29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítám v novém domečku a snad nám tady pokvete co nejvíce jara, když venku je tak hnusně zimáááááááááá
Není tady
ahojky, holky, vysvětlím ty indigové děti..já se s tím pojmem setkala jen v souvislosti s hyperaktivitou...no a včera mi bylo jedním pánem řečeno, že mám indigové děti...je to na delší vyprávění, nepatří to sem... musím říct, že mě to nepřekvapilo u Ondry : - tam t tušákuju dlouho, že je takovej "jinej", ale u těch dalších jo...mám z toho ale dobrý pocit, jen musím najít více info a tak jsme to ten dotaz dala, zda někdo se s tím osbně nesetkal...
Není tady
a už nebudu plevelit vlákno ...omlouvám se
Není tady
no, tak teď budu plakat k tématu...spadl mě GIMP a zmizelo euložené Ločko ...bébébé..bylo už skoro hotové... jsme pitomeček, že jsme si to průběžně neukládala.....
Není tady
alenak napsal(a):
a už nebudu plevelit vlákno
...omlouvám se
Myslím,že to nikomu vadit nebude,vždyť se tu probírá kde co od osobních problémů,po děti všechno,takže když potřebuješ znát názor tak plevel.
ali tobě spadl gimp a mně malá přišla zmáčkla tlačítko,protože se jí zřejmě líbilo že svítí a restart byl tady,takže samozřejmně neuloženo a znova začínám
Není tady
alenak napsal(a):
no, tak teď budu plakat k tématu...spadl mě GIMP a zmizelo euložené Ločko ...bébébé..bylo už skoro hotové... jsme pitomeček, že jsme si to průběžně neukládala.....
Alenko, to je mi líto. A nic neplevelíš. Já si taky občas říkám, že něco napíšu raděj do SZ a najednou se mi někdo ozve a děkuje za radu.Někdo, kdo sem zabloudí náhodně
K tvému tématu nic nevím , ale ráda se dovím
Není tady
Zde je také plno freebie, stačí jen listovat: http://boutique-digiscrap.com/boutique.php
http://www.digiscrapbooking.ch/shop/ind … mo79p112c2
tak hezky stahujte holky
.
Není tady
Ahoj vsem... Preji vsem krasne tvoreni v novem dome.
Ali, ja o indigovych detech cetla, osobne mam pocit jsem se s zadnym nesetkala... Moc ale o nich doopravdy nevim. Jen, ze jde o deti s vyjimecnymi schopnostmi, vyzadujici specialni pristup. Ale ze ty mas vyjimecne deti vim uz davno a ani me to tedy neprekvapuje Ale docela by me zajimalo, jak na to ten pan prisel a co ti rekl, kdyz tak pisni SZ, jsem zvedavka... Dnes jsme byli po dlouhe dobe v Yamaze, tak jsem na vas myslela.
Stepanko, Floranko
Není tady
než kouknu dostarého domečku tak něco přidám
Dcera se nechala na veletrhu přesvědčit na zkoušku svatebních šatů. Poslala fotku, tak jsem ji scrapla. Fotka ve tmě, nekvalitní , raděj trochu přikrytá záší a pod.Že by stříbrnou svatbu slavila v bílé ?
Upravil(a) Floranka (17. 2. 2010 12:55)
Není tady
Holčiny ještě jednou děkuji za přivítání i za pochvaly LO. Začala jsem s digiscrapem asi před měsícem a půl, takže ještě pořád zkouším, co se dá udělat. Ale naprosto mě to chytlo, jen nemám moc času
Dušička na ten blog vlítnu někdy v noci a snad se zadaří
Evajs fotečky mám, jen opět nevím, kam je vložit. A to můžu dělat i já ráčky pro vás?
A poslední dotaaz: píšete o soutěžích atd. to se dělá jak? Já pochopila asi tu na tento týden na Babinetách.
Omlouvám se, že pořád otravuji, ale jinak na to asi nepřijdu:mad:
Není tady
Ahoj v novém domečku, tak ať se daří.
Lentilkayes, jen se ptej. Soutěže se dělají každý týden v neděli. http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41867 .
