Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 2. 2010 18:47

Gremlins
♥------

Žijeme ve lži

Hrobové ticho, jen sem tam do něj pronikají zvuky, které dávají tušit, že někde tam venku,někde v prostoru mimo skořápku osamění je život, že se tam pohybují a vedou své existence jiné bytosti.
Jinak tíživé ticho, přímo vybízející k myšlenkám a rozjímání.
Televize již několik měsíců nepuštěná,rádio které nehrálo již několik dní, ne tohle nejsou pojítka s životem, nejsou k němu potřebná.
Žijeme ve lži a obelhávání se sama sebe.
Říkal mi: „MILUJI T̓, ale to jsou jen prázdná slova.
Pompézně prohlašoval: „nikdy Tě neopustím, nemohu bez Tebe žít, jsem na vždy Tvůj“, ale nikdy to nemyslel vážně.
Jen slova, slova a lži, nemající pražádný význam.
Kdo je vlastně ochoten dodržet frázi „zemřít pro svou lásku“zemřít pro druhého?
Kdo vlastně je schopen dodržet to prosté „zůstanu na vždy s Tebou“?
Ve světě povrchnosti, prolhanosti a falešnosti vydáváme za příklady hrdinstvím, co by mělo být běžné a přirozené.
Glorifikujeme těch pár jedinců, kteří jsou ještě schopni považovat „ mimořádný“ skutek za prostý všední čin a také jej beze slova uskutečnit.
Obdivujeme se párům, které spolu zůstávají po celý život, protože málo kdo tohle dokáže a ani nechápe, jak tohle může někdo dokázat.
Ve skrytu duše, je jako pravý pokrytci považujeme za pitomce a smějeme se jim,přitom je to tak prosté.
Kde jsou vlastně důvody toho,  po společně prožitých letech se náhle jeden od druhého odvrací,zrazuje,podvádí,kde je důvod toho,že je náhle neupřímný,lže a zraňuje,co jej k tomu vede?
Není to jen konzumností dnešní doby,kdy se i s láskou „kupčí“ city se „prodávají“,je to svědectví o úpadku lidskosti a těch nejlepších vlastností, ten kdo lže druhému,povětšinou obelhává sám sebe,místo aby se pokusil přijít na to co ve vztahu skřípe,co se děje a opět  navázat na věci krásné a společné touhy, tak se prostě otočí zády, zavře oči, uši, srdce a otevře je jiným směrem, odkud stejně zní už předem falešná písnička.
Co jej vede k tomu, že zahazuje vše, společně prožité chvíle, společné sny, plány, odvrací se, takřka zrazuje a bez jediného slůvka varování,bez jakéhokoliv pokusu o nápravu,o záchranu,o oživení odchází.
Láska?
Ta to přece byt nemůže, vždy přece ještě včera, ještě dnes říkal „miluji Tě“
Náhlé vzplanutí, to ano, ale ještě daleko spíš očekávání něčeho nového a také uvěření novým slibům lépe řečeno „reklamě lásky a citů“ od někoho jiného.
Prostě konzum, nebaví mě už tahle hračka tak chci novou, tenhle mobil je zastaralý, pořídíme si nový,tohle auto je plečka, pryč s ním a hubky pro nové a máme tady sebeklam, slibujeme si, že tamto bude jiné, dokonalé a krásné!
Po čase pozná, že je to vlastně totéž, jen v jiném provedení a jiném obalu a najednou se ocitne v začarovaném kruhu.
Nejspíš to bude právě on kdo bude „vyměněn“ nebo zase bude „měnit“,znovu on sám.
Třeba i zůstane v tom vztahu pro který zničil ten předchozí, třeba jej ten nový zdaleka neuspokojil a nenaplnil tak,jak očekával,jak si od něj sliboval.
Bude se obelhávat, že je to pořád lepší,“než“-než co vlastně?
Je snadné slibovat modré z nebe, je nemožné to ovšem splnit.
Je nesmyslné, dokazovat si tyhle věci statistikou a pocity, tolik a tolik procent se rozchází pro tolik a tolik procent tohohle a támhle toho, po tolika a tolika letech je takové a onaké procento rozchodů a tolika a tolika procentům to vyjde.
Nebo cítím to co tam ne, nebo to cítím intenzivněji a tak dál.
Vychází to vždy jen těm, kteří se mají rádi a kteří jsou součastně přístupni vzájemné komunikaci a společnému problému potíží.
Těm kteří jsou schopni si promluvit a dát si čas k nápravě.
Těm, kteří věci řeší a projednávají vždy společně ty citové i ty nepříjemné.
Jednostranné řešeni problému k úspěchu nikdy nevede,vždy se objeví nové potíže, nové překážky a problémy.
Tak tady sedím v tichu, sama a přece ne sama, pozoruji ty, kteří tu semnou zůstali, ty kteří jsou čistí, tvorové kterým říkáme zvířata.
Ano, dle mého jsou zvířata tvorové, kterým přísluší slovo láska.
Ne lidé, ti tento vznešený cit jen znásilňují, zohavují a mrzačí!
Ze všech tvorů na světě právě lidé mají na lásku ten nejmenší nárok!
Tak si kladu otázku, čím jsem vlastně pro partnera byla?
