29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
krásný ránko
Dušinkoooo,to je krááásný
,děkuju moc,prosííím na mail
S tou Azur mě to mrzí,ale já už taky nemohla jinak...podle mě to nemá moc zmáklý na to aby šéfovala týmu...mohla by dělat nádherný freeebka, ale takhle...no nevím...ani nevěřím, že se jí daří to prodávat
Ahoj Lentil, tak jak to jde ?
Není tady
dobré ráno !!!Tak jsem chtěla vstát na hokej,ale jaksi jsem viděla jen poslední třetinu ,nějak jsme to včera po dlouhé době v hospůdce natáhli
Chjo vždycky po těch 3 dnech v práci nevím odkud mám začít s úklidem !!!!
Není tady
Evajs, nevidím se, že to Azur nestíhá, občas prolézám CT call, a ona se hlásí skoro do každého. A jestli jí všude berou, tak ani nemá čas na svoje CT.
Není tady
ahojky holčiny, dobré ránko
tak dnes se chystám napsat té Laďce, zkusím to a uvidím jestli mě vezme a jestli mě to půjde.
Mali a kde pracuješ, že děláš takhle jen tři dny?
¨Duši ráčky nádherný
Holky s tou Azur Vám to nezávidím, asi bych od ní odešla když je taková kr... - telátko
Lentilko viděla jsem včera tvoje LO a je moc pěkný, jde Ti to
A o těch elementech máte pravdu taky už jsem viděla v pár kitech stejný věci
Není tady
Evajs, odpoledne ti písnu co a jak s kitem od Lily, teď jedeme plavat, tak tu budu až odpoledne .
Není tady
Kindle, hodně opakující elementy mají francouzské designerky a francouzky mluvící kanaďanky (Azur). A tyhle CT by mě taky nebavily.
Není tady
tady jsem si včera tvořila jedno vzpomínkové, ale koukám, že tam manžel nějak kouká divně
Upravil(a) kindle (18. 2. 2010 10:08)
Není tady
Pěkný den.....
Duši... krásná dílka...!!
U té Azur bych také nebyla.... Když se mi něco nelíbí... a ještě mě ten člověk štve..... brrr...... to nejde......
Kindle... moc pěkné vzpomínkové....
Já se dnes nehnu z kuchyně... zítra čekám návštěvu .. Sestra s manžou si jedou pro opravené auto.... a s nimi rodiče...
Tak dnes navařím, napeču..... a zítra už si budu jen užívat návštěvy...
Sestra s manželem jsou ti, co chovají dobrmany.. Sestry manžel si vymyslel, že by chtěl k nim do barvy i auto...
Černé s pálením........... nadšenec.... Ale musím přiznat, že to vypadá zajímavě....
Upravil(a) Štěpánka.Š (18. 2. 2010 9:30)
Není tady
Leni, krásné Ločko, krásná fotka, ale koukám víc na tebe, jak jsi tam kočka, tak mi pohled manžela připadá normál.
Holky, já jsem takový neandrtálec, že to není možné, Tak jse udělala Ločko do soutěže. Vložila a nic se nezobrazilo , tak jsem zkusila , jako že smazat a znovu a bylo to tam 2x a bez zobrazeného obrázku. Rvala jsem se s tím v 1 hod dnes.Nadávala si i sprostě, proč jsem tam lezla. Nakonec jsem dole našla img , tak aspoň to se mi povedlo. Ale to druhé tam je a zatím jsem nepřišla na to, jak to odstranit.
jo leni, a to tvoje tam má jen křížek a není vidět, zrovna jako teď tady to dnešní,
Holky víte, proč to tak je?
mě se to stávalo i u blinkie.
Tak aspoń sem na ukázku, ať vidíte, kvůli čemu byly ty mé noční manévry.
Jo Štěpánko, krásné, pohádkové
Upravil(a) Floranka (18. 2. 2010 9:42)
Není tady
Ahoj všem,
já dočítám a dočítám a najednou taková krásná tečka nakonec. Floranko - krásný
Kindle, tvoje vzpomínkový nevidím.
A k AZUR. Ona není špatná, jen je to hroznej zmatkař a plašan. Má to takové celé nepřehledné a skáče od jednoho k druhému. A pořád má všechno do fialova Ale zase toho moc nechce a občas se jí i něco povede. Ale chci teď zkusit pár CT a jestli něco vyjde, tak odejdu. Koukala jsem, že se jí teĎ povedlo nabrat docela šikovný holčiny. A jinak se všema vašima bodama souhlasím
Štěpánko, krásné lo. Trochu jsi pozměnila styl a moc se mi to líbí
Duši
Není tady
Floranka napsal(a):
Leni, krásné Ločko, krásná fotka, ale koukám víc na tebe, jak jsi tam kočka, tak mi pohled manžela připadá normál.
Holky, já jsem takový neandrtálec, že to není možné, Tak jse udělala Ločko do soutěže. Vložila a nic se nezobrazilo , tak jsem zkusila , jako že smazat a znovu a bylo to tam 2x a bez zobrazeného obrázku. Rvala jsem se s tím v 1 hod dnes.Nadávala si i sprostě, proč jsem tam lezla. Nakonec jsem dole našla img , tak aspoň to se mi povedlo. Ale to druhé tam je a zatím jsem nepřišla na to, jak to odstranit.
jo leni, a to tvoje tam má jen křížek a není vidět, zrovna jako teď tady to dnešní,
Holky víte, proč to tak je?
mě se to stávalo i u blinkie.
Tak aspoń sem na ukázku, ať vidíte, kvůli čemu byly ty mé noční manévry.
