Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#976 28. 2. 2010 0:27

Floranka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Přerov

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.39

Jiruska napsal(a):

Štěpánka.Š napsal(a):

Jani.... nechceš hupnout na ICQ.....? Že bych tě tam navedla.... co vím.....?

Štěpánko, budu ráda, zítra.. nebo vlastně už dneska... já tu ještě straším s Julinkou, teď už snad usíná... ale vyzvracela mi první dávku antibiotik, no nevim, jak jí je budu do ní týden rvát, ona je na tohle háklivá a často zvrací... no nic, tak zítra snad budu použitelná

A nejsou třeba v čípkách. Já už to teď nevím, protože jsem děti i vnoučata měla zdravé. Celý den  přemýšlím a vymýšlím, jak vám holky pomoct, co vám poradit. No ráno moudřejší večëra, tak dobrou. Budu na vás aspoň myslet.hjartahjartahjarta

Není tady

#977 28. 2. 2010 0:35

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

V čípkách se nedělají.... a nemá náhodou Klacid? Po něm nám zvracel Kubík, pokud ho bude dál zvracet, tak si radši dojděte k dr. pro jiné... a at je líp hjarta

Není tady

#978 28. 2. 2010 0:45

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky, celý den vás jen čtu a nemám čas odpovídat gloria jak je venku tak krásně sluníčkově, tak jsme pořád venku a užíváme sluníčka a po o jak Any spala jsem se pustila do mytí oken - 3už mám, ještě mě jich zbývá 6
floranko, strašně moc ti to sluší a když jsem si to prohlížela, tak jsem měla Any na klíně a hned ukazovala na obrazovku a říká "babííí, klásná" smile hjarta 

spirulko, moc děkuji za ráčka pussa hjarta je krásný tummenupp

ločka parádní tummenupp

a jdu chrnět wink

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#979 28. 2. 2010 7:47

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahojky holky, přeji hezký den smile.

Není tady

#980 28. 2. 2010 8:03

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

Ajojky ženy smile jen si odložím jedno ločko se mnou lol hezký sluníčkový den přeji a marodům at je líp! hjarta

http://resize.like.cz/images/126734059325.jpg

Není tady

#981 28. 2. 2010 8:58

evajs
Letňátka 2008
Místo: Středočeský kraj

hezký ráno,babky hjarta
jen dočtu,jsem polomrtvá,zase jsme vstávali všichni brzy dumbom
ta´tka má dneska naroizeniny, takže jedem na oběd ke kamarádům, pekli i dort,tak se těšíme tummenupp
krásný ločka tummenupp Soutěžní tentokrát nemám hmm nevím,jestli ještě stihnu,každopádně co se týče sportu tak tomu moc nedáváme,max. pasivně,pač v práci se nasportujem ažaž dumbom takže fotku sportujícího člena rodiny u nás fakt nenajdete...no ale rádi sledujeme olymp. přenosy, takže své oblíbence rozhodně máme...mně je jasný,koho bych scrápla gloria hjarta
jiruško,my měli Klacid v sirupu a myslím,že kdybych jí nedávala ty probiotika,zvracela by taky,jsu to hrozný dryáky,ale mudr. mě na to vždycky upozorňuje,i moje dospělá doktorka...říkala,že je to už skoro nutnost brát k ATB ještě bifidus a jíst hodně jogurt. kultur storstark
Alííí,to je děs hmm pussa
Přeju krásnej den, škoda,že dneska u nás moc nesvítí,včera to bylo super tummenupp

http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

#982 28. 2. 2010 9:25

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Dobré ránko a krásnou neděli všem,
jsem včera slíbila pomoc s DST a nakonec jsem to už nezvládla, moc se omlouvám.... rodna
Nesu jedno LO pro EljDorado:
http://img.mimibazar.cz/foto/6/100228/09/f2713939.jpg
DST

Není tady

#983 28. 2. 2010 9:27

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč

evajs napsal(a):

hezký ráno,babky hjarta
jen dočtu,jsem polomrtvá,zase jsme vstávali všichni brzy dumbom
ta´tka má dneska naroizeniny, takže jedem na oběd ke kamarádům, pekli i dort,tak se těšíme tummenupp
krásný ločka tummenupp Soutěžní tentokrát nemám hmm nevím,jestli ještě stihnu,každopádně co se týče sportu tak tomu moc nedáváme,max. pasivně,pač v práci se nasportujem ažaž dumbom takže fotku sportujícího člena rodiny u nás fakt nenajdete...no ale rádi sledujeme olymp. přenosy, takže své oblíbence rozhodně máme...mně je jasný,koho bych scrápla gloria hjarta
jiruško,my měli Klacid v sirupu a myslím,že kdybych jí nedávala ty probiotika,zvracela by taky,jsu to hrozný dryáky,ale mudr. mě na to vždycky upozorňuje,i moje dospělá doktorka...říkala,že je to už skoro nutnost brát k ATB ještě bifidus a jíst hodně jogurt. kultur storstark
Alííí,to je děs hmm pussa
Přeju krásnej den, škoda,že dneska u nás moc nesvítí,včera to bylo super tummenupp