Určitě ne milovaná bytost, lásku ke mně rozhodně nemohl cítit, nejspíš si ji jen namlouval, nemyslel ji vážně, nikdy.
Prostě mě bral jen jako náhražku něčeho, čeho se mu v dané chvíli nedostávalo.
Prostě jsem byla jen něco jako dopravní prostředek, nastoupil, chvíli se vezl a pak, když viděl místo, které se mu zalíbilo, tak vystoupil, ne vlastně vyskočil za jízdy, když dopravní prostředek zpomalil a šel si dál, aniž by před tím zatáhl alespoň za záchranou brzdu.
Nemohl mě milovat, prostě nemohl, jen využil možnosti se svézt a jakmile mu cesta začala připadat nudná, tak vystoupil.
Nepokusil se změnit směr, nepokusil se ovlivnit řízení, prostě se jen kousek svezl a dnes je mu úplně lhostejné, kam se „dopravní prostředek“ řítí, zda havaruje, nebo co s ním bude.
Takže žádná láska to nebyla, určitě ne hluboká, ne citová, jen něco povrchního, náhražkového.
Byla jsem prostě jen přestupní stanicí, čekárnou a jakmile se okoukala, tak se šlo jinam.
Takže věc, hračka se kterou si budeme pohrávat a pak ji zahodíme.
Rozhodně ne živoucí, milující a milovaná osoba, jen „něco“.
Něco, co můžeme kdykoliv odkopnout, zranit kdykoliv se toho zbavit.
Jak je to prosté, jak je to jednoduché!
Kdyby měl alespoň trochu citu, tak by si položil alespoň otázku, je možné něco zachránit, je možné tu „hračku“ opravit?
Vždy ji mám rád, tak se pokusím, alespoň pokusím o záchranu a promluvil by si, sdělil své pocity,obavy,nespokojenost.
Řekl by o svých představách, o tom čím je zklamán, co se mu nelíbí, co je potřeba zlepšit.
Nestalo se proste bez varování, bez náznaku, bez výčitek, bez slitování ji vyhodil.
Tohle mě napadá,k takovým závěrům docházím,protože je nemohu probírat s tím koho se nejvíc týkají,s tím koho bolestně postrádám.
Uvazuji se dobrovolně někomu patřit, milovat jej a nezradit, takže mi chybí ten koho miluji a komu stále ještě chci patřit, chybí mi cit, chybí mi hovor s ním.
Připadá mi,že pro něj už představuji jen něco hnusného, po*ného, otravného, něčím co by nejraději vymazal , odstranil.
Chci snad opravdu tak mnoho?
Někomu může připadat, že žadoním, skojíkám, ale já se jen pokouším s trosek zachránit co se dá,vždy je to snad naprosto normální!
Tam kde zemětřesení už po několikáté zničilo stavby a kde je zničí i v budoucnu i tam se lide vracejí a na troskách znova staví svá nová obydlí.
Stejně i já se snažím po zemětřesení postavit na troskách stavbu novou.
Vždy jsem v té zřícené byla tak šastná i když nebyla dokonalá.
Jestliže je alespoň malá naděje, malá šance, že se to podaří musím se snažit, jenže mi připadá, že tahle moje snaha nemá odezvu, že se mě partner za každou cenu snaží vzdálit, že mě naprosto ignoruje, že mě vymazává a že moje snahy považuje za hnus, jinak si neumím představit jeho neochotu k hovoru.
Sama mám spousty chyb a nedostatků proto je přehlížím i u partnera, ale uvědomuje si vůbec ten koho pořád miluji, jak a v co se změnil on sám?
Dříve otevřené dobrácké srdíčko,dříve čistá duše,nyní naplněný jedem, lží,klamu, oblouznění, výmluv a neupřímnosti.
Říkám, mám spousty chyb, ale nikdo se nemění sám od sebe, od toho je ten druhý aby ke změně přispěl, aby naznačil svému protějšku co by měl změnit, jak se stát lepším.
Přesto přese všechno, stále miluji.
Jsem ráda, že alespoň vím, že partner tam někde je, že žije, trápí mě, když vím, že je mu těžko.
Stále se držím naděje, že třeba ještě dojde ke změně, k pokusu o záchranu toho co mezi námi bylo, přece je škoda zcela zničit společně prožité chvíle.
Netuším, jestli mé myšlenky, pocity a vše co vkládám do tohoto psaní má nějaký smysl, jsou to vlastně jen výlevy, jen pokusy o sdělení toho, co se ve mně odehrává, pokouším se osvětli své rozpoložení a tápaní.
Změnil se, jistě, mění se každý, i já, ale ne každý zavčas pozná v co, zvl᚝, když je v tom podporován a klame sám sebe.
Další bezesná noc, kdy se mi nedaří usnout, kdy prostě přemýšlím a vzpomínám na něj,na nás.
Myšlenky, které napadají jen mě, o které se nemám s kým podělit, které zase jen já musím sobě samé potvrzovat nebo vyvracet, je mi zle, je mi úzko, jsem unavená, unavená životem, životem bez něj.
Právě se mi vybavila jedna vzpomínka, vykouzlila mi úsměv, měl šibalské ohníčky v očích a řekl: „Miláčku můžu se Tě na něco zeptat? Miluješ mě?“
Úsměv zmizel, ohníčky pohasly a prázdno, tesknota mě zas obklopily a zas je tady to hrobové ticho,…..

