nacpal... no, to se nedela, vis?
PS2: Jo a puvodne jsem ti teda chtela napsat, ze bys mel jit spat, abys nabral sil do dalsich boju...
Já vím...
Ale někdy to občas zablbne na netu.
K těm silám - to vážně chceš, aby se tu bojovalo? 
Upravil(a) DaiTerr (18. 2. 2010 1:23)
Není tady

Jenom tolik k tomu připít si s někým : ano můžu podanou skleničku pozvednout, můžu si i přiťuknout, ale už mě nikdo nedonutí si připít pokud její obsah mi nebude chutnat 
Není tady

PavlaH napsal(a):
A zde se zen a buddhismus setkává s křesťanstvím, protože tvrdí, že tahle prázdnota, která je vším, se neliší od věcí (forma je prázdnota, prázdnota je forma), obě jedno jsou, což se ale nedá, právě tak jako milost Boží, rozumově pochopit, lze to jen zažít. pro maripozu
Myslíš Šúnjatá?
(prázdnota.. nicota..bezpodstatnost..relativita.. Je podstatou bytí veškeré skutečnosti..)
Není tady