Evajs tatkovi vše nej nej stolt soutěžní mám taky olympijský, u nás frčí max. gaučing godlike

Není tady

#984 28. 2. 2010 9:36

pacina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Havířov

pro Evajska

http://img693.imageshack.us/img693/2840/proevajs.jpg

Nebohatneme hmotnými statky,ale bohatneme našimi dětmi!!
http://pacinyblog.blogspot.com/
http://www.tickerclub.com/cache/8c4fc7a4f0.png
http://www.tickerclub.com/cache/9f6a1a3797.png

Není tady

#985 28. 2. 2010 10:07

Floranka
♥♥♥♥♥♥-

Krásné nedělní ráno. U nás svítí, tak snad bude i u Vás a přinese Vám uzdravení.
Pokochala jsem se Ločky.lenti, zajímavé a moc Ti to sluší a Paciny je prostě super nádhera. Evajsek bude mít pro taťku překvapení..
Holky ještě kjsem si vzpoměla, že nám pediatr tloukl do hlavy, jak je strašně důležité dýchání. Už jsme  tu řešily jednou  ty flétničky, äle v době mých studií se o tom ještě nevědělo. On nám právě říkal, že je důležité hodně vydechnout, aby zůstával nevyměněný vzduch, až vtěch nejpolsednějších sklípkách, že tam je ten binec schovaný a tělíčko si s tím neví rady. TAk hry s foukáním. Teď bude jaro tak bublifuky. Doma foukat do papírových koulí, prostě vymyslet hry, ať děti nedýchají povrchně. Kdo je nejlepší mašinka a  udělá nejdelší  ššššššššššššš a tak.
protože když ten vzduch dostanete ven, tak jiný, nový musí dovnitř.

Debi a co nos? Jo a Tvoje Ločka jsou pochopitelně krásně přeplácaná a já jen tiše  závidím.
Gabi, Anince dej za pochvalu ode mě pusu a teda s těmi okny Ti přeju, ať je zvládneš, ale já jak umyju okna, prší!!!!!Tak nevím, jestli bych si to s tím mytím dnes nerozmyslela.
Já mám sportovních fotek spoustu, ale nevím, co s nima.několik pokusů už zkrachovalo a dělala jsem raděj CT pro GT.
Tak krásnou neděli

Není tady

#986 28. 2. 2010 10:31

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky
krásné nedělní dopoledne wink

co se týká collabu, tak bych to necháme ještě tento týden v šuplíčku, aby ti co ještě potřebují tvořit, měly šanci to dodělat, a zveřejnit by jsme to mohly v sobotu 6.3. tak v osm večer. co ? to tady budeme všechny ne?

Lentil parádna tummenupp

debi krásný tummenupp

paci, krásný ráček storstark

floranko předáno hjarta wink

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

#987 28. 2. 2010 10:55

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Místo: Nejdek
Web

ahojte všichni, tak jsme měli krušnou noc, ale ráno už ty ATB nezvracela, tak aspoň tak... děkuji za podporu, je to milé... já jen budu doufat, v to, že to zabere a zlepší se její stav, ráno se probudila s horečkou... no prostě nic moc... usnula mi okolo druhé hodiny ráno, tak to je lepší než tu noc předtím, to bylo až ve 4.
jen zírám, jak všichni krásně děláte... já stihla jen jedno dílko pro Annave, tak ho tu dávám... po dlouhé době jedno tmavší.. no asi se promítá, že mám prostě temnější období...smile
http://img.mimibazar.cz/foto/6/100228/10/f2714153.jpg

Není tady

#988 28. 2. 2010 11:17

alenak
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, ahojky, dík za podporu (zdravím také sestru Andrejku big_smile ), vidím, že nemoci řádí všude, Jiruško, myslím na Vás...Adam se včera v noci taky poblibkal, asi z horečky, pak už byl OK, až mu to trochu kleslo. Dnes tepltota, rýma a k tomu nic...no, tak nevím, co to je..jestli nějaká viroza...K tomu máme opět vši ...asi fakt už zajdu do školy, ať tam ty děcka prohlíží, my se toho pracně zbavíme a za měsíc to dotáhnou za školy nanovo sad Už mě to fááááákt nebaví!!!
Soutěžní večer dám jen pro účast, nějak nestíhám a ani není nálada sad . K tomu řeším co s Adamem zítra, mám přednášku, co za mě nikdo nevezme..ach jo...snad se uvolní moje máti...
tož tak..už nebudu skuhrat,jdu se pokochat, jak krásně tvoříte...