Fotky můžeš buď poslat meilem nebo dát odkaz, kde je máš uložené. Většina je máme na rajčeti.
Ali, jen plevel, mě to zajímá.
Moje zlatíčka dneska ráno určitě vyhlásili soutěž, kdo dřív dostane matku do blázince. A daří se jim.
Není tady
Lentilko, mě se to píše ten nick líp, jsem si tě taky přejmenovala , soutěžíme každý týden, v neděli je vždy vyhlášení večer, porotce nám dělá majitel tohoto fóra, náš chlapák Jirka, který je původní profesí mimo jiné také grafik, v pondělí máme další vyvěšení a tak na ločko máme vždy týden. Není to ani soutěž, nehrajeme o ceny, to jen velmi vyjímečně, jediná výhra pro vítězku je to, že vybere téma na další týden....a to je spíše trest, než odměna. SOutěž najdeš vždy v našem fóru, tento týden je téma "úsměv prosím" - více zde
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41867
Není tady
annave napsal(a):
Moje zlatíčka dneska ráno určitě vyhlásili soutěž, kdo dřív dostane matku do blázince. A daří se jim.
My jsme nějaké příbuzné? Že Tvé děti se chovaj naprosto stejně, jak ty mé A taky se jim to sakra daří
Není tady
holky tak jsem se přecpala rajskou majdou s knedlíkem a ještě zakoupila zákusek,prostě mě dnes honí žravá Ale představa že tu budu sedět až do 17hod ....
Pomooc. Naštěstí holky příští týden jdu do práce NAPOSLEDY!!!!
To si mě užijete
Není tady
Není tady
Topi, fantastické ločko, co to je za kit, prosím? Vypadá moc dobře
Není tady
Andy, odkaz je vedle v domku, a je to add on, moc toho tam není, a většina věcí je tam udělaných, ale mě se to líbilo, tak jsem něco splácala .
Není tady
topazio napsal(a):
Andy, odkaz je vedle v domku, a je to add on, moc toho tam není, a většina věcí je tam udělaných, ale mě se to líbilo, tak jsem něco splácala
.
Díky
Není tady
hezký odpůldne
lentil, neboooj, do všeho díky všem brzy pronikneš na měsíc a půl teda válíš
Ali, přesně...nic neplevelíš,navíc...zní to zajímavě
a s tím ločkem seš tubka...ale mně se taky stane,že ukládám na závěr a zjistím,že sjem průběžně neuložila nic
Flori, super "nevěstinka" jen bych to kolem tý hlavy ještě lehce ogumila
Upravil(a) evajs (17. 2. 2010 13:45)
Není tady
Odkládám jednoho ráčka .
Není tady
AndreaP. napsal(a):
annave napsal(a):
![]()
My jsme nějaké příbuzné? Že Tvé děti se chovaj naprosto stejně, jak ty mé
A taky se jim to sakra daří
asi jsem taky nějaká příbuzná
já v tom blázinci už jednou nohou jsem
ale jak jsou sladký, když spinkaj
Není tady
annave napsal(a):
Ahoj v novém domečku, tak ať se daří.
Lentilkayes, jen se ptej. Soutěže se dělají každý týden v neděli. http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=41867 .
Fotky můžeš buď poslat meilem nebo dát odkaz, kde je máš uložené. Většina je máme na rajčeti.
Ali, jen plevel, mě to zajímá.
Jj na soutěž už jsem koukala, zkusím něco vytvořit a zapjit se. A jdu mrknout na to Rajče.
Není tady
Vítám lentilku mezi námi
A já potřebuju zase pomoc, hledám dobrou duši, komu bych mohla poslat přihlaš.udaje na DST ... a zjistit, proč mi tam furt nejde nic udělat.... dííííky
Není tady
Není tady
spirula napsal(a):
Vítám lentilku mezi námi
![]()
A já potřebuju zase pomoc, hledám dobrou duši, komu bych mohla poslat přihlaš.udaje na DST ... a zjistit, proč mi tam furt nejde nic udělat.... dííííky
pošli mi to SZ, zkusím to
Není tady