29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jiruska napsal(a):
Štěpánka.Š napsal(a):
Jani.... nechceš hupnout na ICQ.....? Že bych tě tam navedla.... co vím.....?
Štěpánko, budu ráda, zítra.. nebo vlastně už dneska... já tu ještě straším s Julinkou, teď už snad usíná... ale vyzvracela mi první dávku antibiotik, no nevim, jak jí je budu do ní týden rvát, ona je na tohle háklivá a často zvrací... no nic, tak zítra snad budu použitelná
A nejsou třeba v čípkách. Já už to teď nevím, protože jsem děti i vnoučata měla zdravé. Celý den přemýšlím a vymýšlím, jak vám holky pomoct, co vám poradit. No ráno moudřejší večëra, tak dobrou. Budu na vás aspoň myslet.
Není tady
V čípkách se nedělají.... a nemá náhodou Klacid? Po něm nám zvracel Kubík, pokud ho bude dál zvracet, tak si radši dojděte k dr. pro jiné... a at je líp
Není tady
Ahoj holky, celý den vás jen čtu a nemám čas odpovídat jak je venku tak krásně sluníčkově, tak jsme pořád venku a užíváme sluníčka a po o jak Any spala jsem se pustila do mytí oken - 3už mám, ještě mě jich zbývá 6
floranko, strašně moc ti to sluší a když jsem si to prohlížela, tak jsem měla Any na klíně a hned ukazovala na obrazovku a říká "babííí, klásná"
spirulko, moc děkuji za ráčka
je krásný
ločka parádní
a jdu chrnět
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
Není tady
Ajojky ženy jen si odložím jedno ločko se mnou
hezký sluníčkový den přeji a marodům at je líp!
Není tady
hezký ráno,babky
jen dočtu,jsem polomrtvá,zase jsme vstávali všichni brzy
ta´tka má dneska naroizeniny, takže jedem na oběd ke kamarádům, pekli i dort,tak se těšíme
krásný ločka Soutěžní tentokrát nemám
nevím,jestli ještě stihnu,každopádně co se týče sportu tak tomu moc nedáváme,max. pasivně,pač v práci se nasportujem ažaž
takže fotku sportujícího člena rodiny u nás fakt nenajdete...no ale rádi sledujeme olymp. přenosy, takže své oblíbence rozhodně máme...mně je jasný,koho bych scrápla
jiruško,my měli Klacid v sirupu a myslím,že kdybych jí nedávala ty probiotika,zvracela by taky,jsu to hrozný dryáky,ale mudr. mě na to vždycky upozorňuje,i moje dospělá doktorka...říkala,že je to už skoro nutnost brát k ATB ještě bifidus a jíst hodně jogurt. kultur
Alííí,to je děs
Přeju krásnej den, škoda,že dneska u nás moc nesvítí,včera to bylo super
Není tady
evajs napsal(a):
hezký ráno,babky
jen dočtu,jsem polomrtvá,zase jsme vstávali všichni brzy
ta´tka má dneska naroizeniny, takže jedem na oběd ke kamarádům, pekli i dort,tak se těšíme
krásný ločkaSoutěžní tentokrát nemám
nevím,jestli ještě stihnu,každopádně co se týče sportu tak tomu moc nedáváme,max. pasivně,pač v práci se nasportujem ažaž
takže fotku sportujícího člena rodiny u nás fakt nenajdete...no ale rádi sledujeme olymp. přenosy, takže své oblíbence rozhodně máme...mně je jasný,koho bych scrápla
![]()
jiruško,my měli Klacid v sirupu a myslím,že kdybych jí nedávala ty probiotika,zvracela by taky,jsu to hrozný dryáky,ale mudr. mě na to vždycky upozorňuje,i moje dospělá doktorka...říkala,že je to už skoro nutnost brát k ATB ještě bifidus a jíst hodně jogurt. kultur
Alííí,to je děs![]()
Přeju krásnej den, škoda,že dneska u nás moc nesvítí,včera to bylo super
Evajs tatkovi vše nej nej soutěžní mám taky olympijský, u nás frčí max. gaučing
Není tady
pro Evajska
Není tady
Krásné nedělní ráno. U nás svítí, tak snad bude i u Vás a přinese Vám uzdravení.
Pokochala jsem se Ločky.lenti, zajímavé a moc Ti to sluší a Paciny je prostě super nádhera. Evajsek bude mít pro taťku překvapení..
Holky ještě kjsem si vzpoměla, že nám pediatr tloukl do hlavy, jak je strašně důležité dýchání. Už jsme tu řešily jednou ty flétničky, äle v době mých studií se o tom ještě nevědělo. On nám právě říkal, že je důležité hodně vydechnout, aby zůstával nevyměněný vzduch, až vtěch nejpolsednějších sklípkách, že tam je ten binec schovaný a tělíčko si s tím neví rady. TAk hry s foukáním. Teď bude jaro tak bublifuky. Doma foukat do papírových koulí, prostě vymyslet hry, ať děti nedýchají povrchně. Kdo je nejlepší mašinka a udělá nejdelší ššššššššššššš a tak.
protože když ten vzduch dostanete ven, tak jiný, nový musí dovnitř.
Debi a co nos? Jo a Tvoje Ločka jsou pochopitelně krásně přeplácaná a já jen tiše závidím.
Gabi, Anince dej za pochvalu ode mě pusu a teda s těmi okny Ti přeju, ať je zvládneš, ale já jak umyju okna, prší!!!!!Tak nevím, jestli bych si to s tím mytím dnes nerozmyslela.