Není tady

#2 18. 2. 2010 20:01

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Re: Žijeme ve lži

Život ve lži, obelhávání se, prázdná slova, nemyslel vážně, pražádný význam, fráze, zemřít pro druhého, praví pokrytci, pitomci, zrazuje, podvádí, neupřímný. Lže a zraňuje. Konzumnost, kupčí, city se prodávají. Úpadek lidskosti, lže druhému, obelhává sám sebe, otočí zády, falešná písnička. Zahazuje vše, odvrací se, zrazuje. Reklama lásky, konzum, hračka, zastaralý, plečka, pryč s ním, hupky pro nové, sebeklam. V začarovaném kruhu. Vyměnil, zničil, neuspokolil, nenaplnil. Obelhávat, modré z nebe, procent, procent, procent procent. Čistí tvorové, zvířata. Lidé, znásilňují, zohavují a mrzačí, mají ten nejmenší nárok.....................při tomhle vniřním nastavení je asi pochopitelné, že vyskočil za jízdy.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#3 18. 2. 2010 21:36

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Axi napsal(a):

.....při tomhle vniřním nastavení je asi pochopitelné, že vyskočil za jízdy.

Timhle vyrokem ses stal jednim "z nich"...

Není tady

#4 18. 2. 2010 21:39

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Nejdriv jsem si myslela, ze "to" je nejake literarni dilo. Pak jsem pochopila, ze "to dilo" vytvorila obrovska bolest v dusi... par
Pis dal. A plac. Zatim. pussa
Pozdeji... mozna... nekde vytrysknou slunecni paprsky... stolt
Zatim plac...