Jo Štěpánko, krásné, pohádkové
http://img.mimibazar.cz/foto/6/100218/00/f2687979.jpg
Flori, nechápu to, teˇ%d jsem to v tý soutěži u Snoopy udělala tak, že jsem tam dala odkaz na MMB, jinak nevím a tady to LO když jsem ho sem dávala se mi normálně objevilo a teď už ho tady taky nemám
Není tady
Štěpánko, Floranko, Dušičko máte krásná ločka
Kindle - byla jsi nádherná nevěsta
Taky něco přidám
Není tady
Ahojky Lentilko, děkuji Ti, to jsem byla před 4 lety a asi 10 kily
Není tady
tak jsem to tam vložila znovu a teď se mi to tady ukazuje, tak jsem z toho jelen
Není tady
Ještě se honem vracím....... abych mezi námi přivítala Lentil.....
Ať se ti mezi námi líbí....... a pěkně se ti tvoří......
Není tady
kindle napsal(a):
Ahojky Lentilko, děkuji Ti, to jsem byla před 4 lety a asi 10 kily
ale krásná vzpomínka. No to já si budu muset udělat taky vzpomínkové ločko na svatbu, to bylo před 22 lety, jejda to se možná sama nepoznám
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Ještě se honem vracím....... abych mezi námi přivítala Lentil.....
Ať se ti mezi námi líbí....... a pěkně se ti tvoří......
děkuji za přivítání Štěpánko, moc se mi tady líbí, jsou tu same fajne baby
Není tady
A už Kidle vidím. Tobě to tedy seklo a sekne pořád
To je skoro námět na soutěž - Já nevěsta
A jdu na poradu. Když chci dělat elementy - je lepší si je nafotit nebo naskenovat?
Není tady
Leni, tak to zkus znovu i na DDD.
Škoda,že tu není zrovna někdo z těch zkušených, aby poradil
Lentilko, já Tě jako stařešina tohoto fóra vítám také, a přeju, ať je ti tu s námi dobře.
Předpokládám, že jsi taky fajne baba, jako tady všechny holky.
Není tady
annave napsal(a):
A už Kidle vidím. Tobě to tedy seklo
a sekne pořád
A jdu na poradu. Když chci dělat elementy - je lepší si je nafotit nebo naskenovat?
Tak tohle nevím, já jsem si zkoušela něco nafotit, ale naskenovat ne, protože mi nejde tiskárna
Není tady
Floranka napsal(a):
Leni, tak to zkus znovu i na DDD.
Škoda,že tu není zrovna někdo z těch zkušených, aby poradil
Lentilko, já Tě jako stařešina tohoto fóra vítám také, a přeju, ať je ti tu s námi dobře.
Předpokládám, že jsi taky fajne baba, jako tady všechny holky.
Floranko ty nemáš fotečky na rajčeti? Chtěla bych Ti udělat ráčka.
Není tady
Leda napsal(a):
Ahoj všem.
Mám dotaz jestli tu někdo fotí ve formátu RAW místi JPEG ?
Třeba silwan-zkoušela si to? Zítra mám další zakázku a chtěla bych to vyzkoušet-jenže váhám-a zase se mi nechce fotit jednu tak a jednu onak
Ahoj holky,
omlouvam se, mam toho ted vseho moc, tak moc nepisu. Docteno jaky taky, chvalim locka - upoutal me jahudkovy Stepancin racek - zda se mi to, nebo si trosku zmenila styl, Stepanko? Koukam a div si oci nevyocim, jak je to krasne.
Ledo, ja v raw zatim nefotim, je to moc velke, ale od tech, co do raw foti vim, fotky se upravuji v PS v raw formatu lip. Na mem fotaku to jde nastavit tak, ze fotis do NEF i JPG najednou. Ja to zatim zabalila, neumim fotit tak dobre jako ty a ani jeste delat v PS, takze se tim nezabyvam. Ale pro tebe bych rekla by se raw hodil vic (alespon z informaci, ktere o raw mam). Tchan foti jedine v raw.
Jdeme ven, tak zatim pa.
Není tady
annave napsal(a):
A už Kidle vidím. Tobě to tedy seklo
a sekne pořád
Annave, rozhodně nafotit, a pokud možno na nevyšší možné rozlišení. Naskenované jsou nekvalitní, to ani moc nezkoušej, jako sem tam něco joo, ale pokud nemáš super kvalitn scener za xx tisíc, tak je to o ničem.
Není tady
čauvec babky, zdravím ve spěchu z práce, mám přestávku
krásně tvoříte, já nestíhám
ale snad aspoň víkendovou soutěž dám..mám super fotky, tak yb mě to mrzelo, kdybych to nestihla..ale valís e tu na mě kupy restů, jak jsme byla s Adamem týden na paragrafu, tak se to projevilo
mějte se moc hezky...jo a nevěstinka k pohledání - Kindle jsi fáááákt kočena...
já svoje fotky ze svatby mám jen na klasickým papíře , atkový malý mrchy, za nás nebyl digitál (hahaha, to už je let..) a pak já odmítla jít někde k foťákovi, tak mám jen to, co nafotila kámoška, co studovala fotku na ŠUŘ, ale je to dost alternativa Ona je holt umělkyně ...takže klasickou envěstu a ženicha nemám nikde...si nebudeme moct dát ani obraz nad postel, jak to mívaly naše babičky
tož já pádím zas do výuky...papa
Není tady
Jo a Evka má na DDD také jen křížek. tak jsme zůstaly vidět jen já a Paci
Není tady