Já mám sportovních fotek spoustu, ale nevím, co s nima.několik pokusů už zkrachovalo a dělala jsem raděj CT pro GT.
Tak krásnou neděli
Není tady
Ahojky
krásné nedělní dopoledne
co se týká collabu, tak bych to necháme ještě tento týden v šuplíčku, aby ti co ještě potřebují tvořit, měly šanci to dodělat, a zveřejnit by jsme to mohly v sobotu 6.3. tak v osm večer. co ? to tady budeme všechny ne?
Lentil parádna
debi krásný
paci, krásný ráček
floranko předáno
Není tady
ahojte všichni, tak jsme měli krušnou noc, ale ráno už ty ATB nezvracela, tak aspoň tak... děkuji za podporu, je to milé... já jen budu doufat, v to, že to zabere a zlepší se její stav, ráno se probudila s horečkou... no prostě nic moc... usnula mi okolo druhé hodiny ráno, tak to je lepší než tu noc předtím, to bylo až ve 4.
jen zírám, jak všichni krásně děláte... já stihla jen jedno dílko pro Annave, tak ho tu dávám... po dlouhé době jedno tmavší.. no asi se promítá, že mám prostě temnější období...
Není tady
Holky, ahojky, dík za podporu (zdravím také sestru Andrejku ), vidím, že nemoci řádí všude, Jiruško, myslím na Vás...Adam se včera v noci taky poblibkal, asi z horečky, pak už byl OK, až mu to trochu kleslo. Dnes tepltota, rýma a k tomu nic...no, tak nevím, co to je..jestli nějaká viroza...K tomu máme opět vši ...asi fakt už zajdu do školy, ať tam ty děcka prohlíží, my se toho pracně zbavíme a za měsíc to dotáhnou za školy nanovo
Už mě to fááááákt nebaví!!!
Soutěžní večer dám jen pro účast, nějak nestíhám a ani není nálada . K tomu řeším co s Adamem zítra, mám přednášku, co za mě nikdo nevezme..ach jo...snad se uvolní moje máti...
tož tak..už nebudu skuhrat,jdu se pokochat, jak krásně tvoříte...
Není tady
Nazdar séééégra, tuž kdy se sejdeme v tom našem novém "domově"? Abych do té doby nepadla, holky, já jsem fakt řádně nachcípaná, holt stárnu, realita na mě dolehla, co jsem jindy ani nedostala, tak teď se mě to drží jak klíště
Jdu si udělat něčím radost, nevím čím...tuž jdu se taky kochat dílkama, já nestíhám nic
Není tady
Holky, nejde mi blog. vůbec nic nevidím, nevidím na něm žádný text ani ločka ani fotky.
Není tady
ahoj holky
Jirusko,Lentilko ,Debi - nádhera
ale nejvíc mě dostal Paciny ráček - můj šálek kávy, něžnej, prostě supr
Topi - já ho vidím normálně jako všechny ostatní. Chvilku počkej. Třeba za hodinku už to bude ok.
A soutěžní pro dnešek taky nemám
Není tady
Topi, já ho taky vidím... tak to snad bude jen chvilkové...
a s tím dst, jak mi zmizeli fotky, jsem našla vlákno, kde si na to taky někdo stěžoval, že mu zmizeli, ale pak se zase objevili..
tak jsem zkusila objednat kity od ginger na ten uvítací balíček 3 kity za 90, což je dobrý... třeba mě to donutí k častějšímu ořezu a zlepším se...
Není tady
alenak napsal(a):
Holky, ahojky, dík za podporu (zdravím také sestru Andrejku
), vidím, že nemoci řádí všude, Jiruško, myslím na Vás...Adam se včera v noci taky poblibkal, asi z horečky, pak už byl OK, až mu to trochu kleslo. Dnes tepltota, rýma a k tomu nic...no, tak nevím, co to je..jestli nějaká viroza...K tomu máme opět vši ...asi fakt už zajdu do školy, ať tam ty děcka prohlíží, my se toho pracně zbavíme a za měsíc to dotáhnou za školy nanovo
Už mě to fááááákt nebaví!!!
Soutěžní večer dám jen pro účast, nějak nestíhám a ani není nálada. K tomu řeším co s Adamem zítra, mám přednášku, co za mě nikdo nevezme..ach jo...snad se uvolní moje máti...
tož tak..už nebudu skuhrat,jdu se pokochat, jak krásně tvoříte...
Ali, když byly moje děti v základce, tak se tam vši prodávaly v krabičce od sirek za 5Kč
Taky se všichni divili, že se objevují pořád znovu. Byly na ně 2 dny volny. Moje děti nekupovaly, šetřily si kapesné a chodily rády a pořád měly nějaké kroužky do kterých by jinak nemohly.
Není tady
Ahoj děvčata,
to je dobře, že jste termín coll. posunuly. Alespoň můžu ještě pilovat Jsme tu samá návštěva a já se k PC snad nedostanu
Nevíte o nějakém blbuvzdorném návodu, jak potom nahrát na Shared (nebo jak se tomu říká)
Chválím všechny modelky. Moc vám to sluší
Marodům přeju brzké uzdravení My se v tom taky pořád plácáme. Vojta chrchle pořád hrozně
.
Ráček je nádhrnej. Díky moc Prosím na mejlíka. (vrankova.anna(zavináč)seznam.cz)
A moc se mi líbí ráček pro Evajska od Paciny
Soutěžní mám, taky olympijský, šíleně barevný, no divočina - ale není důležité vyhrát, ale zúčastnit se, že .
Není tady
Není tady