Není tady

#989 28. 2. 2010 11:53

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Nazdar séééégra, tuž kdy se sejdeme v tom našem novém "domově"? lol Abych do té doby nepadla, holky, já jsem fakt řádně nachcípaná, holt stárnu, realita na mě dolehla, co jsem jindy ani nedostala, tak teď se mě to drží jak klíště rollrollroll Jdu si udělat něčím radost, nevím čím...tuž jdu se taky kochat dílkama, já nestíhám nic kapitulation

Není tady

#990 28. 2. 2010 13:17

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

gratergratergratergrater Holky, nejde mi blog. vůbec nic nevidím, nevidím na něm žádný text ani ločka ani fotky. gratergratergratergratergrater

Není tady

#991 28. 2. 2010 13:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ahoj holky
Jirusko,Lentilko ,Debi - nádhera tummenupp tummenupptummenupptummenupp
ale nejvíc mě dostal Paciny ráček - můj šálek kávy, něžnej, prostě supr tummenupptummenupptummenupp
Topi - já ho vidím normálně jako všechny ostatní. Chvilku počkej. Třeba za hodinku už to bude ok.
A soutěžní pro dnešek taky nemám rodna

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#992 28. 2. 2010 13:40

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Topi, já ho taky vidím... tak to snad bude jen chvilkové...

a s tím dst, jak mi zmizeli fotky, jsem našla vlákno, kde si na to taky někdo stěžoval, že mu zmizeli, ale pak se zase objevili..

tak jsem zkusila objednat kity od ginger na ten uvítací balíček 3 kity za 90, což je dobrý... třeba mě to donutí k častějšímu ořezu a zlepším se...

Není tady

#993 28. 2. 2010 14:07

Floranka
♥♥♥♥♥♥-

alenak napsal(a):

Holky, ahojky, dík za podporu (zdravím také sestru Andrejku big_smile ), vidím, že nemoci řádí všude, Jiruško, myslím na Vás...Adam se včera v noci taky poblibkal, asi z horečky, pak už byl OK, až mu to trochu kleslo. Dnes tepltota, rýma a k tomu nic...no, tak nevím, co to je..jestli nějaká viroza...K tomu máme opět vši ...asi fakt už zajdu do školy, ať tam ty děcka prohlíží, my se toho pracně zbavíme a za měsíc to dotáhnou za školy nanovo sad Už mě to fááááákt nebaví!!!
Soutěžní večer dám jen pro účast, nějak nestíhám a ani není nálada sad . K tomu řeším co s Adamem zítra, mám přednášku, co za mě nikdo nevezme..ach jo...snad se uvolní moje máti...
tož tak..už nebudu skuhrat,jdu se pokochat, jak krásně tvoříte...

Ali, když byly moje děti v základce, tak se tam vši prodávaly v krabičce od sirek za 5Kč dumbomdumbomdumbom
Taky se všichni divili, že se objevují pořád znovu. Byly na ně 2 dny volny. Moje děti nekupovaly,  šetřily si  kapesné a  chodily rády a pořád měly nějaké kroužky do kterých by jinak  nemohly.

Není tady

#994 28. 2. 2010 15:10

annave
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj děvčata,

to je dobře, že jste termín coll. posunuly. Alespoň můžu ještě pilovat wink Jsme tu samá návštěva a já se k PC snad nedostanu dumbom Nevíte o nějakém blbuvzdorném návodu, jak potom nahrát na  Shared (nebo jak se tomu říká) gloria

Chválím  všechny modelky. Moc vám to sluší tummenupp

Marodům přeju brzké uzdravení hjarta My se v tom taky pořád plácáme. Vojta chrchle pořád hrozně dumbom.

Ráček je nádhrnej. Díky moc pussa Prosím na mejlíka. (vrankova.anna(zavináč)seznam.cz)

A moc se mi líbí ráček pro Evajska od Paciny tummenuppgodlikegodlikegodlikegodlikegodlike

Soutěžní mám, taky olympijský, šíleně barevný, no divočina - ale není důležité vyhrát, ale zúčastnit se, že  glorialol.

Není tady

#995 28. 2. 2010 16:42

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí