29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
topazio napsal(a):
Topi, nádherný
Není tady
Kindle, nechceš zkusit CT zde? http://www.digishoptalk.com/boards/show … p?t=230433 . Laďka je češka. Tak se angličtiny nemusíš bát.
Není tady
Ahojy holky,
máme nový domek? To je paráda, jak jsme ukecaný.
Já jsem usnula kolem oběda s Matýskem, kterýho teď vzbudili sousedi, troubí tady před barákem jako hovada
ach jo, takže se sem dostanu asi až večer v klidu
Ani, mám tam krásný ráček od tebe, prosím na mail: kroble(zavináč)seznam.cz, díky je moc krásný
Není tady
Spirulko, já když se přihlásím jako ty, tak mi to nic nedovolí, tzn. je to jako bych byla nepřihlášený uživatel...Pročítala jsem ta pravidla, a nic jsme tam nenašla...nechceš zkusit se zaragistrovat znovu? mám ocit, že to máš nějaké bloklé...ještě mě napadlo, zda nezkusit něco dodat do profilu, že by se to jako zaktivovalo..tzn. zkusi najet na "edit your details" - je to pod User CP (jned první odkaz na zelené liště...pak se ti rozklikne takový sloupek nalevo..
ale jinak mě nic nenapadá..zkusila jsem jako ty všechno možné a stejně je to jako bych nebyla přihlášený uživatel
Není tady
spirula napsal(a):
Vítám lentilku mezi námi
![]()
A já potřebuju zase pomoc, hledám dobrou duši, komu bych mohla poslat přihlaš.udaje na DST ... a zjistit, proč mi tam furt nejde nic udělat.... dííííky
Děkuji za přivítání
Není tady
spirula napsal(a):
Vítám lentilku mezi námi
![]()
A já potřebuju zase pomoc, hledám dobrou duši, komu bych mohla poslat přihlaš.udaje na DST ... a zjistit, proč mi tam furt nejde nic udělat.... dííííky
Spirul - a zkoušela si psát někam do fora (nemyslím ted komenty). To taky nejde?
A potíž je i v tom, že myslím Štěpánka psala, že se registrovala u kluka na počítači do DST ale ted co má svůj notásek se tam nemůže přihlásit, jak kdyby kontrolovali Id adresu? Nevím.
Topi - krásné dílo
a všechny ostatní taky
Není tady
Spirulko, ja bych napsala mail administratorum. Ze jses nova a ze ti to nejde, proste tak, jak to je.
Není tady
topazio napsal(a):
Kindle, nechceš zkusit CT zde? http://www.digishoptalk.com/boards/show … p?t=230433 . Laďka je češka. Tak se angličtiny nemusíš bát.
Topi a mohla bys mi prosím přeložit co se tam píše, něco málo jsem pochopila, ale celý ne, tak abych to nemusela složitě hledat, když umíš anglicky, děkuji
Není tady
kindle napsal(a):
topazio napsal(a):
Topi a mohla bys mi prosím přeložit co se tam píše, něco málo jsem pochopila, ale celý ne, tak abych to nemusela složitě hledat, když umíš anglicky, děkuji
Chce vytvořit jeden obrázek z kitu, vložit ho do tří galerií, hlavně na DST, propagovat její kity na tvém blogu. Odepiš jí na blog, a ten dej odkaz na tvůj blog, na tvojí galerii a u koho jsi v CT teamu.
Není tady
kindle napsal(a):
topazio napsal(a):
kindle http://ladkascrap.blogspot.com/ to je odkaz na její blog je to tam i česky.Ona má hodně podobný styl jako topi.Topi nechceš to taky zkusit.?
Není tady
alenak napsal(a):
Spirulko, já když se přihlásím jako ty, tak mi to nic nedovolí, tzn. je to jako bych byla nepřihlášený uživatel...Pročítala jsem ta pravidla, a nic jsme tam nenašla...nechceš zkusit se zaragistrovat znovu? mám ocit, že to máš nějaké bloklé...ještě mě napadlo, zda nezkusit něco dodat do profilu, že by se to jako zaktivovalo..tzn. zkusi najet na "edit your details" - je to pod User CP (jned první odkaz na zelené liště...pak se ti rozklikne takový sloupek nalevo..
ale jinak mě nic nenapadá..zkusila jsem jako ty všechno možné a stejně je to jako bych nebyla přihlášený uživatel
jo to zkusím... a zkusila jsem se zaregistrovat jako jiný uživatel a zatím taky nic nejde...
noi kdyžtak už potom fakt napíšu adminům...
Upravil(a) spirula (17. 2. 2010 16:13)
Není tady
topazio napsal(a):
kindle napsal(a):
topazio napsal(a):
Chce vytvořit jeden obrázek z kitu, vložit ho do tří galerií, hlavně na DST, propagovat její kity na tvém blogu. Odepiš jí na blog, a ten dej odkaz na tvůj blog, na tvojí galerii a u koho jsi v CT teamu.
Já vím,. že jsem asi natvrdlá, ale z jakého kitu mám udělat to LO? A pošlete mi odkaz ještě na galerii DST a ještě jednu? Jsem jen v MMB.