Není tady

#5 18. 2. 2010 22:33

Gremlins
♥------

Momentálně se cítím být zrazená , podvedená,bolí to, bolí,ale není návratu jen jsem to všechno potřebovala ze sebe nějak dostat .
Tak jsem se prostě svěřila Babinetu,tak trochu netypickým způsobem.
Nečekám rady ani útěchy , jen jsem se potřebovala prostě něčemu nebo někomu svěřit.
Vím , že tady je mnoho povah názorů a pohledů na problémy zdejších vláken  , však , nikomu nezazlívám zápo*n reakci.
Kamarádům a přátelům nechci přidělávat starosti a babinet mi přišel tak nějak v tu chvíli nejvhodnější, tady nejsem sama se svým trápením a smutkem.
Poprat se s tím musím sama ,  každý se , se svým osudem musí poprat sám , jen člověk někdy potřebuje mít svoji vrbu a svěřit se.
Já jsem se svěřila babinetu.
Já vím , že jednou se probudím a řeknu si ,jdi a žij dál, žádné slzy mi nestojí za žádného chlapa, každý je nahraditelný i chlap,jen teď mi to nějak nejde.

Není tady

#6 18. 2. 2010 22:56

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

hjarta styrka pussa hjarta

Není tady

#7 19. 2. 2010 14:08

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

píšeš:
jen využil možnosti se svézt a jakmile mu cesta začala připadat nudná, tak vystoupil

Myslím si, že jsi vstoupila do svazku se špatným nebo řekněme přesněji rizikovým nastavením. Pokud bys dopředu uložila informaci, že lidé kteří jsou jedním směrem se jeden ke druhému mohou na čas přidat, a jdou-li pěkně spokojeně radostně pospolu kus cesty (mohou i celou), že je to něco velmi křehkého, vzácného a hlavně dobrovolného. Proto s tímto jevem nemůžeme počítat samozřejmě a natrvalo a být dotčeni a ukřivděni, když se cesty po čase rozdělí .

smile mᚠdalší životní zkušenost, poučení  a nabízí se nový začátek. To je vlastně dobrá zpráva, ne?? hjarta

Není tady

#8 19. 2. 2010 14:28

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Život ve lži, obelhávání se, prázdná slova, nemyslel vážně, pražádný význam, fráze, zemřít pro druhého, praví pokrytci, pitomci, zrazuje, podvádí, neupřímný. Lže a zraňuje. Konzumnost, kupčí, city se prodávají. Úpadek lidskosti, lže druhému, obelhává sám sebe, otočí zády, falešná písnička. Zahazuje vše, odvrací se, zrazuje. Reklama lásky, konzum, hračka, zastaralý, plečka, pryč s ním, hupky pro nové, sebeklam. V začarovaném kruhu. Vyměnil, zničil, neuspokolil, nenaplnil. Obelhávat, modré z nebe, procent, procent, procent procent. Čistí tvorové, zvířata. Lidé, znásilňují, zohavují a mrzačí, mají ten nejmenší nárok.....................při tomhle vniřním nastavení je asi pochopitelné, že vyskočil za jízdy.

jak jsi na to přišel..nenapadlo tě, že tohle všechno je jen důsledek hlubokého zklamaní?

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#9 19. 2. 2010 18:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Laminanonte
a nenapadlo tě, že hluboká zklamání si většinou připravujeme sami nereálnými očekáváními od druhých lidí a iluzemi, které si o nich, jako nejdůležitějších tvůrcích svého nehynoucího štěstí, sami vytváříme?

Gremlins,
až trochu přejde ten první "nástřel", ta velká bolest, kterou teď cítíš, jistě najdeš správnou cestu, jak z toho všeho ven a hlavně jak to udělat, abys to nemusela prožívat znova a znova...
Jsi nejspíš hodně citlivá a emotivní bytost. Zkus se trochu víc "uzemnit" a půjde to  smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#10 19. 2. 2010 20:54

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

...Jsi nejspíš hodně citlivá a emotivní bytost. Zkus se trochu víc "uzemnit" a půjde to  smile

"Uzemnovat" hodne citlive a emotivni bytosti je tuuuze velka hloupost. Mely by byt totiz "oslavovany" jako ruze mezi trny... Ale to ti, co "nechteji cnit z rady", nechapou...

Není tady

#11 20. 2. 2010 0:04

Axi
♥♥♥♥♥♥-

laminanonte napsal(a):

Axi napsal(a):

jak jsi na to přišel..nenapadlo tě, že tohle všechno je jen důsledek hlubokého zklamaní?

Pokud se člověk s někým rozejde, je to bolestivé. Ale ve chvíli, kdy od poctivého " to bolí" přejdu ke kydům typu "lidé znásilňují, zohavují a mrzačí", hraju falešnou písničku. Lžu jak když tiskne.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#12 20. 2. 2010 9:55

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Axi, ty ji ches dat navod, jak se se svoji bolesti vyporadat? No, tak to uz je neco! dumbom

Není tady

#13 20. 2. 2010 10:15

Miluš
♥♥♥♥---

ViktorkaLove napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

...Jsi nejspíš hodně citlivá a emotivní bytost. Zkus se trochu víc "uzemnit" a půjde to  smile

"Uzemnovat" hodne citlive a emotivni bytosti je tuuuze velka hloupost. Mely by byt totiz "oslavovany" jako ruze mezi trny... Ale to ti, co "nechteji cnit z rady", nechapou...

Uzemni v zmysle neby tak zranitežná. U mňa funguje to, čo povedal Axi. Prestanem cíti tú skžučujúcu a týravú boles, keď tomu, kto mi ublížil začnem to, že ma opustil pre niečo, alebo pre niekoho pria. Prajem mu, že našiel lásku inde, že je mu lepšie bezo mňa, že je šastnejší. Je to ažké, ale pomáha mi to.

Som hodne citlivý človek, ale s odstupom času zisujem, že je to vlastnos, ktorá v tejto dobe nie je oslavovaná. Vidím to denne vo vzahoch medzi žuďmi.

Není tady

#14 20. 2. 2010 10:36

vera
♥♥♥♥♥♥-

Miluš......ale abys k tomuto došla, tak si musíš udělat prořádek v hlavě.....tolik věcí vyházet a poskládat jinak......ale pak je dobře

hezké.....zdravím

Není tady

#15 20. 2. 2010 11:05

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Miluš napsal(a):

...Som hodne citlivý človek, ale s odstupom času zisujem, že je to vlastnos, ktorá v tejto dobe nie je oslavovaná. Vidím to denne vo vzahoch medzi žuďmi.

Ano. Pretoze CITY by mohli byt pritazou pri "budovani kariery ci egozaujmov" stylom "aj cez mrtvoly"... ach jo, grater preco to??? va

Není tady

#16 20. 2. 2010 11:21

Miluš
♥♥♥♥---

Možno je odpoveď v názve vlákna.

Není tady

#17 20. 2. 2010 11:57

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Axi napsal(a):

Pokud se člověk s někým rozejde, je to bolestivé. Ale ve chvíli, kdy od poctivého " to bolí" přejdu ke kydům typu "lidé znásilňují, zohavují a mrzačí", hraju falešnou písničku. Lžu jak když tiskne.

Nejspíš je potřeba rozeznat, kde končí bolest a smutek (bez nich to nejde), a začíná sebelítost, sebelitování. To každý pozná nejlíp sám, pokud je k sobě poctivý.

Upravil(a) Daphné (20. 2. 2010 12:16)

Není tady

#18 20. 2. 2010 12:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Axi: Ale ve chvíli, kdy od poctivého " to bolí" přejdu ke kydům typu "lidé znásilňují, zohavují a mrzačí", hraju falešnou písničku. Lžu jak když tiskne.

Axi i Daphné - samozřejmě. smile Ale ačkoli si člověk naplno po určitém zážitku uvědomí, že něco konkrétního bolí jen JEHO dušičku, neznamená to vůbec (bohužel), že by stále neexistovala syrová pravda, a to, že lidé znásilňují, zohavují, mrzačí... Prostě je to tu kolem a dokola. hmm
Ideální je, když si člověk umí říct: bude (mi) líp.