Upravil(a) kindle (17. 2. 2010 16:30)
Není tady
Leni,ona to myslí,že když tě vezme do týmu,tak bude požadovat jedno Lo z jejího kitu,který ti poskytne a dát ho do třech galerií.Napiš jí mejla,že bys měla zájem být v CT týmu,pošli odkaz na MMB a na blog a napiš,že pokud by jsi se stala členem nebude pro tebe problém se na těch dalších dvou galeriích zaregistrovat.No a uvidíš
Není tady
kindle napsal(a):
topazio napsal(a):
kindle napsal(a):
Já vím,. že jsem asi natvrdlá, ale z jakého kitu mám udělat to LO? A pošlete mi odkaz ještě na galerii DST a ještě jednu? Jsem jen v MMB.
Teďka žádný lo dělat nemusíš, až budeš u ní v CT teamu, tak uděláš jedno Lo z jejího kitu. A pošly jí svoji galerii tu, kterou máš na Mimibazaru.
Upravil(a) topazio (17. 2. 2010 17:12)
Není tady
Tak jsem napsala adminům a uvidím, Ali a ostatní díky za rady... vypadá to, že snad je problém někde jinde než ve mě, možná nejsem tak blbá
Není tady
Leni, jde o to, že nejdříve se musíš přihlásit do CT Call (hledání Creativ Teamu)
Až tehdy, když si tě vybere budeš mít volný vstup na její forum, kde každá designérka dává linky ke svým budoucím kitům, některé holky dávají kod kuponu, pomocí kterého si jakoby koupíš (zadarmo) to z čeho budeš pracovat v jejím shopu, aby sis nemohla hned stáhnout všechny její kity...
Není to jednoduché,každá designérka to má jinak, některé mají dost nepřehledná fora, jiné zas vysoké nároky a požadavky...nejde o to jen vkládat ločka do galerií a na blog,ale taky jejich kity propagovat apod.
Fakt žádná sranda, navíc musíš ločka udělat do určitýho termínu a většinou vytáhnout v konkrétní den, no ná osobně jsem toho měla leckdy plný zuby
To jen aby sis nemyslela,že napíšeš třeba Laďce a ještě ten den jí uděláš Lo z jejího kitu,takhle to nechodí...
prostě jestli si tě vybere, uvidíš že to není žádná sranda Ale je lepší mít češky, protože kolikrát na těch forech to je děs, jak nerozumíš...držím palce
Není tady
Ráček pro kamarádku .
Není tady
Kindle, Evajs to napsala hezky . Třeba taková Cali mě pořád uhání na CT, ale já k ní nechci, protože ona chce dvě ločka a více loček, pak je chce nacpat do tří galerií, a chce svoje kity propagovat jak na blogu, tak i na Facebooku a na Yahoo
.
Není tady
Ahojky holky, jdu na vás s dotazem ohledně LR, pokaždé jak stahuju fotky z foťáku, nebo z cédéčka se mi otvírá, jde to nějak nastavit, aby se neotvíralo? Kujůůůů
Není tady
Deborah napsal(a):
Ahojky holky, jdu na vás s dotazem ohledně LR, pokaždé jak stahuju fotky z foťáku, nebo z cédéčka se mi otvírá, jde to nějak nastavit, aby se neotvíralo? Kujůůůů http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
to se mi děje taky vždycky to zavřu, neřešila jsem to
Není tady
Leni, s tou angličtinou to můžeš dělat i tak, že si to překopíruješ do překladače , který je třeba na seznamu,
a ono se ti to do zajímavý čeština přeloží. Pak už jen podumáš, co tím chtěl básník říst.
Jo mrkla jsem na tu Snoopy, stáhla si kit k té soutěži. Ne že bych byla přesvědčená , že něco udělám, ale nějak jsem nenašla kdy a kam se to má dát, a jestli mimo kit je nějaké zadání.
Děkuji předem za odpověď.
Není tady
Flori,já to dělala jen z toho freebka,ale myslím,že v podmínkách každý DDD challenge je,že LO musí obsahovat min 75% z nějakýho produktu DDD, ale u tý Snoopy je toho dost,myslím,že kromě třebas wa nebo masky kterou použiješ tam ani nic jinýho nebudeš ppotřebovat
Není tady
evajs napsal(a):
Flori,já to dělala jen z toho freebka,ale myslím,že v podmínkách každý DDD challenge je,že LO musí obsahovat min 75% z nějakýho produktu DDD, ale u tý Snoopy je toho dost,myslím,že kromě třebas wa nebo masky kterou použiješ tam ani nic jinýho nebudeš ppotřebovat
Evajsku jsi moc hodná, ale já zas nevím co znamená DDD challenge a jestli se to má poslat na její mail a do kdy. Ale nezdržuj se se mnou, pokud to nevíš. zdá se mi to celkem pěkné a kdyby byla dobrá konstalace hvězd, tak bych udělala třeba ráčka.
Není tady
tak jsem zde a dočetla jsem. Tak Vám nevím, zda to mám zkusit, ale za zkoušku nic nedám, že? Odejít snad můžu kdykoli.
a jedno LO si odložím
Upravil(a) kindle (17. 2. 2010 19:44)
Není tady