Není tady

#19 20. 2. 2010 13:59

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Axi napsal(a):

z jednoho příspěvku nelze vyvozovat, jaký člověk je, tím spíš, když je na dně. Třeba to byla její první velká láska. Co my víme.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#20 20. 2. 2010 16:13

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Mě osobně to přijde taky až zbytečně melodramatický...chápu že to bolí, ale život servíruje i t잚í a horší situace. Autorce přeju a to brzo přebolí a co nejdřív získá trochu nadhled par

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#21 20. 2. 2010 18:52

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Mě osobně to přijde taky až zbytečně melodramatický...chápu že to bolí, ale život servíruje i t잚í a horší situace. Autorce přeju a to brzo přebolí a co nejdřív získá trochu nadhled par

Mne ne! Ja takove "melodrama" prozivam, aj kdyz mi treba JENOM ujede autobus... kazdou chvilu mam slzicky na krajicku... a zanadavam si v duchu na cokoliv... Ulevi se mi pak trochu, ta "melodramaticnost" se jaksi rozplyne.. a pak muze nastoupit i ta nutna optimisticka myslenka: No a co, vsak pojede dalsi, vis? A ze jsem ta "citliva duse", vim, ze neprobehnout to cele tak "melodramaticky"..., kus meho vnitrniho prozivani bych "nasilim zabila" a sobe, i okoli ublizila...
Proto mi vadi, kdyz "mi to nekdo bere, a zazliva"...

Upravil(a) ViktorkaLove (20. 2. 2010 18:53)

Není tady

#22 20. 2. 2010 19:12

majkafa
Host

Viktorko, citlivá a citová není totéž.

Gremlins a Viktorka jsou dle mého citové. Od citlivosti to může být na hony vzdáleno. Citovost je ovládání svými emocemi. Citlivý člověk byl ten, kdo znal míru věcí, kdo dokázal sjednocovat protiklady.  To jsou mimo jiné i ty melodramatické výjevy. Ale ne citlivost. Zle začne být, když se necháme ovládat emocemi nad únosnou mez.
Citlivý člověk je vnímavý, má hlubokou empatii, ví, jak se ve které chvíli zachovat, aby nebyl jako slon v porcelánu.

Našla jsem zajímavou definici:
CITOVOST je neodmyslitelná od člověka, ale stává se nebezpečnou od chvíle, kdy se považuje za hodnotu, za kritérium pravdy, za ospravedlnění k jednání .

Kdežto:
CITLIVÝ člověk je ten, kdo zná míru věcí, kdo dokáže sjednocovat protiklady.

Upravil(a) majkafa (20. 2. 2010 19:34)

#23 20. 2. 2010 19:23

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Mozna citlivy a citovy neni totez, ale muze to existovat vedle sebe. Mozna jsem citova, ale citliva taky. Pac ja brecim aj nad umirajicim somalskym deckem, nebo u Jacksonova Earth songu, ci kdyz vidim treba tatinka, jak trpelive decku neco vysvetluje, a tak, vis? Me emoce me "neovladaji", ale obohacuji...

Není tady

#24 20. 2. 2010 19:39

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Axi napsal(a):

laminanonte napsal(a):

Axi napsal(a):

bože, to je penis roll

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#25 20. 2. 2010 19:53

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

melodramatické, najdeš cestu, jak z toho...a hlavně, jak to udělat, abys to nemusela prožívat znova a znova...

ano, to je návod, jak se stát studeným, necitlivým a necitovým...psím čumákem...aby to už nikdy nemusela prožít, nebo aby ji to znovu a znovu nesráželo na kolena.... a kdo to píše? Studený, necitlivý a necitový lidé, co je osud tak praštil přes prsty, že už nechtějí, aby je to potkalo znova a považují tuto cestu za správnou. Jsou to lidé, co neumí přijmout nabízené...ale co je hlavní -  NEUMÍ NABÍDNOUT to krásné, to modré z nebo, tu lásku, ten obdiv druhému, důvěru, věrnost...tito lidé umí jen BRÁt - aby se měli krásně, dostávlai modré z nebe, možná dostali i lásku ... zaslouží si ji vůbec? obdiv druhého...zaslouží si ho vůbec? Neumí nabídnout to krásné, protože sami mají strach z toho, že zase dostanou přes prsty.

Gremli - tobě držím palce, a jak píše Viktorka, poplač si, uleví se ti, přemýšlej - a určitě přijdeš třeba i na to, že i když ty umíš nabízet a ti druzí ti to neumí dát zpět, jen umí brát pro svou potěchu a spokojenost, je stále lepší být tím, kdo UMÍ A MÁ CO NABÍDNOUT. Ty nejsi ta, co žije ve lži.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí